2008 Kasım Anneleri

selam kızlar
temizlik modundayım,önce mutfağa sonra banyoya giriştim.daha bitmedi işim de bi bakayım size dedim.
eylülcüm geçmiş olsun cnm
krikitos aman dikkat et cnm kendine
beyazmeleğim hadi güle güle kullan evdeki netini.ne aldın bu vınn lardan mı?nasıl memnunmusun?

selam kızlar,

sabahtan beri buralardayım ama ancak yazabiliyorum

ardaya, eylüle, krikitosa, yağmura çok çok geçmiş olsun, dikkat edin hem kendinize hem bebişlere,

beyazmelek netiniz hayırlı olsun kuzucum ve iyi eğlenceler

herkes gelsin artık ama, özledim valla

bende sabah oğluşu biraz dışarı çıkardım apartmanın arkasında basketbol sahası var oraya indik bıraktım ortaya bayaa tur attı, düşmeye başlayınca aldım içeri, şimdi uyuyor, gece muhteşem kar yağdı lapa lapa ama tutmamış sabaha, şimdide başladı ince ince inşallah tutar bu kez, tutsun hemen ilkeyi çıkarıp yuvarlayacam karda:))

lavişim birazdan bakıcam canımmm

sigarayla ilgil de iyice abarttılar zamları gerçi ben hamileliğimi öğrendiğimde bıraktım sonra da başlamadım ama içenlere yazık hakkaten.yani asgari ücret kazanan ve kiracı olan bir insanın maaşının yarısı sigaraya gidiyor,peki bu insan ne yiyor ne içiyor lmaz:evet bende sigaranın bırakılması taraftarıyım ama bu kadar sıkıntılar içinde insanların tek dert ortağını da alamayacakları hale getirmek ne kadar doğru bilmiyorum

sigara çokmu zamlanmış benim hiç haberim yok:) çünkü sigarayla işim yok çok şükür.Bi doktor var alet falan bişeyler takıp sigarayı tek seasta bıraktırıyormuş bizim bi tanıdık bıraktı hemde 250 tl ye.valla bence bırakın şu azrail tipli şeyi yaa yazıkk valla ciğerlerinize

tabi bunlara gerek olmadan kendi iradesiyle de bırakabilir insan.Olmaz olamaz demeyin kendinizi onun esiri zannetmeyin.ben mesela 10sene içtim günde nerdeyse bi paket.ama çocuk yapmaya karar verdikten sonra bıraktım.yaklaşık 11 ay sonra da hamile kaldım.hiç zor olmadı.suçluluk duygum hiç olmadı en azından.bu daha önemliydi benim için.vücudun temiz olması gerektiğine inanıyorum çünkü.çünkü sevmek fedakarlık ister.

ben geldım
dısarısı cok soguk
ellerımı uzunca bır sure hıssetmedım resmen
oglusum sımarıklıgın zırvesınde
dedesıne sbeklık yapıyor

hasta olanlara gecmıs olsun
gecmıse bakmadım ama herkes gecmıs olsun dıyor sanırım hastalarımız var

bızde sıgara ıcmeyen bır aıle olarak pek etkılenmıyoruz bu zamlardan ama
7 lıra bır paket sıgara ıcın bana cok geldı
bıraksanız aslında en superı ama bırakamayanlar da azaltır ınsa allah

bu zamlar uyanışınızın bi sebebi olsun bırakın inş.hepiniz içen kim varsa..inanın bıraktıktan sonra niye böyle konuştuğumu daha iyi anlayacaksınız.hiç içmemiş birinden daha çok nefret ediyorum ben sigaradan.böyle iğrenç bşeyin üretilmesine satılmasına hiç anlam veremyiorum.inş.açık alandada yasaklanır da yolda yürürken başkasının iğrenç sigara dumanına katlanmak zorunda kalmayız.

bu arada sıze danısmak ıstedım
benım 250 gb lık harıcı hard dıskım var ama sımdı cd arsıvımı yedeklemek ıstedıgım ıcın yetmeyecek
1,5 tb lık bır harıcı almak ıstedım sımdı gıttım almaya ama baktım kı adaptorlu
yanı masa ustu tasıma seklınde degıl
tasıma seklınde olan harıcı hard dısklerın en buyuk kapasıtesı 640 gb dedıler ama yetmeyebılır bana

hıc masa ustu adaptorlu harıcı hard dısk kullanan var mı
nasıl cok buyuk degıl dıye bılıyorum ama kullanıslı mı

kararsız kaldım adaptorlu 1,5 tb mı yoksa usb cıkıslı 640 gb mı?

tünaydın kızlar..evde elektrik tesisatında sorun var 2-3 gündür..sinirliyim. o yüzden..abimler de geldi tr den..

güzel bir yeniyıl geçirdik..tunayı uyuturken baba uyuyakaldı..tv kısık..ben sallıyorum..öyle girdik bakalım hayırlısı:)))tuniş yatınca kaldırdım tabi biraz takıldık uyuduk..

sigaraya zam mı gelmiş..benim için sorun yok..ta babamız içiyor 1 paket.
bbben hamile kalınca hemen bıraktım..sütten kesince başladım..

günde 3-4 tane ama sadece akşam i.çerim...hava kararmadfan ve akşam yemeğimi yemeden içmiyorum..

Yaw ben de çok kararlı bir yeşilaycıyımdır.Sigaraya karşıyım..

Hasta olanlara da geçmiş olsun.Şu kış geçsede bebelerin tatil fotolarıyla şenlensek, hastalık haberleri olmasa.

Okiliptüs yağından bahsetmişsiniz.Ben de deneyim.Sıcak suya 3 damla öyle mi? Kullanan tontişler bi söylesin garii..

buğuseptil yapıyorum ben ama aynı şey değil mi?valla bi tas sıcak suya bi kapak şeklinde kulanıyorum.odanın kapısınıd sıkıca kapatıyorum.bi süre sonra bütün yollar falan açılıyo.bebecik nefes almaya başlıyo:) tavsiye ederim .

kalimerocum eşim aldı bana 2 hafta oluyo.
1 tb.
çok güzel. bütün arşivimi kopyalamaya başladım.benim çantamda taşıdığım 70 gb.vardı onuda eşim kullanıyor.
şimdilik bi sorun yok yani.
zaten okadar büyük bi harddiski yanımızda taşımayız herzaman..

ben 10 sene günde 2 paket sigara içtim.
hamile kalmadan 1 sene önce azalttım günde 1-2 taneye kadar.
hamile kalınca tamamen bıraktım.
şimdilerde haftada,ayda 1 eşimle kahve keyfi yaparken veya arkadaşlarla yemekte falan 1 tane yakıyorum.
bende kafada bitirmek gerektiğini yapamıyosak destek alarak bırakmak gerektiğini düşünüyorum.
ama ben hiç bağımlı olmadım..
bu konuda iredeme hayranım:)

ahhh azocum tsk ederım canım cevabın ıcın
zıra ben artık gorunmedıgımı dusunuyordum

canım benım cantada tasımak ıcın zaten 250 gb var
1,5 tb almayı dusunuyorum ama senınkının agırlıgı buyuklugu ne kadar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…