2008 Kasım Anneleri

Çitosum seni tekrar tebrik ediyorum.Nasıl vakit buluyosun blog hazırlamaya?Eğer hazırlarsan ben de aktif üye olurum:))

Denizannem ılke dişlerini çıkardı diye biliyorum.Köpek dişi falan çıktı mı?Huzursuzluğu dişten mi acaba..

Denizanası çok geçmiş olsun canım. Hem kayınvaliden hem de İlke için...

Çitos'cum, yemek blogu işine ben de merak sarmıştım bir aralar ama Bengiş olduktan sonra dokunamadım bir daha.
HAYATTAN TATLAR... adresinde yayınlıyordum yaptığım şeyleri...
Gerçekten emek ve zaman istiyor... Ama yapmaya karar verirsen yardımcı olmaya çalışırım canım...

yasmincim bilmiyorumki neden adamın ağzında 16 tane dişi var, en geride olanlar kaldı çıkmadık acaba onlarmı çıkıyor bilmiyorumki, onlar içinde daha çok erken , şimdide çekiştirip duruyor( gelicem yine

tespitlerini ayakta alkışlıyorum denizannem

tatlım batunun da 16 tane dişi var ve 2 gündür yine diş sıkıntısı yaşıyoruz , anlamadım ki daha ne çıkacak , tüm ağzı diş dolu artık dilinde falan çıkarmaya başlayacak sanırım akannehir

denizanamın tespitlerine hepimiz katıldığımıza göre 2008kasım anneleri önlem planlarına başlamamız lazım :

1. face'e girmek yasak (illaki girilse de süre arım saatten fazla olmayacak)
2. e hadi girdin diyelim oyunlar yasak
3. kk'dan arkadaşlarla buluşmak yasak
4. siteye girişin yasak olduğu kurumlarda gizli giriş mecburi
naniknanik naniknanik naniknanik

bebişlerle ilginlemeye yasak koyamayacağım malesef küçükken sık sık uyuyorlardı çok bişey anlamıyorlardı şimdi ilgi istiyorlar oyun istiyorlar ee tabiki önceliğimiz onlar

bu arada denizannem sen bana bir siteden bahsetmiştim yaa fizikle ilgili neydi o site tekrar söyler misin eşim baksın

tünaydın şekerler dün hem şok oldum hemde korku dolu bi an yaşadım
arda dün gece yatmamakta ısrar etti bizde ışıklaqrı söndürüp içeriye geçtik durmadan odadan salona geçiyo neyapsa beğenirsiniz sandalyenin üstüne çıkmış bilgisayarala oynuyor şok olduk aldık içeri geçtik tekrar çıktı bu sefer sandalyeyi çekip masanın üzerine çıkmış çayı içmeye çalışıyor tekrar aldık içeri bu sefer kaçıp masanın altından sandalyenin üstüne çıkmış şıkışmış orda hay dedim fırlamaya bak kafaya koyduğunu yapıcak illaki gül gül öldük gece yarısı
diğer olay ise kızlar dün yüzüm komple yanıyordu neredeyse patates kızartayım dedim ocağa yağ koydum baya bi kızmış herzaman ocağın başında dururum bu sefer biraz uzaktan attım patatesleri patatesleri atmamla alev çıkması bir oldu şok oldum yakında olsam surat murat kalmıcaktı allah korudu valla

ben daha öncede söylemiştim bebişler büyüdükçe daha da zorlaşıcak kk da sohbet die kendimce facebook falan değil tamamen arda bana engel facebooka akjşam giriyom ben arda uyuduktan sonra falan

günaydın ,

ben face de fazla takılanlardan değilim ,oyun filan da oynamıyorum çok uzun zamandır ,olabildiğince gelmeye çalışıyorum ,fakat bu ara mutfak işine sardım ,çok değişik tarifler deniyorum ,kek ,pasta ,börek ,et ve tavuk yemekleri gibi yemek denemeleri yapıyorum ,çok zevk alıyorum ,o yüzden fazla vakit ayıramıyorum buraya ,zaten akşam 6 gibi eşim geliyor ,onunla geçiriyorum akşamımı ,ya film izliyoruz yada diziler varsa onları ,o esnada kimse pc yi eline almıyor ..

sedacım geçmiş olsun canım allah korumuş güzel yüzünü ,ardaya da çok güldüm yaramaz ..

sedacım geçmiş olsun canım,

katılımın azalmasını nedeni belli aslında dahada var ama yazmadım,

andiş ne yapacaz bunları yaaa bugün bir ara en geriye bakmaya çalışayım bakalım bişii görebilecekmiyim, dünde yanaklar acayip kızarmıştı zaten

elmalıcım sağol canım, bu arada senin bloğunu biliyorum canım ara ara bakarım, hatta bengişin marifetlerinide takip ediyorum,
biliyorsunuz benimde var sitem ama uzun zamandır doğru düzgün bişii ekleyemedim, hiç zaman kalmıyor, tabii ilkenin sitesine aynı şekilde,

beyazmelekcim ÖSS Fizik Hakkinda Her Sey güncellenmiyor ama çok isabetli konu anlatımları ve sorular olan bir site, diğer sitelerdeki soruların bir çoğuda buradan alınmadır, eşin incelerse zaten farkedecektir

Sedacım geçmiş olsun.Sakın ha canım dikkat et.Ben kızartma yağıyla yüzümü yaktım gebelikten önce. Feriştah gibi gezdim.Bir de yanık ilacı kullanmıştım o da renk veriyodu.Çok kötüydü.Şükür iz kalmadı. Ama kızartma yaparken çok dikkat ediyorum artık.Ardaya da çok güldüm.Nasıl yaramaz olmuş:))

sedacım oğluşuna maşallah güzelim güldürdü beni fırlama

sanada çok çok geçmiş olsun allah korumuş vallahi verilmiş sadakanız varmış

denizannem çok sağol canım söyleyeyim de baksın çok seviyor fizikle ilgili şeyler incelemeyi

bu arada bende kaçıyorum yemeğe görüşmek üzere dönünce yazarım ilk fırsatta

denizannem açık açık söyle sen çekinme şekerim herkes biliyor zaten

bu arada bende kaçıyorum yemeğe görüşmek üzere dönünce yazarım ilk fırsatta

denizannem açık açık söyle sen çekinme şekerim herkes biliyor zaten

pışıkkkk

canım aslında bana göre en büyük nedenlerden birisi aramızdan bazılarımızın diyalogtan çıkıp monolog yapmaya başlaması bende bu kadar:)))

KATILIMIN AZLIĞININ SEBEPLERİ HAKKINDA BENİMDE Bİ KAÇ BİLGİM VAR AMA BENDE SÖLEMİCEM :dilcikar:

SANIRIMIN SIKINTIMIN NEDENİ BELLİ OLDU KIZLAR
HASTALANDIMMM ADET OLDUM YANİ sositososito

SEDACIM GEÇMİŞ OLSUN AMAN DİKKAT ET BENCEDE GÜZELLİĞİNE NAZAR DEĞMİŞ OLABİLİR

BENDE EKİM-KASIM BEBEKLERİNE RESİM EKLİYORUM OĞLUM DÜN AKŞAM NEREDE UYUDU Bİ BAKIN laelaelaelaelae

tunaydın kızlar
zeynacım geçmiş olsun benımde canım cok sıkılıordu senın yazını okurken nedenını anladım benımkıde yaklastı ondan herhalde

gecmısı okudum dersıme ıyı calıstım
sedacım gecmıs olsun allah korumus yagdan bende cok korkarım eylulu bır aylıkken felan yangın tehlıkesı gecırdık bende cok korkmusum ve aglamıstım allahım bırdaha kımselere gostermez

sıgara zammı konusulmus nedendır bılmez sıgara ıcen kasım annelerı hep zayıf zam mam dınlemesemde bendemı baslasam
ılke denızın yuzu gecmemıs ınsallah en kısa zamanda gecer yawruma nazar degısyordur cok seker masallahh
beyazmelekte kacak hat yaptırıp kaydirigubbakcemile3 evıne net baglatmıs hayırlı olsun pek eglenmıssınız kıskandım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…