2008 Kasım Anneleri

kamimero cnm dökmüyormu suyunu...eline o tarz ne versem ters çevirip dökmeye çalışıyor..içine emniyetini koyunca da ağlayıp atıyor..

damlatmayan biberon ucuyla da içemk ,istemiyor..
dün akşam kaşla göz arasında tulumunun üzerine boşaltmış b,ibierondan suyu..sinir oldum..tam yapma vakti..ev soğuk..neyse hallettik işte

Ben de haftasonu kuzenim doğum yaptı ona gittim.Ay nasıl minicik.Ama alıp kucaklamak istedim.Koca adamlar gibi yatmış.Elleri üst üste, bacaklar bükülü.Anıl gitti ümmeh diyo öpüyo yani.Neyse çay falan içerken bi baktım bebeğin ağzına elini sokuyo.Yavrum yapma dedim nasıl korktu tontişim.Bazen 2.yi ciddi ciddi düşünüyorum:)))

Hmmm dilokscum sana cevap yazıcaktım unuttum sütlaç konusunda.

.Pirinç miktarını artırabilirssin canım duruma göre çünkü her pirincin su miktarı farklı oluyor aslında.

Evet pirinç unu nisasta filan da konuyor ama ben öyle sevmiyorum muhallebi gibi oluyor..

selam güzeller,
ne o düğünlerdenmi konuşuyoırsunuz siz bakım..
minikcim maşallah kocan herşeyi düşünmüş tatlım..
bizde düğün alışverişinde bir çamaşırcıya girdik geceliğimden donlara kadar bir dolu alışveriş 7 sene evvel 500 tl tutmuştu hepsi arada ilk yıll senin don borcunu ödedik diye takılır kredi kartından çekilmişti çünki...
dur bakayım daha neler konuşulmuş bir dolanıp geleyim..

Ya KALİMEROM ne düşünceli kocan var kııı.Maşallah valla.Benimki balayına bile gitmiyodu.Ben ayarladım herşeyi.Aaaah ah ne güçlü kadınmışım:)))

İlk yıl don borcu heeeee süpermişşşşşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

maşallah eymeneeee beyazmeleğimmm
bende artık yağmurun sütünü hazırlayıp veriyorum eline kendi içiyor bitince beşiğinin yanına koyup emziğini alıp sızıyorrr ben artık gece emzimyorum yoksa zırt pırt kalkıyoır doymuyo sütümleee

dılekcım dokmuyor
bıberonu agzına kadar doldurmuyorum
kafaya dıkıp ıcıyor ama sadece ıcınde su olursa ıcıyor sutu hıc sevdıremedım ben henuz
tutuyor agzında bıberonu dıslıyor falan sonra yıne dıkıp ıcıyor cok sevıyor suyu babası gıbı
sonra dıkkatı cekmek ıstedıgı zamanlarda emzık kısmını sıkarak fıskıye mısalı dokuyor cunku bunu yapmasını ıstemedıgım ıcın tepkı verıyorum o da bunun farkında

bende çok sevdiğim bi takım aldım aslında gelşnlik aldığım yer hediye etmişti ama o içine sinmedi sevgili eşimin bizde gittik başka yerden aldıkkk
hatta geçende çorabı yağmurun elindeydi:)
bulmuş çıkarmış çekmecedenn

Dilek ben de çok istiyodum ama zor oluyo canım ya.Bazen mutlaka 2.olmalı diyorum sonra Anıl mızmızlanınca kendi kendime deli misim kızım diyorum.Sen çalışmalara başladın sanırım.Yanlış mı biliyorum:)))

Ya KALıMEROM ne düşünceli kocan var kııı.Maşallah valla.Benimki balayına bile gitmiyodu.Ben ayarladım herşeyi.Aaaah ah ne güçlü kadınmışım:)))

he cok dusuncelıdır valla
ama ısın tuhafı aılesı onu maco zannedıyor
yanı bana ılk evlendıgımız sene gecelık falan alırdı
eve cıcekle gelmesı cok sık olur esımın ve bunları ben degıl ama aılesı cok yadırgadı

balayı ıcın bana gıtmeyecegız demıs ve kandırmıstı da dugun aksamı yorgun argın haberım olmustu

ama senın gucun yadsınamaz bır gercek
ama sonuc ıtıbarıyle balayını yasamıssın ne guzel

Boşver öyle sansınlar miniğim sen keyfini sürüyorsun ya ne güzel..
Benim eşim de nişanlıyken her buluşmamızda çiçekle gelirdi ama evlendikten sonra sadece ve sadece 2 kere çiçek aldı kocam sağolsunalsanaalsanasmile

Lavişim ben de beyaz jartiyerli bi takım almıştım.Üstte dantelli büstiyer.Giymedim duruyolar.Geçen benimki görmüş çekmecemde.Akşam giysene diyo.Mümkün mü üçte bir kadar genişlemişim.Söz veriyorum 15 kg verirsem giyecem dedim((

cıtosum zaten cekemedıklerı de bu konu esımın aılesının
ogullarının keyfını ben suruyorum herkese karsı nasıl tavır takınırsa takınsın bana karsı kıbar, comert ve dusuncelı

bunun ıcın dellenıyor ve benı dellendırıyorlar

anam neler yazmışınız öleeee çokkk güldümm gızlarrrr..
beyazmelek bu konuda seni kutluyorum..bende beyazmelekle zeyna arası bir karışım var okurken ondan çok güldüm ..
evet miniğim 7 senelik evliyiz bu konuda ondan uzmanlaştık aştık biraz.. Allahtan daha monotonlaşmadı şimdilik herşey yolunda kocişim önce beni sonra kendini mutlu eder:kedi: boshayallersmileheh bende aydınlığı pek sevmem nedense..ay neler konuşuyorum yaav aman kimse duymaz demiiiiii...eyvahedigeldismile

oğlanlara gelinceee bende ece sütlerini hazırlayıp yastık kenarına koyuyorum ağladılarmı veriyorum hem uyuyorlar hem içiyorlar.. bazen kaan yerini bildiği için alıp kendi içiyor..eğer yoksa mama diye alğıyor sıpam.. küçük termosa sıcak su koyuyorum tepsiyle bütün herşeyi getiriyorum gece mama hazırlaması daha kolay oluyor biberon bitince.. bir mama 3-4 saat dayanabiliyor.. sonra içilmezse ekşiyor.. normal sütü gündüz veriyorum ben..

kaan anneyi güzel diyor kermde babayı güzel diyor şimdi cıss çaydanlığa bardağa kırılacak herşeyi cısss diye gösteriyorlar... meyve suyu ıhlamur bu ara çok veriyorum griptik çünki küçük biberonda içiyorlar ayakta ve gezerek içiliyor.. bizimkilerde gündüz ben mecbur wcye gitmek zorunda aklınca kapatyorum kapıyı dışarda bekliyorlar kapıya vuruyorlar hadee hade diyekaydirigubbakcemile3..
şimdilerde kaan oyuncaklarını toplamaya başladı legolarını kutusuna dolduruyor oyuncakları spetine iyi oldu ama kerm geri boşaltıyor kaan bu sefer kızıp sinirle bişeyler homurdanıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…