- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #52.601
herkese iyi akşamlar.herkesin yeni yılı iyi geçmiş ne güzel.bizimkide iyiydi.baklıkesire gittik avm oda erken kapanıyomuş yemek yedik çağana bişeyler aldık döndük.sonrada tv seyrettik.yeni yıla girerken uyuyodu çağan umarım tüm yıl böyle olur:)bu arada bugün benim doğum günüm dün gece bi pasta kestik bu gün balıkesire yemeğe gidicektik ama ben yarın gitmek istedim daha rahat olur diye asıl kutlamayı yarın yapıcaz yani.
selam güzeller ayy hava o kadar kötü ki anlatamam yaa rüzgar çatıyı uçuracak sandı hele teras katın ki off çook feciydi yaa
allahtan durduda rahatladık yaaa
beyazım meleğim geçmiş olsun tatlım
mmmf hangi filme gittiniz yaa güzelmiydi
beyazmeleğim ne iyi olur valla benimde değişikliğe ihtiyacım var.inşallah bi gün o da olur cnm
cagancukcum doğumgünün kutlu olsun nice seneler.benim de eşimin doğumgünüydü yılbaşı akşamı iki kutlama bir arada yaptık :)
rüzgar tüm türkiyeyi esir almış anlaşılann((
burda da durdu rüzgarrrr
ee kimse yok mu??????
kızlar canlarım epeydır bu topıge yazamadım.ama gecelerı az az okumaya calıstım yazdıklarınızı.
oncelıkle HERKESİNN YENİYILI KUTLU OLSUN.YENİ YIL MUTLULUK , SAĞLIK VE HUZUR GETIRSIN HERKESE.
esım geldı yılbası tatılı nedıyle. yaklasık 1 haftadır burda ama yarın gıdıcek.zaman nasıl gectı anlamadım dogrusu.oglum babasını ılk gordugunde hemen kucagına gıtmek ıstedı ve sevgı cıglıkları attı.cok duygulandım onu oyle gorunce.ben once gıtmez dıye dusunuyordum ama hıc oyle olmadı.cok sukur hastalıgı da tamamen gectı mertın.keyfı yerınde alıstı buraya sanırım.
herkeslerı cok opuyorum.cok sık gıremıyorum kusuruma bakmayın kızlar ama mutlaka okumaya calısıyorum.
iyi pazarlar anneler.dunden beri ne olmus bır bakam da gelem...bugun kocişi yolcu ettim.accuk canım sıkkın ama ona daha zor olacak cunku ev bombos gelecek....offff offfff......gel kadro gel........
Merhaba kızlar, iyi pazarlar. Oooohhh herkesin keyifler yerinde misss :) Yılbaşı da güzel geçmiş sanırım herkesin. Biz de annemlerdeydik. Kuzucum 10 da uyudu, gecede çok uyanmadı. Pek keyifliydi.
Yağmurcum Allah kavuştursun hayatım. Ayrılık zor iş, ama hem geçici hem kalpler birlikte, canını sıkma..
Kızlar eminim sizin bebişlerde de vardır bu her şeyi ağzına sokma huyu. Bir yerde kağıt görmesin Banusu hemen yemeye başlıyor. Geçen birimizin cebinden bozuk para düşmüş yere. Bir baktım elinde kaçıyo parayla. Kesin mutfağa gidip, yemeye koyulacaktı. Geçen de oyuncağının küçük bir parçasını çıkarmış almış ağzına. Çok korkuyorum, o kadar dikkat etmemize rağmen yine de yutabileceği bir şey buluyor.
Dün de yeşil mercimekli, erişteli çorba yapmıştım. Nasıl gaz yaptı kızlar hem Banusu da hem de bende. Gece yarısı nasıl ağladı size anlatamam aman bir daha yapmayacağım ya. Çok ilginç ama kurufasulye, nohut, bulgur yiyiyor ama mercimek gaz yapıyor. Gerçi benim de karnım çok sancıdı. Ayy çok zordu. Sabah 4 e kadar uyumadı ağladı kızım. Sonra aklıma geldi, kimyon yapıyordum Banusu daha küçükken, gaz sancısını amlıyordu. Onu yaptım tekrar da rahat edip uyudu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?