2008 Kasım Anneleri

evet tatlım fazla yüz bulmuş durumda bakıcım

anladım tatlım ben orayı kaçırmışım hiç aşı olmadı zannetmiştim , tekrar geçmiş olsun

dediğin gibi iyi bakıcı bulmak çok zor canım , bu kızın herşeyini alttan alıyorum çünkü batuya gerçekten iyi bakıyor , yoksa ben yapacağımı bilirdim de işte çocuk mutlu bişey yapamıyorum

selam kızlar herkes iyidir inşallah ben hiç iyi değilim çünkü
regl oldum dün kasıklarım felaket ağrıyor gecede eylül hiiiiç uyumadı neredeyse ya
e oldu bu kıza 3 gğndür gece sürekli kalkıyor ağlıyo bi yerimi ağrıyor napo
diyorum sadece gece yapıyor kafam beynim durdu saf gibi oldum valla
ben düzelir die bekledikçe off bu çıldırıyor benide çıldırtıyor
zaten ele avuca sığmaz bişey oldu ben topluyorum oa rkamdan dağıtıyor
yapmadan anlamıyor zaten ne yapacağım bilmiyorum yaa çok uykum var fenayım
bi türlü dinlenemiyorum aaaaaaaaaaa

Asorticim geçmiş olsun.Bebeler 2,5 yaşına gelene kadar bize rahat yok.Aynen o dağınıklık heryerde var.Benim eve haber vermeden birileri geçereken uğrasa yandım. İdare edecez canım.

Andiş bu bakıcıda mı bişi var bilmiyorum.Devamlı ekşın oluyo sizde.Kız mı düşüncesiz yada senden yüzbuluyo????

asortim geçmiş olsun , diş çıkarıyor olabilir mi?

yasminim benden yüz buluyo , ben çocuğa iyi bakıyor diye hep alttan alıyorum , taviz vere vere kafama çıkarttım sanırım

bebeklerin yeni doğdukları dönemi saymazsak en zor dönemlerini yaşıyoruz galiba
yağız da bir an için bile durmuyor sürekli hareket halinde azıcık yoruldum şuraya oturayım oynayayım yok evin her tarafını gezecek çekmece dolap ne varsa karıştırılacak

tünaydın güzeller..
bugün itibariyle biraz daha iyyiiz ama bu seferde boynun altında kırmızı kırmızı bişiler çıkmış..birazdan doktora götürecez bakalım ne diyecek..

öncelikle azocum doğum günün kutlu olsun canım..iyiki doğdun iyiki varsın aramızdaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

derincim tşkler canım..sizede geçmiş olsun...

miniğim sanada geçmiş olsun canımm..

andinam hep öyle canım..ya bebeklerimize iyi baksınklar diye hep altan alıyoz..arada bende çok kızıyom ama eylüle iyi bakmaz diye hep alttan alıyom..sanki onlar işveren biz çalışan ama ne yapacan idare ediyoz.. bizde 15 tatilde bakıcımızı değiştirecez bakalım bu bakıcımız eve gelecek inş lah daha iyi olurr...

asortim sanada geçmiş olsun canım..
canım eylülde bazen ağlayarak uyanıyo ben göbeğine kekik yağla şöyle bi masaj ediyom hemen uyuyup kalıyo..istersen bi dene canım..çocukken annem bize yapardı karnımız ağrıyınca iyi gelirdi..kızımıda iyi geliyoo:ecrin_bebek:

meleğim sende çok faalsin canımcımm..misafir , pamukkale gezzmeleri..2010 çok hızlı girdin canımcım..yolun düşerse buralarada bekleriz...zemuszemus katı meyve sıkacağını aldım canım ..pihilps aldım..burada 290 tl idi netten 219 aldım..60 tl ker ettim bugün..kısa günün kerikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yasminin sizde ailecek gezmişsiniz eğlenmişsiniz..allah saadetinizi artırsınn canımcımmm...

Burda sekreterimizin oğlu var 2007 kasımda doğmuş yani 2 yaşında çocuk geceleri yatağından kalkıp kalkıp annesinin yatağına geliyomuş.Annesi elinden tutup tekrar odasına götürüyomuş.Bu bir gecede 4 defa falan oluyomuş.Doktor 2 yaş sendromu diye bişeyden bahsetmiş.Hazırlıklı olalım:)))))))

evet remo hafta sonu hava iyi olacak diye piraye ile plan yaptık bakalım dışarda olucaz ailecek ..

yasmin yine mi sendrom ile karşı karşıyayız ,ne bitmez sendromları varmış bunların yaa ,3 ay 6 ay 9 ay 11 ay 1 yaş :))) bitmedi..

selam bayanlar,
epeydir anca yazma fırsatı buluyorum..
oğlanları yeni uyuttum..
bayramdan beri annemler vardı iyi oluyordu ama buralara bakamıyorsdum hafta sonu onları gönderdik yalnız kaldık yine..
annemler gitmeden önceki gün oğluşlarım bile bile gripe yakalandı nasıl diyeceksiniz alt komşum annem gitmeden gelmek istemiş gel dedim bir geldi kendide 18 aylık kızıda grip bir kere o değilden gripsin heralde dedim yok bu geçmiş hali dedi ama ikisininde burunları akıyordu habire tabi benim oğlanlara kızı sokuldu benim kerem kıza sokuldu kadın oğlanları öptü derken ertesi gün benimkilerinde burnu akıyordu evdeki peditus ve ağrı kesicilerle idare ettik ama 2-3 gün geçip hafif öksürükte başlayınca doktora gittik neyseki yüzeyselmiş öksürük ciğerden değilmiş ilaç verdi nane ıhlamur gibi bitki çaylarıda verebilirsin dedi biberona limonlu hazırlıyorum biraz içiyorlar işde kaç gündür nefes alamadıklarından zor uyuyorlardı gündüz, gece ise deniz suyuyla açıp uyutuyorduk.. annemde kadına söylene söylene içine sinmeden gitti kadıncağız.. neyseki bugün biraz daha iyiler.. kadında aslında cahil değil ama ne bileyim akılmı edemedi nedir olan oğluşlara oldu bu arada ben ve kocişede sıçradı ailecek griple savaş veriyoruz Allahtan hiç ateşleri olmadı yüzeysel normal grip ve soğukalgınlığı dedi doktorda..
aman işde bizden böyle..
umarım herkesler iyidir geçmişe daha bakamadım hasta olanlara geçmiş olsun şimdiden..

Son düzenleme:
yasminim 2 yaş sendromunda olan önceki oturduğum apartmanda komşumun kızı vardı.oda sürekli bağırıyooo.apartmana tam geliyodu..istediği olmadığında kız kendini ısırıyordu..

cağancukum geçmiş olsun dileğin için çok tşkler canım..gelinin bugün birazdaha iyi canım..arka sayfalarda kalmışmış..şimdi gördüm

eylülcüğüm ben de planımı yaptım cumartesi günü yağız'ı santral istanbula götürüp gezdireceğim

nazlımelekciğim çok geçmiş olsun
düşüncesiz komşu ve arkadaşlar ne yazıkki hep etrafımızda

domuz gribi korkusu anneleri daha hassas yaptı ama grip olan insanlar da ben kimseye bulaştırmam diye insan içine çıkıp özellikle bebek ve çocuklara yaklaşmıyorlar mı sinir oluyorum

nazlımelek çok geçmiş olsun canımm..neyseki ateş olmamışsınız..gerçekten ateş çok kötü...
bende böyle grip falan olupta çocukları öpüp koklayanlara çok gıcık oluyom..daha doğrusu ben küçücük bebkleri öpmelerine çok gıcık oluyomm..öpmesinler ya..

azocum burdanda doğum gününü kutlayım canım iyiki doğdun nice senelere...
asortim benim evi bir görseniz bir dk bile düzeli durmaya gelmiyor bütün oyuncaklar arabalar yerde birde eşim bana kolaylık olsun diye salıncak almış bir taneyi paylaşamayınca gitti bir tane daha aldı iki salıncakta var tıkış tıkış oturuyoruz..
gece ağlama nöbetleri bizdede var ama yalandan ağlıyorlar ya ne bileyim kucağıma alınca susuluyor yada bizim yatağa gelince hemen uyuyorlar ama artık bende mızıldadıklarında kucağıma alıyorum biraz öyle kucağımda tutuyorum geri yataklarına koyuyorum.. bu ara keremin diş çıarması var hala 4 deydik 5 ledik yeni ama önümüz hep ıslak önlük takmaya başladım yine.. kaanın 9 oldu dişleri...
çok hareketliler iyice yürümeye başladıklarından beri mutfak dolaplarım giysi dolaplarım sürekli bir boşalıyor bir doluyor..

kızlar geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler ..
valla geçen arkadaştaydık diğer arkadaş geldi ne bana ne çocuklara yaklaştı üzerimde bir ağırlık var grip olacağım heralde aman sizede bulaşmasın dedi.. işde biri daha olmadan uzak dururken biride bile bile sokuldu evden fazla çıkmayan kuşlarıma bulaştırdı gribi..

Selam fistiklarim,kac zaman oldu bilmiyorum ama uzunca zmandir giremedim,inanin hepinizi cok özledim.

eskiden ne güzel sabah girer yatarkende kapardim ama artik bu imkansiz oluyor.benim tombul

canavarim tamamen zivanadan cikti inanilmaz hareketli ve yaramaz oldu banada pesinde dolasmak kaliyor.

haftaya bugun annanemize gidiyoruz bi taraftan gelen giden bi taraftan hazirliklar filan yoruyor beni,.

bu arada iki gun once Deniz yataktan düstü ilk defa böyle bisiy yasadim ve hala etkisindeyim.

pijamasini giydirmek icin yaklastim benden kacarkende hooop uctu asagiya ve benim yatagimda baya yüksek.

beyseki haliya geldi vücudu birde elleriyle destek yapmis galiba ucarken basini sert carpmadi.off anne olmak cok zor hani derlerya burnumun diregi sizladi diye iste onu hissettim inanin.

Avrupadaki adı kötü2 sendromuymuş.Kız bitap halde.Umarım bizimkilerde olmaz(((

slm kızlar gittim geldim eve

gülizcim hayırlı olsun katı meyva sıkacağın iyi günlerde kullan eylülümün de iyi olmasına çok sevindim

asortikim hoşgeldin canım benim eymen de birkaç gündür öyleydi bugün baktım bir dişi patlamış belki Eylülün de onunla alakalıdır

nazlımeleğim geçmiş olsun ikizlerime kıyamam grip mi oldular canım yaa

çileğim size de geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız deniz oğlanım çok ağladımı annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…