- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #53.661
günaydın şekerler bende bu sabah tır geçenleredenim
sabaha kadar bi bebe neden mızırdar tok altı temiz çıkardığı diş yok ama ne kafamız kaldı tekme yemediğimiz ne gözümüz manyak gibiyim ya
bu gece bu bebelere ne oldu ya kafamçokkarıştı
eveeett krikitosa ulaştım kızlar.haberler pek iyi değil maalesef ama bir de iyi haber var.kızı olacakmış biz bilmiştik zaten :)) kötü habere gelince bir belirsizlik var.1 şubatta 3 lü teste girecekmiş,bebek 16 haftalık görünüyormuş ama kese 12 haftalık görünüyormuş.yani bi anomali söz konusu.3 lü test sonucu iyi olmazsa bebeği maalesef alacaklarını söylemiş doktoru.en son o ağrısı olduğunda düşük tehlikesi olmuş meğerse ve 3-4 gündür annesinden kalıyormuş çünkü Mert durmuyor tabi yerinde.böyle işte kızlar.selam söyledi hepinize
ecemim çok geçmiş olsun canım
ecemimcim çok geçmiş olsun cnm,evet artık girmiyorsun pek
ecemim geçmiş olsun canım..çabuk atlatman dileğiyle..
safiş acıkmıştım canımı çektirdin yavs..
su kaynadı bende çayımı alayım geleyim.. yanınada bişeyler ayarlayım bari..
ecemım senın mısafır trafıgıne benım aklım ermıyor canım yaa
gecmıs olsun
Ecemim gecmis olsun canim..
var minigim yada kücük termosum var sogutmadan iciririm corbasini.
Ecemim geçmiş olsun canıum,
kızlar iştah açan şeyler yazmışsınız size çok kızdım.Nedir bu sosyete mantıssı anacım sosyeteye karışınca yapayım barip
Çilek bi yere mi gidiosun?
ecemin hoşgeldin canım, ben zaten seni okurken bile zorlanıyorum yoruluyorum her zamanda maallah diyorum ama işte bünye dayanmaz o kadarına dikkat et canım yaa hiçbişey senin sağlığından önemli değil, dinlen iyice
ay krikitosa hem üzüldüm hem sevindim ben de hep kız diye geçirmiştim içimden inşallah sağlıkla dünyaya gelir minik prensesimiz :Saruboceq:
tatlım kavanoz maması yedir miyor musun sen? hipp kavanozu alsan yanına birkaç tane , ben öyle yapıyordum , çok rahat alıyor kavanoz maması yolculuklarda
ecemim geçmiş olsun , inşallah kısa sürede iyileşirsin
krikitosa çok üzüldüm , umarım sonuçlar olumlu olur..:Saruboceq:
Ecemim geçmiş olsun dikkat et canım ya..
Saphişim üzüldüm ya.Umarım bebeğimiz sağlıklı doğar.İnşallah sağlıkla eline alır..
Ben çıkıyorum tontişler.Herkese iyi hafta sonları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?