- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #53.061
canım ben dün mağaza gezmeye çıktım(işim gereği)valla meleğim istiyorum biraz cadı olsun kendini koruması açısından ama vurmasın kimseye
kış indirimi başladımı diyorum kızlaaarrrrr.......haberiniz varmı
kız belki evde parti hazırlığı yapıyordur kocişin olamazmı ki:uhm:
geçmiş olsun çilek.çok kötü insan ne kadar korkuyo üzülüyo dimi.Geçen gece buğra bir ağlayarak uyandı anlatamam susmuyo deli gibi bağırıyo.ne oldu anlayamadım.elim ayağım birbirine girdi.baktım çiş yapmamış bezine aklıma pipisimi tıkandı acaba sorusu geldi bakmaya çalışıyorum çocuk kıvranmaktan bağırmaktan duramıyo.eşim de poposuna fitil atmaya uğraştı.bi kere bu yüzden acile gitmiştik de ordan geldi aklına galiba.neyse zorla fitili attık.ama ben duramadım çünkü susmadı.yalın ayak valla koşarak hastaneye gittik.orda da salak doktor ilgilenmedi hemen.çok sinirlerndim içerdeki hasta da ağır ağır hareket ediyo.ya ne biçim insanlar var.ben olsam o kadar ağlayan bi bebek gelse lütfen gelin derim sıramı bile veririm yani.neyse orda çıktık ssk ya gittik ilk kez.orası daha berbat gencecik bi kız doktoır.nesi var diyo ne biliyim dedim bende bilmiyorum.karın filmi kan tahlili falan verdi bende yaptırmadan çıktım.bu arada buğraya atılan fitil işe yaradı ve uyudu.biraz daha hastane bahçesinde bekleyerek eve geldik.sanıırım sürekli ishalden aşırı bi gaz oluştu çocukta.ertesi gün sürekli uzun uzun pırt yaptı ve yaptıkçada ağzıyla pırt pırt dedi canımm:)
azocum bencede parti hazırlığıdır o sana diicek hali yokya
hastayım diicek tabi
valla canım hala pek düzenimiz yok ama eskiye göre daha iyi diyebilirim.çok sık uyanması hariç tabibu arada safişim uyku problemiyle aranız nasıl düzeldimi biraz uykularınız?
sen gel ben sana boyoz fırını açayım yavrum,yeterki gelin ya valla çok sevinirimsaphiram sabah sabah canımı boyoz çektirdin , bu yaz sana gelicem sırf boyoz yemeye opuyorumnanaktan
ay hamile olabilseceğin hiç aklıma gelmemişti valla uykusuz kalimerom kaydirigubbakcemile3gunaydın
uykusuz gecelerımı gerı dondu sanırım
bu gece yıne uyuyamadım
gece 4'te oglum geldı aramıza oturdu ve uyumadı
hadı yatalım dedıgımde de boynuma sarılıyor kı kolu burnumu tıkıyor nefes alamıyorum
sonra ben uyuyorum dıye kızıp mınık parmagını gozume sokuyor kaslarımı cekıyor
cok zor bır geceydı
azocum dogum gunun kutlu olsun canım arkadasım
guzel yuregınle bır omur sevdıklerınle beraber saglıkla nıce senelere canım
saphıra boyoz falan anlatıyorsun
bılmıyoruz ama sen anlatınca canımız cektı benım mutfak perısı arkadasım
bızı de dusun belkı hamıleyızdır degılsek bıle psıkolojık hamıle olabılırız yanı
ahh geçmiş olsunn kuzumgünaydınnn
dün gece herkeze yatarken deliksiz bir uyku diledim ama sanırım pek başarılı bir dilek olmadı en başta fireyi ben verdim sabaha kadar mızırdandı bebeğim ve ben dün hastalandığım için sabaha kadar sancı çektim kafamçokkarıştı
dün dünde kalsın herkez nasılsa açık oldu kartlarında bundan sonra ona göre devam eder zaten ama miniğe katılıyorum kimsenin burda samimiyetsiz olduğunu düşünmüyorum
dün bitti önümüze bakalım
kasım annelerine nazar değdi galiba noliiGünaydın canlarım.Herkes nasıl?Dün babamız izinliydi beraber AVM ye gittik.Yemek falan yedik.Oğlum nasıl mutlu oldu tabi bende.Eve geldik bi babasını öpüyo bi beni.Ya iyi ki doğurmuşuz bu sıpaları yaw..
Andinacım hayat böyle şeyleri düşünecek kadar uzun değil.Sen neleri aştın ya..Bir senenin uzun bir bölümünü yalnız başına savaşarak geçiriyosun.Bunun zorluğunu eşim sabahlara kadar çalıştığı için gördüm.Halen bu pasta konusunda fikrim aynıdır.Ya darılınır mı bu yüzden?Anladım aynı oldu diye değil, çıtlatmadığı için darılmışsın.Ya söyleseydi ne farkederdi?Söylemedi ne oldu?Biz artık olgun kadınlarız. Yani kendini gerdiğin kırıldığın şeye bak.Eylül konusuna gelince.Belki alıngan bi günümdü, belki yanlış anladım onu yada iyi tanıyamamışım.Dün burda yazdıklarından sonra Eylülü çok sevdim ben.Yani karşılıklı art niyet yok.Sağolsun eğer alındıysan özür dilerim dedi.No problem..
benim regl belirtilerim 10 gün başlar ama seninkini bilemicem tabi.o yüzden en iyisi bi dr. a gitmek cnm.geçmiş olsunyaw kızlar ıkı gun once sag kasıkta baslayan agrı bugun sag bacak ve bel olarak devam edıyorsa ıdrar yolları enfeksıyonu olma ıhtımalı olabılır mı
usuttugumu dusunmustum ama bugun agrı boyut degıstırdı
tabi zevkler ve renkler tartışılmaz cnm ama heryerden yenmez zaten boyoz,sana iyi yapan yer denk gelmemiş benceaklinialirimsmileayy boyozdan bahsedılmıs ben hıc sevemedım ya ızmırde tatılde kaldıgımız surede yanımızdakı arkadaslarımız ızmırlıydı boyoz boyoz dıye cıldırdılar ben hıc begenmedım renkler zevkler tartısılmazmıss zemuszemus
tatlım biz yaptırmamıştık ama dr. 3 aylığa kadar öneriyorum dedi ve bi daha yapılmıyor diye bizde sormadık bile.bak şimdi kafam karıştı bilmiyorumkismileherkese günaydın:) geçmiş olsun dilekleriniz için çook teşekkür ederim.gülizim sana da geçmiş olsun bu arada.eğer rota virüs aşısı yaptırmayan varsa bence yaptırsın.çünkü ilkokul çağında bile olabilen bi hastalıkmış.ve gerçekten zordu .Buğra 4-5 günde 1 kiloya yakın kaybetti( yasminimin dediği gibi depodan gittti de fazla sorun olmadı:)) azo doğum günün kutlu olsun canım.maytabım sende şu illetten inş.kurtulursun.ama senin elinden kaçmazzz diyelimmn ki gaza gel azcıkk hadee bakemmyerimseniben
bence bakıcı olayı baştan açıklasaymış hiç bir sorun olmazmış,babasını evi gibi davranmamlıGelelim asıl mevzuya : )) dün bakıcı ile kocam birbirine girmiş , önce kocam aradı beni bas bas bağrına bağrına anlattı , bu arada bakıcı da arıyordu ama tabi ben kocamla konuştuğum için ona sonra dönebildim.. neyse mevzu şu , kız kocişe gitmiş evden çıkar mısın annemle gelinimiz gelicek oturmaya demiş , kocam da nasıl yani demiş andinaya sordun mu? Nihayetinde burası ev demiş ve evsahibinin haberi olmadan misafir çağıramazsın demiş , kız da açmış ağzını yummuş gözünü konuşmaya bağrınmaya başlamış tabi kocam iyice sinirlenmiş yeter bıdı bıdı yapma demiş : ))) kız da buna bozulmuş ben ayrılıyorum demiş , sonra beni aradı işte ayrılıyorum dedi..
Bu arada mevzu kızın abisi evleniyor ve bizim sokakta ev tutmuşlar , mobilyalar gecikince annesi bizim kızı aramış çok yoruldum gelip orda bekliyim demiş , kız da tamam demiş ama olayı bu şekilde söylemediği için kıyamet kopmuş , ben de kıza dedim ben senden memnunum yanlış anlaşılma olmuş , nihayetinde burası senin işyerin benim evim , benden habersiz kimse girip çıkamaz ama böyle bir durumda tabiki annen gelip oturabilir , keşke annenle konuştuktan sonra beni arayıo haber verseydin ama büyütülecek bir konu da değil dedim , neyse böyle çözümlendi ama dün feci haldeydim yani : )))
geçmiş olsun cnm o dağıtanus cinside bende de varselam kızlar herkes iyidir inşallah ben hiç iyi değilim çünkü
regl oldum dün kasıklarım felaket ağrıyor gecede eylül hiiiiç uyumadı neredeyse ya
e oldu bu kıza 3 gğndür gece sürekli kalkıyor ağlıyo bi yerimi ağrıyor napo
diyorum sadece gece yapıyor kafam beynim durdu saf gibi oldum valla
ben düzelir die bekledikçe off bu çıldırıyor benide çıldırtıyor
zaten ele avuca sığmaz bişey oldu ben topluyorum oa rkamdan dağıtıyor
yapmadan anlamıyor zaten ne yapacağım bilmiyorum yaa çok uykum var fenayım
bi türlü dinlenemiyorum aaaaaaaaaaa
aynen cnm yaa,hayır kendine zarar verecek diye korkuyorum sürekli peşindeyim.ay offf diyorum yaniibebeklerin yeni doğdukları dönemi saymazsak en zor dönemlerini yaşıyoruz galiba
yağız da bir an için bile durmuyor sürekli hareket halinde azıcık yoruldum şuraya oturayım oynayayım yok evin her tarafını gezecek çekmece dolap ne varsa karıştırılacak
akannehir ay bide 2 yaş sendromumu varmış...ben bi ölüp gelcem akannehirBurda sekreterimizin oğlu var 2007 kasımda doğmuş yani 2 yaşında çocuk geceleri yatağından kalkıp kalkıp annesinin yatağına geliyomuş.Annesi elinden tutup tekrar odasına götürüyomuş.Bu bir gecede 4 defa falan oluyomuş.Doktor 2 yaş sendromu diye bişeyden bahsetmiş.Hazırlıklı olalım:)))))))
canım ailecek geçmiş olsun da ben çok kızıyorum böyle insanlara!hasta hasta gelme kardeşim benim evime,öpmek ne demek yaklaşma bile çocuğuma.bu konuda çevrem benden pek çekinir hiç gelemezler evime,çemkiriverirm valla anında en kızdığım şeyselam bayanlar,
epeydir anca yazma fırsatı buluyorum..
oğlanları yeni uyuttum..
bayramdan beri annemler vardı iyi oluyordu ama buralara bakamıyorsdum hafta sonu onları gönderdik yalnız kaldık yine..
annemler gitmeden önceki gün oğluşlarım bile bile gripe yakalandı nasıl diyeceksiniz alt komşum annem gitmeden gelmek istemiş gel dedim bir geldi kendide 18 aylık kızıda grip bir kere o değilden gripsin heralde dedim yok bu geçmiş hali dedi ama ikisininde burunları akıyordu habire tabi benim oğlanlara kızı sokuldu benim kerem kıza sokuldu kadın oğlanları öptü derken ertesi gün benimkilerinde burnu akıyordu evdeki peditus ve ağrı kesicilerle idare ettik ama 2-3 gün geçip hafif öksürükte başlayınca doktora gittik neyseki yüzeyselmiş öksürük ciğerden değilmiş ilaç verdi nane ıhlamur gibi bitki çaylarıda verebilirsin dedi biberona limonlu hazırlıyorum biraz içiyorlar işde kaç gündür nefes alamadıklarından zor uyuyorlardı gündüz, gece ise deniz suyuyla açıp uyutuyorduk.. annemde kadına söylene söylene içine sinmeden gitti kadıncağız.. neyseki bugün biraz daha iyiler.. kadında aslında cahil değil ama ne bileyim akılmı edemedi nedir olan oğluşlara oldu bu arada ben ve kocişede sıçradı ailecek griple savaş veriyoruz Allahtan hiç ateşleri olmadı yüzeysel normal grip ve soğukalgınlığı dedi doktorda..
aman işde bizden böyle..
umarım herkesler iyidir geçmişe daha bakamadım hasta olanlara geçmiş olsun şimdiden..
evet tatlım özledim senii görüşemiyoruz.denizme de çok geçmiş olsun.tabi sızlamış burnunun direği ama düşe kalka büyüyecekler yapacak bişey yok.Allahım hepsini korusunSelam fistiklarim,kac zaman oldu bilmiyorum ama uzunca zmandir giremedim,inanin hepinizi cok özledim.
eskiden ne güzel sabah girer yatarkende kapardim ama artik bu imkansiz oluyor.benim tombul
canavarim tamamen zivanadan cikti inanilmaz hareketli ve yaramaz oldu banada pesinde dolasmak kaliyor.
haftaya bugun annanemize gidiyoruz bi taraftan gelen giden bi taraftan hazirliklar filan yoruyor beni,.
bu arada iki gun once Deniz yataktan düstü ilk defa böyle bisiy yasadim ve hala etkisindeyim.
pijamasini giydirmek icin yaklastim benden kacarkende hooop uctu asagiya ve benim yatagimda baya yüksek.
beyseki haliya geldi vücudu birde elleriyle destek yapmis galiba ucarken basini sert carpmadi.off anne olmak cok zor hani derlerya burnumun diregi sizladi diye iste onu hissettim inanin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?