2008 Kasım Anneleri

memeden kastın emzıkse eger bız kullanmıyoruz canım
ama bıberonundan su ıctıkten sonra ısırarak gezınıyor ortalıkta

Canım beni bir arayabilir misin? Yada numaranı özelden yazabilir misin ben arayayım seni

günaydın kızlar..harikasınız..vallaahi üstün köü okuyabildim tuna izin vermiyor..

eşim de egelecek şimdi birşeyler hazırlıyorum yemeğe.

katılamadım muhabbete tühh..ama gece okuyacağım:))

yasminim gece 2 de veriyorum..sonra vermiyorum..dr verme dedi aramıyorsa...gece beslenmeseni bırak demişti..2 de vermemim sebe bi geç kalkıyoruz son günlerde son öğünü de geç oluyor..sütü de 2 ye kalıyor..

sonra girerim yine çok hızlı yazdım byee

Ben gece beslemesini bıraktım da biraz suçluluk hissediyorum.Normal mi diye düşündüm.Doktor bana Anıl acıkalbilir iştahlı bi bebek demişti.Ama annem ve arkadaşlar artık alışmasın dediler.Geç yattığı için belki uyanmıyor.

BENİM İNCE PİJAMALARIM VAR AMA PENYE.Anıl da bazen burnunu falan sürüyo.Problem olmaz umarım.Ben en fazla bu kadar ince giyebilirim:)))))))

harikaaa olur canım sen onlarla dene :roflol:

aşkolsun hayatım sen 20 kilo fazlanla bile süper olursun eminim

ah ah ne güzel benim kocişte fantazi özürlü hiiç aklına gelmez böyle şeyler ben böyle ince şeyler giysem falan aşkım üşüteceksin falan der bana manyak
pek gerekli görmüyor sanırsam kaydirigubbakcemile3 sadece mini eteğe hasta oluyor aklinialirimsmile

ay bugun kendımı tanıyamıyorum neler konusuyorum dıye hayretle ızlıyorum

olsun hayatım olsun her zaman edepli olacaz diye birşey yok yaa arada bölee olalım bayanssulusmile

Kızlar bişi soraaaayım.Bebişleri gece besliyo musunuz, sabaha kadar uyuyolar mı?

canım ben sütünü yanına koyuyorum zira kendisi öyle istiyor ben gece yatmadan sütünü normalden biraz sıcak yapıp koyuyorum gece kalkıp içiyor kendisi uyanmazsa içmiyor kendine kalmış

tamam abi buldum ben vücut çorabı giyelim en iyisi içine süper oluyor

hmm oda akıllıca
bizim giydiğimiz ince çoraplar varya onların tüm vücudu saran şekilde yapmışlar nette falanda satılıyor bulabilirsiniz ba bakın isterseniz, bana biraz sıkıcı geldi o ayrı

ay kızlar toplantım var ben kaçıyorum ordan da yemeğe geçerim dönerim sonra öpüldünüz fazla kaynatmayın haa bekleyin beni opuyorumnanaktan

yasmin valla buğra da gece kalkar doğduğundan beri sürekli.Hemde 4-5 allah ne verdiyse yani.6 aydan sonra da devam sütü verdim geceleri.Doktora her sorduğumda çocuk istiyorsa vereceksin istediği sürece dedi.Ona gerekiyorki istiyo gibi bişey söyledi.Bi ara baya azalmıştı kendi kendine hatta sadece 2de kalkıp sadece su bazen az süt içip uyurdu ama bu ara sapıttı.dişlerden olabilir mi bilmiyorum.baya baya süt içmeye kalkıyo.yanlız benim canavar muhallebi yemez.hiç sevmedi onu.saat 8 de çorba içer.sonra da süt işte yatarken.e bir dakika kıçını yere koymaz yatana kadar.oturulucak şeyleri bile çömelerek yapıyo oturmuyo.:)o kadar terliyo yoruluyoki sabaha kadar uyur diyo görenler ama nerdeeee salla salla gce 24.00-01.00 zor uyutuyorum.ve yine normal rutün olarak kalkıyo hemde bütün binayı uyandırırcsına bağırarak.gelde verme süt.zaten buna imkan yok vermek zorundayım.çok ağlıyo yoksa.susmaz imkan yok süt içmeden.kendiliğinden geçer dedi doktor.anıl da eğer ağlayarak kalkmıyorsa tabiki vermene gerek yok canım.istese kalkar içerdi zaten.:))

Ya onun çömelen halini yerim.Çok tatlı yaaa.Benimki de yemiyo artık.Azı diş çıkıyo üstelemiyorum artık ne yapayım((

Kızlar bişi soraaaayım.Bebişleri gece besliyo musunuz, sabaha kadar uyuyolar mı?

Yasmincim ben gece beslemeyi bırakalı çok oldu.Saat 10-11 gibi aptamil sütünü veriyorum sabah 11'e kadar uyuyor.Suçluluk duyacak birşey yok tatlım.Onlarında artık bizim rutinimize uyması lazım.Zaten gece kalkmadan uyuyorsa bilki tok.Tok bebek uyur zaten.Meme alışkanlığı yoksa tabi

Ayy ne güzel sütünü kendi içiyormuş valla çok güzel.Bizimki suyunu bile bana getirir içir diye.Elinde suluğu içir diye peşimde dolaşır.Babasına çekmiş sıpa nolcak

Buğra da çok güzel anne diyo.Hemde söylediği hoşuna gidiyo galiba sürekli anne annne diye sayıklamaya başlıyo.Baba da aynen söylüyo onu da sürekli tekrarlar:)) bi hayvan kitabı almıştım ben ona ordaki hayvanları öğrendi.koca kitap elinden hiç düşmüyo.şu ana kadar en sevdiği diyebilceğim bi oyuncağı hiç olmamıştı.ama bu kitap onun en sevdiği oyuncağı artık.kocaman şey ama onu heryere taşıyo.sayfaları tombul parmaklarıyla öyle güzel açıyoki tatlımmm.gösterip gösterip bazılarının isimlerini söylüyo yada sen sorduğunda hangi sayfada oludğunu açıyo gösteriyo.çooook güzel bişey bu kitap tavsiye ederim.hemde kalın olduğundan yemeyi beceremedi iyi oldu:))

Ya dün benimkide karka demeyi öğrenmiş.Ben de ilkokulda bi tekerleme varrdı ya karga gak demiş filan gibi.Onu söylüyorum , oğlumda arkamdan mırıldanıyo:)))Konuşunca daha çekilir hale geldiler.O konuştukça yalayıp yutuyorum.Dün hastanede şebekleşti yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…