- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.261
AMIN CNM RABBIM HEPIMIZE SAGLIKLI ZAMANINDA BI AVAZDA DOGUMLAR NASIP ETSIN INSALLAH.ZATEN DUN O BEBISI GORUNCE ACIMI FALAN DA UNUTTUM.ANNESINE SORDUM NEDEN ERKEN DOGDU DIYE.COK STRES YASAMIS.STRESTEN DOLAYI BEBEK HEP ASAGIDAYMIS.BEBEGI ALMASALARMIS ZATEN DUSECEKMIS.ONDAN DOLAYI AMAN NE OLUR STRES YAPMAYALIM.RABBIM YARDIM ETSIN BIZEsenağlama
gunaydın kızlar uyku sorunumuz bu gecede oldu 4 saat felan uyuyabılmısımdır. Korkunc seyler gormeye basladım bu arada. yagmurcum bıseyın olmamasına sevındım canım gecmıs olsun bebekler makata baskı yaptıkları ıcın kanama oluyormus en son yazdıgına cok uzuldum bende arada sırada stres yapıyordum yazını okuyunca artık kendıme dıkkat edıcem hayırlı saglıklı zamanında dogum versın rabbım hepimize:Saruboceq:
asortıcım o dedıgın kestane olayını acıtyde dondurulmus olarak satıyorlar mıkrodalgada ısıtıp ustune cıkolata dokturup yedım ıkı kere , birde ankamallde asagı katta kestane sekerı satan yerler var ordan alıp yıyebılırsın.
off kızlar mandalına benımde nezamandır aklımda keske bahsetmeseydınız yaaaaaaalayhayhoy
Günaydın Yağmurcuuum a.s. gerçi ben de yeni geldim ama hoşgeldin.
Kızlar ben de şimdiye kadar hep kafama bazı sorunları taktım üzüldüm, sinirlendim ama artık bebeğime kıyamıyorum. O büyüdükçe etkilenme olasılığı da yükseliyor. Bu haftalardan sonra artık kişiliğinin oluşmaya başladığını okumuştum bir yerde. Oğlumun benim yüzümden sorunlu, hüzünlü bir çocuk olmasını istemiyorum. Yalnızım da buralarda tek başıma da hiçbir şey yapamıyorum kendimi mutlu etmek şımartmak için. arada alışverişe çıkıp oğluma bişeyler aldıkça mutlu oluyorum. Şekerim de yüksek çıktı tatlı keyfi de yapamıycam artık. Kızlar üzmeyin kendinizi hiçbir şey için bebişlerimizi düşünelim. Biz üzüldüğümüzle kalıyoruz kimseye bişey olduğu yok. Aslında inadına gülmek lazım. a.s.
meraba bende kasım annesiyim :)) ama 2006 kasım :)) bende çok zor bi hamilelik geçirdim yani stresli ve sıkıntılı çok sinirliydim şimdi kızım 21 aylık ve inanılmaz sinirli bi çocuk şu an çok sakin ve ılımlı yaklaşsamda sanırım karakteri böyle...
kız destina kafa bulma yaa ..:hooray:tebrik ediyorum eylülcüm senii...
bizide keko durumundan kurtardınn çalışm alarının devamını dilerimm:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?