2008 Kasım Anneleri

ay bizde şimdi babamızla markete yürüdük:1rolleyes: yarım saat falan o da diyor ki bak istersen
arabayla gidelim beni kandırmaya çalışıyorCADIARZU ama yok dedim bugün yürüyeceğim zaten fazla da bişey almadık
ne gereği var arabaya meyve falan alayım dedim ama içime sinmedi ya:uhm:
bir tek şeftali aldık ama yeşil elma bulamıyorum doğru dürüst nedendir anlamadım ama azimliyimsositososito
bir de geçenlerde kestane istedi canım ama bulamadık nerede olur ki bu kestane:bbo:

asortie hamileliğimin ilk gününden beri yeşil elma delisi oldum resmen günde 1 tane yemeden gün geçmiyor..bim de satılıyor canım ithal elma diye..yakınlarında varsa alabilirsin..ama kestane için bişey diyemiycem ...

hmmmmmm aşeriyoruz asorticim heeeee.yeşil elma valla her hafta bizimpazarda var.neden bulamadın almadımki kilerde falanda oluyo genelde.yani burda bööle.:uhm:
kestanede manavda oluyo yada gel istanbula ben sana yediriim canm.sahilde dolu eminönü falan kestane kabapçı dolu valla.ama sende benimistediğimi bulucan:roflol:zaten varya nerde pahalışey var onu isterim ben bugün dolanırken istediğim şeyi sorduk asortik bimanav var burda.kilosu 20 ytl istersen getirtelim abla amaaaaa en az 5 kilo alman lazım hössssst diicektim de terbiyem müsade etmedi valla.bu ne beeeee 1.5 2 ay sonra semtpazarlarında almayanı dövecekler:mymeka:.ama varya hep oğlumun suçu abisi kalkıpda annecim benim canm .......... istiyo derse küçücük bebişin canı çekmezmi.napıcam bekliyom sabırrrrrrr sabırrrrrr ya sabırrrrrrr.
eşimedekızıyorum biyandan 2 hamileliğimde de babam kışın ortasında bana karpuz arayıp bulmuştu.hemde dünya para verip eminim bunuda bulurdu ama artık yok....:çok üzgünüm:eşime de diyorum ki Allah sana bikız vericek görüceksin bak sende onun aş erdiği şeyleri arayıp bulup yedircen ona damatta senin gibiolucak kılı kıpırdamııcak.çünkü babamda anneme ööle yapmış dedem yedirmiş kadıncağıza .heyallahım yaa bu erkeklerin sanırım hepsiaynı:mymeka:

canım yeşil elmaya aşermiyorum sadece bulamıyorum
ama canım acayip kestane istioooo sen bana yedir bende sana istediğini alırımŞeniz
sen yeter ki iste senin canından önemli mi tatlım:icecream: teyzem gil orada oturuyor
istanbulda aceba kargoyla gönderseler mi istesemdesırnaşık şey

canm bulunur merak etme sahil kenarlarında nerde oturuyolar bilmiyorum emirgan istinye beykoz kanlıca eminönürastladığım yerler en yakın neresiyse bizahmet bulupyollasınlar:icecream:

aman bende bişey sandım!!!! mandalina mı daha çooook var ona sen doğurursun ayol
o çıkana kadar sen gel başka bişeyle idare et

yahu yazmayin suraya neleri caninizin cektigini..senağlamazaten bende her gördügünü yemek zorundayim potansiyeli olustu..Şeniz

görürsem sizi bile yerim

darkcim iyi tatiller canim,yüzsün bakalim ceren hanim biraz...

portakal varda mandalina varmi bilmiyom burda demin benimde canim pismaniye istedi artik yarin alirim ya ben kizlarimda hic as vermedim bu ne böyle ya bu oglan bana simdiden cektiriyo babasi gibi

canim benim yazdigimda korkulacak hic bisey yktu bence eger öyle anlatmis olsaydim normal yapin demezdim daha anlatmam zaten o zaman bence dogum hikayelerini de siz bakmiyodursunuz kesin cünkü onlarda cogu zaman zorlu dogumu anlatiyorlar

KIZLAR HERKESE COK TESEKKUR EDERIM.DUN NERDEYSE TUM GUNUM HASTANELERDE GECTI.ILK ONCE TIROIDIM ICIN KONTROLUM VARDI.DR ILACIMIN DOZUNU DUSURDU.ARDINDAN KADIN DOGUMCUMA GITTIM.HEMOROID VE KARNIMIN ALT KISMINDA KASIK BOLGESINE DOGRU OLAN AGRIM ICIN. NEYSE DR.UM HEMOROID ICIN GENEL CERRAHIYE GONDERDI.AYYY MUAYENEYI SORMAYIN COK UTANDIM DOGRUSU.NEYSE ALLAHTAN FAZLA SURMEDI DR SICAK SU OTURMA BANYOSU YAPMAMI ISTEDI YANI DAYANILABILECEK KADAR SICAK SUYA GUNDE 3-4 KEZ OTURMAMI ISTEDI.BIRDE KREM VERDI.SIMDI BIRAZ DAHA IYIYIM.AYRICA ISIN ILGINC TARAFI HIC KABIZ OLMADIM.GUNLUK TUVALETE CIKIYORUM SOLEMESIAYIPkafamçokkarıştı AMA DR ILERLEYEN AYLARDA DAHA FAZLA OLURSUN DEDI.MALUM YUKUMUZ AGIR.AMA NEYSEKI NORMAL DOGUM YAPMAYA ENGEL DEGILMIS.SU KASIK AGRILARIM ICIN DE NORMAL DEDI AMA BEN ACIKCASI BIRAZ ENDISE ETTIM.
HASTANEDE BI CIFT VARDI.COK ETKILENDIM KIZLAR.BEBEKLERI 26 HAFTALIK DOGMUS.2 AY KUVEZDE KALMIS. 1 AYDIR DISARDAYMIS BEBEK.NORMALDE SIMDI DOGMASI GEREKIYOMUS.BEBEGIN ORGAN GELISIMINI TAMAMLAYAMADAN DOGDUGU ICIN HASTANE HASTANE DOLASMISLAR.GORSENIZ MINICIK BISIYDI.RABBIM ZAMANINDA DOGUMLAR NASIP ETSIN HEPIMIZE INSALLAH.

Son düzenleme:
CANIM İYİOLMANA SEVİNDİM.İNŞALLAH BİDAHA YAŞAMAZSIN zordur bilirim benkafamçokkarıştıçok çok şükürki bu sefer böylebir sorunum yok ama oğlumu doğum yaptığımda tavan yapmıştı sancım oturmayı bırak yaşayamıyordum bile layhayhoy.
ayyyy son yazdığındanda çok etkilendim ben yaa 26 haftalık he Allahıminşallah zamanında sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize.:Saruboceq:amin

kızlar dün gece bir kere wc kalktım ama belki 10 kere uyandım parti vardı çünkü içerde:sm_cool:.dün gece eşimle sıkı bir tartışma sonrası kulaklıkları kulağımatakıp müzik dinledim acaba ondanmıdır bbası bilefarketti neden bu kadar kıpır kıpır dedigece.insanar tartışıyo barışıyo olan çocuklara oluyo fatihde yanımıza geliyodu ikimizin de yüzüne bakıp tepkiölçmeye çalışıyodu o gelince susuyoduk tabii.....şakkıdı

AMIN CNM RABBIM HEPIMIZE SAGLIKLI ZAMANINDA BI AVAZDA DOGUMLAR NASIP ETSIN INSALLAH.ZATEN DUN O BEBISI GORUNCE ACIMI FALAN DA UNUTTUM.ANNESINE SORDUM NEDEN ERKEN DOGDU DIYE.COK STRES YASAMIS.STRESTEN DOLAYI BEBEK HEP ASAGIDAYMIS.BEBEGI ALMASALARMIS ZATEN DUSECEKMIS.ONDAN DOLAYI AMAN NE OLUR STRES YAPMAYALIM.RABBIM YARDIM ETSIN BIZEsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…