2008 Kasım Anneleri

doğrudur canm ben 16. haftaya kadar büyük stresler yaşadım yok hırsızdı kanamaydı tadilattı kaynanamdı aman eşimdi kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıartık kafama takmıyorum ve eskisi gibi değil zaten herşey düzeninde gidiyo:lepi:

gunaydın kızlar uyku sorunumuz bu gecede oldu 4 saat felan uyuyabılmısımdır. Korkunc seyler gormeye basladım bu arada . yagmurcum bıseyın olmamasına sevındım canım gecmıs olsun bebekler makata baskı yaptıkları ıcın kanama oluyormus en son yazdıgına cok uzuldum bende arada sırada stres yapıyordum yazını okuyunca artık kendıme dıkkat edıcem hayırlı saglıklı zamanında dogum versın rabbım hepimize:Saruboceq:
asortıcım o dedıgın kestane olayını acıtyde dondurulmus olarak satıyorlar mıkrodalgada ısıtıp ustune cıkolata dokturup yedım ıkı kere , birde ankamallde asagı katta kestane sekerı satan yerler var ordan alıp yıyebılırsın.
off kızlar mandalına benımde nezamandır aklımda keske bahsetmeseydınız yaaaaaaalayhayhoy

Günaydın Yağmurcuuum a.s. gerçi ben de yeni geldim ama hoşgeldin.

Kızlar ben de şimdiye kadar hep kafama bazı sorunları taktım üzüldüm, sinirlendim ama artık bebeğime kıyamıyorum. O büyüdükçe etkilenme olasılığı da yükseliyor. Bu haftalardan sonra artık kişiliğinin oluşmaya başladığını okumuştum bir yerde.

Son düzenleme:

ben söölemiyodum da sordular bend esööledim napalım canm eğer 5 kg demeseydialıcaktım valla 20-30 artık ne isterse amma vicdansızlar he bu arada belliki canım çekmiş karnım burnumda bu mevsimde mandalinayı maske yapcak diilim herhalde noolur geitiririz abla bir yada yarım kilo dese noolurdu sanki ühüüüüühüüüüüüüüüüsenağlamasenağlama:mymeka:

canımcımıyı demıssınde bazı seyler oluyor uzulmemek sınırlenmemek elde degıl kısılık hakkındakı dedıklerın dogru anne hamıleyken ruh halı nasılsa bebekte oyle oluyormus kendıme cekı duzen verıcem bundan sonra ohhh umurumda mı dunya dıycem herseyden onemlı nazlı kızım:CüvCüv:

meraba bende kasım annesiyim :)) ama 2006 kasım :)) bende çok zor bi hamilelik geçirdim yani stresli ve sıkıntılı çok sinirliydim şimdi kızım 21 aylık ve inanılmaz sinirli bi çocuk şu an çok sakin ve ılımlı yaklaşsamda sanırım karakteri böyle...

selam kızlarrrrrrrrrrr
uykusuz ve kramplı bir geceden sonra yine merhaba
stres konusuna değinmişsiniz
bebeklerimiz için herşeye katlanıyoruz canlarım
onların tırnağının ucuna zarar gelsin istemeyiz aman ha sakın gereksiz şeylere sinirlenmeyin
ben bazen sinirleniyorum aklıma kuzucum gelince boşveeeeeeeeeer deyip geçiyorum işte
ne yaparsın annelik

evet kizlar stresss yok.yani var ama en azindan dogurana kadar hatta memeden kesene kadar bize yasak :CüvCüv: yoksa bunun zarari yine bize.amannnnnnnnn deyip kulak ardina atamaliyiz dertleri.rabbim hepimize saglik versin dolayisiyla bebislerimize de a.s :Saruboceq:

bu arada hosgeldin yarenrscim.gercekten dogru hamislik nasil gecerse bebek de dogdugunda onu yansitiyo.eslere soyleyiverelimde bizleri uzmesinler Şeniz hep ask olsun dimi ama :teytey::teytey::teytey:

iyi olmana sevindim yagmurcum..

eylül sorma tatlim bu gece cok rahat uyuyorduk biz oglusumla kac zamandan beri ama

saolsun babamiz enaz 5 kez filan uyandirdi..esim gece arkadasini almaya gitti havalimanina tabi

gelirkende konu hep kene üzerineymis.esimde inanilmaz pimpiriklidir bu konuda..huylanmis sanirim

baksana surda varmi,burda varmi?bence var!!!yaa yok olsa kasindirmaz diyorum tamam diyor yine

uyandiriyor....:) dedimki bi oglun bi sen bilerekmi yapiyosunuz ya,uyumak istiyorum.en sonunda

sizdida bende rahatladim..

aybuke ismini hatirliyorum nettenn aldim diye eklemisti hemde birsuru seydi dimi?du bi bakiyim hemen..

ayyy eylül bravo vallahi...uykusuzluk seni dedektiflige itmiss:)

niye böyle biseye gerek duydu hic anlamadim bende..alsa ne almasa ne

burda biz aldiklarimizdan ziyade o heyecani paylasiyoruz yoksa kim ne almis

nerden almis sanmiyorumki birimiz icin önemli olsun..ben kendi adima cok seviniyorum sizlerin

yen iciclerini görünce,sanki kendim almis gibi..alla alla kiz biraz ilgincmis demekki.

çilekcim gece uyumayınca böle işlere giriştim..sırnaşık şey valla işin aslı pek inanmamıştım daha önce de aaa bi baktım bizi kekledi şimdi de ekim annelerini kekliyo dayanamadım hemen koyuldum çalışmaya şakkıdı ..bakıyodum öyle örgü sitelerine enseledim kızın ördüm dediklerini..bende hemen bilgilendirdim cicim..

bu arada ben bayılıyorum sizlerin aldıklarını görünce..bazıları çok hoşuma gidiyo aklımda olmayan şeyler görüyorum ve bende alıyorum..paylaşım yanii. önemli olan aaa bayıldım filan demek değil yanii..

ayy ben bu korsan örgücüye çok güldüm daha resimlere bakarkenn aaaa dedim geçen akşam ablamla örgü modellerine bakıoduk aynıları nette vardı heralde kadın gönderdi dedim ama ben yaptım falan diye havalanınca anladım hele su taç tan aldığı nevresim takımı olayıı off yaa güldürdü beni

Kızlar ben bugün stes yapmamak üzülmemek lazım yazmıştım ama olmuyor yapamıyorum. Şimdi yine gerginlik oldu kayınvalidemle soğuk bir mesajlaşma yaptık. Galiba bana bişeye bozulmuş nasılsın demeden direk mesajla bişey sordu gece gece, ben de sinirlendim ben de ters cevap yazdım. Sonra o da ters soğuk soğuk cevap verdi. Eşime kızarak söyledim böyle böyle diye o da bana kızdı gurur yapma diye, seni seviyorlar morali bozuktur yazmıştır toleranslı ol dedi. Durumu toparlayıcı mesaj yaz dedi, yazdım zorla nasılsınız dedim sonunda. Ama cevap gelmedi. Yarın arıycam mecburen bakalım ne çıkacak altından, ters konuşursa ben de zor tutarım kendimi çok sinirliyim ben de. Durduk yerde sorun çıkıyo gel de üzülme. Siz nasıl tutuyorsunuz kendinizi keşke ben de alttan alabilseydim.

boşş veerrrr diyeceksin kendine canımcım yavrumun sağlığından kıymetlimi diyceksin kimseyi alttan almak zorunda diilsin hamile olan sensin anlayışlı olması gereken onlar..sen ne kadar gergin geçirirsen hamileliğini bebek doğduğunda o denli huysuz olurr..boşvericen takmıycannn..çok sıkışırsan eşine postalıycann..

öffff yaaaan bu ne kaprisyaa kimse sende ne düşünüyosun diye sormuyo halbuki alttan alınması gereken biziz şuraya bak bizhala birilerini idare etmeye çalışıyoruz:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…