- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #52.701
Boyoz genelde izmir tarafında yapılan bol yağlı,bol kalorili bir hamurişi kızlar.ben de hiç yemedim ama tarifini okumuştum netten.Afiyet olsun beyaz meleğime yarasın:)))
Ya ne diycem şu yemek blogları var ya.Ben de bir yemek bloğu hazırlamak istiyorum ama güvenemiyorum kendime düzenli yazamayacağım için.İnsanlar sürekli yemek,pasta börek yapıp yayınlıyorlar.Ben çok mu üşengeçim acaba diye düşünüyorum..
sağol canım yavru kuşun döküntüleri iyileşti, ama şu birkaç gündür ne sıkıntısı var bilmiyorum uyku düzeni çokk bozuldu, yoruldum açıkçası,
kayınvalidemde 5 gün hastanede yattıktan sonra çıktı şimdi iyi ama yine gidip geliyor tahliller için falan,
günaydın kızlar
herkeste işler yolunda görünüyor, maşallah,
zeyna sıkıntın hayırlara çıkar umarım,
site son günlerde pek rağbet görmüyor ama beklenmeyen bir durum değil aslında, ilk facedeki oyunlar ve sohbetler nedeniyle kopmalar başladı, sonra herkes bir biri ile samimileştikçe özel görüşmeler derken iyice azaldı, ayrıca bazılarımız işyerinden giremiyor, hem çalışıp hemde evde buraya vakit ayırmakta oldukça zor ve bebeklere haksızlık oluyor, inşallah yakın zamanda eski günlere döneriz,
çitoscum blog hazırlamak çok güzel bir uğraş ama ciddi vakit alıyor, hazırlayabilirsen sıkı takipçin olacağımdan emin olabilirsin, hatta yemek hazırlayacağına göre yaptığım değişik yiyeceklerin görsellerini ve tariflerinide gönderirim sana,
yasmincim bilmiyorumki neden adamın ağzında 16 tane dişi var, en geride olanlar kaldı çıkmadık acaba onlarmı çıkıyor bilmiyorumki, onlar içinde daha çok erken , şimdide çekiştirip duruyor( gelicem yine
tünaydın şekerler dün hem şok oldum hemde korku dolu bi an yaşadım
arda dün gece yatmamakta ısrar etti bizde ışıklaqrı söndürüp içeriye geçtik durmadan odadan salona geçiyo neyapsa beğenirsiniz sandalyenin üstüne çıkmış bilgisayarala oynuyor şok olduk aldık içeri geçtik tekrar çıktı bu sefer sandalyeyi çekip masanın üzerine çıkmış çayı içmeye çalışıyor tekrar aldık içeri bu sefer kaçıp masanın altından sandalyenin üstüne çıkmış şıkışmış orda hay dedim fırlamaya bak kafaya koyduğunu yapıcak illaki gül gül öldük gece yarısı
diğer olay ise kızlar dün yüzüm komple yanıyordu neredeyse patates kızartayım dedim ocağa yağ koydum baya bi kızmış herzaman ocağın başında dururum bu sefer biraz uzaktan attım patatesleri patatesleri atmamla alev çıkması bir oldu şok oldum yakında olsam surat murat kalmıcaktı allah korudu valla
bu arada bende kaçıyorum yemeğe görüşmek üzere dönünce yazarım ilk fırsatta
denizannem açık açık söyle sen çekinme şekerim herkes biliyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?