2008 Kasım Anneleri

zeynam sağol cnm

çitosumm evet sanırım pirincim çok çekmedi..yüzdüiçinde..ben de aksine muhallebi gibi severim...koyayım en iyisi ben p.unu fln..sağol cnm

yasmin çook zor ama ben kendim için değil de tuna için istiyorum..allah korusun bize birşey olsa yalnız kalmasınlar..
+ birinin ihtiyacı olsa diğer kardeşi yanında olsun istiyorum..belki ben yetişemem.
+amca hala ...gibi kavramları yaşasın istiyorum..

yalnız kalmasın istiyorum..paylaşmayı öğrensin..bencil olmasın..

bunalrı herkes ister tabi

evet başladık cnm sanırım 4 ay oldu..tuna da 1 sene istedik son ay oldu..o nedenle erken başladık..hemen olmayabilir diye..nitekim öyle oldu...

hayırlı zamanda olsun.senin de olsun..

yasmin sen çok yaşa canım emi hemde 15 kg:)
ya kovsanıza beni ben bu aralar yine fena sardım buraya bir sürü işim varrr faturlar fişler yığılı önümde
2 de kredi dosyam var(
ağlayabilir miyimmmm

mınıkcım cok sanslısın valla allah bozmasınnn
nazlıcımm bızımkıde 4 sene once 300 tl tutmustu sadece 1gecelık takımı pıreerre cardın ıc camasırı vardı pahalıydı yaneeee
pek bı konusulmustuuuu yaverlerım tarafındannnnnaklinialirimsmile

Ya Nazlımeleğim valla okudukça imreniyorum.Benimkine biberon versen oynuy yüzden ben içiriyorum.Kucağımda uyursa uyur.Yoksa yatağına götürüp saçını okşayarak uyutuyorum.Ama bunun çok güzel bi yanı var.Yanına yattıımda sarılarak uyuyo bana.Onunla bu şekilde yattığımızda mutluluktan gözlerim doluyo.Rabbim herkese nasip etsin.

Dilekcim inşallah fıstık gibi bir kızın olur.Sen bi doğur çok zor olmazsa bizde doğururuz:)))

Kalimerom kocan seni çok seviyo ve düşkün.Maşallah canım ya.Allah mutluluğunuzu bozmasın..

Beyazmeleğim gerçekten mi kendi içiyo?

evet beyazmeleğim kendisimi içiyo maşallah

evt ya eymen paşa kendi içiyomuş kızlar suyunu ve sütünü ne güzel çocuk dimi:)) MAŞALLAAHHHH

geldim canlar opuyorumnanaktan ya ne çok konuşmuşunuz ama şikayet etmeyeceğim maşallah maşallah allah muhabbetimizi bozmasın

evet kızlar son birkaç aydır eymen kendi içiyor mamasını suyunu şimdi geceleri ben içirir yatırırdım bunu işte saat 3te 5te kaçta kalkarsa artık ben mamasını yapar içirirdim uyurdu tekrar son zamanlarda bekleez oldu çok sinir oluyordu mamasını hazır etmedimmi hatta işte 1-2 ay kadar önce normalde 4-5lerde kalkan çocuk 2gibi uyandı beni çağırdı ıhh diy biberonunu gösteriyor allah allah dedim bu acıkmazdı bu saatte ama demekki doymadı gece dedim neyse yaptım getirdim mamasını aldı hıh dedi tamam der gibi oraya başucuna koydu totosunu döndü uyudu sıpa yine her zmanki gibi saat 4civarı kalktı içti sütünü bana da el sallıyor sen git diyor yani o gün bugündür öyle yapıyoruz başucunda suyu ile sütü hazır bekler ben yatarken içirip yatırıyorum kendim yatacağım zamanda şöyle azıcık kaynar vaziyette hazırlıyorum sabaha kadar ılık kalsın diye onu da koyuyorum başucuna gece kalkıyor hangisini isterse alıp içiyor beni çağırmıyor bile tabi sesini duyuyorum lık lık lık yutuşunu ama gitmiyorum yanına zaten o isterse beni çağırıyor artık bazılarını duymaz oldum hatta sabaha bakıyorum biberon bitmiş ama yine de mümkün olduğunca dinliyorum çok yorgun değilsem zaten odalarımız dipdibe olduğu için duyuyorum hepsini
işte bugünlerde şaşırmam da o yüzden çünkü sütü va maması olduğu halde gerekli gereksiz çağırıyordu beni huysuzluğundan işte ona şaşırmıştım oda oluyor dönem dönem

aman maşallah deyin kızlar nazar etmeyeyim

lavişim bana da yaz kız fantezilerini özelden aaa ellere şapur şupur bize yarabbi şükür mü kaydirigubbakcemile3

zeynam ömürlü olsun arkadaşının bebeği ay ben bebekleri çok severdim ama kendi çocuğum olduktan sonra daha da bir sevmeye başladım çok tatlı oluyorlar miss gibi

düğün için alınanları okudumda benim kocişte hiç anlamaz öle şeylerden zaten diyor benim ilgimi içindekiler çekiyor diye kaydirigubbakcemile3 kayınvalideciğimde sıradan bir pijama almış sağolsun
o yüzden öyle seksi geceliğim falan pek yok iç çamaşırı falan varda hatta işte bu yılbaşında ikna etmiştim kocişi bana kırmızı gecelik al diye laptop olunca kaldı tabi artık sevgililler gününe inşallah kaydirigubbakcemile3

bende merak ettimm bak şimdi.Bi arkadaşın oğlu var bizden 2 ay büyük yatağa inip çıkmaya başlamış ve düşmüş.kolu kırılmış hemde iki yerinden( çok tehlikeli olmaya başladılar valla yandıkk.

benim gibi park yatakta yatıran varmı kızlar bebeişini.

ben ondan bile korkuyorum..bırakamıyorum yalnız..yastığına basıp tırmadıyor..düştü düşecek..daha güvenli ne var bilmiyorum artık..

derıncım ben evdeyken hıcbı ıs yapamadıgım gıbı ınternete bakamıyorummm
gecmıs olsunn canım cok dıkkat etmek lazım artık ee hadı zeyna merka ettıkk yawww

benim gibi park yatakta yatıran varmı kızlar bebeişini.

ben ondan bile korkuyorum..bırakamıyorum yalnız..yastığına basıp tırmadıyor..düştü düşecek..daha güvenli ne var bilmiyorum artık..

Ben de park yatakta yatırıyorum canım.
şöyle bir çözüm buldum kendimce.
Batunun yatağını bizimyatakla duvar arasına koydum.Diğer kenarı da duvara dayalı.Sadece bir kenarı açıkta orası da uzun kenarlara göre daha yüksek.Oyüzden bir süre daha rahatım.Yoksa diğer türlü ben de çok korkuyordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…