2008 Kasım Anneleri

selam kızlar alıntı yaptım emme hepside yalan oldu bugün nişantaşı pazarına gittik annemle
ıvır zıvır bişeler aldım işte ama çok güzel şeyler var ve kalabalık değil dier sosyete pazarları gibi
üstü kapalı ankaradakiler bilir havada çok güzeldi oradan kızılaya indik annemle yemek falan yedik
birazda dolandık oralarda güven parka gittik eylül coştu resmen gelen geçen hasta oluyor kızıma
onunda çene hiiiç durmuyor bıdı bıdı bıdı da bıdı bıdı:)çevik kuvvet polislerine falan el attık
polislerde bayıldılar kızıma resmen maskot oldu parkta yaa işte böle ama çok güzel bi hava vardı ankarada
oradan annemlere geldim şimdi oradayım selam veriim dedim akşam görüşürüz inşallah
EYLÜLÜM ÇOOK GEÇMıŞ OLSUN
MMMF CıM SENıN Kı NASIL OLDU ÖKSÜRÜYORDU UMARIM ıYıDıR

KRıKıTOS A DA ÇOOOK GEÇMıŞ OLSUN ıNŞALLAH SAĞLICAKLA DOĞAR BEBEĞı
HEMDE KIZ AYY NE ŞANSLI VALLAHı RABBıM KORUSUN ONLARI

Handecim yedirmiyorum cok uzun süredir ben kavanoz mamasini.

aslinda corba icirmezsem aramazda benim icim rahat etmiycek o zamanda.

hafif sekerli ekmekler var onlara bayiliyor olmazsa ondan yediririm öglene.

ucaktada alirim bisiler artik.

CANIMneden böle yapıo bu bebeler anladım bizim ki 3 gündür öle zatenolumunekankayizsmile

selam kızlar.
sabahtan beri çok yoğunum gelemedim
hastalar,uykusuzlar,çabuk büyümek isteyen kızlar,
kaza geçirenler varmış.
ara ara bakabildim.
ay çok kopuk oluyo böle ara ara
geçmiş olsun hasta ve kaza geçirenlere..

lelalim kaan da artık kendi yemek istiyo ama şımarıp ortalığı dağıtıyo.
ay hele sinirleninceeeeee...
seda ya gittiğimizde pirize gitmesin diye önüne geçmiştimde gördü kızlar.
nasıl dönüyo beni.bağırıyo olmadı kendi kafasına vuruyo
çok fenalar çoook..

safişim o ne beee..
akşam akşam gözüm gönlüm açıldı ellerine sağlık tatlım:)

krikitosa nolmuş, biri bana desin atlamışım
sedoş işe mi başladın?
nerde, ne işi?
ne zaman?

ay kusura bakmayın yaaa..
napim yetişemiyom hepinize

aaaa çilek geliyooo..
yuppiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile2
istanbulada bekleriz cicim:)

ha bide kaan da dün gece sabaha kadar mızırdandı.
hakkat yaaaa bunların hepsi aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşıyolar..:1shok:
bu ne demek oluyo?fisfisfis
demek gelişimleri normal..alkisalkisalkis

azocum buyur canımcım

SELAM KIZLAR
ayy benim varya evden çıkmam sorun girmem sorun
kuduruk oğlum totomdan ayrılmadı orda peşimde mızır mızır dolaştı delü iki gözü iki çeşme allah allah anlamadım nooldu
neyse
burnumun dibinde ki gerçekten öyle her perşembe kurulan bi sosyete pazarı var miillet nerelerden geliyo oraya ama ben daha totomu kaldırıp giştmedim 2 senedir
çokta merak ediyorum ama gidemedim bi türlü tee hamileyken kuruldu ama yok millet anlata anlata bitiremiyo

krikitoscum çok geçmiş olsun inşallah sağlıcakla alırsın kucağına
asorticim bütün gün 2 kere falan öksürdü ama bilmiyorum zaditene devam inşallah bişeye çevirmeden atlatırız

krikitos için çok üzüldüm umarım herşey yoluna girer ve tamamen bir yanılgı yanlışlıkdır dualarımız onunla minik ve kısçesiyle
ay sorma asorticim valla illah geldi yeminle illah ahmette geldi etüttden çıkıp evde bir bayram havası tahmin edin
ahmet oynaşmak istior onunla yiğit huysuz istemiyo kimseyi dellendim
safişin tabiri ile çıldır geliyor çıldır ohaoldumsmile

selam kızlar,
kaç gündür sadece okumaya vaktim oldu, bir türlü yazamadım,

tüm hastalara ve uykusuzlara geçmiş olsun, cidden bunlar kendi aralarında anlaşıyorlar galiba, normalde gayet düzgün uyuyan oğlum neredeyse 2 haftadır sapıttı resmen, dün biraz daha iyiydi

kızlar size bir haberim var
önceliklede kayınvalidemin sonuçları iyi çıktı:))

sonraa oğlumu anaokuluna oyun grubuna başlatmaya karar verdik, bugün denetime gittiğim ve eğitimini beğendiğim okullardan birinde bebek grubu açıldığını duyunca hemen başlatmaya karar verdik, haftada 3 gün ikişer saat kalıcak, önce deneme süreci var tabi uyum gösterebilirse devam edeceğiz, uyum sağlayamama gibi bir durum olabilir çünkü en küçük deniz olacak, gruptaki diğer 3 bebek 18 ayının üstünde, bakalım nasıl olacak çok heyecanlıyım

ecemim çok geçmiş olsun canım

ecemimcim çok geçmiş olsun cnm,evet artık girmiyorsun pek

ecemim geçmiş olsun canım..çabuk atlatman dileğiyle..
safiş acıkmıştım canımı çektirdin yavs..
su kaynadı bende çayımı alayım geleyim.. yanınada bişeyler ayarlayım bari..

ecemım senın mısafır trafıgıne benım aklım ermıyor canım yaa
gecmıs olsun

Ecemim gecmis olsun canim..

var minigim yada kücük termosum var sogutmadan iciririm corbasini.

Ecemim geçmiş olsun canıum,
kızlar iştah açan şeyler yazmışsınız size çok kızdım.Nedir bu sosyete mantıssı anacım sosyeteye karışınca yapayım bari p

Çilek bi yere mi gidiosun?

hepinize çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız..

denizcim hadi hayırlı olsun canım tabi sen daha iyi bilirsin ama erken diil mi yaa
bi de benim lokum hasta olacaak yine galiba yaa burnu kaşınıo hafiftende burnu tıkanıo ne yapsam yok olmuyooo
bugün hava güzeldi yinede atkısını çıkarmadım yaa ne yapsam olmuyo olmuyo
yine hastalanıyo 10 gün iyiysek 10 gün hasta gezioruz yaa ne yapıcam ben yaa
inşallah ilerlemez ya da bana öle geliyordur dicem ama....

Merhaba kızlar,

Ecemim cenım cevaplardan gördüm ben de şimdi geçmiş olsun.

Deniz annem okurken ben de heyecanlandım şimdi, ne olacak Deniz ne yapacak? Sen olacak mısın yanında ilk gün. Aslında biz yapardık oyun grubunu haftada 3 gün olmazdı da 1 gün olurdu :))

Krikitoscuma ben de üzüldüm. O değil şimdi vicdan da yapıyordur. Ben başta istemedim o yüzden böyle oldu diye. Hayırlısı olsun. Hem onun için hem de pıtırcığı için...

herkese iyi geceler.çağanı uyuttum ders çalışmam lazım ama hiç canım istemiyo bi bakıp çıkayım dedim.
denizannem umarım deniz için iyi olur.çağan çocuklardan pek hoşlanmıyo ya aslında seviyoda oyuncaklarını paylaşmayı istemiyo.mızlıyo sürekli.

ecemim hoşgeldin canım, geçmiş olsun ayrıca çok üzüldüm, valla sana çok yükleniliyor iyi bile dayanıyorsun, çocuklar nasıl canım seni yüceli ve prensesinide çok öpüyorum

krikitos için bende çok üzüldüm, ama bende pıtırcığının sağlıklı olduğunu hissediyorum, inşalalh öyle olur

asorticim aslında erken hemde çok erken üstelik bende erken dönemde gönderilmesi taraftarı değilim, ama ben bakım için değil sadece oyun için göndereceğim, çünkü çevremizde hiç çocuk yok, sürekli yetişkinlerle birlikte, buda çok olumlu değil, bakalım ne yapacak diğer bebekler ile aralarında çok fazla gelişim farkı varsa zaten olmaz

juli valla bende babasıda çok heyecanlandık, ne yapacak çok merak ediyoruz, ilk gün beraber gideceğiz ama sınıfta durmayız, kapı arasından veya kamera varmı bilmiyorum varsa ekrandan izleriz, daha sonraki günlerde babası götürecek genelde bekleyip alıp gelmeyi planlıyor:)
ayrıca orada iki tane öğrencim çalışıyor, birisi mezun diğeri staj yapıyor o nedenlede içim rahat, tabi birde okul sahibini iyi tanıyoruz, çocuklara para gözüyle bakmayan eğitime önem veren birisi, bakalım nasıl olacak, ilk gün kamerayla gidicez tabiki

sağol çağancım, inşallah,

deniz seviyor çocukları ama bakalım:))

sanada iyi çalışmalar canım, takip edebildiğim kadarıyla ciddi çalışıyorsun inşallah sonuçlarını alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…