- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #53.101
katılıyorum asortik bacım :)
yeşil çay hiç sevmem o yüzden bilemicem cnm
AZOCUMMMM NİCE MUTLU YILLARA CNM ARKADAŞIM BENİM İYİKİ DOĞDUN:1hug:
DERİNCİM ÖZLEDİK SENİ NERELERDESİN YA KIZLARLA BİZDE TOPALNDIĞIMIZDA SENİDE ARADIK AMA AÇMADIN CNMCIM BUARADA GEÇMİŞ OLSUN
ANDİNA BÜYÜMEDEN ÇÖZÜLMÜŞ SORUN BİRAZ DÜŞÜNCESİZMİŞ SENİN BAKICI CNM
ÇİLEKÇİM AYNEN BENDE ÖYLE FAZLA GİREMİYORUM SADECE ARDA UYUDUĞUNDA İŞLERİMİN ARASINDA FIRSAT BULUP Bİ GİRİP ÇIKIYORUM BENİMKİ DE İNANILMAZ YARAMAZ NEREDEYSE DÜZ DUVARA TIRMANACAK SANIRIM BURADA SÜREKLİ OLANLARDA İŞ YERİNDE OLANLAR BUARADA ÖZLEDİK SENİDE CNMCIM
OOOOOOOOOO EYLÜL HNM DIŞARI PLANLARI AİLECEK FALAN KISKANDIM HEEE ONA GÖRE SÖLİİİİMMMM
KALİMEROCUM BANKALARDAN NEFRET EDİORUM SENİN ŞU NUMARA KRİZİNİ DUYUNCA AKLIMA GELDİ ÇOK KIL Bİ OLAY
NAZLICIM İKİZLERE GEÇMİŞ OLSUN CNMCIM ARDA DA YILBAŞINDAN BERİ GRİP VE ÖKSÜRÜYO ARADA VE AĞZI HASTALIK KOKUYO
ASORTİKÇİM NETİN BAĞLANMIŞ GÖZÜN AYDIN
sedoşum kolay gelsin canım sana yemek işi zor bugün yümek derdim yok benim
kociş yiyip gelecekmiş çook sevindim zati evdede bişe yoktu alışverişe gitmek gerkiyor yine
off sıkıldım ya şu mutfak alışverişinden valla
safiş kız dün burger kinge gittim eylül kola istiyooo yırtıyor ortalığı içicem die ki
hiç içmedi daha ağzına verdim pipeti bile hüpletemio daha neyse hüpletti bi kere
sonra arkası bi geldi deli gibi çekti ama ağzından zor aldım valla bebelerde yararlı şeyleri pek sevmiolar
her sabah portakal suyu sıkıyorum kahvaltıda yarısını anca içio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?