2008 Kasım Anneleri

derin canım görüyorsun bende ondan dert yanıyorum bugün tatil ettim kendimeee yarın beni bulamazsınız:))
zeyna vavrum bende bişey var sandım loo

bende park yatakta yatırıyorum ama uyanırken direkt olarak ağladığı için düşmesine fırsat olmuyo allah korusun.ama korkutmuyo değil arada.

benim kızım hala yatağında yatmıyor..benimle beraber bizim yatakta yatıyoruz ve ben bu işten çok sıkıldım..kendi yerine koyuyorum uyuyunca hemen ağlamaya başlıyor..bi ara ısrarla yatırdım ama olmadı ve yine yanıma aldım..ne yapacam nasıl alıştıracam bilmiyorum(

üzülme cnm h. sonuna ne kaldı şurada..dinlenirsin o zaman:))

şaka bir yana...ne zor dur şimdi uykulu çalışmak..düşünmek bile istemiyorum

çitos güzel fikir..ama odamız ona müsait değil..klima var çüngü..ona göre ayarladım..bilmiyorum..bahar değişir belki

hılalcım eylulde bızle yatıyor kendı yerınde yatıyor yatmasına ama cok donuyor yataga sıgmıyor hep kafasını bır yerlere vuruyor aglıyor bende mecbur yanımıza alıyorumm rahatca yatıyor bende yazın odasını ayırmayı memeden kesmeyı dusunuyorum ınsallah becerebılırımm

derincim arkadaşın oğluna geçmiş olsun ya evet çok hareketliler bizimkilerde oyuuncak kamyonun üzerine basıp tırmanmaya çalışıyorlar çok dikkat ediyorum o yüzden..
dilekcim bende park yatakta yatırıyorum oğlanları.. 3 ay oldu üst katı indireli çoook geç bile kalmıştık..
şimdi altta iyiler uyanınca ayağa kalkıyorlar ama daha yastığı akıl edemediler kalkıp bağırıyorlar ben kalktım gibilerinden..
zeynacım diyeceğin bumuydu gııı çokmu uykun geldi.. gerçekte bu saatlerde insana bir rehavet çöküyor...

LAVıNYA4134, beyazmelek, çitos, derinxby, dilekgoksuzoglu, diloks, hilal1975, ICIR, Minik Kalimero+, nazlımelek+, remedios, SAPHIRA+, yasmin.28, zeyna+

hay maşallahh herkes burdaaa remedios sen nerdesin kuzum yaa sabahtan beriş burdasın yazmadın hiççç

Ben de Anılı tek kişilik yatakda ayrı odasında yatırıyorum.Ama parmaklık yaptırdım.Boyun hizasında.Şimdilik çıkamıyo ordan.İçim rahat uyuyorum..

Ben de Anılı tek kişilik yatakda ayrı odasında yatırıyorum.Ama parmaklık yaptırdım.Boyun hizasında.Şimdilik çıkamıyo ordan.İçim rahat uyuyorum..

Ben de yaza doğru batuya bir oda tasarlıycam sanıırm.Tabii tek kişilk yatak olur artık park yatak olmaz..Ama parmaklık yaptırırı mıyım bilmiyorum ?Umarım o zamana kadare öğrenirler düşebileceklerini..Ya da kısa bir parmaklık yaptırırım gece filan yuvarlanmasın diye..

yasmin bende istiyorum parmkalık yaaa
aslında bi tarafı duvar da öteki tarafa çözüm lazımm üyük minder koysam düşermi ki bizim kız yatakta 360 derece dönüyorrr çünküüü
yada park yatakda mı yatırsam o zman da odasında adım atmaya yer kalmıyorrrr

hılalcım hıc sorma ya bıktım bende cok kotu yatıyoır bı gorsen yataga ters yatıyor bı bakıyoz ters yatmıs yuz usutu bırde nasıl uyuyor anlamadımmm
yazı beklıyorum dort gozlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…