2008 Kasım Anneleri

Herkese günaydın..
Sigara zamlarından konuşulmuş hafta içi günde 1-2 tane içiyorum ,hafta sonu hiç içmiyorum.Oyüzden bir paket bana 10-15 gün gidiyor.Böyle olunca zam da çok dokunmuyor.Bu şekilde sevdim sigara içmeyi eski bağımlılığım yok artık.5 gün bayram tatili oluyor ben hiç içmiyorum eve peket götürmüyorum çünkü..

Minikçim almışsın gerçi ama ben de250 gb lık bir harddisk kullanıyorum.İyi günlerde kullan sen de..

günadın herkese :sm_cool:

miniğim kıyamam emiralp'ime yaa yavrum benim çok zor olur tabi tatlı uykudan uyanmak

ayrıca doğru söylüyorsun Eymen alıştı artık bizimle sürekli bir yerlere gitmeye yavrum arbayı hiç sevmezdi şimdi ona bile alışmaya başladı yavaş yavaş kaydirigubbakcemile3

burasının eskiye göre çok sakin olduğu konusunda lelal'ime katılıyorum eskiden ben bu yazıyı yazıp gönderene kadar bile bir sürü kişi yazmış olurdu şimdi kimsecikler yok sadece hafta sınu böyle oluyordu eskiden noldu anlamadım ki millet bıktımı artık :çok üzgünüm:

yazın tatil diye kimseler yoktu zaten kışında işlerin yoğunluğu falan bastırdı :a015:

Minikçim almışsın gerçi ama ben de250 gb lık bir harddisk kullanıyorum.İyi günlerde kullan sen de..

tsk ederım canım

ben de kıyamıyorum zaten canım cok sıkıldı bu sabah bu sebeble

bende farkındayım cok sakın son zamanlarda kk nedenı anlayamadım ama
herkesın ıslerı yogun sanırım
eskı katılım yok ama ben hergun yıne de acıp okuyor ve yorumumu yazmaya devam edıyorum
zaman zaman kendı kendıne konusan ya da gorunmeyen gıbı hıssedıyor ınsan kendını ama kopamıyorum buradan
cok hatrı var bu sıtenın ben de

Günaydın kızlar.Herkes iyidir umarım.Sabah sabah yavrumu uykusundan uyandırıp valide hanıma götürdüm.Canım yavrum uyuyacaktı daha.Biran istifa edip evde onunla kalayım dedim ama olmuyor.

Miniğim güle güle kullan tatlım.

Çitosum seni tebrik ediyorum sigara konusunda.Ama hiç içmesen mi acaba kıııı:))

Beyazmeleğim haklısın burası çok sakin.Kendi adıma söylüyorum işlerim çok yoğun o yüzden giremiyorum.Ara ara bakıyorum ama.

Herkese iyi birgün diliyorum..

valla hepimizin işleri son zamanlarda yoğun bunu kabul ediyorum ama bende en azından sayfamı açık tutuyorum ara ara girip yorumları okuyup cevap yazıyorum

valla ev hanımı olan hatunlarımızda görünmüyor ortalıklarda bari onlar gelse şenlenir biraz daha

ay ben çok acıktım yaa daha kahvaltı yapmadım cokacimcoook arkadaşlarla yapacağız şimdi

GÜNAYDIN HATUNLAR
BU SABAH ÇOK MUTSUZ KALKTIM NEDEN BİLMİŞYORUM AMA ÇOK İÇ SIKINTIM VAR SÜREKLİ HAYIRLARA GELSİN DİYORUM
HİÇ Bİ ŞEY TATMİN ETMİYO NEDEN BİLMİYORUM AMA ÖLÜM KORKUSU SARDI UYANDIĞIMDA SANKİ BİŞİ OLACAK BUGÜN senağlama

SABAH SABAH SİZİDE GERDİM YAFFF

MİNİKÇİM GÜLE GÜLE KULLAN

ÇİTOSCUM AFFERİN SANA ŞU AZ İÇME TEKNİĞİNİ BANADA Bİ ARA ÖĞRETİRMİSİN?

günaydın andinam

hayır olsun zeynam aklına öyle kötü kötü şeyler getirme aman allah korusun hayırlara çıksın :Saruboceq:

ohhh miss gibi sıcak sıcak kahvaltımı ettim geldim 2,5 tane boyoz yedim bayılacağım şimdi kafamçokkarıştı gırtlağıma kadar doldum resmen

günaydın kızlar...
zeynam neoldu sana..niye o kadar sıkıntılandın canım(Allah hayırlara çıkarsın sıkıntını inşallah..
benim işlerimde çoookkkk yoğun(bu nedenle sizleri çok takip edemiyorum..sanırım herkes aynı dertten muzdarip:))

Boyoz genelde izmir tarafında yapılan bol yağlı,bol kalorili bir hamurişi kızlar.ben de hiç yemedim ama tarifini okumuştum netten.Afiyet olsun beyaz meleğime yarasın:)))

Ya ne diycem şu yemek blogları var ya.Ben de bir yemek bloğu hazırlamak istiyorum ama güvenemiyorum kendime düzenli yazamayacağım için.İnsanlar sürekli yemek,pasta börek yapıp yayınlıyorlar.Ben çok mu üşengeçim acaba diye düşünüyorum..

melek boyoz ne canım..cehaletimi hoş gör:))

zeyna ıc sıkıntını allah hayırlara getırsın canım
kotu dusunme kı ıyı olsun

beyazmelek ben de cahılım canım ya boyoz ne

canım cahillik değil bu bilmemeniz normal buralara özgü bişey Safişim daha iyi bilir İzmir'in meşhur yiyeceğidir
boyoz bu milföy hamurlu börekler oluyor yaa onun gibi bişey ben çok seviyorum böyle yuvarlak çok büyük değil ama doyurucu bişey

beyazmelek afıyet olsun o halde

cıtosum blog hazırlamak ıstedıgıne gore guzel yemekler yapıyorsun anlasılan
ben mutfak konusunda cok becerıksız oldugumdan ızlemekle yetınıyorum o blogları
bu konuda ıyıysen hazırlayabılırsın az cok takıp edersın sanırım

Miniğim yemek konusunda iyi sayılırım fena değilim ama vakit bulamamak üşenmek gibi nedenlerle çok yemek yapamıyorum.Ev de genelde tek çeşit yemek oluyor.öyle çorbalı pilavlı tam tekmil sofra çok nadirdir biz de..

günaydın kızlar

herkeste işler yolunda görünüyor, maşallah,

zeyna sıkıntın hayırlara çıkar umarım,

site son günlerde pek rağbet görmüyor ama beklenmeyen bir durum değil aslında, ilk facedeki oyunlar ve sohbetler nedeniyle kopmalar başladı, sonra herkes bir biri ile samimileştikçe özel görüşmeler derken iyice azaldı, ayrıca bazılarımız işyerinden giremiyor, hem çalışıp hemde evde buraya vakit ayırmakta oldukça zor ve bebeklere haksızlık oluyor, inşallah yakın zamanda eski günlere döneriz,

çitoscum blog hazırlamak çok güzel bir uğraş ama ciddi vakit alıyor, hazırlayabilirsen sıkı takipçin olacağımdan emin olabilirsin, hatta yemek hazırlayacağına göre yaptığım değişik yiyeceklerin görsellerini ve tariflerinide gönderirim sana,

Denizanası teşekkür ederim blog hazırlarsam derhal sana başvuracağım.Yavrukuş ve kayınvaliden nasıl.?Denziin döküntüleri nasıl oldu?

Denizanası teşekkür ederim blog hazırlarsam derhal sana başvuracağım.Yavrukuş ve kayınvaliden nasıl.?Denziin döküntüleri nasıl oldu?

sağol canım yavru kuşun döküntüleri iyileşti, ama şu birkaç gündür ne sıkıntısı var bilmiyorum uyku düzeni çokk bozuldu, yoruldum açıkçası,
kayınvalidemde 5 gün hastanede yattıktan sonra çıktı şimdi iyi ama yine gidip geliyor tahliller için falan,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…