- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #52.761
benim yazdığıma
her cevap veren değil mantıklı cevap veren kişi ile yazışırım ben ..
Eylül ben ona üzüldüm diyelim ama asıl kırldığım sana Eylül seni güzel diye seçtim, belki suçluluk hissedersin dediğimde sen 'uykularım kaçar şimdi' tarzında dalgalı bi şekilde seni sallamıyorum demişsin.Bu bence kırıcı bi tavır.Ben ona bozuldum.Burda herkes sen de dahil benim için önemliydin. Şikayet konusuna gelince, herkes bişilerden şikayet ediyo.Ben devamlı girdiğim için en çok benim yazdıklarımı okumuş olabilirsin yada herkes böyle hissedebilir.Bense şikayetten çok dertlerimi sizinle paylaştığımı düşünürken bunun adının şikayet olduğunu düşünmemiştim.Görünce paylaşımcı yerine şikayetçi tabiri üzdü beni.Farkındaysan uzun süredir bişi anlatmıyorum.Çünkü paylaşım zannettiğim şeylerin şikayet olarak nitelendirilmesini istemiyorum tekrar.Ben de dobrayımdır ama asla kırıcı olmamaya çalıştım.Umarım kimseyi üzmemişimdir ve kırmak da istemem..
Çitos , konunun büyük olup olmaması benim bileceğim iş , neticede ben büyük bulmuşum ki bozulmuşum bu konuda saağzımı açıp da tek kelime etmedim zaten.. benim bozulduğum pastalarımızın aynı olması değildi , ben o pastayı araştırıp buldum ve sizlerin de fikirlerini almak için resmini yayınladım , sen bana hiçbir şey söylemeden ama tek bir kelime bile etmeden pastanın aynısını yaptın ve evet bu benim için büyük bir sorundu , çünkü ikimizin oğlu da batuhan ve 19 kasım doğumlulular , ben en azından şunu beklerdim , andina pastanı çok beğendim bende aynısını yapacağım , bende sana derdim ki ne güzel çitosum iki batuhana 19 kasımda aynı pasta , der geçerdim , ama benim fikrimi alma nezaketinde bile bulunmadın... ve ben bozuldum , ama burda tek bir kelime bile etmedim , kırgınlığımı da dile getirmedim.. açıkcası senin için önemli bir konu olmayabilir , ama hepimizin karakteri , beklentileri , yaşama bakışı farklı , bende böyle şeykan bir insanım , ben bitirmiştim ama senin yazdıklarından bitmediğini de anlıyorum.. benim için problem değil sen olmuşsun olmamışsın hayatımda birşey değişmeyecektir
bu yorumun cok agır degıl mı canım :uhm:
O zaman ben de sırasıyla yazıyım ;
Eylülüm dün sana geçmiş olsun dedim bana cevap vermedin , belki bin kere de aramışımdır ama telin hep kapalı
Minik kalimerom bazen bilmediğim konularda sorular soruyorsun misal şu hard disc olayı bilemediğim için cevap yazamıyorum ama yazdıklarının hepsini okuyorum tabi mutlaka gözden kaçanlar oluyordur ama ben senin görünmez olmadığını düşünüyorum
Beyazmeleğim , remediosa katılıyorum , seni seviyorum ama bazen yaptığın alıntılar arasında kayboluyorum...
Denizannem , ben de artık iş nedeniyle daha az giriyorum , geçmişi okusam bile herkese yetişemiyorum , kızma bana ne olur , arada kaynayıp gidiyoruz işte böyle..
Yasminim eylül şaka yapmıştı , eylülü yakından tanıdığıma inanıyorum ve o dobra ve esprili bir insan , alınma ve kırılma lütfen gerçekten şaka yapmıştı.. ve ben kocanla atışmalarını sitcom tadında takip ediyordum : ))
değil canım ,hiç değil hemde ,sende bir tart bakalım aynı şeyi düşünmezmisin kendi açından
ama bu sekılde dusundugunde cevap vermedıklerını mantıksız olarak kategorılendırmıs oluyoruz
yanı bu durumda aramızda mantıksız ınsanlar var olmus oluyor
eğer kırıldığın buysa ben sana kırılacak buna benzer çok şey bulurum canım benim ,benim karakterimi 2 yıldır anlamayan kişiler hala var ,ben gününü yaşayan ,üzüntüleri takmayan ,hayata hep toz pembe bakan biriyim ,çok ta şakacıyım ,bunu bir şaka olduğunu algılamayan sen aslında çok alınganmışsın ,buna varana kadar burda ben kimlere neler söylemişimdir kimbilir ,ama madem sen buna kırıldın söyleseydin ya ,o anda dilerdim özürümü ,ama zararı yok şimdi diliyorum ,sende benim sevdiğim kişiler arasındasın ..:asigim:
ben cevap vermeyenlere demedim ki ,cevabı mantıklı bulmadıklarıma dedim ,olmadımı öyle insan aramızda hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?