2008 Kasım Anneleri

denizannem ben de yoğunluktan bazen her mesaja cevap ya da herkese zamanında geçmiş olsun diyemiyorum

bazen konu ilgi alanım dışındaysa yazmıyorum ya da bilgim yoksa yazmıyorum

bazen moralim bozuksa sadece okuyorum ama yazmak içimden gelmiyor

yani hepimizin nedenleri var

buluşma ve görüşme kısmı istanbul büyük bir şehir bazen vaktimiz olmuyor bazen bebişle gelecek vasıta bulamıyoruz imkanım oldukça çağrıldığım her görüşmeye katılıyorum gidemediğim görüşmelerde ise diğer arkadaşlarımızın buluştuğunu görünce de mutlu oluyorum

Andina sen ünlü bir pasta tasarımcısının pastasını yaptırırken taklitçi olmuyorsun ama ben oluyorum hakikaten çok adil..Umarım birgün hayatla ve insanlarla barışırsın..

anlıyorum senı canım ve anlasıldıgımı dusunuyorum zemuszemus

eylülcüm havanın öyle güneşli göründüğüne bakma o kadar soğuktuki öyle ayaz vardı ki şapka gözlük şal falan çıkarıp poz vermek neredeyse imkansızdı acayip bir soğuk vardı

Andinacım ciddi misin?Bi pasta yüzünden mi?Anacım ne olacak pastanız aynı olsa.Bi mantğını anlat bakalım niye bozuldun?Kız benim pastayı Icır sipariş verdi kendininkinden hemde.Kaç kişninki birbirine benziyodu.Bişi diyim mi benim dikkatimi bile çekmedi , farkına varmadım.Buna küsülür mü?

aynen canım hem sen benden daha sosyalsin ben sadece bir buluşmaya katılabildim

beyazmelekcim kızlara ben götürmüştüm buluşmada aloevera ayrıca bir ara ikeada satıldığını görmüştüm, çiçekçilerde yada seralarda bulunabilir, göndereyim diyecem ama hem henüz hiç yavrumuz yok, hemde kargoda ölür, şubatta gelirsen bekli yavrular o zamana kadar

Beyaz meleğim resimleriniz çok hoş.Nasıl da sokulmuş kocacığına:))
Yılbaşı akşamını telafi edebildin mi ayşe armanım benim:))

Denizannem valla ben hep cevap vermeye çalışıyom.Herkese hemde.Bu aralar cidden yoğunum.200 yataklı bi hastanenin tüm hesapları üzerimde.Bugün buraya girerek 1 gün geciktirdim.Yoksa muhabbete hep varım ben...

seda bugun dok ıcını rahatla gıbı bır durum oldu canım
ben senı goruyorum ve ne kadar gecıkmelı olarak kk ya gırsen bıle o andan muhabbetını yakalayabıldıgını bılıyoruz canım

çitoscum bitkisi var bende yara, yanık, vurma gibi durumlarda yaprağın ucundan kırıp sürüyoruz ve çok iyi sonuç alıyoruz:)) cidden çok iyi geliyor,

beyazmelek çok hoş resimler, beyazlar içinde bir beyazmelek, de eymen nerede?

sağol denizannem çok düşüncelisin inşallah gelirsem senden alırım zemuszemus burada ikea yok ama çiçekçilere bir sorayım bakalım belki vardır

sedacım şuan çok ateşli tartışmalar içinde olduğu için hatunlar ondan görmemiştir kimse bak benim güzeller güzeli resimlerimi de birkaç kişi görmüş sadece kaydirigubbakcemile3

çitoscum sağol hayatım kocacığıma hem aşktan ama en çokta soğuktan sokuldum kaydirigubbakcemile3
ayıp ettin şekerim telafi etmez miyim yılbaşı gecesini hiç kaçırır mıyım regl biter bitmez atladım adamın üstüne :roflol: hem de asortiemin aldığı yeni donumla zemuszemus hatta dün gece 2. raund vardı condom bitmiş kaydirigubbakcemile3 artık bugün aldık bakalım kısmetse şeyederiz :roflol: ay ben koptum biri beni bağlasın :sm_cool:

Teşekkür ederim en kısa zamanda edinilsin aloevera..

Hahaaaaaaaa koparttın beni kız.:roflol::roflol:..yürü be meleğim kim tutar senii:))pek yakında 2. bebeyi bulursun sen demedi deme bak:):CüvCüv::CüvCüv:

bu arada bu pazartesi belki smear testi yaptırabilirm doktorla konuştum bugün öğle arası son adet tarihinden sonra 10-15gün içinde dedi 10-15 ocak gibi gelebilirsin dedi 11i pazartesi bizim tatil yaa gidebilirim belki önceliğe baka planlar geçmezse

bu arada bizim doktorumuz değil ama orada bir çocuk doktoruna sordum su çiçeği aşısını bence gerekli değil dedi :uhm:

denizannem Eymen arabada uyuyordu araba bize çok yakındı arada gidip bakıyorduk içine allahtan uyuyordu yoksa o soğukta kesin zatürre ederdik çocuğu ucuz yırttık zaten arabada çok terlemişti uyandığında bizim dışarıda gezme işimiz bitmişti otellere falan bakıyorduk onun üzerini değiştim otelleri beraber gezdik sorun olmadı yani

bu arada o aloe verayı nasıl besliyorsunuz sadece sulamak yeterlimi ömrü ne kadar

Beyazmeleğim kokoşum sen meğersem ne feriştahmışsın yavrum.Şu zamana kadar 1 bebe bu iştahlılığına rağmen az.Geleceğin parlak canım senin.Ben en az 5 bebe diyorum, var mı artıran:)))
5 oğlan+1 Anıl = 6 beben olacak:))))))

yaa çitos kız öyle şeyler söyleme korkutma beni kaydirigubbakcemile3 hem sen benim gibi esip gürleyeninden korkma, suyun sessiz akanından kork bakınız krikitos hiç renkli cinsel hayatını dinledik mi ben hatırlamıyorum ama hatun ikinciyi doğuracak :roflol:

bu arada pasta konusunda yasminime katılıyorum ulenn pastaları yedik bitti, s...ık gitti ama davası sürüyor ne iş kaydirigubbakcemile3

ve yine yasminimin dediği gibi bugünümü burada feda ettim yapılacak pek çok şey kaldı bugün tartışmalar çok hararetli olunca kopamadım

miniğim bak canım sende bak güzelliğimi gör

yasminim oha diyorum sana ne diyon sen şaşırdın mı dellendin mi ne 5i ne 6sı beni tımarhaneyemi kapatmaya niyetlendiniz valla çocukların herbirini gönderirim artık sizlere

birde onun için çekiliş yaparız beyazmeleğin bebeklerini sahiplenme çekilişi :roflol:

bu arada bende konu hakkında bir fikrim olmasa bile herkese bir cevap yazmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…