2008 Kasım Anneleri

valla meleğim istiyorum biraz cadı olsun kendini koruması açısından ama vurmasın kimseye

kış indirimi başladımı diyorum kızlaaarrrrr.......haberiniz varmı
canım ben dün mağaza gezmeye çıktım(işim gereği)
her yerde indirim vardı..
ama kaan a bişey almıcam.
bende bahara doğru düşünüyorum.
evdekilerle idare edicem.

kız belki evde parti hazırlığı yapıyordur kocişin olamazmı ki:uhm:

yok be hayatııııımmm.
sesinden belli çok hastaymış

derincim bir iki hafta önce bizim keremde odada bir gidiyor bir geliyor ağlıyor ama nasıl ağlıyor sanki iğne yemiş gibi ne yapacağımızı şaşırdık karnını ovaladım felan yok kendini öyle bir kasıyorki çok korktum kakasını yapamadığı için ağlıyordu zavalı kuzum sonra bizim odaya götürüp kocişim biraz poposuna zeytin yağı sürdü biraz bacaklarıyla hareket ettirdik 5-10 dk sonra kakasını yapmıştı rahatladı ama o ağız kısmındaki öyle taş gibiydi sizinkide tam tersi ishaldan gaz olmuş çocukta.. aman çok zor ya onları öyle çaresiz görmek..geçmiş olsun buğrişe..

benim edepsiz dogdugundan beri sendromlu galiba,birgun olsun ayy bugunumuz ne guzel gecti ohh diyemedim.aman saglikli olsunda napiim artik.

pirosum evet once sandalyeye cikiyor ordanda masaya..

dun misafirim vardi 4 yasindaki cocugu iki defa isirdi,ittirdi cocuk dustu.ve enson ben bundan korkuyorum

anne demeye basladi.bunalri yapan benim dana zafer kazanmis gibi guluyordu hep.off oldum olasi

baskasinin cocuklarina zarar veren cocukalri hic sevmezdim bu insl.boyle devam etmez..saclarini

cekmeyi filan nerden biliyor bunlar ya,olmadi tokat vurmaya calisiyor :////////////

piroşum tşkler canımm..keşke biz onların yerine hasta olabilseydikk...

çileğim çok geçmiş olsun canım..bende zeytin yağı sürüyom ..oda aliyo şişini, morunuu

beyazmeleğim tşkler canım..yarın gelecek bakalım nasıl bişi...:hulya:

azocum bencede akşama süpriz var gibiiiizemuszemus

maytabım kolay gelsin canım..benimde yok yemek ne yapacam bilmiyomm..zeytinyağlı kerevizim var yanına ne yapsam bilmiyomm..

bugün ilk defa bürüksel lahanası aldım ama nasıl pişer bilmiyommm..bakalım ne yaparımmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar benim bıdıklarda uyandı çorbalarını vereceğim..
hadi görüşürüz yine..size iyi sohbetler.. kk açık olacak ara ara yazarım bişeyler..

ben geldım
bır bankada cıldıracaktım neredeyse
bankacı arkadaslar su ıban nosunun mantıgını bırı bana anlatabılırmı
2 dakıkalık ısım surdu tam bır saat cıldırdım neredeyse

nazlımelek hosgeldın ve gecmıs olsun canım kuzularına
ayrıca allah kavustursun annenler gıtmıs senın ıcın zor olmalı

cılegım sen de hosgeldın canım
cok zamandır gorunmuyorsun kk'da
maasallah denız pasa yurumeye de baslamıs gozun aydın
ve dustugu ıcınde gecmıs olsun canım

gulızcım bruksel lahanasını bız hafıf hasladıktan sonra yogurt ve tereyaglı sos ıle yıyoruz gayet lezzetlı oluyor canım

cilekcim ve nazlımelekcim gecmiş olsun

nazlıcım annenler gıtmıs allah kavustursun ben onceden annemler gıdınce cok aglardım sımdı ıse bende anne oldum dıye kendıme telkın vererek pek aglamamaya calısıyorum

deniz oglanda yurumeye baslamıs gozunuz aydınn

bu arada safişim uyku problemiyle aranız nasıl düzeldimi biraz uykularınız?
valla canım hala pek düzenimiz yok ama eskiye göre daha iyi diyebilirim.çok sık uyanması hariç tabi
saphiram sabah sabah canımı boyoz çektirdin , bu yaz sana gelicem sırf boyoz yemeye opuyorumnanaktan
sen gel ben sana boyoz fırını açayım yavrum,yeterki gelin ya valla çok sevinirim
ay hamile olabilseceğin hiç aklıma gelmemişti valla uykusuz kalimerom kaydirigubbakcemile3

ahh geçmiş olsunn kuzum
kasım annelerine nazar değdi galiba nolii
benim regl belirtilerim 10 gün başlar ama seninkini bilemicem tabi.o yüzden en iyisi bi dr. a gitmek cnm.geçmiş olsun

tabi zevkler ve renkler tartışılmaz cnm ama heryerden yenmez zaten boyoz,sana iyi yapan yer denk gelmemiş benceaklinialirimsmile
tatlım biz yaptırmamıştık ama dr. 3 aylığa kadar öneriyorum dedi ve bi daha yapılmıyor diye bizde sormadık bile.bak şimdi kafam karıştı bilmiyorumkismile
bence bakıcı olayı baştan açıklasaymış hiç bir sorun olmazmış,babasını evi gibi davranmamlı
geçmiş olsun cnm o dağıtanus cinside bende de var
aynen cnm yaa,hayır kendine zarar verecek diye korkuyorum sürekli peşindeyim.ay offf diyorum yanii
akannehir ay bide 2 yaş sendromumu varmış...ben bi ölüp gelcem akannehir
canım ailecek geçmiş olsun da ben çok kızıyorum böyle insanlara!hasta hasta gelme kardeşim benim evime,öpmek ne demek yaklaşma bile çocuğuma.bu konuda çevrem benden pek çekinir hiç gelemezler evime,çemkiriverirm valla anında en kızdığım şey
evet tatlım özledim senii görüşemiyoruz.denizme de çok geçmiş olsun.tabi sızlamış burnunun direği ama düşe kalka büyüyecekler yapacak bişey yok.Allahım hepsini korusun

selaamm
çok konuşmuşunuz gene.bir ara girdim tam alıntılarımı yapıyorum pat,komşum geldi.
neyse oku oku bitmedi anam,alıntı yapmaktan bi hal oldum.
tartışmalarınkaynağını pek anlamamış olsamda,boşverin arkadaşlar kırmayalım birbirimizi diyorum.
offf akşam oldu gene yaaa
kış böyle iştee,gün hemen bitiyor,sevmiyorum kışııı işte bana ne bana ne
yaz gelsin
güneşli izmiri seviyorum ben
gri sevmiyorum

ayy sonunda netimiz bağlandı yaww çok şükür
çilek kafa çook geçmiş olsun canım
nazlımelekcim sizede geçmiş olsun senin işin bizden daha zor allah kolaylık versin
biz biriyle zor başediyoruz vallahi
ayyy bir de 2 yaş sendromumu var yaaa daraldım vallahi bu ne yaaa sendrom sendrom üstüne
bizim yaşadığımız sendromlar güme gidiyor valla

sapişim ya bende hiiiç sevmiyorum şu kışı yaa ama daha çooook var yaza
en azından bahara ama zaman dediğin hemen gelip geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…