süüüürpriiiiiiiz:sm_cool:
slm kızlar günaydın herkese, sizlere ilk defa evimden merhaba diyorum delikafaduldendelikafadulden netimiz bağlandı az önce ilk iş KK'ya bağlandım alkisalkisalkis süper bir uyku çekmişim gece saat 10da uyandık kahvaltımız hazır şimdi kahvaltı yapacağız fırında yumurtalı kaşarlı ekmek yaptım kızlar buyrun gelin sizi de beklerim
neyse benimkiler acıktı ee bende tabi cokacimcoook kaçıyorum artık fırsat buldukça uğramaya çalışırım ama bugün belki pek mümkün olmaz çünkü kahvaltıdan sonra pamukkaleye gitmeyi düşünüyoruz bakalım güzel bir gün geçecek gibi duruyor öpüyorum hepinizi
bu arada sedacım çok geçmiş olsun ardacığıma, eylülcüm sana da geçmiş olsun hemen ilaç al bitki çaylarıyla falan korumaya çalış kendini melisime de geçmesin aman, yasminim kolay gelsin sana da, lavişim kuzumuza nazar mı değdi yoksa çok güzel uyurdu vardır bir sıkıntısı arada oluyor öyle
bizimkine maşallah diyeyim dün akşam saat 22.30 gibi yattı saat 1e doğru bir kalktı nasıl susamış anlatamam biz daha uyumamıştık suyunu içti yattı sabah 10du işte kalktığında maşallah aman bozulmasın
asortikim donu nihayet denedim dün akşam :kedi:zemuszemus biraz büyük gibi ama çook güzel oldu opuyorumnanaktan
şimdilik hoşçakalın canlarım opuyorumnanaktan