2008 Kasım Anneleri

günaydın günaydın günaydın size :sm_cool:

ay bugün geç geldim işe biraz uyumaya çalıştım ama mümkün olmadı annem geldi azıcık muhabbet falan derken uyku gitti yine dün gece hiç uyumadım desem yeridir ZEYNAm nasıl iyi uykular dilediyse artık kaydirigubbakcemile3 dün akşam misafirlerimiz vardı hani şu ikiz kızları olan off saat 00.30a kadar oturdular Eymen'de saat 00.00a kadar oturdu onlarla bu sefer çok sevdi kızları oynadı onlarla 00.00da sızdı resmen önceki gece de doğru dürüst uyumamıştı yine öyle oldu saat başı ağlayıp ağlayıp uyandı babası şurup verdi ağrı kesici iyi geldi sanırım ama uyanmaya devam etti ama ağlamıyordu beni çağırıyor bir daha uyuyor sürekli bir huzursuzluk akşam iş çıkışı yemekten sonra baktım kulağını elliyor tabi paranoak olduk artık hemen aldığım gibi çocuğu acile gittik, yine kulak enfeksiyonumu diye baktı yok dedi iyiymiş şükür burnu akıyordu ya biraz o akıntı kulağını tıkıyor yada kaşındırıyor olabilir dedi ama bu gecede uyumayınca kulaktan şüphelendim yine fakat sabah olunca durum anlaşıldı üstten 3. dişimiz beyazlamıştı sabah elledim sert patlamış sanırım hatta sol üstte geliyor oda beyazlamış

tabi misafirler gittikten sonra ortalığı topla falan saat 01.30da yattık bir gece önceden de uykusuzdum güya dinlenecektim biraz olmadı, bu gece de Eymen uyumayınca bittim resmen kafamçokkarıştı yarın akşamda misafirlerimiz var bu akşam belki biraz temizlik falan yaparız puff bu hafta böyle geçecek sanırım -tatlicadiarzu-

sabah geldim bir kahvaltı yaptım geldim kağıdı kalemi aldım elime geçmişi okudum okudum yazdım alıntı yapmayayım diye Remedios'um kızmasın diye opuyorumnanaktan

ulen iki boyoz yedim bütün gece onun muhabbeti dönmüş ama safişimi tebrik ederim çok güzel anlatmış bizim buraları dilini iyi tanıtmış

gülizcim osmaniyede de çamaşır suyuna hipo diyorlar bende ilk kez orada duydum kaydirigubbakcemile3
ayrıca katı meyva sıkacağı sormuşsun ben eymen küçükkken çok kullanıyordum şimdi hemen hemen hepsini yiyor sadece havuç suyu sıkıyorum bazen benimki Arnica markaydı memnunum

zeynacım deliksiz uykular diledin ne kendin uyumuşsn ne de bizi uyuttun kaydirigubbakcemile3 geçmiş olsun hayatım çabucak biter inşallah

miniğim geçmiş olsun canım benim hemen git doktora öğren bakalım nedenmiş

Andinacım kolay gelsin canım ama artık sakin olun laf yetiştirmeyin artık ne kendinizi üzün ne de bizi

maytabım seni tebrik eder başarılarının devamını dilerim umarım bırakırsın sigarayı, bu işe niyetlenmen bile güzel sen güçlü hatunsun birkaç aya kalmaz halledersin bu işi guclubacismile

ıcırcım günaydın canım merak edip sormuşun beni tatlım sağolasın yerim seni

yasminim sana da günaydın güzel zaman geçirmişsiniz sevindim iyi olmuş olumunekankayizsmile

veeee tabikiiii doğum günü çocuğumuz bugün şımartılmak onun hakkı Azocum bitanem doğum günün kutlu mutlu olsun rabbim sağlık versin sevdiklerin hep yanında olsun, o güzel yüzün hep gülsün canııım Şeniz

Beyazmeleğim güzeldi.Keşke hep böyle olsa.Anılı bi görseydin.Otoparka girdik, aaba diyo.Nasıl şımarıyo yanımızda, cilveleniyo.Ayy nasıl tatlı oldular:)))

canım biz rota virüs aşısını 3 ve 5. aylarda olmuştuk zaten , o zaman doktorunuz yapmamış mıydı bu aşıyı?

Beyazmeleğim güzeldi.Keşke hep böyle olsa.Anılı bi görseydin.Otoparka girdik, aaba diyo.Nasıl şımarıyo yanımızda, cilveleniyo.Ayy nasıl tatlı oldular:)))

tahmin edebiliyorum yaa çok özlüyorlar artık öyle birarada olunca çok mutlu oluyorlar yavrum benim minik oğlum ay öpesin geldi Anıl'ı o hallerini aklıma getirdikçe

Gelelim asıl mevzuya : )) dün bakıcı ile kocam birbirine girmiş , önce kocam aradı beni bas bas bağrına bağrına anlattı , bu arada bakıcı da arıyordu ama tabi ben kocamla konuştuğum için ona sonra dönebildim.. neyse mevzu şu , kız kocişe gitmiş evden çıkar mısın annemle gelinimiz gelicek oturmaya demiş , kocam da nasıl yani demiş andinaya sordun mu? Nihayetinde burası ev demiş ve evsahibinin haberi olmadan misafir çağıramazsın demiş , kız da açmış ağzını yummuş gözünü konuşmaya bağrınmaya başlamış tabi kocam iyice sinirlenmiş yeter bıdı bıdı yapma demiş : ))) kız da buna bozulmuş ben ayrılıyorum demiş , sonra beni aradı işte ayrılıyorum dedi..

Bu arada mevzu kızın abisi evleniyor ve bizim sokakta ev tutmuşlar , mobilyalar gecikince annesi bizim kızı aramış çok yoruldum gelip orda bekliyim demiş , kız da tamam demiş ama olayı bu şekilde söylemediği için kıyamet kopmuş , ben de kıza dedim ben senden memnunum yanlış anlaşılma olmuş , nihayetinde burası senin işyerin benim evim , benden habersiz kimse girip çıkamaz ama böyle bir durumda tabiki annen gelip oturabilir , keşke annenle konuştuktan sonra beni arayıo haber verseydin ama büyütülecek bir konu da değil dedim , neyse böyle çözümlendi ama dün feci haldeydim yani : )))

aaa kötü olmuş ama eşine bağırması çok yanlış neticede o senin işverenin sayılır saygıyı korumak zorundasın artı uygun bir dille söyleseydi eminim eşinde anlayışla karşılardı ve yine artı eşin niye gidiyorki evden o başka odada oturur kızın annesi gelecek diye adam niye rahatsız oluyor

günaydın ,çok güzel bir hava var ,birazdan dışarı çıkmayı düşünüyorum ,
andina sorun tatlıya bağlanmış sorun yok demek..

sorununuz allahtan cok daha onemlı bır mevzuu degılmıs de
ben sunu sezdım anlatmandan
sızın bakıcı senın onu sevdıgını bılıyor ve vazgecılemeyecegının farkında
her ıstedıgını yaptırabılecegını bılıyor

canım biz rota virüs aşısını 3 ve 5. aylarda olmuştuk zaten , o zaman doktorunuz yapmamış mıydı bu aşıyı?

yok canım bizde olduk 2 doz.Ama dedim ya doktor eğer aşı olmasaydınız çok daha ağır geçerdi dedi.Bu aşı yakalanmasını önlemiyo zaten sadece hafif geçiriyo ama hafifi bile çok kötü( sadece 1 serum ile iyileşti.orda 4-5 tane serum alan ama hala iyileşememiş bebeler vardı.

Son düzenleme:
evet miniğe katılıyorum senden iyi yüz bulmuş bakıcı ama napacaksın oğlun da seviyor oda oğlunu seviyor bu devirde zor idare edeceksiniz artık

yasminim yerim ben onu yılbaşından önce bir iç çamaşırı mağazasına gitmiştik orada ben çamaşır seçerken o yukarıdaki süslere ulşamaya çalışıyordu babasıda kaldırmış yukarı bazılarını söktü süslerin sen deyince o geldi gözümün önüne gideyim de biraz öpişeyim bıcırığımla

ay derincim çok kötü olmuş anlattığın kadarıyla yaa yavrum benim kıyamam

eylülcüğüm hava gerçekten ısındı bugün
cumartesi 17 C olacakmış

andinacığım idare dünyası bu dünya sen de idare ediceksin batunun hatırına

yasminciğim biz de haftasonu bir avm'ye gitmiştik yılbaşı süslemeleri hala duruyordu yağızın da çok hoşuna gitti bu yıl evi süslemediğime pişman oldum ben de annem süsleri koparır ağzına atar demişti:)

andişim olayın tatlıya bağlanmasına sevindim.
zira bu zamanda iyi bakıcı bulmak zor..

eylülüm kıskandırma bizi yaw.
biz bu güzel havada buralara tıkılı kaldık
keşke doğum günlerinde izinli olsak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…