2008 Kasım Anneleri

Icır yok anacım yok sigarayla alakası yok bu işin 10 yıl bizzat sigara içtim görüldüğü üzre hala şiikoyum oy yüzden aman diyim başlama sen...

Icırım bi daha duymayım.Gayet hoş bi garısın:))) Zayıflama anacım.Kadın dediğin bastığı yeri inletir, güm güm ses çıkarır, 1 km öteden ben geliyorum der.

pışıkkkk

canım aslında bana göre en büyük nedenlerden birisi aramızdan bazılarımızın diyalogtan çıkıp monolog yapmaya başlaması bende bu kadar:)))

Tatlım tespitine katılmakla beraber sadece monolog üzerinden yürümesi değil olay , ben lelal ile hemen hemen hergün telefonla konuşuyorum , birbirimizle her fırsatı değerlendirip görüşmeye çalışıyoruz , eşlerimiz çok iyi anlaştı , biraraya geldiklerinde keyifli vakit geçiriyorlar hatta biz ne konuştuklarını bile bilmiyoruz öyle diyim , eğer monolog söz konusu ise biz aylardır monoloğun alasını yapıyoruz lelal ile ama bu siteye girişimizi yada etkin katılımı etkilemedi pek , bence olay birebir ilişkilerden ziyede gruplaşmalar ve bölünmeler olmasından kaynaklanıyor.. artık hepimiz birbirimizi iyice tanıyoruz , herkes kendi kafasına uyan insanlara yakınlaştı sanırım ama bu yakınlaşmalar doğru bir şekilde yapılmadı herhalde ki böyle uzaklaşıldı siteden..

Bunlar benim şahsi fikirlerim , katılırsınız yada katılmazsınız ama lütfen bunun üzerinden bir tartışma doğmasın , kimseyi yargılamak yada eleştirmek gibi bir niyetim yok sadece gözlemlerimi açık açık ifade etmek istedim

Eskisi gibi herşey burada konuşulmuyo.Birkaç kişi aralarında yakınlaşığ tel.de dertleşiyo ve buraya gerek kalmıyo.Önceden herşeyimizi burda herkesle konuşuyoduk.Şimdi sorunlar , paylaşımlar bazı arkadaşlarla msn + tel.de olmaya başladı.O yüzden konuşacak çok şey kalmadı sanırım...

hayır demek istediğim monolog kesinlikle bu değil, sadece sen ve lelal değil bir çok kişi görüşüyor ve bundan daha doğal bişey yok, ayrıca benimde şartlarım uygun olsa mutlaka görüşmek isteyeceğim insanlar var

benim anlatmak istediğim monolog şöyle idi, zaman zaman bazı arkadaşların her yazdığı mesaj geçmişe bakamadım ama diye başlıyor ve kendisini anlatarak devam ediyor bu monologtur, bunu arasıra hepimiz yapıyoruz ama bazen bazılarımız dediğim gibi her mesajını aynı şekilde yazıyor, bu paylaşım olmuyor ki sadece kendini anlatmaktan başka bişii değil, bilmem anlatabildim mi?:))

Eskisi gibi herşey burada konuşulmuyo.Birkaç kişi aralarında yakınlaşığ tel.de dertleşiyo ve buraya gerek kalmıyo.Önceden herşeyimizi burda herkesle konuşuyoduk.Şimdi sorunlar , paylaşımlar bazı arkadaşlarla msn + tel.de olmaya başladı.O yüzden konuşacak çok şey kalmadı sanırım...

Benim şahsi fikrim gruplaşmaların olmasından ziyade herkesin belli kişileri onaylayıp belli kişilere cevap yazması,sivri dilli bazı arkadaşların şaka ile karışık karşısındaki insanı umursamadan kırılır mı kırılmaz mı diye düşünmeden cevaplar yazması ve ithamlarda bulunması(ki bu sebeple gerçekten kırılan insanlar var her ne kadar belli etmeyip hiç bir şey demeselerde..Bu durum beni çok rahatsız ediyor açıkçası ve o yüzden bir süre girmedim.
Sonuç olarak her insan kendini beğenir ama buraya çıkıp kimse kimseye kusura bakmayın amiyane olacak ama ağalık taslamasın.Hiç hoş değil..

Çitosa katılıyorum.Ben de kırıldım birilerine o yüzden soğudum biraz.Çünkü farkındaysanız ben kimseyi kırmamaya çalışıyorm.Hatta yüzümüz gülsün diye eşimle birebir konuşmalarımı yazıyorum, gülümseyelim diye.Burda herkes benim için önemliydi.Ben şunun ayırdedilmesini çok isterim.Dobra olmak güzeldir ama dobra olurken kırıcı olmamak gerekir.Hepimiz güzel ama zor dönemden geçiyoruz.Buraya birbirimize destek vermek, dertleşmek ve paylaşmak için giriyoruz.Bu sayfayı kapatırken güleryüzle kapatamıyosak anlamsız olur burası.Bu yüzden mesajlarımızı yazarken 2 düşünüp 1 yazalım derim ben.Şahsi fikrimdir...

Sedacım geçmiş olsun canım..Bence de nazar değmiş güzelliğine aman dikkat..Senin yavrukuş kendini aşmış artık zaptolmaz o:)

tunaydın kızlar

ılke denızın yuzu gecmemıs ınsallah en kısa zamanda gecer yawruma nazar degısyordur cok seker masallahh

ıcırcım sağol canım döküntüleri geçti ama diş sıkıntısı olduğunda tüm yanak elma gibi oluyor dünden beri yine öyle, döküntüler çok üzmüştü beni allahtan çabuk geçti

Şimdi anladım denizannem , evet bu konuda da haklısın

Ben burda yazılan hiçbirşeye bozulmuyorum , açıkcası dostum olarak gördüğüm insanların söylediği beni rahatsız etmez , varsa bir problemim yüzüne söylerim zaten... bitek burda tek bir kişiye bozulmuştum yaptığı bişey yüzünden , ona da söyleyecektim uygun bir zamanda ama benden önce lelal söylemiş zaten bende uzatmadım konuyu , kapadım gittim kendi içimde : )) zaten kendi kendime bozulmuştum burda bile kimse anlamamıştır eminim : ))

KATILIYORUM ÖZELLİKLE KIZARTTIĞIM YERE

KATILIYORUM

SANA HEP KATILIRIM

SANADA KATILABİLİRMİYİM

AYNEN

Valla Andinacım dost karşısındakini iyi analiz etmiş, neye darılacağını neye kırılacağını bilen yanında olandır bence.Dostun ise zaten üzmez, üzüntülerini azaltır.Dost karşısındakini iyi tanıdığı için nerde ne zaman ne diyeceğini en iyi bilendir o yüzden kırmaz.Kırsa bile nasıl düzelteceğini iyi bilir...

Olaya hemen açıklık getireyim kimse merakta kalmasın di mi?Andina bana bozulmuştu arkadaşlar sebep ise hakikaten çok önemli doğumgünü pastalarımızın aynı olması.

Açikçası ben bunun o kadar önemli bir konu olduğunu düşünmedim.Eğer o pasta senin kendi tasarımın olsaydı haklı olabilirdin ama sonuçta herkese açık olan internette yayınlanmış bir pasta tasarımıydı.Uzatılacak bir durum yoktu zaten bence ortada ama uzatmadığına emin misin andina;?

pışıkkkk

canım aslında bana göre en büyük nedenlerden birisi aramızdan bazılarımızın diyalogtan çıkıp monolog yapmaya başlaması bende bu kadar:)))

ÇOK KATILIMCI GÖRDÜM KENDİMİ

herkese katıldığımı tek tek yazacaktım ki benim fikrim zeynam tarafından çalınmış önce o herkese katılmış olmazki yaa :sinifsinif: ben şimdi kime katılacağım gitti mi o kadar yaptığım alıntılar senağlama

yalnız bu yapılanlar şuan burada katılımın azlığının bu derece konuşulması ve herkesin fikrini söylemesi çok güzel bu da bir ihtiyaçtır ilişkileri yeniler tazeler, insanları rahatlatır zemuszemus
sevgilliler,eşler bile zaman zaman ilişkilerini gözden geçirme gereği duyuyorlar ki bizimki de bence çok çok normal ve zor bişeyi başarıyoruz aslında 2yıl gibi uzun bir zamandır nette bir arada olmaya çalışıyoruz
elbette herkesin kendine yakın hissettiği insanlar var ben buradaki herkesi seviyorum ama herkesi aynı oranda sevmiyorum, daha fazla sevdiğim daha yakın hisettiklerim olabilir ama mesel bu değil önce saygı, kimse kimseyi sevmek zorunda değildir ama saygı duymak zorundadır bence
arada ufak tefek pürüzler olsada zaman zaman aslında büyük oranda bunu başarabiliyoruz ki bu da önemli bişeydir

şimdi söyleyim bakalım kim beni en çok seviyor, kendine yakın hissediyor zemuszemus naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…