- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #54.241
sabah sabah benı gulmekten oldurdunuz fantazılerle
bızde basma kalıp fantazı felan yok bende pijilerimi giyer yatarımm bayanssulusmile
Boşver Icırım değmezler zatiii:))))Bir keresinde bordo saten askılı bi kombinezonum vardı.İlk evlendiğimizde giyip eşimin yanına gittim.Bu ne dedi:)))Sonra tabi ne olduğunu anladı ama çoook sinirlendim..
Buğra da çok güzel anne diyo.Hemde söylediği hoşuna gidiyo galiba sürekli anne annne diye sayıklamaya başlıyo.Baba da aynen söylüyo onu da sürekli tekrarlar:)) bi hayvan kitabı almıştım ben ona ordaki hayvanları öğrendi.koca kitap elinden hiç düşmüyo.şu ana kadar en sevdiği diyebilceğim bi oyuncağı hiç olmamıştı.ama bu kitap onun en sevdiği oyuncağı artık.kocaman şey ama onu heryere taşıyo.sayfaları tombul parmaklarıyla öyle güzel açıyoki tatlımmm.gösterip gösterip bazılarının isimlerini söylüyo yada sen sorduğunda hangi sayfada oludğunu açıyo gösteriyo.çooook güzel bişey bu kitap tavsiye ederim.hemde kalın olduğundan yemeyi beceremedi iyi oldu:))
Bu ne ?E kötü bir cevap da asıl ben senin bu soruya verdiğin cevabı merak ettim yasmincimkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Bu ne ?E kötü bir cevap da asıl ben senin bu soruya verdiğin cevabı merak ettim yasmincimkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Bne yazmayım banlanmayım:)))))))
Ya benimki de mutfaktaki çöpe eğeğ diyo ama ben yokken dokunuyo.Sonra ben kızınca gözünü kaçırıyo. Bir de taklit huyu var.Oğlum bebe nasıl ağlıyo diyorum üüüüüü diyo.Ağzından salyalar aka aka:)))
Canlarım çok kızdım tabi.Sen şusun sen busun.Bundan sonra böyle sürprizler yapmam falan.Şimdi de kendisi bu tarz şeyler istiyo.Ay çok utangaç benimki.Düğün gecesi için özel bişiler alacaktım.Gel dedim tükana girdik.Tezgahtar bişiler çıkardı.Bi baktım yok benimki.Aldıklarımı giydim mi yooook.Çünkü kuaföre giderken yaverlerim evde unutmuşlar.Eski çamaşırlarımı giydim ilk gece(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?