- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #54.261
ay kızlar arkadaşım doğum yaptı 11'de sezercikle onun yanına gittim geldim şimdi
ayyy yavurum nası mis nası ufak nası taze ayy bayıldım yumuşacık pamuk gibi göslerini açtıramadık bir türlü ama çok tatlı sarı ve maviymiş gözü çok güsel bir kızzz
ilkide kız mavi gözlü sarı baba sarı mavi gözlü kendi sarı mavi gözlü başka bişi beklenemezdi zaten
ohooo ohoooo
ben geldım oglusumu yaladım yuttum geldım
cıtosum benım oglusuma babam ozellıkle kapı tıklatmasını ogrettı
cok sevımlı oluyor o mınık eller tık tık yaparken
yasmıncım senın yaverler sadece kendılerını unutmamıslar anlasılan
benım kocıs gelınlıgın ıcıne gıymemı ıstedıgı takımdan ılk gecemız ıcın dusundugu gecelıgı bıle kendı almıs
ablası paketı gormus utanmıs ama arsızlıga vurmus sonra
cok ıncedır bu konularda
selam güzeller,
ne o düğünlerdenmi konuşuyoırsunuz siz bakım..
minikcim maşallah kocan herşeyi düşünmüş tatlım..
bizde düğün alışverişinde bir çamaşırcıya girdik geceliğimden donlara kadar bir dolu alışveriş 7 sene evvel 500 tl tutmuştu hepsi arada ilk yıll senin don borcunu ödedik diye takılır kredi kartından çekilmişti çünki...
dur bakayım daha neler konuşulmuş bir dolanıp geleyim..
Ya KALıMEROM ne düşünceli kocan var kııı.Maşallah valla.Benimki balayına bile gitmiyodu.Ben ayarladım herşeyi.Aaaah ah ne güçlü kadınmışım:)))
he cok dusuncelıdır valla
ama ısın tuhafı aılesı onu maco zannedıyor
yanı bana ılk evlendıgımız sene gecelık falan alırdı
eve cıcekle gelmesı cok sık olur esımın ve bunları ben degıl ama aılesı cok yadırgadı
balayı ıcın bana gıtmeyecegız demıs ve kandırmıstı da dugun aksamı yorgun argın haberım olmustu
ama senın gucun yadsınamaz bır gercek
ama sonuc ıtıbarıyle balayını yasamıssın ne guzel
bende çok sevdiğim bi takım aldım aslında gelşnlik aldığım yer hediye etmişti ama o içine sinmedi sevgili eşimin bizde gittik başka yerden aldıkkk
hatta geçende çorabı yağmurun elindeydi:)
bulmuş çıkarmış çekmecedenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?