- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.541
merhaba kizlar herkeze..ya benim göbegim bazen co ksertlesiyor sanki patlamak üzere gibi..
sizlerdede oluyormu bu?
çilek cim aynı sorun bende de var hatta bazen göbek altında öyle bir
yumru oluşturuyor ki canım çok yanıyor bazende rahime baskı yapıyor
arka arkaya wc ye gitmek zorunda kalıyorum tabii yürüyebilirsem
yürümemi bile engelliyor yaramazlar şimdiden acı çektriyor bakalım doğunca
ne yapacağızz.........
ay kızlar nedir bu kaynanalardan çektigimiz ya
şu ana kadar kendi annem dünyanın şeyini yaptı bebiş için ki o kadar da konusu geciyo yanında kadın hiç banamısın demiyo valla umrunda degil cok merak ediyorum dogunca ne yapacak diye ne zaman bebişle ilgili konu açılsa dedigi tek şey normal dogum yap hastanede yatmazsın cabuk iyileşirsin onun asıl derdi bana bakmak sanırım sezerya olursa bile hastaneden eve geldigimizde bakmaya niyeti yok o yüzden cabuk iyileş diyo sanki ben cok meraklıyım yatmaya
yok anacım yok ben kendi annemi istiyom yaaaaa:dance:
aahhh şekerim sen mi ben mi çekiyorsun annecim fazlasıyla yapıyor
bir heyecan bir telaş ki sorma kadıncaz tatile gitti gittiği yerde bile rahat durmuyor
sürekli bişler alıp camdan gösteriyor bak bunu aldım şunu yaptım diye
bizim kaynanada 2 yelek örmüş hayatta giydirmezsin geçenlerdede tutmuş diyorkii
oğlu ( yani kocamm) para verecekmişde beraber gidip bişiler alacakmışız benim beğendiğim olacakmış bakk baakk neler söylüyor terbiyesiz duymazlıktan geldim
sonraki hafta gittiğimizde eşimin yanında tekrar söylüyor para verde bebeğe bişiler alalım diye bende dedimki oğlun para verdikten sonra bişi almamıza gerek yok biz herşeyini aldık eksiğimiz yok dedimm ayyyy ne diyim kocam para verdikten sonra sana ne gerek varkii sanki dün hamile kaldım da hazırlık yapamamış bu ne terbiyesizlik yaawww anlamadım birde ilk torun ve 7 sene sonra oluyor insanda biraz heves olur demi ama şakaya vurarak soyumuzu kuruttun demesini biliyordu al sana soy al sana torun hadi bakalım ne yapacaksın görelimm sevmeye nasıl gelecek hangi yüzle çok merak ediyorum hamile kaldığımdan buyana bir kere evimin kapısını açmadı aman gelmemesi daha hayırlıdaa
deryacım geçmiş olsun sorununuzu okuyamadım.çabuk çıkcam bugün.Umarım iyisinizdir.
deryacım geçmiş olsun canım ..hey allahım yaa daha neler duycaz bunlarda neymiş..bence sorun olacağını sanmıyorum ...her kontrolde bende de tuhaf tuhaf şeyler duyardım..ama hiçbişey çıkmıyo bir sonraki kontrolde geçmiş oluyodu..sende takılma fazla.....
günaydın kızlar..
deryacım geçmiş olsun..bencede takma kafanı.göreceksin bidahaki kontrolde düzelmiş olacak o basınç..
geçmiş olsun deryacım ama bencede bunu sakın düşünme ve kendine iki haftanı zehir etme ben bebeğimin 12.haftasında çıkan ense kalınlığı problemini öyle takmışım ki kafama son 1 aydır bunun etkileriyle uğraşıyorum bebeğim sağlıklı diye (allah bilir tabiki) öğrendim ama ondan sonrada bendeki ipler koptu ve sürekli ağlamalar onu kaybedeceğim diye endişeler biryerde duramamalar neler eklendi neler bu yüzden tavsiyem sakın dr.un söylediği o sözleri aklına yerleştirme unut gitsin bilinçaltına yer ederse o zaman asıl zararlı oluyorlar o yüzden arkadaşım hiç düşünme herşey güzel olacak ve biz hepimiz güzel bebeklerimizi koklayacağız yakında düşünsene hergün birimiz doğum yapacak ve buradan haberi duyulacak geriye kalanlar sabırsızlanacak güzel günler bizi bekliyor bu günlerin hayalini kur bence ayrıca dualarımız seninle ve tüm kasım anneleriyle ben bu gruptaki dualarla bebeğimin o zor dönemi atlattığına inanıyorum senin namaz kılıp bana dua ettiğini de unutmadım hala aklımda canım allah razı olsun şimdide dualarımızla senin yüzün gülecek
Günaydın kızlar,
Deryacım umarım kısa sürede güzel haberlerle geleceksin. Moralini bozma. Bunun çok önemli olduğunu biliyorsun. Üstelik yüksek tansiyon demiş doktor, bunun en iyi ilacı yüksek moral.
merhabalar kızlar
deryacım gecmıs olsun umarım bu tansıyon olayını kafana takmazsın
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hapiniz çok sağolun moral oluyorsunuz bana bi kaçgündür yoğundum giremedim geçmişten ara ara sayfalara baktım unuttuğum arkadaşlarım kusura bakmasınlar hepinize çok teşekkürler
bir kaç gündür bu damarlardaki basınç hakkında araştırma yaptım ve okadarda korkulacak
bişi değilmiş hatta yakınımdaki iki arkadaşımdada bu tür sorunlar çıkmış gebeliklerini basınçtan dolayı tıkalı damarla bitirenler dahi olmuş ama ne annede nede bebekde herhangi bir sorunla karşılaşılmamış inş bendede olmaz kızımı sağlıklı bir şekilde dünyaya getiririn dualarınız ve desteğiniz için bir kez daha teşekkürlerrr
arkadaslar yaa bende simdi beyaz akinti cogaldi ve iki gundurde kasinti var
zaten her doktora gittigimizde mikrop var deyip degisik degisik fitiller yazmisti
acaba bunu sadece ben mi yasiyorumm
canım geçmiş olsun bende de ara ara akıntı oluyor olacak bu tür sorunlar sıkma canını benim özellikle klitorisde kaşıntı hassasiyet ve beyaz tortular oluşuyor normalde vajinada yok ama dr um bir krem verdi çok iyi geldi günde bir defa sürülmesi gerekiyormuş ben çok memnun kaldım adını istersen özelden msj laşalım burdan doğru olmaz belki ilaç ismi vermek