2008 Kasım Anneleri

sadece suluyorsun canım çok dayanıklı bir bitki, bu arada benimde geçen hafta yapıldı testim dün sonucu aldık, iltihap çıkmış biraz, vajinal bir tablet yazmış dr. ama uygulamayı beceremedim sanırım

Beyaz melek bugün çok güldürdün beni allah da seni güldürsün,sabahlar olmasın sana inşallah :roflol::roflol::roflol:...

[

Andina sen ünlü bir pasta tasarımcısının pastasını yaptırırken taklitçi olmuyorsun ama ben oluyorum hakikaten çok adil..Umarım birgün hayatla ve insanlarla barışırsın..

ben de alıntı yaptım ama bu konuya görüşümü belirtmek istiyorum.

bence pastanın taklit edilmesi değildi mesele

hepimiz kendimizce çok önemli olan çocuklarımızın birinci doğumgünleri hazırlıklarını açtığımız bir konuda paylaştık. andina da kendi hazırlıklarını ve seçimlerini bize sundu sen, ben ya da bir başkası o aşamada "ben bu pastayı beğendim yapmak ya da almak istiyorum" diyebilirdi ve bunu o an o konuda paylaşabilirdi

ıcır ve yasmin aynı pastayı yaptırmışlar evet ne güzel ama birbirlerinden haberleri var bu daha güzel

ben sana verılen cevaplarda mantıksız bulduklarına yorum yazmadıgını anladım acıklamadan belkı de yazdıgını ben yanlıs anladım bılemıyorum
yanılıyormuyum :uhm:

evet canım yalnış anlamışsın ,bana verilen cevaplar değil ,hatta sadece ben değil ,diğer tüm arkadaşların sorularına ,paylaşımlarına ,sohbetlerine ,mantıksız yaklaşan kişilere lafım ..

Canım haberim olmasada zoruma gitmezdi.Aaaa benimkinden der geçerdim.Icır dedi hatta ben yaptırıyım sana diye.Ben ona teklif etmedim bile.Sormadım yani.O kendiliğinden söyledi.Sağolsun yardım etti.Herkes yaptığı hazırlıkları paylaşabildi mi?Ben de göstermedim ki bu topiği bile çok sonra gördüm.Bunlar fani şeyler bence.Icırın pastasını görseydim ve yaptırmak isteseydim sadece nerden aldığını sorardım.Bu benim açımdan çok önemli değil.Andiş de zaten ne fenayım demişl bu konuda...

hepimizin de hemfikir olduğu gibi herkesin değer yargıları farklı yasmin
sen nasıl eylülün esprilerini anlayamayıp darılıyorsan ve eylül buna gülüp geçiyorsa başka insanlar için de başka konular önemli evet pasta andina için önemli bence çitos aynısını yapacağını paylaşmalıydı

slm kızlar..
ooo içler dökülmüşş..ama biz bir aileyizzz lütfen bu kısmını unutmayın..

kaç gündür bende yokum ama benimki küskünlük falan değil..bazen banada cvp yazan olmuyo ama ben aranıza sonradan katılmama veriyom..çünkü siz ta başından beri dertleştiniz, sevinçlerinizi paylaştınız....ben sizleri tanımakta biraz geçtiktim ama hepinizi sevdim..

neyse asıl niye uğramayadım onları anlatayım size..çok zor 2 hafta geçirdim..geçen hafta kendim hastaydım bu hafta kızım hasta oldu..ateşini 4 gündür düşüremedik..akşama kadar iyi..geceleriyanıyo totişim..düm gecekocamla oturduk ağladık..acaba domuz gribimi oldu diye....neyse şimdibiraz daha iyi inşlah bugün gedce ateşlenmez..ha bu arada 15 gündür raporluyummm..

yasminciğim sen de sakın darılma bana okuyunca biraz ağır yazmışım gibi geldi anlayamıyorsun derken anlayamamayı değil aslında herkesin algılaması farklı olduğu için sen espri olduğunu algılamadığını kastetmek istemiştim

Eylülü iyi analiz edememişim demek ve sorun çözüldü.Eylül gerçekten delikanlı hatunmuş valla sağolsun.Onu daha çok sevdim şimdi.

Andiş de demiş bak.Bi pasta yüzünden kızdım ne fenayım diye.Üzerine ne diyim Remediosum.Sanırım bu kızgınlığını o da tasvip etmiyo.Bunlar çok küçük mesele bence. Bir insana kızmak için daha geçerli sebepler olmalı. Bence diyorum ben.Bu konuda herkese saygım var. Andişe de sordum zaten mantığını...

ben hepinizi sefiorum uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sonuçta en heyecanlı anlarımda tedirginliklerimde biçok şeyi sizinle paylaştımmmmmmmmmm mujukssss

Canım biraz sert olmuş evet ama olsun.Ben hep bence diye başlarım söze.Halen bence bu çok küçük bişi inanamadım, özellikle Andina gibi hayatta daha büyük detlerle boğuşan bi hatun için bu pasta davası çok küçük diye düşünüyorum.Bence...

Gülizcim geçmişolsun canım..Ağlamayın canım neden ağlıyorsunuz doktora götürmüşsündür mutlaka.ne dedi?.korkma en kısa zamanda düzelir inşallah.

millet azıcık sakinleşti giren çıkan yazan azaldı tabi hemen aman sevelim sevilelim gerisini koyverelim

yasminim senin kocişle aralar nasıl bugünlerde özledik yav bir anlat da dinleyelim

gülizim hayatım geçmiş olsun kıyamam ben size

sana kıyamam kuzuma hiç kıyamam ama ağlamayın canım benim düzelecek elbet doktora götürmüşsünüzdür mutlaka bir çözüm önermiştir ilaçlarını falan düzenli verin birkaç güne bişeyciği kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…