2008 Kasım Anneleri

safişim ne diyon sen .. kızım şakamı bu ..şakaysa şakası bile kötü ama eğer gerçekten tartıştınız eşin bir sinirle gittiyse her şeyin bir çaresi var oturulur konuşulur bir kalemde silinmez.. ne bileyim yaa yaşanılan güzel şeylerin hatırına bir daha düşünün ve öyle karar verin..

mınıkcım cok sanslısın valla allah bozmasınnn

Kalimerom kocan seni çok seviyo ve düşkün.Maşallah canım ya.Allah mutluluğunuzu bozmasın..

amınnnn tsk ederım kızlar
ben de kocısı cok sevıyorum bız cok zor kavustuk cok buyuk engellerı asmak zorunda kaldık
onun ıcın bırbırımızı uzdugumuzde ck cabuk dagılıyoruz ama sevgımız topluyoruz bızı allahtan

mısafırım geldı cat kapı cok uzun zamandır gormedıgım ayak ustu ugradım dıyen ama sohbete dayanamayıp oturan
sımdı ugurladım sayfam acıktı ama yazamadım

bizde zor kavuştuk hiç olmayacak bi iş gibiydi .ama nasip oldu evlendik.bazen eski günleri özlüyorum yine de .evlilik dedikleri gibi bence bazı şeyleri bitiriyo sanki.((

Kalimerom bu oldu(

bizde zor kavuştuk hiç olmayacak bi iş gibiydi .ama nasip oldu evlendik.bazen eski günleri özlüyorum yine de .evlilik dedikleri gibi bence bazı şeyleri bitiriyo sanki.((

Derinim aynen öyle.Eşimin evlenmeden önce vadettiklerini yazmıştım.Dün akşam ben de kavga ettim.Hiç tatlı laf etmez oldu.İşi düşünce geliyo ama.Ben de kabul etmedim ve küstü.Ya nasıl özlüyorum annemin evini((((

yasmincim aynen bende öyle valla.kendimi kötü hissediyorum.kullanılmış hissediyorum.ve içimden hiçbişey yapmakta gelmiyor aynen de yapmıyorum.alıyo havasını..önce gönlümü yap dimi yok .diyorum bazen şiştik ya biz hamilelikte.ondan mı beğenmiyorlar bunlar kız bizi(

YAA TELEFON AÇACAĞIM TELEFONUMU EVDE UNUTMUŞUM ŞİMDİ FARKETTİM İYİMİ MERAKTAN ÇATLAYACAĞIM CANIM YAA İNŞALLAH BARIŞIRLAR OKYANUS'UN HATRINA BARİ KOLAY MI YAA

BİZİMKİ DE İMKANSIZ AŞKLARDAN BİRİYDİ ÇOK ACILAR ÇEKTİK KAVUŞANA KADAR ÖLMEYİ İSTEDĞİM GÜNLER ÇOK OLDU AMA İYİKİ ÖLMEMİŞİM BAK NERELERE GELDİK :lepi:

RABBİM SAFİŞLE EŞİNE DE AZCIK AKIL VERSİN ÖFKEYLE KALKAN ZARARLA OTURUR İNŞALLAH BİŞEY OLMAZ AY AKLIM ONLARDA KALDI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…