- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #52.661
canım valla bizde 250 gb. kullanıyoruz şu an yeterli ama sürekli çantanda taşıyacaksan 640 daha makul çbür dediğin baya baya büyük sanırımbu arada sıze danısmak ıstedım
benım 250 gb lık harıcı hard dıskım var ama sımdı cd arsıvımı yedeklemek ıstedıgım ıcın yetmeyecek
1,5 tb lık bır harıcı almak ıstedım sımdı gıttım almaya ama baktım kı adaptorlu
yanı masa ustu tasıma seklınde degıl
tasıma seklınde olan harıcı hard dısklerın en buyuk kapasıtesı 640 gb dedıler ama yetmeyebılır bana
hıc masa ustu adaptorlu harıcı hard dısk kullanan var mı
nasıl cok buyuk degıl dıye bılıyorum ama kullanıslı mı
kararsız kaldım adaptorlu 1,5 tb mı yoksa usb cıkıslı 640 gb mı?
bende esefle ve bütün ailemle baya bi güzel şekilde andık sigaraya zam yapanları ellerinden öpüyoruz onların emin olun kötükedihüsobende okaliptus yağı kullanırım koridordaki peteğimin üzerine havlu ıslatıp koyarım ve üzerine birkaç damla damlatırım
ben bunu bütün kış kullanırım sadece hasta olduğumuzda değil
ayrıca okaliptuusn havayı dezenfekte edici özelliği varmış
yaa aklıma gelmişken sigaraya bu kadar zam yapanları şiddetle ve esefle kınıyorum arkadaşlar
bu arada sıze danısmak ıstedım
benım 250 gb lık harıcı hard dıskım var ama sımdı cd arsıvımı yedeklemek ıstedıgım ıcın yetmeyecek
1,5 tb lık bır harıcı almak ıstedım sımdı gıttım almaya ama baktım kı adaptorlu
yanı masa ustu tasıma seklınde degıl
tasıma seklınde olan harıcı hard dısklerın en buyuk kapasıtesı 640 gb dedıler ama yetmeyebılır bana
hıc masa ustu adaptorlu harıcı hard dısk kullanan var mı
nasıl cok buyuk degıl dıye bılıyorum ama kullanıslı mı
kararsız kaldım adaptorlu 1,5 tb mı yoksa usb cıkıslı 640 gb mı?
amin canımm yaasortiecim sigarayı bırakmaya karar vermişsin alkışlıyorum canım senialkisalkisalkis inşallah bırakabilirsin
sigarayla ilgil de iyice abarttılar zamları gerçi ben hamileliğimi öğrendiğimde bıraktım sonra da başlamadım ama içenlere yazık hakkaten.yani asgari ücret kazanan ve kiracı olan bir insanın maaşının yarısı sigaraya gidiyor,peki bu insan ne yiyor ne içiyorlmaz:evet bende sigaranın bırakılması taraftarıyım ama bu kadar sıkıntılar içinde insanların tek dert ortağını da alamayacakları hale getirmek ne kadar doğru bilmiyorum
ne kadar elmalıcım senin ki fiyatı
canım ağırlığını tam bilmiyorumda kitap gibi 15-20 cm.
toshiba marka..
ama eve gidince akşam istersen bakıp tam kesin yazarım ölçüleri ve ağırlığı..
canım valla bizde 250 gb. kullanıyoruz şu an yeterli ama sürekli çantanda taşıyacaksan 640 daha makul çbür dediğin baya baya büyük sanırım
Canım ben smartdisk kullanıyorum 1,5 tb, film ve müzik arşivim için. Direk TV'ye bağlı ve artık CD, DVD hayatımızdan çıktı sayılır. Her şeyi dijital olarak onun içinde saklıyoruz. 15 cm'e 3 cm gibi ebadı. Çok büyük değil... Tavsiye edilir.
Kalimerom bu ara kimse giremiyo galiba.Görünmez değilsin tatlım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?