2008 Kasım Anneleri

Yasmincim benim oğlum da sadece gece 11 de bir 180 ml mama içiyor.Sonra başka bişi yok..

Dilekçim demek senin oğlan arkanda dolaşıyor haa.Süpermiş yaa..

sabah sabah benı gulmekten oldurdunuz fantazılerle
bızde basma kalıp fantazı felan yok bende pijilerimi giyer yatarımm bayanssulusmile

Boşver Icırım değmezler zatiii:))))Bir keresinde bordo saten askılı bi kombinezonum vardı.İlk evlendiğimizde giyip eşimin yanına gittim.Bu ne dedi:)))Sonra tabi ne olduğunu anladı ama çoook sinirlendim..

Boşver Icırım değmezler zatiii:))))Bir keresinde bordo saten askılı bi kombinezonum vardı.İlk evlendiğimizde giyip eşimin yanına gittim.Bu ne dedi:)))Sonra tabi ne olduğunu anladı ama çoook sinirlendim..

Bu ne ?E kötü bir cevap da asıl ben senin bu soruya verdiğin cevabı merak ettim yasmincimkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Benimki daha anne demiyor baba da arasıra derincim.Ama seninki gibi kitap hastası.Renklerle ilgili bir kitabı var ordaki kedi resmini görünce elini kedinin üzerine koyup pisi pisi hareketi yapıyor bu arada da sssssssssss diye ses çıkartıyor ozaman yiyesim geliyor onu:)

Bugün sabah bişi yaptı koptum ona.

Sabah wcye gitti babası biz de dolanıyoruz öyle.batu gitti tuvaletin kapının önünde durdu.Kapıyı tıktıklıyor.Neyse bi süre sonra üüüüüüüüüüüüüü deyip burnunu tutttu sıpaopuyorumnanaktan..ÇÖpü filan görünce yapardı ama bu şekilde ilk defa yapıyor bAyılıyorum ben bu yavruya ya..:CüvCüv:

Ya benimki de mutfaktaki çöpe eğeğ diyo ama ben yokken dokunuyo.Sonra ben kızınca gözünü kaçırıyo. Bir de taklit huyu var.Oğlum bebe nasıl ağlıyo diyorum üüüüüü diyo.Ağzından salyalar aka aka:)))

Bne yazmayım banlanmayım:)))))))

Haydi yaz yaz:))sen bulursun bir yolunu:))

Batuhan da sürekli çöpe gidiyordu ben kaldırdım mutfaktan çöpü.Başka türlü olmadı çünkü.

Canlarım çok kızdım tabi.Sen şusun sen busun.Bundan sonra böyle sürprizler yapmam falan.Şimdi de kendisi bu tarz şeyler istiyo.Ay çok utangaç benimki.Düğün gecesi için özel bişiler alacaktım.Gel dedim tükana girdik.Tezgahtar bişiler çıkardı.Bi baktım yok benimki.Aldıklarımı giydim mi yooook.Çünkü kuaföre giderken yaverlerim evde unutmuşlar.Eski çamaşırlarımı giydim ilk gece(((((((

Yaverler işe yaramazmış bunu da unutyorlarsa artık en önemli ayrıntı:kedi::kedi:

Ya ne kötü olmuştu.Saçım yapıldı yanımda 4-5 kişi.Biz stüdyoya gidecez tontişimle o yüzden onları gönderdim eve.Evden gelin çiçeğimi de getirmemişler.Fotolarım çiçeksiz(((Ne kızdım eve gidince.Hani bir de düğünün stresi falan oluyo..

alemsiniz yaaa sizzz
zeynacım söleyemem banlarlar beni ben sana msnden yazarımm :)
yağmurda dünden beri baba diyemiyorum aba diyo bağırarak yiyesim geliyorrr yanaklarınııı

ay kızlar arkadaşım doğum yaptı 11'de sezercikle onun yanına gittim geldim şimdi
ayyy yavurum nası mis nası ufak nası taze ayy bayıldım yumuşacık pamuk gibi göslerini açtıramadık bir türlü ama çok tatlı sarı ve maviymiş gözü çok güsel bir kızzz
ilkide kız mavi gözlü sarı baba sarı mavi gözlü kendi sarı mavi gözlü başka bişi beklenemezdi zaten

ohooo ohoooo
ben geldım oglusumu yaladım yuttum geldım

cıtosum benım oglusuma babam ozellıkle kapı tıklatmasını ogrettı
cok sevımlı oluyor o mınık eller tık tık yaparken

yasmıncım senın yaverler sadece kendılerını unutmamıslar anlasılan

benım kocıs gelınlıgın ıcıne gıymemı ıstedıgı takımdan ılk gecemız ıcın dusundugu gecelıgı bıle kendı almıs
ablası paketı gormus utanmıs ama arsızlıga vurmus sonra
cok ıncedır bu konularda

tuna da anne demeye başladı..ama peltek gibi yani..dün düştü bana bakarak anne (tabi kendi ifadesiyle) diyerek ağladı..allahtan düşünce önemsemiyorum da hemen susuyor.

aklıma geldi ağlama deyince..dün arkadaştaydım diye bahsetmiştim yaa..9 ay büyük çocuk vardı bir tane de.eline yastığı aldı geri geri gidiyordu..tuna da oyun sandı sanırım ..şoşarak gitti yastığı tutuu..o sırada popo üstü düştü eren..bir ağlama amanın susturamadık..yeri dövdüler..hepsi toplandı..onları görünce daha da ağladı..ben de aldım tunayı kucağıma..

ama üzüldüm hani..sanki benim çocuğum yapmış gibi olduk o kadar ağlayınca..

şimdid de bunlar başladı..bir yere gittimi zarar verecek diye gözümü kırpmıyorum..evde serbest..
zaten kızdıkları da o

derincim bak çok hoşuma gitti kitap fikri..var ama öyle hayvanlardan oluşan yok..burada bulmak çok zor..babamız zaten çok nadir geliyor eve.

beyazmelek maasallah oglusuna
delıkanlı adam olmus kendı ıcıyormus sutunu

benım oglus gunduzlerı kendı suyunu kendı ıcıyor
bıberonunu kafaya dıkıp ıcmeye bayılıyor
hatta kendıne o kadar guvenıyor kı
korıdorda yururken suyunu ıcmeye calıstıgı ıcın yalpalıyor
bır de sonun ehhhhh yok mu hepsını babamdan ogrenıyor sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…