- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #54.221
dileğim benim ki de..
bugün arkadaştayım..orada 9 ay büyük bir çocuk vardı..tuna ısrarla onunla oynamak istiyor..çocuk ta reddediyor..itiyor...sen misin yapan..
tuna kendini sıkıyor..bağrıyor..sizde de var mı kızlar böyle..sinirlenince ellerini yumruk yapıp vücudu kasıyor ve bağrıyor..
sonuçta yaramaz çocuk annesi imajımı kaptım
sağol asocum
dilek yeme anam..bak ben sabah sakladım..yedikçe pisikolajim bozuluyor..
memeden kastın emzıkse eger bız kullanmıyoruz canım
ama bıberonundan su ıctıkten sonra ısırarak gezınıyor ortalıkta
yaa kızlar evde mem kalmadı hepsini yardı eşşek
0-3 vardı 2tane onları veriyorum 4 tane mmeyi halletti sizinkilerde yapıyomu bunu
İÇİNDE BASTIRILMIŞ DUYGULARI ÇIKARTIYORUZ ORTAYA DAHA NE İSTİYOM KALİMEROCUM RAHAT OL BİZ BİZEYİS BURDAzemuszemusay bugun kendımı tanıyamıyorum neler konusuyorum dıye hayretle ızlıyorum
nası yani annamadım yasakkelimetamam abi buldum ben vücut çorabı giyelim en iyisi içine süper oluyor
İÇİNDE BASTIRILMIŞ DUYGULARI ÇIKARTIYORUZ ORTAYA DAHA NE İSTİYOM KALİMEROCUM RAHAT OL BİZ BİZEYİS BURDAzemuszemus
tamam abi buldum ben vücut çorabı giyelim en iyisi içine süper oluyor
Kızlar bişi soraaaayım.Bebişleri gece besliyo musunuz, sabaha kadar uyuyolar mı?
BENİM İNCE PİJAMALARIM VAR AMA PENYE.Anıl da bazen burnunu falan sürüyo.Problem olmaz umarım.Ben en fazla bu kadar ince giyebilirim:)))))))
selam kızlar...
:roflol::roflol:fantazi muhabbetinizi kopardı beni..gülmekten yerlerdeyim:))ben güldükçe odamdaki arkadaşım şaşkın şaşkın bakıyor...tabiki anlatamıyorum niye güldüğümü:)):roflol::roflol:
tek kelimeyle harikasınız..
benim bu fanteziyi yapabilmem için 20 kilo vermem lazım..ondan sonra mutlaka deniyeceğim..
beyazmelek allah senı ne etmesın emı valla kopardın benı hee
yasmınım o pıjamalardan benımde var ama gıyınce kocam daha yokmuydu bornoza sarılıp gıreseydın ya yataga dıyor
benım kocamın cok yuksek hayal gucune dayanan fantazılerı oldugundan ben hıc dusunmem bu ıslerı
o kendısı hazırlar ugrasır benı cagırır o kadar
tembellıkte son noktayım yanıı
ay bugun kendımı tanıyamıyorum neler konusuyorum dıye hayretle ızlıyorum
Kızlar bişi soraaaayım.Bebişleri gece besliyo musunuz, sabaha kadar uyuyolar mı?
tamam abi buldum ben vücut çorabı giyelim en iyisi içine süper oluyor
Ben gece beslemesini bıraktım da biraz suçluluk hissediyorum.Normal mi diye düşündüm.Doktor bana Anıl acıkalbilir iştahlı bi bebek demişti.Ama annem ve arkadaşlar artık alışmasın dediler.Geç yattığı için belki uyanmıyor.
yasmin valla buğra da gece kalkar doğduğundan beri sürekli.Hemde 4-5 allah ne verdiyse yani.6 aydan sonra da devam sütü verdim geceleri.Doktora her sorduğumda çocuk istiyorsa vereceksin istediği sürece dedi.Ona gerekiyorki istiyo gibi bişey söyledi.Bi ara baya azalmıştı kendi kendine hatta sadece 2de kalkıp sadece su bazen az süt içip uyurdu ama bu ara sapıttı.dişlerden olabilir mi bilmiyorum.baya baya süt içmeye kalkıyo.yanlız benim canavar muhallebi yemez.hiç sevmedi onu.saat 8 de çorba içer.sonra da süt işte yatarken.e bir dakika kıçını yere koymaz yatana kadar.oturulucak şeyleri bile çömelerek yapıyo oturmuyo.:)o kadar terliyo yoruluyoki sabaha kadar uyur diyo görenler ama nerdeeee salla salla gce 24.00-01.00 zor uyutuyorum.ve yine normal rutün olarak kalkıyo hemde bütün binayı uyandırırcsına bağırarak.gelde verme süt.zaten buna imkan yok vermek zorundayım.çok ağlıyo yoksa.susmaz imkan yok süt içmeden.kendiliğinden geçer dedi doktor.anıl da eğer ağlayarak kalkmıyorsa tabiki vermene gerek yok canım.istese kalkar içerdi zaten.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?