- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #52.781
kalimero aynı şeyleri bende yaşıyorum canım, olumlu yada olumsuz bişii yazıyorum hiç cevap alamadığım oluyor, hatta geçenlerde ilkenin hastalığını yazdım pek kimse yoktu o sırada ama iki arkadaş daha var benim mesajıma bir geçmiş olsun demeyip kendi aralarında inanılmaz havadan sudan sohbetlerini sürdürüp gitmişlerdi, üzülmüştüm ama alınmadım bende onların bişeylerini görmemişimdir, olabiliyor çünkü beyazmelek gibi alıntılamam lazım ama hepsine cevap verecek vaktim olmuyor:))
andina gibi bende bilmediğim konular dışında yazmaya çalışıyorum
Evet sadece bir pasta yüzünden böyle düşünüyorum maalesef ben böyle bir insanım , ne fena dimi ?
Eğer burdaki insanlara değer vermeseydim umurumda bile olmazdı taklitçi der geçerdim , bozulduğuma göre değer vermişim demektir keşke bozulmasaymışım..
denizannem ben de yoğunluktan bazen her mesaja cevap ya da herkese zamanında geçmiş olsun diyemiyorum
bazen konu ilgi alanım dışındaysa yazmıyorum ya da bilgim yoksa yazmıyorum
bazen moralim bozuksa sadece okuyorum ama yazmak içimden gelmiyor
yani hepimizin nedenleri var
buluşma ve görüşme kısmı istanbul büyük bir şehir bazen vaktimiz olmuyor bazen bebişle gelecek vasıta bulamıyoruz imkanım oldukça çağrıldığım her görüşmeye katılıyorum gidemediğim görüşmelerde ise diğer arkadaşlarımızın buluştuğunu görünce de mutlu oluyorum
çitoscum bitkisi var bende yara, yanık, vurma gibi durumlarda yaprağın ucundan kırıp sürüyoruz ve çok iyi sonuç alıyoruz:)) cidden çok iyi geliyor,
beyazmelek çok hoş resimler, beyazlar içinde bir beyazmelek, de eymen nerede?
sağol denizannem çok düşüncelisin inşallah gelirsem senden alırım zemuszemus burada ikea yok ama çiçekçilere bir sorayım bakalım belki vardır
sedacım şuan çok ateşli tartışmalar içinde olduğu için hatunlar ondan görmemiştir kimse bak benim güzeller güzeli resimlerimi de birkaç kişi görmüş sadece kaydirigubbakcemile3
çitoscum sağol hayatım kocacığıma hem aşktan ama en çokta soğuktan sokuldum kaydirigubbakcemile3
ayıp ettin şekerim telafi etmez miyim yılbaşı gecesini hiç kaçırır mıyım regl biter bitmez atladım adamın üstüne :roflol: hem de asortiemin aldığı yeni donumla zemuszemus hatta dün gece 2. raund vardı condom bitmiş kaydirigubbakcemile3 artık bugün aldık bakalım kısmetse şeyederiz :roflol: ay ben koptum biri beni bağlasın :sm_cool:
Denizannem valla ben hep cevap vermeye çalışıyom.Herkese hemde.Bu aralar cidden yoğunum.200 yataklı bi hastanenin tüm hesapları üzerimde.Bugün buraya girerek 1 gün geciktirdim.Yoksa muhabbete hep varım ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?