2008 Kasım Anneleri

ıcırcım sağol canım döküntüleri geçti ama diş sıkıntısı olduğunda tüm yanak elma gibi oluyor dünden beri yine öyle, döküntüler çok üzmüştü beni allahtan çabuk geçti

denizannem bu tarz kızarıklıklara en iyi gelen nivea baby sos krem
aklınızda bulunsun kızlar alerji kızarıklıkları, düşme çarpma morarmaları çok iyi geliyor

beyazmelek'ciğim senin bu alıntıların da beni bitiriyor:)
alıntılama canım biz seni anlıyoruz(kırılmak yok ama)

canımcım kırılır mıyım doğru söylüyorsun ama ben alıntı yapmazsam çoğu kişiye ne yazacağımı unutuyorum
napsamki kağıt kalemi elime alıp oraya mı yazsam kaydirigubbakcemile3

Çitos , konunun büyük olup olmaması benim bileceğim iş , neticede ben büyük bulmuşum ki bozulmuşum bu konuda saağzımı açıp da tek kelime etmedim zaten.. benim bozulduğum pastalarımızın aynı olması değildi , ben o pastayı araştırıp buldum ve sizlerin de fikirlerini almak için resmini yayınladım , sen bana hiçbir şey söylemeden ama tek bir kelime bile etmeden pastanın aynısını yaptın ve evet bu benim için büyük bir sorundu , çünkü ikimizin oğlu da batuhan ve 19 kasım doğumlulular , ben en azından şunu beklerdim , andina pastanı çok beğendim bende aynısını yapacağım , bende sana derdim ki ne güzel çitosum iki batuhana 19 kasımda aynı pasta , der geçerdim , ama benim fikrimi alma nezaketinde bile bulunmadın... ve ben bozuldum , ama burda tek bir kelime bile etmedim , kırgınlığımı da dile getirmedim.. açıkcası senin için önemli bir konu olmayabilir , ama hepimizin karakteri , beklentileri , yaşama bakışı farklı , bende böyle şeykan bir insanım , ben bitirmiştim ama senin yazdıklarından bitmediğini de anlıyorum.. benim için problem değil sen olmuşsun olmamışsın hayatımda birşey değişmeyecektir

zaten kısıtlı zamanda bakabiliyoruz topiğe akşam ve haftasonları giremiyorum ben
bütün mesajları da okumak istiyorum çok uzun alıntılama olunca konu karışıyor ve iş uzuyor
sırf bu yüzden söyledim canım

yasmin sanırım enler konu olduğunda benim yazdığım şikayetçi bölümüne takıldın ,sanırım değil eminim

buna ,ama bunda kırılacak gücenecek birşey yok ,herkes fikrini yazmıştı ,sende beni niye bir kategoriye

koymuyorsunuz dediğin için bende öyle birşey uygun gördüm ,çünkü sürekli kilo takıntın vardı ,öyle

olmadığını defalarca söylememize rağmen şikayetlerin bitmiyordu yalan mı ?

ayrıca birçok kişi arasında gruplaşma oldu diyorsunuz ben buna katılmıyorum ,istanbul ankara ve ege

buluşması yapıldı ,gelebilen geldi ,bu buluşmada kafası uyanlar birbiri ile sık görüşmeye başladı ,bundan

doğal birşey olamaz bence ,amaç arkadaşlık değilmiydi paylaşım değilmiydi zaten ..

ben piraye ile herkesten önce tanıştım bebeklerimiz daha 40 günlüktü ,o günden beri ben ona o bana sık

sık gelir gideriz ,eşlerimiz le buluşuruz ,hatta eşlerimiz kendi arasında telefonlaşır görüşür haberimiz bile

olmaz ,ne yani biz piraye ile sıkı dostuz diye burdan koptuk mu 1 yıldır hatta daha çok bile

katıldık ,seda piraye ve ben ilk buluşanlarız ,o günden beri seda ile 2 günde bir bazen hergün

telefonlaştık hala da öyle ,bir sorun olsa ben ararım yada o muhakkak arar sesin çıkmadı diye ,ben

bunları gelip burda hiç yazmadım ,paylaşıma devam ettim ..

burda bişey yazsam mesela bir hastalık mevzusu olsa zeyna hemen arar beni ,nasıl oldun veya melis

nasıl diye ,bu bir vefa örneğidir ,burası daha sanal burda geçmiş olsun yazmakla aramak arasında fark

var ,ama yinede hastalık sonucumu iyileşip iyileşmediğimi, yine gelip buraya yazdım zeynayı arayıp iyi

oldum ben demedim ..

yani bazı kişiler var daha önce her konuya katılıp ta şimdi işine gelen şeylere yazan bu bariz belli ,bana

karşı da yapanlar var bunu da anlıyorum salak değilim ama inanın hiç umrumda değil ,benim yazdığıma

her cevap veren değil mantıklı cevap veren kişi ile yazışırım ben ..

meselenin aslı ;isteyen istediği ile ister telde, ister msn de ,ister face de görüşürü buna kimse engel

olamaz..burada da paylaşım olduğu sürece sorum yok demektir .ben dediğim gibi elimden geldiğince

gelmeye çalışıyorum ..

beyazmelekcim sen hemen herkese çok yakın davrandığından hemen herkeste seni yakın hissediyordur zaten, mesela ben

remedioscum aslında bazı alıntılar benim işime yarıyor, özet okumuş gibi oluyorum:)))
döküntüler için ne olduğunu bilmediğimizden dra gitmiştik bir şurup verdi sadece, dediğin kremide not edicem, bu arada aloeverada çarpma, vurma, yanık ve yaralara iyi geliyor aklında olsun

remediosum benim alıntılarım sayesinde geçmişi bir çırpıda okuyuverirsin işte daha iyi değil mi, bir de sayfaları dolduruyorum ki çabuk ilerlesin 2009ları geçelim diye kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana tamam canım alıntı yapmayacağım bundan sonra aklıma gelenleri yazarım artık bir yolunu bulurum

çitosum sağol yavrum opuyorumnanaktan

yalnız kızlar çok gergin bir hava seziyorum şuanda burada herkes içinden geçenleri fikirleri paylaşsın dedik ama ilerimi gittik biraz lütfen sakinliğimizi koruyalım, amacımız birbirine kırgın olanlar iyice küssün hepten kopsun değildi sadee sorunları çözmekti, böyle atışmalar olursa elbet kimse girmek istemez KK'ya bir daha

denizannem bu krem çok iyi mutlaka evde bulunsun
senin verdiğin aloe vera'yı da ektik biz yeni bir yaprak bile çıktı
eskilerinden kopartalım mı sürmek için yoksa iyice büyümelerini mi bekleyelim

ben geldım
herkesın yazdıklarını tek tek okudum hatta ıkıncı kez yıne okudum
cogunuzla ben de aynı fıkırdeyım
hatta gecmısı cok sık okumadan yorum yazıyorum da
ama tek sorun bu degıl burada

ben mesela aksama kadar sayfam acık olsa bıle artık cok sık yazmıyorum
cunku belkı bahsettıgınız gruplasmalardan kaynaklanan, belkı ıslerın yogunlugu ya da benım bılmedıgım sebeblerden dolayı yorumlarımın askıda kaldıgını dusunuyorum
sık sık sayfayı zıyaret edıp bakıyorum kımlerın okuduguna da bakıyorum ama cevap almadıgımda dıkkate alınmadıgımı dusunmeye basladım
belkı alınganlık olabılır ama yenı olusan bır durum yada bır ıkı keze mahsus olsaydı alınmazdım bıle

bır de kısıye ozel yorum yapıyorsun
ama bır ıkı uc derken her defasında bır tsk bıle duymuyorsun
senden sonra yapılmıs yorumlara cevap verme ıhtıyacında bulunurken bana yazmadıgını goruyorum ve yazmak ıstemıyorum

daha yazacak elbettekı baska sebeblerde var
ama hıc kımseye kırılmıyorum
sadece ıstıkrarla ve herkesın samımıyetıne ınanarak yazmaya calısıyorum

ve en azından bu tur sorunların sevıyelı bır sekılde konusulabılıyor olması adına da sevınıyorum

ay dayanamadım alıntıladım teşekkür ederim canım benim opuyorumnanaktan

bak alıntılar zaman zaman işe yarıyormuş hihoyyyt

Eylül ben ona üzüldüm diyelim ama asıl kırldığım sana Eylül seni güzel diye seçtim, belki suçluluk hissedersin dediğimde sen 'uykularım kaçar şimdi' tarzında dalgalı bi şekilde seni sallamıyorum demişsin.Bu bence kırıcı bi tavır.Ben ona bozuldum.Burda herkes sen de dahil benim için önemliydin. Şikayet konusuna gelince, herkes bişilerden şikayet ediyo.Ben devamlı girdiğim için en çok benim yazdıklarımı okumuş olabilirsin yada herkes böyle hissedebilir.Bense şikayetten çok dertlerimi sizinle paylaştığımı düşünürken bunun adının şikayet olduğunu düşünmemiştim.Görünce paylaşımcı yerine şikayetçi tabiri üzdü beni.Farkındaysan uzun süredir bişi anlatmıyorum.Çünkü paylaşım zannettiğim şeylerin şikayet olarak nitelendirilmesini istemiyorum tekrar.Ben de dobrayımdır ama asla kırıcı olmamaya çalıştım.Umarım kimseyi üzmemişimdir ve kırmak da istemem..

haklısın canım konu yanlış yolda ilerlemeye başladıki, kendimi suçlu hissetmeye başladım,

denizannem bu krem çok iyi mutlaka evde bulunsun
senin verdiğin aloe vera'yı da ektik biz yeni bir yaprak bile çıktı
eskilerinden kopartalım mı sürmek için yoksa iyice büyümelerini mi bekleyelim

tuttu demekki:)) canım en dış yapraklardan başlayabilirsin koparmaya zaten, bir süre sonra en dış yapraklar kendiliğinden kuruyor

beyamelekcim senin için ne kadar önemi var bilemem ama ben seni gerçekten seviyorum ..:asigim:

ay bak şimdi bu cümle alıntılanmaz mı mafoldumben vallahi duygulandırdınız beni, ortamı neşelendireyim diye yazmıştım valla bu kadar güzel cevaplar alacağımı düşünmemiştim çok teşekkür ederim

ayrıca Eylülüm önemi olmaz mı elbette çok önemi var, biraz hümanist bir yaklaşım belki ama benim için her insan bir değer önem taşır, haa o değeri veya önemi kendi yitirir yada yitirmek için çaba sarfeder ee o zamanda yapacak bişey yok ama senin öyle bir çaban olmadı şekerim benim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…