2008 Kasım Anneleri

canım ağırlığını tam bilmiyorumda kitap gibi 15-20 cm.
toshiba marka..
ama eve gidince akşam istersen bakıp tam kesin yazarım ölçüleri ve ağırlığı..

canım valla bizde 250 gb. kullanıyoruz şu an yeterli ama sürekli çantanda taşıyacaksan 640 daha makul çbür dediğin baya baya büyük sanırım

pat diye daldım az önce pardınnn
çok yoğundum senenin ilk haftası ve belkide ayı nolcak bilmem kendimi delircem sandım bi an
hasta olanlara çok geçmiş olsun
ben bugün çok üşüyom yaffff eve geleli 1 saat olcak ama hala ellerimi ısıtamadım gidiyim da şu rusyayı az daha zengin edip kocamı batırayım kafamçokkarıştı

bende esefle ve bütün ailemle baya bi güzel şekilde andık sigaraya zam yapanları ellerinden öpüyoruz onların emin olun kötükedihüso

kasım miniklerine kaan ın resimlerini koydum kızlar.
bakmak isterseniz..

zeynacım bizimde işyeri çok soğuk bugün.
3 gündür çalışmayınca iyice soğumuş..
hep tatil sonrası böle olur.
sabahta duş alıp geldim.
ayaklarım hala ısınmadı

Canım ben smartdisk kullanıyorum 1,5 tb, film ve müzik arşivim için. Direk TV'ye bağlı ve artık CD, DVD hayatımızdan çıktı sayılır. Her şeyi dijital olarak onun içinde saklıyoruz. 15 cm'e 3 cm gibi ebadı. Çok büyük değil... Tavsiye edilir.

Canlarım çıkış saati gelmiş.Pek ilgilenemedim ama sizinle(

Kalimerom bu ara kimse giremiyo galiba.Görünmez değilsin tatlım:))

Azocum baktım resimlere.Yorum da yaptım...Öp yakışıklıyı benim için...

Herkese iyi akşamlar tontişlerim..

asortiecim sigarayı bırakmaya karar vermişsin alkışlıyorum canım senialkisalkisalkis inşallah bırakabilirsin
amin canımm ya

aynen sapiş sana katılıyorum canım:lepi:
azocum çok merak ettim yaw hiç tiryaki olmadım dedin emme
günde 2 paketi nie çtin canım yaa ben içiyorum tamam ama
günde paketin yarısı kadar sen bırakma anlamında mı dedün

asorticim evet ben içime çeke çeke günde 2 paket içiyodum.
öleyim ben.içmicem der paketi atarım.içicem der fosur fosur içerim.
yapmıyo bende bağımlılık.
niye içtiğime gelince..
ee istediğim için,zevk aldığım için içiyodum..
istemeyince bırakıyorum..
yani ben biraz garibim boşver..
inş. sizde bırakırsınız cnm.
eşim tanıştığımız yıl başladı, bırakamıyo..
oda bana diyo sen nasıl bırakıyon diye:)

Kızlar selam hepinize çok geçmişe bakamadım.Artık eskisi gibi sık giremiyorum.Yaw evde oturmuyorum desem yeridir.Ne çok tamamlamam gereken işim varmış yaa valla.Birde şu dava işlerim var biliyorsunuz onunla ilgilide koşuşturma içindeyim. Bu arada dün çok ilginç bir olaya şahit oldum.Bir arkadaşımı ziyarete gittiğimde ablası ve oğuzdan üç hafta küçük oğluda ordaydı.Çocuğa uyanıkken yemek yedirmek imkansız ağzını açmıyor ve yaygarayı basıyor inanamazsınız ben valla dua etttim çok şükür diye.Ama kızlar ilginç olan ne biliyormusunuz bebek uyuyuca yemek yiyor.İlk uykusunda bir kase çorba ile bir elma rendesini ikinci uykusunda da muhallebisini yedi hemde koca bir kase Ağzına getiriyorlar dişlerine değdirince hemen açıp ağzını şapur şapur yiyor valla.Bir yaşıma daha girdim.

Sigara ile ilgili konuşulmuş valla anlamadığım konua pek yorum yapamıyorum ama bence zamlandığı iyi olmuş bu sayede birçok insan sigarayı bırakır hem kesesi hem ciğeri rahatlar buna eşim ve aileside dahil tabi

Yasmincim Okiliptüs yağı ne tatlım bişi anlamadım.Ne işe yarıyormuş

Zeynam ben sana yüz veriyorum al 100 :):) Şaka bi yana fazla girmiyonki bacım gerçi bende çok boşladım(

Saphişçim tontişime afiyet olsun yarasın kuzucuğa

herkese iyi geceler kızlar anlaşılan kimsecikler yok herkes uykuda tatlı rüyalarda sanırsam bizde döndük gezmeden yorulmuşum ama çok iyi geldi eğlendim ,

pamukkaleye gittik hava feci soğuktu ama, biraz gezdik oralarda birkaç otel gezdik thermal otel gideceğiz demiştim yaa onun için fikir sahibi olalım diye Polat hotel var 5 yıldızlı müthiş bişey çok sevdik orayı g,tmeyi çok istiyoruz ama bakalım ne zamana olur, birde benim netten baktığım bir otel vardı orayı da gezdik orası da diğeri kadar lüks değil ama fenada değil üstelik fiyatı da çok uygun orayı düşünebiliriz hafta sonu falan diğerine daha uzun bir tatilde planlıyoruz şubat tatilinde mesela istanbula gidemezsek düşüneceğiz iki gece bile yeter zaten

oradan çıktık bişeyler yedik denizlide öğretmen arkadaşlarımız vardı onlara uğradık bir çay içtik falan ve döndük

döndüğümüzde saat 23.00olmuştu Eymen çok yorludu hemen sızdı zaten kuzucum ama çok mutlu oldu çok eğlendi bugün hele otellerdeki havuzları görünce coştu resmen atacaktı kendini suya kaydirigubbakcemile3

onu yatırdım gece sütünü falan hazırladım biraz ders çalıştım ve size iyi geceler dilemeye geldim

safişim vınn almadım yaa daha doğrusu hrnüz bişey almadım dedim yaa eczaneyle ortak kullanacağız diye oradan bir kablo çektirdik yukarı o kadar şimdilik böyle idare edeceğiz artık yaza falan düşüneceğiz bişeyler yada önümüzdeki seneye bakalım kısmet

görüşürüz kızlar yarın sabah yine iş başı tabiki yatıyorum bende öpüldünüz
bu arada dikkatimi çekti bugün andina, lelal, remedios falan hiç girmemiş heralde nerelerde bu hatunlar buluşmaları da olamaz bugün

gunaydınnn
sabah oglusum cok agladı cok uzgunum
uyuyordu benım ıse gelmem gereken saatte
gece kusu oldu ıyıce gece uyumadıgından uykunun en tatlı saatlerınde uyanmak zorunda kalıyor kusum
bende o uyurken gıydırmeye basladım ve uyandı sen mısın benı uyandıran dıye evden cıkana kadar agladı
gozlerınden pıtır pıtır yasların dokulmesı yok m mahvettı benı

canım ağırlığını tam bilmiyorumda kitap gibi 15-20 cm.
toshiba marka..
ama eve gidince akşam istersen bakıp tam kesin yazarım ölçüleri ve ağırlığı..

canım valla bizde 250 gb. kullanıyoruz şu an yeterli ama sürekli çantanda taşıyacaksan 640 daha makul çbür dediğin baya baya büyük sanırım

Kalimerom bu ara kimse giremiyo galiba.Görünmez değilsin tatlım:))

canlarım tesekkur ederım fıkırlerınız ıcın
dun aksam ıs cıkısı baktım
ben fılm ve muzık arsıvım ıcın degıl kamera kayıtları ve foto arsıvım ıcın almayı dusundum
bunun ıcınde sureklı elımın altında olması gerektıgınden 640 gb samsung hdd aldım
ıyı oldu bır tane de 250 gb var sanırım sımdılık yeter
yetmezse bıle bır tane daha 640 gb aldım mı ısımı fazlasıyla gorur
fıyatı da cok uygun geldı nakıtte guzel ındırım yaptılar
sımdı oncelıkle laptopumu bakıma gonderıp sonra yedekleme ısıme bakıcam

zeynam sanırım yılbası yogunlugu herkesın ıslerının cok olması sebebıyle cok sessız buralar
bende ara ara gırıp baktım ama kımseler yoktu

beyazmelek gezınızın guzel gecmesıne sevındım canım
o kadar yola ıyı dayanıyor eymen bey
alısmıs artık anne babasının onu sık sık gezdırmelerıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…