2008 Kasım Anneleri

haydaaa birde iki sendromumu çıktı biz daha biri atlatamadık bir de iki çıktı başımıza her yaşın ayrı bir güzelliği var deerlerdi eskiden şimdilerde her yaşın ayrı bir sendromu var diyorlar kaydirigubbakcemile3

bir de o bahsettiğiniz kızınca kendini ısırma olayı eymende de vardı çok üzülüyordum dikkat ediyorum son 1 haftadır biraz azaldı kızınca elini ısırıyor yaa çocuk

selamlarr
gülizcim geçmiş olsun eylül e keşke onların yerine biz hastalanabilsek

derincim buğrişime de çok geçmiş olsun nazar değmiştir tombul kuşa

azocum doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara cnm

çilekçim hoşgeldin deniz e geçmiş olsun ayrıca

eylülcüm çok sıkıldım valla evde gezelim haftasonu:))

az biraz geçmişe baktımda izmirin boyozu felan neler konuşmuşunuz hele safişin boyozu anlatan yazısını görünce canım çook çekti yavs..
bu arada arkadaşlar arasında biraz atışmalarmı olmuş banamı öyle geldi ama neyse bu kadar üzerinde durmayın kızlar kendinize extra sıkıntı yaratmayın aman..
maytabım facede yazmıştım bırakmıyorsunuz şu illeti diye ama niyetin varmış bırakmaya çok sevindim hadi hayırlısı..
andnacık bakıcı işiniz hallolmuş sevindim ama oda çokmu yüz bulmuş kocana çemkirmiş resmen oysa güzelce anlatsa hiçbişey olmazdı eşinde anlayışla kareşılardı eminim..
ha beyazmelekti sanırım yazan benim teyzemler adanalı arkadaşlarımda hep hipo derler çamaşır suyuna... sanırım markaya göre bölge bölge değişiyor isimler bizde kendimi bildim bileli ace deriz banyoyu aceledim felan ama şimdi marka değiştirdik artık devir domestos devri..D ay reklamları izlediniz..kaydirigubbakcemile3
aklımda kalanlar bunlar kızlar..
tekrar hasta olanlara geçmiş olsun..
ha çileğim geçmiş olsun deniz oğlana..
gülizcim güle güle kullan meyve sıkacağını..
özlemişim burayı yaaa..

nazlımekeçim sizede geçmiş olsun cnm

sendrommu( beyaz meleğim çok gülüyorum ben sana yaa
piroşta bu ara hep naa yapıyo niye alıştıysa öyle cici yap diyorum naa yapıyo

Nazlımeleğim geçmiş olsun.ıki çocuk zor ya.Annenler varken en azından sen işlerini yaparken gözkulak olurlar tontişlere.Gidince iş başa düştü yine di mi?Komşuna gelince; ya hastaysa dikkat etsin, gelmesin.Çocukların hastalıkları çekilmiyo.Geceleri 2 çocuğa maşallah iyi bakıyosun.Ben hastaysam yada Anıl hastaysa kardeşlerime gitmem çünkü 2şer tane çocukları var küçük.Herkes biraz özen gösterse aaah ah...

Beyazmeleğim aynen.Anıl da öyle.Kazağının manşet kısmını , benim popoyu, bacaklarımı ısırıyo.Geçen hafta kolumu bi ısırdı deri kalkmış valla.Çok vahşi yaw bunlar:)))

geçmiş olsun çilek.çok kötü insan ne kadar korkuyo üzülüyo dimi.Geçen gece buğra bir ağlayarak uyandı anlatamam susmuyo deli gibi bağırıyo.ne oldu anlayamadım.elim ayağım birbirine girdi.baktım çiş yapmamış bezine aklıma pipisimi tıkandı acaba sorusu geldi bakmaya çalışıyorum çocuk kıvranmaktan bağırmaktan duramıyo.eşim de poposuna fitil atmaya uğraştı.bi kere bu yüzden acile gitmiştik de ordan geldi aklına galiba.neyse zorla fitili attık.ama ben duramadım çünkü susmadı.yalın ayak valla koşarak hastaneye gittik.orda da salak doktor ilgilenmedi hemen.çok sinirlerndim içerdeki hasta da ağır ağır hareket ediyo.ya ne biçim insanlar var.ben olsam o kadar ağlayan bi bebek gelse lütfen gelin derim sıramı bile veririm yani.neyse orda çıktık ssk ya gittik ilk kez.orası daha berbat gencecik bi kız doktoır.nesi var diyo ne biliyim dedim bende bilmiyorum.karın filmi kan tahlili falan verdi bende yaptırmadan çıktım.bu arada buğraya atılan fitil işe yaradı ve uyudu.biraz daha hastane bahçesinde bekleyerek eve geldik.sanıırım sürekli ishalden aşırı bi gaz oluştu çocukta.ertesi gün sürekli uzun uzun pırt yaptı ve yaptıkçada ağzıyla pırt pırt dedi canımm:)

saolun canlarim gecmis olsun dilekleriniz icin..evet biraz agladi ama haliya geldigi icin cokta bagirmadi acikcasi.

hafif alni sisti,o anda aloe verayi bulamadik halbuki gözümüzün önündeymis :) telasla sismesin

morarmasin diye kosturduk bitaraflara..Babanem hep derdi biz eskiden tereyag sürerdik babanlara

hic morarmazdi suratlari diye.o telasla bunalri bile düsünebildim helal yani bana.hemen yag sürdüm ve

inanain morluk olmadi.

andisimin yinemi sorunu cikti bakici kizlar?fistigim sen biraz cokmu iyi niyetlisin ne yüz verme bu kadar diycem ama konuyada vakif degilim bakayim bari.

Çileğim maytabımla Denizi konuştuk az önce.Yürüyomuş hayırlı olsun diyecektim ki sen yazmışsın. Geçmiş olsun güzelim dikkat et seninki ta bi canavar:))

nazlımelekcim evet sanırım bölgede en çok kullanılan marka o ürünün adı olup çıkıyor

piroşum öyle ama baksana 2 yaş sendromu varmış birde yasmin anlattı allah 3ten saklasın kaydirigubbakcemile3
demek pirayede naaa yapıyr haa aferin benim kızıma accık cadımsı bişey olacak heralde cimcime kaydirigubbakcemile3

NAZLI,ÇıLEK,PıROŞ SAĞOLUN KIZLAR..

çileğim çok geçmiş olsun tombul kediye..
kaanda çok atıyo kendini yataktan.
bende korkuyorum düşüp bi yerini acıtacak diye..

sabah işe geç kaldığım için eşimi okula bırakıp arabayı ben almıştım.
az önce dışarıdan biri gelip arka teker inmiş dedi.
nasıl panik oldum.
hiç anlama..
tamamen yere oturmuş lastik.
sağolsun şöförlerden biri çıkarttı lastiği tamir ettirip getirecek.
doğum günü hediyesi
eşimde bu saat oldu arayıp doğum günümü kutlamadı.
lastiği sölemek için aradım hasta yatıyomuş evde..
akşama süpriz olur belki hayallerimde bölece suya düştü
neyse allah beterinden saklasın..

indirim konusunda da tam bilemiyorum valla burada seçeneğimiz yok biliyorsun wakiki salopette çok güzel indirim yapmıştı aydın forumda geçenler bende ne zamandır almak istiyordum kaçırmadım tabi fırsatı zemuszemus yılbaşında üzerinde olan salopet şimdilik fazla bişeye ihtiyacı kalmadı gibi birkaç idare etse baharlık bişeler alıcam bende

saol yasminim,evet nihayet yuruduk penguen misali sallana sallana cok komik oluyor.

orta sehpanin uzerinden indirdim ,simdide buyuk masaya cikti napcam ben bu oglanla ya

valla meleğim istiyorum biraz cadı olsun kendini koruması açısından ama vurmasın kimseye

kış indirimi başladımı diyorum kızlaaarrrrr.......haberiniz varmı

sağol meleğim
çilek deniz nasıl çıkıyor masaya sandalyeden mi? yaramaz oğlan:)
piroş şimdilik sadece koltuklara çıkıyo ama koltuk kesmiyo sırt dayama yeri varya oraya tırmanmaya çalışıyo bide ödüm kopuyo düşçek diye

kız belki evde parti hazırlığı yapıyordur kocişin olamazmı ki:uhm:

çilekcim nazlımeleğim geçmiş olsun kızlae anne olmak ne zor yaa ama boşuna cennet anaların ayağının altındadır dememiş atalarımız
fatihte 2 yaş sendromunu zr atlatmıştık ayyy hatırlamak dahi istemem
inşallah ksım kuzuları öyle olmaz
ben kaçar
yemek yapıcam daha ayyyyyyyy bitmezzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…