- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #54.321
nette görmüştüm ben çitosum parmaklık satılıyo yuvarlanmasınlar diye 80 tl gibi bişeydi yasmin sne kaça yaptırdın canımm
nette görmüştüm ben çitosum parmaklık satılıyo yuvarlanmasınlar diye 80 tl gibi bişeydi yasmin sne kaça yaptırdın canımm
LAVİNYA4134, beyazmelek, çitos, derinxby, dilekgoksuzoglu, diloks, hilal1975, ICIR, Minik Kalimero+, nazlımelek+, remedios, SAPHIRA+, yasmin.28, zeyna+
hay maşallahh herkes burdaaa remedios sen nerdesin kuzum yaa sabahtan beriş burdasın yazmadın hiççç
selam herkese
ben bugün bom mokum! biz ayrıldık sanırım kızlar.bugün feci tartıştık ve bitti.geri dönüşü olacağını sanmıyorum artık.Allahım daha ne kadar üüzntü yazdı bana bilmiyorum ama katlanamıyorum artık! çokzor günler beni ve kızımı bekliyor maalesef,maalesef büyük aşk bitti! mafoldumben
benimkide çok deli yatıyo yatağa enlemesine yatarak kendini sıkıştırıyo acayip bi çocuk.sürekli yüzüstü yatıyo mesela.babasına çekmiş.eşimde öyle yattığı yerde kalkmaz genelde.:)
selam herkese
ben bugün bom mokum! biz ayrıldık sanırım kızlar.bugün feci tartıştık ve bitti.geri dönüşü olacağını sanmıyorum artık.Allahım daha ne kadar üüzntü yazdı bana bilmiyorum ama katlanamıyorum artık! çokzor günler beni ve kızımı bekliyor maalesef,maalesef büyük aşk bitti! mafoldumben
selam herkese
selam herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?