2008 Kasım Anneleri

slm millet ben geldim aslında geleli çok oldu da işlerden kaldıramadım yine başımı

bir de arkadaşım geldi birazda onunla lafladım oriflame satıyor biraz onlara baktım vs... derken bu saat oldu

Minigim 3,5 saat ama havalar berbat 4 saatte anca iner ucak antalyaya..

Benim tombigim cok tembel bi cocuk,daha yeni yeni kendisi tutuyor biberonunu:)

Ve herzaman dedigim gibi hala agzina brsey alip yemek istemiyor.Mesela yemek istedigi

birseyi bana getiriyor ve agzini aciyor,kesinlikle kendisi agzina almiyor.Bu tamamen benim sucum

cünkü ben eline bisiy alip yiyerek evde dolasmasin diye hic alistirmadim bu sekilde,oda bilmiyor

haliyle.

ya benim canimda feci halde rus salatasi istiyor aksama yapayim bari yoksa dayanamiycam..

bu arada melegim hosgeldin fistigim.

pirosss bu süper yaaaa,bunu annemde cok yapar ben sosyete mantisi diyince

hani yufkaya dösenip kesilen varya ondan sandim..oy oy buna bayilirim ben birde sarmisakli yogurtla

eyvah yani...

cılekcım elıne bırseyler vermek kendı kendıne yemeye alısması ıcın cok etkılı
ben ılk zamanlarda sadece elmayı soyup verıyordum
sımdı tum meyveler ve cubuk kraker hatta ekmek parcası verıyorum kendı kendıne yıyor
haa evet etrafı batırıyor ama odasının kapısını kapatıyorum kendı odasını kırletmıs oluyor
masada da yaglanmamıs makarna verıyorum elıyle yıyor
bıtırınce de sarjlı ıle cekıyoruz

bır de onun elındekı yıyecegını senın agzına tıkıstırma cabası oluyor kı sorma

annem yufkayı böyle kesmiyor
kesme makarna gibi ince ince kesip fırın tepsisine yerleştiriyor
üstüne haşlanmış tavuğa karabiber tuz gibi baharatlardan harç yapıp üzerine koyuyor fırına sürüyor kızarınca kare kare kesiyor yoğurt ve yağla süsleyip yiyorum
özellik kırmızı et yemeyenler için süper bişey acayip hafif

cnm bütün yufkayı 4 parmak arayla kesiyosun uzunlamasına

ıspanağımı ayıkladım yıkadım,patlıcanlarımı doğradım tavuğumu haşlıyorum şimdi gidip tatlı yapıyım piroşta uyandı zati

andina bu arada avatarındaki resme bayılıyorum.batuş çok tatlı yiyo böreğini maşallah

saol tatlım

saol handisim egleniriz insl.

carsamba öglen 1`de ucucaz tombul kedimle ikimiz.bakalim ucakta napicaz

nasil zaptediceksem artik,simdiden basladi stresim.

canım stres olma , denizle batu birbirlerine benziyorlar , kesin deniz de üzmez seni uçakta , benim maymun çok seviyor uçak yolculuğunu eminim deniz de sorun çıkarmayacaktır

Kızlaaaaar aramızda tontişler var...Ben değilim yanlış anlamayın ama aramızda olabilir 11 kg fazlası olanlar.Canları çeker aaaaa:))))))))))

selam kk güzelleri,
hasta olan bebişlere geçmiş olsun uykusuz bebişlerede bol rahat uykular versin.. benim oğlanlarda gece kaç kere kalkıyorlar bende uykumu alamıyorum uzun zamandır..
cagancuk geçmiş olsun sizede..
benim oğlanlarda arada takılıp düşüyor genelde ayaklarında panduf yada yakkabı olduğunda takılıyorlar..
kerem iyice çok rahat yürüyor hatta koşuyor.. kaanda yeni yürüdü ama bayağı iyi gidiyor dün akşam sahilde köpek kovaladı kuzucuk..
beyazmelekcim sendin galiba beli ağrıyan geçmiş olsun tatlım.. benimde ağrıyor ama ben adet olmadan 10 gün önce böyle azar azar hafif sızlar sabahta bel ağrısından yatak batar..
kızlar demiş sana diyeceklerini bodylerin kısa ise içine çıtçıtlı atlet body giyebilirsin topukluda cabası yani..
maytabım sarı kafanın damarına koptum tembel kuzucuk daha yürümedimi o.... benim tembel totoşum kaan yürüdü biraz kereminde katkısı olmadı değil ama şimdi neredeyse kerem kadar iyi yürüyor geç yapıyor ama tam yapıyor sıpam..
bende sevdim sosyete mantısını ama soğuk yenmiyor kızlar ılık yda biraz sıcak olacak kendim ise hiç yapmadım daha..
tatlı yacak olanlarada kolay olarak yalancı tavukc göğsü arasına kakaolu büskivi koyuyorum üzerinede ufalıyorum çikolatada rendelemiş gibi oluyor...eti pufda yapabilirsiniz çok basit oda .

merhaba kızlar
artık neredeyse hiç giremiyorum evimiz hiç boşalmadı benimde koşuşturmam hiç bitmedi sonundada olanlar oldu ve yorgunluktan çok kötü hastalandım nefes alamıyorum bronşit olmuşum kolum sürekli ağrıyor ve uyuşuyordu boynumda 3 fıtık çıktı daha neler çıkacak belli değil tahlilleri yarın alacağım
oğluşumda köpek dişlerini çıkarıyor hiç bir şey yemiyor huysuz...
tatili dört gözle bekliyorum çok yorgunum çok...
sizler nasılsınız

Saol Andidacim insl.sorunsuz gider geliriz.Havalimaninda bolca kosturup yorulur benim

canavar ucaktada bi süre uyusa yeter bana.Yalniz benim sorunum su;

sabah 9 gibi cikcaz evden kahfaltisini yolda yaptiricam dilim üzeri recel yer.

peki öglen ne yedircem ben Deniz`e..acaba diyorum yanima corba alsamda iceri girmedenmi yedirsem

yada muhallebisini yapip gitsemde onumu yedirsem.ucagin ici sorun diil yanima sevdigi ekmeklerden alicam

onlari yer,yogurt filan yer ayarlarim onu.ama öglen corba icmesi sart nasil yapsamki.bi fikir verin bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…