2008 Kasım Anneleri

AZOCUMMMM NıCE MUTLU YILLARA CNM ARKADAŞIM BENıM ıYıKı DOĞDUN:1hug:
DERıNCıM ÖZLEDıK SENı NERELERDESıN YA KIZLARLA BıZDE TOPALNDIĞIMIZDA SENıDE ARADIK AMA AÇMADIN CNMCIM BUARADA GEÇMıŞ OLSUN
ANDıNA BÜYÜMEDEN ÇÖZÜLMÜŞ SORUN BıRAZ DÜŞÜNCESıZMıŞ SENıN BAKICI CNM
ÇıLEKÇıM AYNEN BENDE ÖYLE FAZLA GıREMıYORUM SADECE ARDA UYUDUĞUNDA ıŞLERıMıN ARASINDA FIRSAT BULUP Bı GıRıP ÇIKIYORUM BENıMKı DE ıNANILMAZ YARAMAZ NEREDEYSE DÜZ DUVARA TIRMANACAK SANIRIM BURADA SÜREKLı OLANLARDA ıŞ YERıNDE OLANLAR BUARADA ÖZLEDıK SENıDE CNMCIM
OOOOOOOOOO EYLÜL HNM DIŞARI PLANLARI AıLECEK FALAN KISKANDIM HEEE ONA GÖRE SÖLııııMMMM
KALıMEROCUM BANKALARDAN NEFRET EDıORUM SENıN ŞU NUMARA KRıZıNı DUYUNCA AKLIMA GELDı ÇOK KIL Bı OLAY
NAZLICIM ıKıZLERE GEÇMıŞ OLSUN CNMCIM ARDA DA YILBAŞINDAN BERı GRıP VE ÖKSÜRÜYO ARADA VE AĞZI HASTALIK KOKUYO
ASORTıKÇıM NETıN BAĞLANMIŞ GÖZÜN AYDIN

Son düzenleme:
afiyet olsun cicim :) ben bi de nanelisini ve yaseminlisini içmiştim Allahım Allahım neydi o öyle yaa..yok anam yok nerde faydalı şey ben sevmiyorum ama kola de üstünde kalırım.hamileyken ne güzel bırakmıştık ama son zamanlarda iyice azıttık her akşam 1.5-2 lt kadar kola tüketiyoruz eşmle

ayyy oku oku çeneler çalışmış yine atladıklarım varsa kusuruma bakmayın gözüm yoruldu valla alınmayınnnnn
ardayıda uyuttum ölecene oturuyorum yemek yapmam lazım ardaya çorba vs biraz öncede evi temizledim sildim süpürdüm kalkasım yok ama yemek yapmam lazım arda da birazdan uyanır artıkın akşama girebilirsem giricem malum kocişide mutlu etmek gerekio arada

saphiracım bende nefret ediyorum yeşil çaydan bi arkadaşım var bayılıyor bende diyorum nesini seviyorsun tatsız bişey midemi bulandırıyo resmen bende senin gişbi sanırım nerde faydalı şey varsa sevmiorum yemekle fazla aram yok zaten genelde abur cuburcuyum

bugün bende oğlanlara çorbasını içirdim kendim için yemeğim yoktu ekmek arası yaptım hemde ne tesadüf acılı ezmemi oluyor sosmu oluyor ondan koydum bimden almıştık..
yine tesadüf ama birini tutturamadım yalnız şekersiz çayım ve çikolatamı aldım keyfini çıkarıyorum...
zemuszemus
ahh ahhh inşallah benimkiler büyüdikçe işim kolaylaşır diyecem ama baksanıza sendrom yaşamadan olmuyormuş.. ama gerçekten şimdilik çok sık olmasada kendi başlarına arada oynayıp beni dinlendiriyorlar..

sedoşum kolay gelsin canım sana yemek işi zor bugün yümek derdim yok benim
kociş yiyip gelecekmiş çook sevindim zati evdede bişe yoktu alışverişe gitmek gerkiyor yine
off sıkıldım ya şu mutfak alışverişinden valla
safiş kız dün burger kinge gittim eylül kola istiyooo yırtıyor ortalığı içicem die ki
hiç içmedi daha ağzına verdim pipeti bile hüpletemio daha neyse hüpletti bi kere
sonra arkası bi geldi deli gibi çekti ama ağzından zor aldım valla bebelerde yararlı şeyleri pek sevmiolar
her sabah portakal suyu sıkıyorum kahvaltıda yarısını anca içio

Beni de mi aradınız yaaaaa hiç haberim yok valla:gitme:.ne zaman yaa niye duymadım ben tühh.inş. başka zaman yine olur.valla haberim oldukça gelmeye çalışıyorum da nasıl oldu da duymadım ben teli hiç bilmiyorum.yanlış numarayamı aradınız yoksa piroş ta var benim telim sadece sanırım

ayy anasonun tadını alınca yeni doğum yaptığım zamanlar aklıma geldi delü gibi anasonla rezene çayı içiyordum ahh ahh gençliğimboshayallersmile

derincim azoda vardı telin ondan aradım ısrarla çalıdırdım ama duymadın sanırım cnm bnm özledik valla ya yoksun pek rahat bırakmıyor yumurcak dimi buarada buluşma resimlerimizi ayrı topikte açtık cnmcım bakmak istersen ordan bakabilirsin
asortikcim valla biz genelde eşimle evde su yerine kola içiyoruz malesef arda da yavrum bayılıyor kolaya şimdiden alıştı kolayı vermeyince çığlığı basıyor eşşek içincede yüzünü buruşturup gülüyor çok komik oluyor

Asoticim dün bizde Burger den yedik.Anıla pipeti uzattım.Daha tadını alır almaz kolanın ağzındakileri çıkarması bir oldu.Acı geldi sanırım.Nasıl ekşitti suratını:))

Canlarım ben kaçıyorum..Herkese iyi akşamlar..

evet asortim çok fazla maalesef
sedoşum ben hem yemek seviyorum hem abur cubur kaydirigubbakcemile3eşim benden beter sever yemeği kaydirigubbakcemile3
çıkanlara iyi akşamlar
bende bi duşa giricim
muaahh şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…