- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #52.741
ıcırcım sağol canım döküntüleri geçti ama diş sıkıntısı olduğunda tüm yanak elma gibi oluyor dünden beri yine öyle, döküntüler çok üzmüştü beni allahtan çabuk geçti
beyazmelek'ciğim senin bu alıntıların da beni bitiriyor:)
alıntılama canım biz seni anlıyoruz(kırılmak yok ama)
şimdi söyleyim bakalım kim beni en çok seviyor, kendine yakın hissediyor zemuszemus naniknanik
beyazmelekcim sen hemen herkese çok yakın davrandığından hemen herkeste seni yakın hissediyordur zaten, mesela ben
remedioscum aslında bazı alıntılar benim işime yarıyor, özet okumuş gibi oluyorum:)))
döküntüler için ne olduğunu bilmediğimizden dra gitmiştik bir şurup verdi sadece, dediğin kremide not edicem, bu arada aloeverada çarpma, vurma, yanık ve yaralara iyi geliyor aklında olsun
remediosum benim alıntılarım sayesinde geçmişi bir çırpıda okuyuverirsin işte daha iyi değil mi, bir de sayfaları dolduruyorum ki çabuk ilerlesin 2009ları geçelim diye kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana tamam canım alıntı yapmayacağım bundan sonra aklıma gelenleri yazarım artık bir yolunu bulurum
çitosum sağol yavrum opuyorumnanaktan
yalnız kızlar çok gergin bir hava seziyorum şuanda burada herkes içinden geçenleri fikirleri paylaşsın dedik ama ilerimi gittik biraz lütfen sakinliğimizi koruyalım, amacımız birbirine kırgın olanlar iyice küssün hepten kopsun değildi sadee sorunları çözmekti, böyle atışmalar olursa elbet kimse girmek istemez KK'ya bir daha
denizannem bu krem çok iyi mutlaka evde bulunsun
senin verdiğin aloe vera'yı da ektik biz yeni bir yaprak bile çıktı
eskilerinden kopartalım mı sürmek için yoksa iyice büyümelerini mi bekleyelim
beyamelekcim senin için ne kadar önemi var bilemem ama ben seni gerçekten seviyorum ..:asigim:
miniğime de katılmadan edemeyeceğim zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?