2008 Kasım Anneleri

merhaba kizlar herkeze..ya benim göbegim bazen co ksertlesiyor sanki patlamak üzere gibi..

sizlerdede oluyormu bu?

çilek cim aynı sorun bende de var hatta bazen göbek altında öyle bir
yumru oluşturuyor ki canım çok yanıyor bazende rahime baskı yapıyor
arka arkaya wc ye gitmek zorunda kalıyorum tabii yürüyebilirsem
yürümemi bile engelliyor yaramazlar şimdiden acı çektriyor bakalım doğunca
ne yapacağızz.........

aahhh şekerim sen mi ben mi çekiyorsun annecim fazlasıyla yapıyor
bir heyecan bir telaş ki sorma kadıncaz tatile gitti gittiği yerde bile rahat durmuyor
sürekli bişler alıp camdan gösteriyor bak bunu aldım şunu yaptım diye
bizim kaynanada 2 yelek örmüş hayatta giydirmezsin geçenlerdede tutmuş diyorkii
oğlu ( yani kocamm) para verecekmişde beraber gidip bişiler alacakmışız benim beğendiğim olacakmış bakk baakk neler söylüyor terbiyesiz duymazlıktan geldim
sonraki hafta gittiğimizde eşimin yanında tekrar söylüyor para verde bebeğe bişiler alalım diye bende dedimki oğlun para verdikten sonra bişi almamıza gerek yok biz herşeyini aldık eksiğimiz yok dedimm ayyyy ne diyim kocam para verdikten sonra sana ne gerek varkii sanki dün hamile kaldım da hazırlık yapamamış bu ne terbiyesizlik yaawww anlamadım birde ilk torun ve 7 sene sonra oluyor insanda biraz heves olur demi ama şakaya vurarak soyumuzu kuruttun demesini biliyordu al sana soy al sana torun hadi bakalım ne yapacaksın görelimm sevmeye nasıl gelecek hangi yüzle çok merak ediyorum hamile kaldığımdan buyana bir kere evimin kapısını açmadı aman gelmemesi daha hayırlıdaa

Günaydın kızlaaaar,

Dün size söylemedim fırsat olmadı ama doktor kontrolümüze gittik. Benim doktorum tatildeydi o yüzden onun önerdiği ve doğuma da girme ihtimali olan bir doktora gittim. Belki bayan olmasından belki çok elektriğimizin tutmasından kendimi yanında bu kadar rahat hissettiğim başka bir doktor daha yoktu. Sanki arkadaşımla sohbet ediyormuş gibi hissettim kendimi. Hatta vajinadaki ağrı nedeniyle alttan muayene etti ve ilk defa ben hiç çekinmedim bu durumdan. Ağrı da lenf bezlerinden oluyormuş. Sıcakta ödem yapıyormuş ve o yüzden baskı oluşturuyormuş vajina çevresinde. Korkulacak bir şey yokmuş. Ama rapor almak için istirahat etmem gerekmez mi yani şimdiiii diye ısrar etsem de gerek yokmuş

Neyse bebişimize gelelim. Miniğimiz 24+4 çıktı. 750 gram ve 31 santim olmuş. Nasıl güzel uyuyordu. Sen tüm gün sağdan sola dön dön dur, doktora gidince yat bi güzel uyu :) Olsun Allahtan yüzünü dönmüştü de o güzel burnunu ağzını da görme fırsatım oldu. Ona aşık oldum bir kez daha ve verdiği için Allah'ıma şükrettim yine defalarca... İşten erken çıkmayı da fırsat bilip sonra gidip eşimle yemek yedik. Uzun zamandır onunla da bu kadar güzel zaman geçirmemiştik. Sanırım bebeği gördükten sonra içimde bir rahatlama olmuş ki, eşim uzun zamandır ilk kez bu kadar pozitif olduğumu bunun çok hoşuna gittiğini söyleyip durdu :) Bir deeee şu kilolar olmasaaaa. Yok bu sefer gerçekten dikkat etmeye başlıyorum kızlar :)

günaydın hamişler!!!
nasılsızın?

julicim kızının ve senin iyi olmanıza sevindim.onlar hayatımıza girdiklerinden beri başka bişey düşünemiyoruz dimi?
bende her doktordan çıkışta allah a şükrediyorum ağzım kulaklarımda..
ne büyük mutluluk..
doktorun çokmu kilo aldığını söledi?:1shok:
bende bu sabah tartıldım ve 80 geldim.
ama gebelik.org sitesine bakıyorum.normal sınırlar içindeyim.
ama bundan sonra ayda 2 kilodan fazla almamaya gayret etmem lazım..:CüvCüv:
http://gebelik.org/dosyalar/kiloalimi1.html

jülianne canım bebişinin iyi olmasına cok sevindim ne garip bi şey degil mi onlar iyi oldumu bizde cok ii oluyoruz morelimiz falan hemen yerine geliyo ya ama o kadar sevimli duruyorlar ki anne karnında insan bakmaya doyamıyo resmen..bende şunu düşünüyorum tamam bebişler dogunca hep yanımızda olacak onları öpüp koklayacagız ama şimdi içimde bana attıgı tekmeler yok mu bi de saga sola dogru kayıyorlar ve cok net hissedip görebiliyoruz ya ben bu hareketlerini cok özleyecegim valla dogumdan sonra...bu tekmelerin kıymetini iii bilmek lazım aslında :teytey::teytey:

gözün aydın julicim..hiç söylemiyosun bak bebişi görmüşün..maşşallah ne güzel büyümüş.ay benimki de olmuşmudur o kadar acaba çok merak ediyorum ama daha iki hafta var kontrole..dediğin gibi bebişleri görünce psikolojimiz hemen değişiyo ..mutlu oluyoruz ..ay bende çok özledim bebişimi yaaa..
((

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

evet kesinlikle katiliyorum sekretercim bu tekmelemelerin kiymetini bilmek lazim.valla sabah uyandigimda eger tekme falan hissetmiyosam biraz durtuyorum bebisimi.karinima hafif hafif dokunuyorum.sanki anliyor kerata ve ben burdayim der gibi basliyor vurmaya.ohhhh beee diyorum icimden sonrada kendi kendime guluyorum yatakta.Allahim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu.ama kocislere de uzuluyorum bizim hissettiklerimizi hissedemiyolar ne yazikki hehehehe :hooray: :hooray: :hooray: kaydirigubbakcemile2

gunaydın kızlar
karnım bugun fecı sert ve sol tarafıma dogru vuyran bır agrı var sabahtan berı gecmedı
kahvaltı ılık cay masaj ne denedıysem olmadı elımı orada tutuyorum sankı ıyı gelecekmıs gıbı ama 3 saattır var olan bır agrı duruyor
acaba doktoru arasam mı dıyorum kadın bıktı benden ama

dun aksam bızde esımle eltıme gıttık
21 gun once sezeryanla dogum yapmıstı en son hastanede gormustuk maasallah bır buyumus kı sormayın eltımde super maasallah ıyılesmıs
hedıyelerını goturduk cok guzel seyler aldım bebısıne sonra cok kıskandım
daha guzellerını bugun kendı bebısıme de almak ıstıyorum
burada yakınımızda 4 katlı bebek gıyım ve ıhtıyac magazası var hıc cıkamıyorum yaa
aldıklarımdan bıle tekrar almak ıstıyorum sasırmıs durumdayım

delıksız bır uyku uyudum bu gece
ama sabahı rahatsız gecıyor ınsa allah su sancı duzelır bır an evvel

gunaydın kızlar
ay dun sınır oldum sıte durmadan database eror dedı hıc gıremedım kaydirigubbakcemile
julıcım bebeısının ıyı olmasına sevındım :1hug:
mmmf7 kız gecmıs osun kocısler hep boyle demekkı dun ası oldum agrısından uyuyamadım tabı benım kocıste tık yok horul horul uyudu sabahta aramıs sesın kotu gelıyor dıyor uyamadım haberın yok ondan dedım
gece ruyamda kovayı dolduruyorum banyo yapcam nasıl su akıyor sırıl sırıl bı uyandım banyonun muslugunun contası bozulmus manyak gıbı kendı kendıne acılmıs akıyor kısmaya calıstım olmadı esımı uyandırdım adam duymamıs bıle eve hırsız gırse haberı olmuyucak pek gamsız oldu bu adammmm klava:

Gözünaydın Julie'cim, her ikinizin de iyi olmasına çok sevindim. Bu arada ne mutlu sana, bebişini masum masum uyurken izleyebilmişsin. Biz daha onu uyurken bi yakalayamadık. Ne zaman doktora gitsek ne ölçüm yaptırıyor ne de poz veriyor...

alemsin applecim.ruyana cok guldum dogrusu.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

bu arada bende ruyamda oglumun dogdunu ve onu emzırdıgımı gordum
kocamandı maasallah 6 aylık kadar olmustu bakınıyordu etrafa emerken

dun aksam eltımı gordum belkı de ondan etkılendım emzırırken

nerde canm o mağza yakınsa bende bakiimyerimseniben

kadıköyde canım
civil bebe giyim magazası 4 katlı super bıryer
cıkamıyorum bır turlu ayrıca ındırım yapıyorlar

saol canm bahariyedemi boğanın oralarda falan sokak sokak aramasak:1rolleyes:bende yakın sayılırım kadıköye .aynı yakadayız hiçolmazsasırnaşık şey.
kızlar hafta sonu tatile gidicektik ama gidiceğmiz yeri böcekler basmış:1shok:heryerden böcek çıkıyomuş arkadalar orda bu hafta onlar çıkmış ordan .bizde nereye gidiceğmizişaşırdık şimdi napıcaz bilmiyem:1no2:

minik kalimero bende kadıköyde oturuyorum yıldızbakkalda kaydirigubbakcemile3
bende girerim civile çok güzel şeyler var.Bahariyede bir yer daha var peros die orayada bak çok uygun ama harika şeyler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…