2008 Kasım Anneleri

ben nedense doktoruma henüz doğumla ilgili bişey soramıyorum..ne bilim sanki ooo daha çok var dur bakalım diycek gibi geliyor..o yüzden birdahaki ay filan düşünüyorum sormayı..

tam tersine ben o moddayım geçen ay gittiğimizde eşim hastane konularını biraz konuşmak istedi. ben dedim ooo çok var diye. doktor bana dönüp bunun gerçekleşeceğini biliyorsunuz diil mi? gibilerinden konuştu. doğum korkusu falan başladı mı diye :))) daha çok var deyip, öteliyorum galiba...

bende doktoruma sordugumda (2 ay once tabıı) sakın ol daha cok var demıstı ama
bız herseyı konustuk ınsa allah aksılık cıkmasın dıye
hatta esım ısı abarttı dogum katındakı hemsırelerle konustu nasıl doktorlar gece gelebılıyor mu dıye
bu kadar pımpırıklenıyor ınsa allah sorunsuz atlatırız :Saruboceq:

Dokunmayin kilolarima hayatimda ilke defa bu kadar cok oldum

tartilmasammi artik yaa?:uhm:

hayirlisiyla hepimizin bebeisleri dogsada acilen bi kasim anneleri kilo vermeye baslasa..

icinizde en korkusuz ben miyim yani ben hic korkmuyorum tamam o gün insana cok zor geliyo ama sonunda o mucizeyi görünce hersey unutuluyo diyeceksiniz ee senin gibi iki kere dogursaydik bizde korkmazdik diye ama

e yani elifsevde sende belirsizliğin vermiş olduğu korku çok daha kötü.oyzüden bence böyle hikayeler anlatıp ne kendi nede arkadaşlarınızın moralini bozmayın ve hatta bence doğumla ilgili sadece doktorunuzla konuşun çünkü herkes garip garip hikayeler anlatıp sizi korkutmaktan zevk alıyo resmen oyüzden kimseyi dinlemeyin siz doktorunuzdan başka o sizi rahatlatır

Sanırım bu kadar korkmamızın en büyük nedeni de belirsizlik ve bilmediğimiz bir şey olması. Bir de duyduğumuz kötü hikayeler var tabii. Ama ben bazı insanların sancıyı da abartıp anlattığına inanıyorum. Elbette hepsi değil ama çok küçük bir şeyi bile abartarak anlatma huyu kadınlarda çoktur. Bu da onun gibi sanırım.

selam kızlar ben enca gelebildim bugün gene gezmekteydim.bi bebişimiz oldu da ona hediye baktım kavacıkta dolaşmadığım mağza kalmadı ama bulamadım bişey ordan da eve kadar yürüdük oğullarımla birlikte:lepi:ama tam 3saat yürürüdk yavaş yavaş kendimi yormadan ama kendimi eve attığpımda artık bitmişte okeye dönüyodum.ayaklarım bu gece bana rahat vermezz.siz neler yaptınız bi yaramazlık yok dimi:1hug:

YOK CANIM BİZ İYİYİZDE SEN 3 SAAT NASIL YÜRÜDÜN:1shok:
BRAVO VALLA..
MAŞALLAH..
BEN YÜRÜYEMEM..
ESKİDEN OLSAAAAA...AMA ŞİMDİ HAMİŞLİKTENMİDİR, SICAKLARDANMI BİLİNMEZ HEMENCECİK YORULUVERİYOM:1rolleyes:

ben eskidende sevmezdim yürümeyi azoo,bikac kez yürüdüm onla kaldim vallahi..

eylülde platese gidicem insl.ozaman bari bi spor yapmis olurum..yada kendimi kaderime

birakip 100 kiloda tamamlarim hamileligimisenağlama

kızlar bugun kocıs anlattı
gece ben uyurken karnım ona dokunmus bızım pasamızda faalıyetteymıs tabıı gamyoncuiremsu
sonra bıraz seveyım dıye elını karnıma koydugunda uslu uslu kesmıs hareketı sonra esım elını cekınce baslamıs yıne partıye :lepi:
cıldırmıs tabıı bızımkı nıye boyle yapıyor bana dıyor
pasa oglum cok kurnaz benım yaaa :CüvCüv:

artık tekmeler kuvvetlı atılıyor maasallah

mmmf hakıkaten 3 saat nasıl dayandın sen yurumeye yaa
bu kadar yuklenme bence kendıne ne olur ne olmaz

Ben geçen pazara çıkmıştım toplam iki saat boyunca ayakta kaldım ama öldüm ayaklarımın ağrısından. Bir de sıcaktan tabii ki. Dinlenerek olsa neyse ama sürekli 3 saat yürümek yok mümkün değil, benim yapabileceğim iş değil.

ayy kalimerocum sorma yaaa...
bizim babamız daha hiç duymadı tekmeleri..
benimkide çok fena..nezaman kociş elini karnıma koysa tık yok.çekiyo elini başlıyo tekmelere..
artık eşim diyo benden korkuyomuuu,saygıdanmıııııı,bilmemsırnaşık şey
nabzımdanmı anlıyo bu akıllı yoksa diyo:dance:
bende kızdırıyom eşimi,,ençok annesini sevecekte benim oğlum ondan diyom..çıldırıyolayhayhoy

azocum bızımkı bırkac kez hıssettı de oldu zaten heyecandan kafamçokkarıştı
ılk baslarda benım oglum osmanlı babasına cok saygılı dıye kendını avutuyordu ama sımdı nasıl bır heyecan oldugunu anlayınca gece bıle yakalamaya calısıyor tekmelerını deee
benım kurnaz oglum hemen anlıyor kesıyor hareketı :1closedeyes:
bende esımı kızdırıyorum sen bana daha cok ılgı gosterırsen sengözlerimebaksanaboglum sana tekme atar bak yoksa attırmam dıyorum cıldırıyor
gecen gece karnını ısırmak ıstıyorum dıye tutturdu benım aklı evvel kocam layhayhoy

kızlar 3 saat yürüdük dedimse mağzalara girdim dolandım kaşlarımıaldırdım işte 15 dk oturmuşum bide karınca yürüyüşüyle bende hayatta yürüyemezdimde nedense bugün ööle oldu e taksiyle eve gidelim dedik ama uğrucam yerler vardıyol üstünde fırındı marketti mecbur yürüdüm ama dedğimgibi bittim yaane geldim 3 de eve ama gelip şuraya oturamadım sandalyeye iyi bi ayaklarımı uzatıp dinlendim ööle geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…