E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #52.801
bu arada bu pazartesi belki smear testi yaptırabilirm doktorla konuştum bugün öğle arası son adet tarihinden sonra 10-15gün içinde dedi 10-15 ocak gibi gelebilirsin dedi 11i pazartesi bizim tatil yaa gidebilirim belki önceliğe baka planlar geçmezse
bu arada bizim doktorumuz değil ama orada bir çocuk doktoruna sordum su çiçeği aşısını bence gerekli değil dedi :uhm:
denizannem Eymen arabada uyuyordu araba bize çok yakındı arada gidip bakıyorduk içine allahtan uyuyordu yoksa o soğukta kesin zatürre ederdik çocuğu ucuz yırttık zaten arabada çok terlemişti uyandığında bizim dışarıda gezme işimiz bitmişti otellere falan bakıyorduk onun üzerini değiştim otelleri beraber gezdik sorun olmadı yani
bu arada o aloe verayı nasıl besliyorsunuz sadece sulamak yeterlimi ömrü ne kadar
Andina sen ünlü bir pasta tasarımcısının pastasını yaptırırken taklitçi olmuyorsun ama ben oluyorum hakikaten çok adil..Umarım birgün hayatla ve insanlarla barışırsın..
Andinacım ciddi misin?Bi pasta yüzünden mi?Anacım ne olacak pastanız aynı olsa.Bi mantğını anlat bakalım niye bozuldun?Kız benim pastayı Icır sipariş verdi kendininkinden hemde.Kaç kişninki birbirine benziyodu.Bişi diyim mi benim dikkatimi bile çekmedi , farkına varmadım.Buna küsülür mü?
ben sana verılen cevaplarda mantıksız bulduklarına yorum yazmadıgını anladım acıklamadan belkı de yazdıgını ben yanlıs anladım bılemıyorum
yanılıyormuyum :uhm:
sadece suluyorsun canım çok dayanıklı bir bitki, bu arada benimde geçen hafta yapıldı testim dün sonucu aldık, iltihap çıkmış biraz, vajinal bir tablet yazmış dr. ama uygulamayı beceremedim sanırım
benim yazdığıma her cevap veren değil mantıklı cevap veren kişi ile yazışırım ben ..
[
ben de alıntı yaptım ama bu konuya görüşümü belirtmek istiyorum.
bence pastanın taklit edilmesi değildi mesele
hepimiz kendimizce çok önemli olan çocuklarımızın birinci doğumgünleri hazırlıklarını açtığımız bir konuda paylaştık. andina da kendi hazırlıklarını ve seçimlerini bize sundu sen, ben ya da bir başkası o aşamada "ben bu pastayı beğendim yapmak ya da almak istiyorum" diyebilirdi ve bunu o an o konuda paylaşabilirdi
ıcır ve yasmin aynı pastayı yaptırmışlar evet ne güzel ama birbirlerinden haberleri var bu daha güzel
hepimizin de hemfikir olduğu gibi herkesin değer yargıları farklı yasmin
sen nasıl eylülün esprilerini anlayamayıp darılıyorsan ve eylül buna gülüp geçiyorsa başka insanlar için de başka konular önemli evet pasta andina için önemli bence çitos aynısını yapacağını paylaşmalıydı
yasminciğim sen de sakın darılma bana okuyunca biraz ağır yazmışım gibi geldi anlayamıyorsun derken anlayamamayı değil aslında herkesin algılaması farklı olduğu için sen espri olduğunu algılamadığını kastetmek istemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?