2008 Kasım Anneleri

Merhaba kızlar, iyi pazarlar. Oooohhh herkesin keyifler yerinde misss :) Yılbaşı da güzel geçmiş sanırım herkesin. Biz de annemlerdeydik. Kuzucum 10 da uyudu, gecede çok uyanmadı. Pek keyifliydi.

Yağmurcum Allah kavuştursun hayatım. Ayrılık zor iş, ama hem geçici hem kalpler birlikte, canını sıkma..

Kızlar eminim sizin bebişlerde de vardır bu her şeyi ağzına sokma huyu. Bir yerde kağıt görmesin Banusu hemen yemeye başlıyor. Geçen birimizin cebinden bozuk para düşmüş yere. Bir baktım elinde kaçıyo parayla. Kesin mutfağa gidip, yemeye koyulacaktı. Geçen de oyuncağının küçük bir parçasını çıkarmış almış ağzına. Çok korkuyorum, o kadar dikkat etmemize rağmen yine de yutabileceği bir şey buluyor.

Dün de yeşil mercimekli, erişteli çorba yapmıştım. Nasıl gaz yaptı kızlar hem Banusu da hem de bende. Gece yarısı nasıl ağladı size anlatamam aman bir daha yapmayacağım ya. Çok ilginç ama kurufasulye, nohut, bulgur yiyiyor ama mercimek gaz yapıyor. Gerçi benim de karnım çok sancıdı. Ayy çok zordu. Sabah 4 e kadar uyumadı ağladı kızım. Sonra aklıma geldi, kimyon yapıyordum Banusu daha küçükken, gaz sancısını amlıyordu. Onu yaptım tekrar da rahat edip uyudu.

julıcım sagol cnm sımdıden beklıyorum kocısımı dort gozle . cok gecmıs olsun cnm gaz sancısı felaket bısı ya hem buyuklerde hem kucuklerde.bız 3-4 ay cektık ya ılk zamanlar...

selam kızlar,

yağmur allah kavuştursun canım, eminim çok zor oluyordur

ne güzel sinemalara gidilmiş benimde canım çekti, ohh sefanız olsun:))

julicim işin çok zor canım sürekli dikkatli olmak lazım, benim deniz genel olarak herşeyi götürmez ağzına, yiyecek şeyleri tanıyor onları alıyor, bazende diş kaşımak için tahta halkalarını veya legolarını dişliyor sadece, ama bir ara özellikle kağıtları çiğnemeye falan çalışırdı zor oluyordu,

doğum günün kutlu olsun güzelim nice senelere

sağol canım benim

ne zaman isterseniz canımcım kapım her zaman açık size

rüzgar tüm türkiyeyi esir almış anlaşılann((
burda da durdu rüzgarrrr
ee kimse yok mu??????

burada da feci rüzgar vardı geçen gün bugün bulutlu ve yağmurluydu birazda

iyi pazarlar anneler.dunden beri ne olmus bır bakam da gelem...bugun kocişi yolcu ettim.accuk canım sıkkın ama ona daha zor olacak cunku ev bombos gelecek....offff offfff......gel kadro gel........

canım öncelikle gözün aydın ve allah kavuştursun
ama en çok mertime duygulandım tanımıştır babasını yavrum yaa tanımaz mı kıyamam onlara ben

kimyonu napıyorsun canım nasıl veriyorsun yani ben de veriyordum küçükken ama unuttum nasıl yaptığımı pek gaz sıkıntımız yoktu hala yok fazla ama arada olmuyor değil

herkese iyi akşamlar kızlar bu saat oldu ancak girebildim KK'ya varmı böyle bişey aa bu saate kadar inanırmısınız sadece yemek boşluğum oldu full çalıştım resmen geçmiş şöyle bir göz attım herkes iyi gibi şimdi de çıkıyorum öpüyorum sizleri de
bu arada yahşi batıya gittik bizde cuma günü yazmıştım bence de fazla küfürlüydü ama recep ivedikten daha güzel bence her zaman o adamı hiç sevemedim nedense
gora ve arog daha güzeldi ama bence bu filmine göre

ppşşşşttt ben geldim anacım öslediniz demi beniiii kaydirigubbakcemile3
şu 3 günlük tatilde valla uğrayamadım heee bana çok yaradı ıvır zıvır bir sürü işlerimi halletim
dünde bir sürü gül böreği ve sigara böreği sardım attım buzluğa
bugünde etli yaprak sarma sardım attım buzluğa stoğa sper yoruldum ama olsun acil durumlar için elimde hazır durur

yağmurcum Allah kavuştursun umarım en yakın zamanda açılır kadro

bizde cuma akşamı yahşi batıya gittik evet çoooooooooookk küfürlü normal konuşur gibi küfür ediyor ama ben çok güldüm öenmli olan bu recep ivedik reklamını bizim sinemada verdi ıyyy iğrenççç ama argolarını müthiş oturtuyo adam beee

denizannem kıskanma yavru sende at denizoğlanı babanneye sizde sinemaya zıplayın

jülicim bizimkinin şeytan kulağına kurşun fazla ağzına atma huyu yok aman olmasında çok korkuyom valla bende bizimkinin eline peçete verince emen yerleri siliyo hemde söylene söylene kime çektiyse şutarafagitti

zeynacım valla doğru düzgün alışverişe bile gidemiyorum nerdee sinemaya gidicem, hiç sosyal hayatım kalmadı, keşke benim ailemde burada olsaydı

iyi geceler arkidişler bizde yılbaşı gecemizi herzamanki gibi annemler ablamlar abimlerle beraber geçirdik nedense bizde yılbaşı geceleri hep birlikte olma ihtiyacı duyuluyor bütün bir sene birbirimizden ayrılmayalım die heralde güzel ve sıradan birgündü güzel bir sofra istenilen sevilen herşeyi yaptık sonra çerezlerdi meyvalardı pastalardı yani kısacası klasik bir ev kutlaması ama gayette mutluyum dışarda olmaktansa evde olmayı daha çok tercih ediyorum böyle günlerde dışarısı malum it kopuk dolu oluyor neysem yılbaşı günü alışveriş için dışarı çıktık hava güneşli die ardayıda götüreyim dedim rüzgar vardı üşüttüm yavrumu yılbaşı ertesi burnu akmaya başladı geceside öksürük şuanda burnu çok akıyo öksürüğüde geceleri çok fazla hemen peditusa başladım odaya buhar makinası ve sıcak suya okiliptus yağı damlattım inşallah geçer yavrum uyuyamıyor bile bizden bu kadar yarın müsait olursam girerim hepinizi öpüyorum ii geceler canlarımmm

geçmiş olsun sedacım ardaya canım okiliptus yağı iyi mi geliyormuş tıkanıklıklara canım biz klima ile ısınıyoruz mertte de klimadan kaynaklı bebekliğinden beri tıkanma var buhar mak. kullanıyorum içinede mentol damlatıyorum ben ama o dediğin daha etkliyse ondan alırım hemen tekrar geçmiş olsun kuzucuğuna

sedacım geçmiş olsun cnm
bu arada ben cem yılmazhastasıyım ama recepe de puhaaa diye gülenlerdenim kaydirigubbakcemile3ben cem yılmazı daha yetenekli buluyorum ama recep ivedik te bizim ülkemizin gerçeği maalesef öyle tipler çok
şafak sezere de çok gülüyorum,yılmaz erdoğana da gülüyorum.ayy farkettiniz mi ben herkese gülüyorum :roflol:

argo konuşmaya gelince Türk milletinin en çok sevdiği şeydir yafuu,bayılırız,koparızz,ohaaa ne dedi yaaa şuna baakk deriz.biz buyuz arkadaşlar eğri oturalım doğru konuşalım.hee çok entel dantel gördüğümüz abd gibi gelişmiş milletlerde küfüre çok gülüyor,biz küfüre güldüğümüz için az gelişmiş bir millet değiliz yani,onlarında dilinden eksik olmayan kelimeyi her yerde duyuyoruz f..k!!

karga şeyini yemeden bi bakayım dedim sabah sabah...
hepinize günaydın hatunlarrrrr
inşallah hayırlı güzel bir hafta olur..
yılbaşı yılbaşı dedik anacım yeni yılın 3 gününü bile yedik yani ne kaldı şurda 361 güncük:)

gunaydın
3 gunluk bır tatılın ! ardından ben yıne ısımın basındayım

bılındıgı uzere persembe gunu kocıs benı telde heyecanladırmıstı surprızım var dıye
bana cok guzel taslı bır yuzuk almıs
aslında yılbasında hedıye almak adetı degıldır ama vardır bır hıkmetı ıcınden gelmıs zaar

yılbasında aksam yemegını annemlerde yedıkten sonra 11 gıbı evımıze gectık zıra ben uyuyarak gırmek ıstıyorum dıye cok ısrar etmıstım ama oglusum uyumadı
1,30 gıbı yattık sabah keyfımızı yaptık ve ogleden sonra esım benı alısverıse goturdu
donuste de kk dakı bırcok kısıde oldugu gıbı yahsı batıya gıtme kararı aldık
once benım ıcın guzel bır alısverıs yaptık yenı cıcıler aldım cok guzel
sonra kayınvalıdemlerın geldıgı haberıyle sınemaya gıtmeden aksamustu evımıze geldık ve benım ıcın dun gece 11,30'a kadar devam eden bır gelınlık basladı

evet kayınvalıdeler bendelerdı ama yalnız degıllerdı
gelırken mısafırde cagırmıs cok bılmıs gorumcekım
zaten onlarla ılgılenırken bır de kayınvalıdenın akrabalarıyla ılgılendım
ıkı gun ıcınde kac kez elımde bezle yer sıldıgımı, kac kez supurdugumu ve banyo yıkadıgımı hesaplamadım artık
kakılmıs mısalı balerına cıflıgı yaptım umarım butun yıl boyle gecmez

sonuc dun gece 11 cıvarıydı gıttıler dıger ogullarına
ben yorgun olarak gune, haftaya ve yıla basladım dıyebılırım

Günaydın kızlar.Üç günlük tatilin ardından ne zor çalışmak.Herkesin yeni yıla süpper girdiğini umuyorum. Yılbaşı gecesi 1 adet 5 yaş+2 adet 2 yaş+1adet 3 yaş+Anıl toplam 5 bebeyle yeni yıla merhaba dedik.Ertesi gün kafamı kaldıramadım:))

Yine yoğunum bugün, ara ara bakarım kızlar.Görüşürüz...

günaydıınn
kızım bu gece çok mızıldansı ne olduysa akşam ayatmadan önce biraz süt vermmiştim sanırım fazla geldi çıkardı yavrum gece bpyunca bişey vermedim çok mızmızlandıı uykusuzummm(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…