- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.281
ay kızlar bişey yakaladım ki sormayın..hani bir aybüke.11 vardı internetten alıntı yaptıklarını burda ben aldım ben yaptım diye gösteriyodu ya acayip yalancıymış foyasını çıkardım..aşağıya bir bakın.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebislere-alinanlarin-fotograflari-burayaa-t179462/index79.html
dün bi arkadasima bunlari anlatirken,dur bakalim daha erken son zamanlar dahada zorlaniyor insan dedi..
sikayet diilde cok degisik geliyor bana,hani önce cok hareketlisin herseyini bianda yapiyosun filanya
ee simdi tatlida olsa engellenince hem hosuma gidiyor hemde offluyorum bazen..
geçmiş olsun canım,bence sen bu konuyu şeker yüklemesi yapılınca sor mutlaka hemşireye.Kızlar selam! Ben hasta oldum burnum akıyo ve boğaz ağrısı var. Sabah çok kötüydüm. Hapşırıp duruyorum. İlaç içmeden bir atlatabilsem. Yarın da 100 gr şeker yüklemem var. hasta hasta öğlene kadar nasıl aç durucam bilmiyorum. Su içebiliriz değil mi önemli olan yemek yememek?
Ciddimisin?ben alışverişe gitmiştim galiba geçen sefer.ama önemli olan o değildi.Yarın belki ister doktor.Otırayım bari kan verdikten sonra.suda içmek yasak kızlar hatta beklerken yürüyüş yapmak bilelayhayhoy
ay eylül korkulur kıs senden :)) süpersin ama.ay kızlar bişey yakaladım ki sormayın..hani bir aybüke.11 vardı internetten alıntı yaptıklarını burda ben aldım ben yaptım diye gösteriyodu ya acayip yalancıymış foyasını çıkardım..aşağıya bir bakın.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebislere-alinanlarin-fotograflari-burayaa-t179462/index79.html
bende hiç stres yapmadım başından beri.ama kaynanamlara gidince deli dana gibi ağladım var ya,kızım 2 gün küstü babasına tekmelemedi.Kızlar ben bugün stes yapmamak üzülmemek lazım yazmıştım ama olmuyor yapamıyorum. Şimdi yine gerginlik oldu kayınvalidemle soğuk bir mesajlaşma yaptık. Galiba bana bişeye bozulmuş nasılsın demeden direk mesajla bişey sordu gece gece, ben de sinirlendim ben de ters cevap yazdım. Sonra o da ters soğuk soğuk cevap verdi. Eşime kızarak söyledim böyle böyle diye o da bana kızdı gurur yapma diye, seni seviyorlar morali bozuktur yazmıştır toleranslı ol dedi. Durumu toparlayıcı mesaj yaz dedi, yazdım zorla nasılsınız dedim sonunda. Ama cevap gelmedi. Yarın arıycam mecburen bakalım ne çıkacak altından, ters konuşursa ben de zor tutarım kendimi çok sinirliyim ben de. Durduk yerde sorun çıkıyo gel de üzülme. Siz nasıl tutuyorsunuz kendinizi keşke ben de alttan alabilseydim.
Merhaba yarens,stresli hamileliklerde çocukta stresli oluyor diye duyarım hep.demek haklılar.meraba bende kasım annesiyim :)) ama 2006 kasım :)) bende çok zor bi hamilelik geçirdim yani stresli ve sıkıntılı çok sinirliydim şimdi kızım 21 aylık ve inanılmaz sinirli bi çocuk şu an çok sakin ve ılımlı yaklaşsamda sanırım karakteri böyle...
Sağol canım.Bol bol yüzdüm.İlk olarak zorlandım biraz.ama sonra alıştım.doktorların yüzün dediği kadar varmış.karnım ilk yüzerken çok geriliyordu.2 kulaç atıp bekliyordum.sonra alıştım.Karnı da esnetiyor anladığım kadarıyla yüzmek.keşke daha çok yüzebilsek.yahu yazmayin suraya neleri caninizin cektigini..senağlamazaten bende her gördügünü yemek zorundayim potansiyeli olustu..Şeniz
görürsem sizi bile yerim
darkcim iyi tatiller canim,yüzsün bakalim ceren hanim biraz...
KIZLAR HERKESE COK TESEKKUR EDERIM.DUN NERDEYSE TUM GUNUM HASTANELERDE GECTI.ILK ONCE TIROIDIM ICIN KONTROLUM VARDI.DR ILACIMIN DOZUNU DUSURDU.ARDINDAN KADIN DOGUMCUMA GITTIM.HEMOROID VE KARNIMIN ALT KISMINDA KASIK BOLGESINE DOGRU OLAN AGRIM ICIN. NEYSE DR.UM HEMOROID ICIN GENEL CERRAHIYE GONDERDI.AYYY MUAYENEYI SORMAYIN COK UTANDIM DOGRUSU.NEYSE ALLAHTAN FAZLA SURMEDI DR SICAK SU OTURMA BANYOSU YAPMAMI ISTEDI YANI DAYANILABILECEK KADAR SICAK SUYA GUNDE 3-4 KEZ OTURMAMI ISTEDI.BIRDE KREM VERDI.SIMDI BIRAZ DAHA IYIYIM.AYRICA ISIN ILGINC TARAFI HIC KABIZ OLMADIM.GUNLUK TUVALETE CIKIYORUM SOLEMESIAYIPkafamçokkarıştı AMA DR ILERLEYEN AYLARDA DAHA FAZLA OLURSUN DEDI.MALUM YUKUMUZ AGIR.AMA NEYSEKI NORMAL DOGUM YAPMAYA ENGEL DEGILMIS.SU KASIK AGRILARIM ICIN DE NORMAL DEDI AMA BEN ACIKCASI BIRAZ ENDISE ETTIM.
HASTANEDE BI CIFT VARDI.COK ETKILENDIM KIZLAR.BEBEKLERI 26 HAFTALIK DOGMUS.2 AY KUVEZDE KALMIS. 1 AYDIR DISARDAYMIS BEBEK.NORMALDE SIMDI DOGMASI GEREKIYOMUS.BEBEGIN ORGAN GELISIMINI TAMAMLAYAMADAN DOGDUGU ICIN HASTANE HASTANE DOLASMISLAR.GORSENIZ MINICIK BISIYDI.RABBIM ZAMANINDA DOGUMLAR NASIP ETSIN HEPIMIZE INSALLAH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?