- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.241
ay bizde şimdi babamızla markete yürüdük:1rolleyes: yarım saat falan o da diyor ki bak istersen
arabayla gidelim beni kandırmaya çalışıyorCADIARZU ama yok dedim bugün yürüyeceğim zaten fazla da bişey almadık
ne gereği var arabaya meyve falan alayım dedim ama içime sinmedi ya:uhm:
bir tek şeftali aldık ama yeşil elma bulamıyorum doğru dürüst nedendir anlamadım ama azimliyimsositososito
bir de geçenlerde kestane istedi canım ama bulamadık nerede olur ki bu kestane:bbo:
canım yeşil elmaya aşermiyorum sadece bulamıyorum
ama canım acayip kestane istioooo sen bana yedir bende sana istediğini alırımŞeniz
sen yeter ki iste senin canından önemli mi tatlım:icecream: teyzem gil orada oturuyor
istanbulda aceba kargoyla gönderseler mi istesemdesırnaşık şey
mmmfm27 canim neydi o caninin cektigi yazmamisin valla merak ettim
e yani elifsevde sende belirsizliğin vermiş olduğu korku çok daha kötü.oyzüden bence böyle hikayeler anlatıp ne kendi nede arkadaşlarınızın moralini bozmayın ve hatta bence doğumla ilgili sadece doktorunuzla konuşun çünkü herkes garip garip hikayeler anlatıp sizi korkutmaktan zevk alıyo resmen oyüzden kimseyi dinlemeyin siz doktorunuzdan başka o sizi rahatlatır
CANIM İYİOLMANA SEVİNDİM.İNŞALLAH BİDAHA YAŞAMAZSIN zordur bilirim benkafamçokkarıştıçok çok şükürki bu sefer böylebir sorunum yok ama oğlumu doğum yaptığımda tavan yapmıştı sancım oturmayı bırak yaşayamıyordum bile layhayhoy.
ayyyy son yazdığındanda çok etkilendim ben yaa 26 haftalık he Allahıminşallah zamanında sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize.:Saruboceq:amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?