2008 Kasım Anneleri

ay umarım eski haline döner burası bugün 3 gndür evdeydim bide bunaldım valla
bugünde neti bağlatıcaz bakalım eylül uyuyunca gidip işlemleri yaptırıcam

süüüürpriiiiiiiz:sm_cool:

slm kızlar günaydın herkese, sizlere ilk defa evimden merhaba diyorum delikafaduldendelikafadulden netimiz bağlandı az önce ilk iş KK'ya bağlandım alkisalkisalkis süper bir uyku çekmişim gece saat 10da uyandık kahvaltımız hazır şimdi kahvaltı yapacağız fırında yumurtalı kaşarlı ekmek yaptım kızlar buyrun gelin sizi de beklerim

neyse benimkiler acıktı ee bende tabi cokacimcoook kaçıyorum artık fırsat buldukça uğramaya çalışırım ama bugün belki pek mümkün olmaz çünkü kahvaltıdan sonra pamukkaleye gitmeyi düşünüyoruz bakalım güzel bir gün geçecek gibi duruyor öpüyorum hepinizi

bu arada sedacım çok geçmiş olsun ardacığıma, eylülcüm sana da geçmiş olsun hemen ilaç al bitki çaylarıyla falan korumaya çalış kendini melisime de geçmesin aman, yasminim kolay gelsin sana da, lavişim kuzumuza nazar mı değdi yoksa çok güzel uyurdu vardır bir sıkıntısı arada oluyor öyle

bizimkine maşallah diyeyim dün akşam saat 22.30 gibi yattı saat 1e doğru bir kalktı nasıl susamış anlatamam biz daha uyumamıştık suyunu içti yattı sabah 10du işte kalktığında maşallah aman bozulmasın

asortikim donu nihayet denedim dün akşam :kedi:zemuszemus biraz büyük gibi ama çook güzel oldu opuyorumnanaktan

şimdilik hoşçakalın canlarım opuyorumnanaktan

tünaydınnnnn
krikitosçum okiliptüs yağı dün ii geldi ardaya rahat uyudu buhar makinbasınıda çalıştırdım bir kaseyede kaynar suya 3 damla damlattım ii geldi denemekte fayda var derim
eylülcüm dikkatli ol valla ilaçta kullanamıyoruz
beyazmeleğim hayırlı olsun netiniz rahat rahat girersin bundan sonra cnmcım :)
ardayı uyuttum şimdi bende mayışır gibi oldum biraz uzanayım fırsat bulursam girerim yine öpüldünüzzz

tünaydın hanımlar
anca düştüm misafirliğe gidicemde pazartesi pazartesi yemeklerimi yaptım ,evimi temizledim
kar yağacakmış pehhh
denizin diğer tarafı gözükmüyodu 1 saattir şimdi yavaş yavaş açılıyo çatılar felan lkar tarabya sarıyer tarafları
burayaysa daha bir kar zerreciği bilem düşmedi
şöyle sıcacık evimde penceremde oturup kar yağışını izliicektim göya bugün ama ne kar yağdı ne evde oturabildim
ama hava buzzzzz

bende okaliptus yağı kullanırım koridordaki peteğimin üzerine havlu ıslatıp koyarım ve üzerine birkaç damla damlatırım
ben bunu bütün kış kullanırım sadece hasta olduğumuzda değil
ayrıca okaliptuusn havayı dezenfekte edici özelliği varmış

yaa aklıma gelmişken sigaraya bu kadar zam yapanları şiddetle ve esefle kınıyorum arkadaşlar

Tünaydın kızlar sedacım bilgiler için teşekkür maytabım sanada teşekkür hemen alıcam yağı deniyeceğim
ben ugün pek iyi uyanmadım ağrım vardı zaten bide merttin altını açarken kaçtı velet onu yakalıcam derken birden ters bişeymi yaptım yada ağar mı geldi mert bilmem ağrım dahada arttı korkar oldum
annemi arıyom açmıyor açsa barıde belki mertti ona bırakır doktoruma giderim inşallah bişey yoktur

selam kızlar..
iyi haftalar..
evdeyken nete girmeye hiç ama hiç vaktim olmadı şu 3 gündür tatildikte..
umarım kaçırdığım bişeyler yoktur.
nasılsınız iyimisiniz bacılarım:)

arda ve eylül hastaymış son sayfadan gördüğüm kadrıyla.
geçmiş olsun canlarım.
şu okaliptus yağını bide ben deneyeyim.bilmiyodum bizim evdede burnu tıkalı olan çok:)

oğlum ve ben yorucu ama mutlu 3 gün geçirdik.
evimizde..
yılbaşı akşamı arkadaşlara gittik.
güzeldi..

c.tesi akşamı 00 30 da yahşi batı filmine gittik eşimle.
BERBATTI
2.yarısında uyumuşum zaten..

maytabım dün gece saat 2 de bizim buralarda çok güzel lapa lapa kar yağıyodu.
kaan a süt vermek için kalkmıştım ozaman gördüm.
ama sabaha tutmamış

bizden bukadar..

maytapcım tam sigara aldım geldim ve buraya yazıcaktım sigaram 5 buçuktan 7 ye çıkmış:1shok:
yuhh dedim yaa adam dio ki içmeyeceksiniz başka çaresi yok ve ben aldım
ama bugünden itibaren karar verdim azaltarak bırakmaya nasıl olacaksa

slm kızlar
bayadır giremedim
herkese mutlu yıllar.......
hasta olanlara geçmiş olsun
dün akşam annemlerden dönerken beylikdüzüne girdiğimizde kar yağıyodu lapa lapa .ok güzeldi ama sadece orda yağıyodu
kızlar bırakın şu sigarayı yaa yazık günah hem vücudunuza hemde paranıza...

yapma beyazım meleğim yıkanınca belkim tam olarr

kız büyük dediysem o kadar da değil yani canım üzülme yıkanınca iyi olur dediğin gibi

okaliptusu bizde sürekli kullanırız eymenden öncede sonrada buhar makinasının suyuna atıyoruz müthiş oluyor

sigaraya zam yapanları tebrik edesim geliyor ama önceden bir içici olarak içenleri de çok iyi anlıyorum ama en azından azaltmaya çalışın bari

tam 8-9 sene içtim sigara evlendikten sonra baya azalmıştım hamileliğimden bir ay kadar önce onu da içmez oldum iki seneye yakın ağzıma sürmedim daha yeni yeni aralarda içiyorum şimdi ama benimki otlakçılık paket almıyorum yani içen birisi olursaa onunla bir tane içiyorum

kahvaltımızı yaptık kocişim arabanın bişeyini yaptırmaya gitmişti geliyormuş aradı pamukkaleye gidiyoruz kızlar akşama girerim belki öptüm hepinizi

selam fıstıklarımm
beyzmelek netiniz hayırlı olsun canım ğazartesileri burdasın demektir bu:))
eylülüm geçmiş olsun canım ,dikkat et melise geçmesin bariii
ayy bende anneme sigara aldım annem ve babam içer hatta kardeşim dahi içiyorrr valla sağlığın en büyük düşmanıı((
annem de LM içiyor 5,50 olmuş yuh yanii valla
KIZLAR BENCEDE BIRAKIN HEM SAĞLIĞA ZARAR HEM BÜTÇEMıZEEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…