2008 Kasım Anneleri

minikcim, ıcırım, safiş, asortim teşekkürler..
bende yazı seviyorum kızlar... hatta birde bu evden bıktığım için yaz gelsede nereye çıkacaksa tayinimiz çıksın artık diye bekliyorum valla..
anam her yaşın sendromu mu olurmuş yandık valla benim işim katmerli zor olacak o zaman...akannehir
benimkiler yalandan ağlıyorlar en çok ona kızıyorum birazda artık kıskanıyoruz birbirimizi nazlanıyoruz birazcık.. ama şimdi trt çocuğa bakıyorlar biraz oyucaklarla oynuyorlar bende rahat yazıyorum...

ben bazı yazılanları kaçırmışım sanırım şimdi okudum.
gruplaşmalar,monologlar,yakınlaşma ve uzaklaşmalar...
bence insanların sanal ortamda güzel dostluklar kurup bunu geröek hayata geçirebilmeleleri çok güzel bir şey ama neden dışlanmışlık hissi oluşmuş kimimizde onu anlayamadım.gruplaşmalar daha sıkı takipçilerin arasında oluyor daha çok ve bence çok normal bişey.buluşan arkadaşlar arasında da yakınlaşmaların olması çok normal.monolog olayına gelince hepimizin bomboş bir hayatı yokki oturup saatlerce kk ya zaman ayırabilelim.şahsen bazen okuyabiliyorum bazen okuyamıyorum.bazen daha sık girebiliyorum bazen daha az girebiliyorum.buna sebep bazen hayatımda yaşadıklarım bazen bebeğim veya başka işler bazende psikolojim sebep oluyor.herkes içinde böyledir bence.dolayısıyla geçmişi her zaman okuyamıyorum ama her girişimde d ebir dert anlatmıyorum hatta dertlerimin çoğunu anlatmıyorum ben.selam herkes nasıl,geçmişe bakamadım özet geçermisiniz de dediğim oluyor,konuya orta göbeğinden daldığımda.bence bu fazla büyütülecek veya kırılınacak bir şey değil.tamam burda arkadaş olduk dost olduk ama ne olursa olsun sanal ortamdaolduğumuz için gerçek hayattaki gibi olmuyor.tabiki tekrar söylüyorum bunu gerçeğe çevirmiş arkadaşlarımızvar ve çok güzel bişey bu.kapanmış bir konuyu tekrar gündeme getirdim sanırım ama fikrimi söylemedn edemedim

ohh gittiler nihayet yorulmuşum aldım nescafemi, çikolatamı geldim kızlar buyrun beraber dinlenelim

nazlımeleğim seninkiler anlaşabiliyorlarsa büyüdükçe işin kolaylaşır bence onlar ikisi oynarken sen işlerini yapabilirsin benimki mesela yalnız olduğu için hep yanında birini istiyor senin o sıkıntın olmaz ama anlaşamazlarsa o zaman kötü alsanaalsanasmile

ve o yalandan ağlama işi bizde de var kolunu duvara dayayıp kafasını da koluna dayaıp ağlıyor gibi yapıyor sıpam kaydirigubbakcemile3

miniim acılı ezmem yok ama tatlılı bir sürü şeyim var istersen cokacimcoook

yğrğ safişim kim tutar seni doğru söylüyorsun hayatım

Beyazmeleğim ve Kalimerocum bu topikteki en kilolu arkadaş 0 bedene inene kadar yemekten, içmekten bahsetmek yasak:)))Bak gelirim ben sizi yirim haa.Cık cık cıklmaz:

safişim ben de kaçırmışım bak o yazıyı sen yazınca gördüm ama
kim yazmış anlamadım ama olabilir valla herkes istediği ile gruplaşabilir
bunda bencede bişe yokk
beyazım meleğim o ikiliye bayılıyorum bende nes ve çikoooosırnaşık şey
ayrıca bunlara bayıldım ya yeni smileylereeyvahedigeldismileboshayallersmilebilmiyorumkismilebayanssulusmilealsanaalsanasmileaklinialirimsmileolumunekankayizsmileohaoldumsmileguclubacismile

çok karışık oldu be
kızlar yaa tatlı falan demeyin nütfeennalsanaalsanasmile
regl oldum bide tatlı krizim geldi du ben gidimde bakiim ne var ne yokk

bu arada benim de kızım bugün 14 aylık olduu.gerçi artık aylardan değil yaşlardan bahsetmek daha doğru geliyor bana ama mesela 18 aylık olunca da 1.5 yaş oluyor ya o da söylenebilir di mi yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…