- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #52.721
pışıkkkk
canım aslında bana göre en büyük nedenlerden birisi aramızdan bazılarımızın diyalogtan çıkıp monolog yapmaya başlaması bende bu kadar:)))
pışıkkkk
canım aslında bana göre en büyük nedenlerden birisi aramızdan bazılarımızın diyalogtan çıkıp monolog yapmaya başlaması bende bu kadar:)))
Tatlım tespitine katılmakla beraber sadece monolog üzerinden yürümesi değil olay , ben lelal ile hemen hemen hergün telefonla konuşuyorum , birbirimizle her fırsatı değerlendirip görüşmeye çalışıyoruz , eşlerimiz çok iyi anlaştı , biraraya geldiklerinde keyifli vakit geçiriyorlar hatta biz ne konuştuklarını bile bilmiyoruz öyle diyim , eğer monolog söz konusu ise biz aylardır monoloğun alasını yapıyoruz lelal ile ama bu siteye girişimizi yada etkin katılımı etkilemedi pek , bence olay birebir ilişkilerden ziyede gruplaşmalar ve bölünmeler olmasından kaynaklanıyor.. artık hepimiz birbirimizi iyice tanıyoruz , herkes kendi kafasına uyan insanlara yakınlaştı sanırım ama bu yakınlaşmalar doğru bir şekilde yapılmadı herhalde ki böyle uzaklaşıldı siteden..
Bunlar benim şahsi fikirlerim , katılırsınız yada katılmazsınız ama lütfen bunun üzerinden bir tartışma doğmasın , kimseyi yargılamak yada eleştirmek gibi bir niyetim yok sadece gözlemlerimi açık açık ifade etmek istedim
tunaydın kızlar
ılke denızın yuzu gecmemıs ınsallah en kısa zamanda gecer yawruma nazar degısyordur cok seker masallahh
KATILIYORUM ÖZELLİKLE KIZARTTIĞIM YEREherkes kendi kafasına uyan insanlara yakınlaştı sanırım ama bu yakınlaşmalar doğru bir şekilde yapılmadı herhalde ki böyle uzaklaşıldı siteden..
Bunlar benim şahsi fikirlerim , katılırsınız yada katılmazsınız ama lütfen bunun üzerinden bir tartışma doğmasın , kimseyi yargılamak yada eleştirmek gibi bir niyetim yok sadece gözlemlerimi açık açık ifade etmek istedim
KATILIYORUMEskisi gibi herşey burada konuşulmuyo.Birkaç kişi aralarında yakınlaşığ tel.de dertleşiyo ve buraya gerek kalmıyo.Önceden herşeyimizi burda herkesle konuşuyoduk.Şimdi sorunlar , paylaşımlar bazı arkadaşlarla msn + tel.de olmaya başladı.O yüzden konuşacak çok şey kalmadı sanırım...
SANA HEP KATILIRIMhayır demek istediğim monolog kesinlikle bu değil, sadece sen ve lelal değil bir çok kişi görüşüyor ve bundan daha doğal bişey yok, ayrıca benimde şartlarım uygun olsa mutlaka görüşmek isteyeceğim insanlar var
benim anlatmak istediğim monolog şöyle idi, zaman zaman bazı arkadaşların her yazdığı mesaj geçmişe bakamadım ama diye başlıyor ve kendisini anlatarak devam ediyor bu monologtur, bunu arasıra hepimiz yapıyoruz ama bazen bazılarımız dediğim gibi her mesajını aynı şekilde yazıyor, bu paylaşım olmuyor ki sadece kendini anlatmaktan başka bişii değil, bilmem anlatabildim mi?:))
SANADA KATILABİLİRMİYİMBenim şahsi fikrim gruplaşmaların olmasından ziyade herkesin belli kişileri onaylayıp belli kişilere cevap yazması,sivri dilli bazı arkadaşların şaka ile karışık karşısındaki insanı umursamadan kırılır mı kırılmaz mı diye düşünmeden cevaplar yazması ve ithamlarda bulunması(ki bu sebeple gerçekten kırılan insanlar var her ne kadar belli etmeyip hiç bir şey demeselerde..Bu durum beni çok rahatsız ediyor açıkçası ve o yüzden bir süre girmedim.
Sonuç olarak her insan kendini beğenir ama buraya çıkıp kimse kimseye kusura bakmayın amiyane olacak ama ağalık taslamasın.Hiç hoş değil..
AYNENÇitosa katılıyorum.Ben de kırıldım birilerine o yüzden soğudum biraz.Çünkü farkındaysanız ben kimseyi kırmamaya çalışıyorm.Hatta yüzümüz gülsün diye eşimle birebir konuşmalarımı yazıyorum, gülümseyelim diye.Burda herkes benim için önemliydi.Ben şunun ayırdedilmesini çok isterim.Dobra olmak güzeldir ama dobra olurken kırıcı olmamak gerekir.Hepimiz güzel ama zor dönemden geçiyoruz.Buraya birbirimize destek vermek, dertleşmek ve paylaşmak için giriyoruz.Bu sayfayı kapatırken güleryüzle kapatamıyosak anlamsız olur burası.Bu yüzden mesajlarımızı yazarken 2 düşünüp 1 yazalım derim ben.Şahsi fikrimdir...
ÇOK KATILIMCI GÖRDÜM KENDİMİ
Şimdi anladım denizannem , evet bu konuda da haklısın
Ben burda yazılan hiçbirşeye bozulmuyorum , açıkcası dostum olarak gördüğüm insanların söylediği beni rahatsız etmez , varsa bir problemim yüzüne söylerim zaten... bitek burda tek bir kişiye bozulmuştum yaptığı bişey yüzünden , ona da söyleyecektim uygun bir zamanda ama benden önce lelal söylemiş zaten bende uzatmadım konuyu , kapadım gittim kendi içimde : )) zaten kendi kendime bozulmuştum burda bile kimse anlamamıştır eminim : ))
pışıkkkk
KATILIMIN AZLIĞININ SEBEPLERİ HAKKINDA BENİMDE Bİ KAÇ BİLGİM VAR AMA BENDE SÖLEMİCEM :dilcikar:
SANIRIMIN SIKINTIMIN NEDENİ BELLİ OLDU KIZLAR
HASTALANDIMMM ADET OLDUM YANİ sositososito
SEDACIM GEÇMİŞ OLSUN AMAN DİKKAT ET BENCEDE GÜZELLİĞİNE NAZAR DEĞMİŞ OLABİLİR
BENDE EKİM-KASIM BEBEKLERİNE RESİM EKLİYORUM OĞLUM DÜN AKŞAM NEREDE UYUDU Bİ BAKIN laelaelaelaelae
tunaydın kızlar
zeynacım geçmiş olsun benımde canım cok sıkılıordu senın yazını okurken nedenını anladım benımkıde yaklastı ondan herhalde
gecmısı okudum dersıme ıyı calıstım
sedacım gecmıs olsun allah korumus yagdan bende cok korkarım eylulu bır aylıkken felan yangın tehlıkesı gecırdık bende cok korkmusum ve aglamıstım allahım bırdaha kımselere gostermez
sıgara zammı konusulmus nedendır bılmez sıgara ıcen kasım annelerı hep zayıf zam mam dınlemesemde bendemı baslasam
ılke denızın yuzu gecmemıs ınsallah en kısa zamanda gecer yawruma nazar degısyordur cok seker masallahh
beyazmelekte kacak hat yaptırıp kaydirigubbakcemile3 evıne net baglatmıs hayırlı olsun pek eglenmıssınız kıskandım valla
Tatlım tespitine katılmakla beraber sadece monolog üzerinden yürümesi değil olay , ben lelal ile hemen hemen hergün telefonla konuşuyorum , birbirimizle her fırsatı değerlendirip görüşmeye çalışıyoruz , eşlerimiz çok iyi anlaştı , biraraya geldiklerinde keyifli vakit geçiriyorlar hatta biz ne konuştuklarını bile bilmiyoruz öyle diyim , eğer monolog söz konusu ise biz aylardır monoloğun alasını yapıyoruz lelal ile ama bu siteye girişimizi yada etkin katılımı etkilemedi pek , bence olay birebir ilişkilerden ziyede gruplaşmalar ve bölünmeler olmasından kaynaklanıyor.. artık hepimiz birbirimizi iyice tanıyoruz , herkes kendi kafasına uyan insanlara yakınlaştı sanırım ama bu yakınlaşmalar doğru bir şekilde yapılmadı herhalde ki böyle uzaklaşıldı siteden..
Eskisi gibi herşey burada konuşulmuyo.Birkaç kişi aralarında yakınlaşığ tel.de dertleşiyo ve buraya gerek kalmıyo.Önceden herşeyimizi burda herkesle konuşuyoduk.Şimdi sorunlar , paylaşımlar bazı arkadaşlarla msn + tel.de olmaya başladı.O yüzden konuşacak çok şey kalmadı sanırım...
hayır demek istediğim monolog kesinlikle bu değil, sadece sen ve lelal değil bir çok kişi görüşüyor ve bundan daha doğal bişey yok, ayrıca benimde şartlarım uygun olsa mutlaka görüşmek isteyeceğim insanlar var
benim anlatmak istediğim monolog şöyle idi, zaman zaman bazı arkadaşların her yazdığı mesaj geçmişe bakamadım ama diye başlıyor ve kendisini anlatarak devam ediyor bu monologtur, bunu arasıra hepimiz yapıyoruz ama bazen bazılarımız dediğim gibi her mesajını aynı şekilde yazıyor, bu paylaşım olmuyor ki sadece kendini anlatmaktan başka bişii değil, bilmem anlatabildim mi?:))
Benim şahsi fikrim gruplaşmaların olmasından ziyade herkesin belli kişileri onaylayıp belli kişilere cevap yazması,sivri dilli bazı arkadaşların şaka ile karışık karşısındaki insanı umursamadan kırılır mı kırılmaz mı diye düşünmeden cevaplar yazması ve ithamlarda bulunması(ki bu sebeple gerçekten kırılan insanlar var her ne kadar belli etmeyip hiç bir şey demeselerde..Bu durum beni çok rahatsız ediyor açıkçası ve o yüzden bir süre girmedim.
Sonuç olarak her insan kendini beğenir ama buraya çıkıp kimse kimseye kusura bakmayın amiyane olacak ama ağalık taslamasın.Hiç hoş değil..
Çitosa katılıyorum.Ben de kırıldım birilerine o yüzden soğudum biraz.Çünkü farkındaysanız ben kimseyi kırmamaya çalışıyorm.Hatta yüzümüz gülsün diye eşimle birebir konuşmalarımı yazıyorum, gülümseyelim diye.Burda herkes benim için önemliydi.Ben şunun ayırdedilmesini çok isterim.Dobra olmak güzeldir ama dobra olurken kırıcı olmamak gerekir.Hepimiz güzel ama zor dönemden geçiyoruz.Buraya birbirimize destek vermek, dertleşmek ve paylaşmak için giriyoruz.Bu sayfayı kapatırken güleryüzle kapatamıyosak anlamsız olur burası.Bu yüzden mesajlarımızı yazarken 2 düşünüp 1 yazalım derim ben.Şahsi fikrimdir...
ÇOK KATILIMCI GÖRDÜM KENDİMİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?