2008 Kasım Anneleri

anladım miniğim opuyorumnanaktan

ya o aloe veradan bende istiyorum nerede bulabilirim acaba bitkicilerdemi?

yasminim ben senin paylaşımlarından asla rahatsızlık duymadım bu zamana kadar hatta esprili dilinle sürekli güldürmeyi başardın beni, ama sanırım eylülün şikayetçilikten kastı bazı konularda negatif düşünmen ve boş yere kendini üzmendi

neyse katılım arttı hareket oldu

"Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
remedios, andina222, beyazmelek, çitos, denizanasi, eylül166, Minik Kalimero, seda_1983, yasmin.28 "

O zaman ben de sırasıyla yazıyım ;

Eylülüm dün sana geçmiş olsun dedim bana cevap vermedin , belki bin kere de aramışımdır ama telin hep kapalı

Minik kalimerom bazen bilmediğim konularda sorular soruyorsun misal şu hard disc olayı bilemediğim için cevap yazamıyorum ama yazdıklarının hepsini okuyorum tabi mutlaka gözden kaçanlar oluyordur ama ben senin görünmez olmadığını düşünüyorum

Beyazmeleğim , remediosa katılıyorum , seni seviyorum ama bazen yaptığın alıntılar arasında kayboluyorum...

Denizannem , ben de artık iş nedeniyle daha az giriyorum , geçmişi okusam bile herkese yetişemiyorum , kızma bana ne olur , arada kaynayıp gidiyoruz işte böyle..

Yasminim eylül şaka yapmıştı , eylülü yakından tanıdığıma inanıyorum ve o dobra ve esprili bir insan , alınma ve kırılma lütfen gerçekten şaka yapmıştı.. ve ben kocanla atışmalarını sitcom tadında takip ediyordum : ))

eğer kırıldığın buysa ben sana kırılacak buna benzer çok şey bulurum canım benim ,benim karakterimi 2 yıldır anlamayan kişiler hala var ,ben gününü yaşayan ,üzüntüleri takmayan ,hayata hep toz pembe bakan biriyim ,çok ta şakacıyım ,bunu bir şaka olduğunu algılamayan sen aslında çok alınganmışsın ,buna varana kadar burda ben kimlere neler söylemişimdir kimbilir ,ama madem sen buna kırıldın söyleseydin ya ,o anda dilerdim özürümü ,ama zararı yok şimdi diliyorum ,sende benim sevdiğim kişiler arasındasın ..:asigim:

Sadece bir pasta için fikir alma yüzünden böyle düşüneceksen emin ol benim için de bişey farketmez..

bu yorumun cok agır degıl mı canım :uhm:

değil canım ,hiç değil hemde ,sende bir tart bakalım aynı şeyi düşünmezmisin kendi açından

atlamışım andinacım ,kusura bakma ,aramışsındır eminim ama malum telefon anladın sen onu..

andına dogru soyluyorsun bazen ınsanlar bılgısı ya da fıkrı olmadıgı konularda sessız kalmayı tercıh edebılıyor ama bahsettıgım sey tam olarak bu degıl canım
onemlı degıl az cok ınsanları yazısarakta olsa karakterlerı yada samımıyetı hakkında tanıyabılıyorsun

ayrıca yasmın ben de andına gıbı sızın evın hallerını severek takıp edenlerdendım
hatta bozuldugun ıcın artık yazmadıgınında farkındayım ama ben severek gulerek ve kendımden bırseyler bularak okuyorum canım

Evet sadece bir pasta yüzünden böyle düşünüyorum maalesef ben böyle bir insanım , ne fena dimi ?

Eğer burdaki insanlara değer vermeseydim umurumda bile olmazdı taklitçi der geçerdim , bozulduğuma göre değer vermişim demektir keşke bozulmasaymışım..

ay valla şimdi mahçup oldum tek tek yazmamıştım beyazcım gibi :) ama yinede çok teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için ,bir daha yazdım sizin için ..iyiyim şimdi 2 gündür burnum gözüm akıyordu hep ,bugün öksürüğe çevirdi.
remo sana küsermiyim lan ben ,insanın senin gibi bir iki zengin dostu olmalı ,kürkünü yediğimin :))

beyazatlım ben bişey görmüyorum ,şapka ,şal ve gözlük altına saklanmış kim olduğu meçhul biri var o senmisin :)))

kalimero aynı şeyleri bende yaşıyorum canım, olumlu yada olumsuz bişii yazıyorum hiç cevap alamadığım oluyor, hatta geçenlerde ilkenin hastalığını yazdım pek kimse yoktu o sırada ama iki arkadaş daha var benim mesajıma bir geçmiş olsun demeyip kendi aralarında inanılmaz havadan sudan sohbetlerini sürdürüp gitmişlerdi, üzülmüştüm ama alınmadım bende onların bişeylerini görmemişimdir, olabiliyor çünkü beyazmelek gibi alıntılamam lazım ama hepsine cevap verecek vaktim olmuyor:))
andina gibi bende bilmediğim konular dışında yazmaya çalışıyorum

andinacım bende aynı durumdayım yarın öbür gün neredeyse hiç giremem akşam girip okurum ama yazabilirmiyim bilmiyorum, bazen sadece geçmiş olsun dileklerimi yazmaya fırsatım oluyor, zaten bunu yapan kişilerde değişme var daha çok hava atmak amaçlı yapılıyordu,

eylül ve özel hayatında görüşen arkadaşlar ben bunu sorun olarak görmüyorum tekrar belirtmek istedim,

uyyyyyyyyyyyyyyyy ne oliiiii burda yavvvv kızlar temmuz annelerine dönmeyin yaaa
birbirimizi anlamamız gerekir bende bazen bana yazılanları görüyorum ama cvp veremiyorum aynı şekilde kendi yazdıklarımada cvp bulamıyorum arda rahat bırakmıyor başka şeyler çıkıyor vs bu önemsemediğimden veya sevmediğimden değil ben burda olanları olgunlukla karşılıyorum şahsen kendi görüşüm bana dokunmayan yılan bin yaşasın sözünden yola çıkarak hakaret kötü söz vs olmadıktan sonra herkesi severim sayarım ama dokunan olursa da dokundururum bence aranızdaki şeyleri bu kadar takmayın eylülüm gibi günlük yaşayın bugün sanırım herkesin içini dökme günü benimde ufak tefek taktıklarım oldu ama geldi geçti böyle düşünüyorum

Doğrudan söyledin alınmadım.Ben mesajım karşısında daha yumuşak bi mesaj bekledim ama pat diye karşıma bu tarz bişi çıkınca üzüldüm.Ve cevap vererek gerilmek istemedim.
Teşekkür ederim canım...

ben cevap vermeyenlere demedim ki ,cevabı mantıklı bulmadıklarıma dedim ,olmadımı öyle insan aramızda hiç ?

ben sana verılen cevaplarda mantıksız bulduklarına yorum yazmadıgını anladım acıklamadan belkı de yazdıgını ben yanlıs anladım bılemıyorum
yanılıyormuyum :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…