2008 Kasım Anneleri

Evet canım ama eşime sorarsan aklına bişey gelmiş sormuş hemencecik , nasılsın demek aklına gelmemiş. Ama ben dedim ona bu mesajın altında bir dargınlık var. Neyse , yarın öğrenirim inşallah. Umarım ben yanılmışımdır.

üzülme canım ya, yavrunu da üzme boşver. altında bir şey olmasa bile hamilelerin alıngan olabileceğini düşünmesi lazım hem kayınvalidenin hem de eşinin. toleranslı olmak daha çok onlara düşer. ama sen de kendi iyiliğin için fazla takılmamaya çalış. benim de kayınvalidemle pek iyi bir ilişkim yok, seni anlıyorum canım.

ne fenasın var ya sonunda buldun yalanını cadı eylül seni:lepi:
ne yalan sölim bana daçok inandırıcı gelmemiştisositososito
seni kutluyorum bu üstün başarından dolay:hooray:

bu arada kimse rahat bir uyku çekemiyor artık heralde bende gece en az
10 kere uyandım sağa döndüm sola döndüm şimdiden uykular zehir olmaya başladı heralde yaa
bu arada kimse yok heralde nereye kaçtınız pazar pazar
bizim babamızda bugün çalışıyor ben de yanına geldim onun

Günaydın Asortie, pazar pazar dinlenseydin evde ama babadan ayrılamadınız galiba :) Ben de çalışıyorum bugün yine, çok sıkıcı.

Kızlar geceleri ben bazen o kadar ağırlaşıyorum ki sağdan sola dönmek bile zor geliyor. Acaba gazdan olabilir mi diyorum. Hatta eşim sen üç ay sonra ne yapacaksın diyor. Valla ben de kara kara düşünüyorum.

canım babamız pek evde bırakmak istemedi bizde gelelim bari dedik dün temizlik yaptım evde de işim yoktu
değişiklik olsun diye geldi o çalışıyor bizde eğleniyoruz kızımla

Ayy ya temizlik hiç demeyin bana. İlk aylarda bayağı kendim yapabiliyordum ama şimdi hiç öyle değilim. Bir odayı topluyorum sonra yoruluyorum dinleniyorum. Bazı günler çok dinç yapabilir hissediyorum bazen hiç kolumu kıpırdatamıyorum. Dün yine tüm ütülerimi anneme götürdüm. Sanki kuru temizlemeci mübarek, bir saatte hepsi hazırdı :) Düşünüyorum o da olmasa ben ne yapardım diye :)

merhaba kizlar,nasil herkez iyimi?

artik ev süpürmek iskence gibi geliyor bana,zorlaniyoru megilirken filan..

sanirim bu dert hepimizde var.

Canım senin daha da fenadır. İki hafta var aramızda ama ben son iki haftada ne kadar büyüdüğümü düşününce ilerleyen iki haftalardan korkar oldum :)
Bugün oturuyordum masada. Birden ayağa kalkınca beni uzun süredir görmemiş bir arkadaşım küçük dilini yutuyordu. Bu ne çabuk büyüdü böyle. Yüzden belli değil, göbek kocaman dedi. Mesela ben 9. ayda nasıl ayakkabı giyeceğimi bile düşünür oldum )

ya ben dün var ya bir de yatak örtülerini falan değiştirdim belim çok ağrıyor şu an:çok üzgünüm:
süpürmek bi dert silme işini viledayla yapıyorum ama artık eğilmekte falan
çok zorlanıyorumlayhayhoy daha sonra ne yapacağız blmiyorum:uhm: ne zor işmiş ya
hayırlısıyla bi kurtulsaydık rahat rahat iş yapmayı özledim yaagamyoncuiremsu

Yok ne kadar yakınsam da ben eskiye dair hiçbir şeyi özlemedim. Bir de zaten çok kısa bir zaman sonra bitecek bu durum ve bir daha kimbilir belki de yaşamayacağım. O yüzden şikayet bile etsem halimdenk çok memnunum. İçinde miniğimin olduğu koca göbeğimin de keyfini sürüyorum :)

dün bi arkadasima bunlari anlatirken,dur bakalim daha erken son zamanlar dahada zorlaniyor insan dedi..

sikayet diilde cok degisik geliyor bana,hani önce cok hareketlisin herseyini bianda yapiyosun filanya

ee simdi tatlida olsa engellenince hem hosuma gidiyor hemde offluyorum bazen..

aynen canım sana katılıyorum:lepi: şikayet değilde bebeğime zarar
vermemek adına kendimi kısıtlamaktan sıkıldım benkafamçokkarıştı yoksa miniğimle alakalı
bir şey değil:asigim:

Kızlar selam! Ben hasta oldum burnum akıyo ve boğaz ağrısı var. Sabah çok kötüydüm. Hapşırıp duruyorum. İlaç içmeden bir atlatabilsem. Yarın da 100 gr şeker yüklemem var. hasta hasta öğlene kadar nasıl aç durucam bilmiyorum. Su içebiliriz değil mi önemli olan yemek yememek?

Destinacım şekerli suyu içtikten sonra beklerken su içilmiyor biliyorum ama şimdi hastayım bi de bol bol sıcak su içiyorum iyileşmek için onu sormuştum. Ama sudan bişey olmaz heralde, limon da sıkıyodum içine limonu koymam sadece.

geçmiş olsun canım,bence sen bu konuyu şeker yüklemesi yapılınca sor mutlaka hemşireye.

suda içmek yasak kızlar hatta beklerken yürüyüş yapmak bilelayhayhoy
Ciddimisin?ben alışverişe gitmiştim galiba geçen sefer.ama önemli olan o değildi.Yarın belki ister doktor.Otırayım bari kan verdikten sonra.

ay eylül korkulur kıs senden :)) süpersin ama.
Kasım bebeklerinin cicilerine neden eklememiş diyodum ben de :)) Belki sebebi bu olabilir. Tuhaf gelmişti yeni bi konu açıp aldıklarını oradan göstermesi.
Neyse belki gerçekten almıştır,alınca ekler belki kendi resimlerini :jeyyar: Netten sipariş verdiyse gelir aldıkları bikaç güne aldıkları zaten.eklemesi lazım artıkgamyoncuiremsu

bende hiç stres yapmadım başından beri.ama kaynanamlara gidince deli dana gibi ağladım var ya,kızım 2 gün küstü babasına tekmelemedi.
Olan bize oluyor aslında boşveeeer.ben ağladım ağladım.Şimdi unuttum hepsini allahtan fazla kalmadık.Seneye gitmicem walla ben karar aldım.yeter gari yıllardır gidiyorum.Onlar gelsin azıcık da çok özlerlerse.
Allah sabır versin sana da.elinden geldiğince üzme kendini yapabilirsen.

Merhaba yarens,stresli hamileliklerde çocukta stresli oluyor diye duyarım hep.demek haklılar.
İnşallah daha sakin bir çocuk olur zamanla.allah hepimize hayırlısını versin.

Sağol canım.Bol bol yüzdüm.İlk olarak zorlandım biraz.ama sonra alıştım.doktorların yüzün dediği kadar varmış.karnım ilk yüzerken çok geriliyordu.2 kulaç atıp bekliyordum.sonra alıştım.Karnı da esnetiyor anladığım kadarıyla yüzmek.keşke daha çok yüzebilsek.
Çileğin karnı acıkmışşşşşşşş :)))) Uzak duralım bari

geçmiş olsun canım.
bende 25+3 üm bugün ay korktum walla(

Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
Dün arkadaşımdaydım.Komşuları 8. ayda doğurmuş.
arkadaşımın ablası yine öyle 8. ayda doğum yapmış.Daha çantasını bile hazırlamadan.
Kızlar bu ay hazırlamamız lazım şu çantaları.Nolur nolmaz diye.

eşim gelsin ben alışverişe çıkıp alcam,kendi çantamı ve bebeğinkini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…