2008 Kasım Anneleri

saol canm bahariyedemi boğanın oralarda falan sokak sokak aramasak:1rolleyes:bende yakın sayılırım kadıköye .aynı yakadayız hiçolmazsasırnaşık şey.

canım baharıye'ye dogru cıkarken huzur gıyım magazasının tam karsısında trafıge kapalı bır cadde var
aynı baharıye caddesı gıbı halıtaga caddesı ısmı
huzur gıyımı arkana alıp dumduz o caddede ılerlerken 20 mt ılerıde sagda goreceksın
kocaman bır magaza

saol kalimerocum bende müsait bir zaömanda bakiim .ümraniye çarşıdada güzel ve uygun bebiş mağzaları varmış canm duyum aldım sizde oralara bakın isterseniz

herkese günaydın yine kaynatmışsınız bu arada ben gece her zaman ki gibi yine kalktım hadi
hayırlısı artık bir sene uykular haram bana offf doğana kadar rahat uyusam bari yaaaa

slm kızlar bugün de formunuzdasınız maşallah bebişlerde keyiflii
ben uzun zamandır bukadar derin bir uyku uyumamıştım sürekli
tekmeleyip duruyordu yatakdan kocişi attık kızım ve 3 yastıkla
yatar olduk artık pek bi rahat oluyor deneyin sizdee yastıkların 2si
başımın altında biride bacak arasında ancak öle rahat ediyorum napımm

bizimde eksiklerimiz hemen hemen bitti sayılır kızımın küveti ile havlu takımı kaldı
benimde gecelik kaldı sadece dün valizimizi de aldık yavaş yavaş hazırlayalım artık
dimi anca günden güne eksik çıkıyor

kızlar ben şimdi dışarı çıkıyorum bebişime ciciler alcam ..aklımda bir iki şey vardı onlara bakim..alırsam resimlerini koyarım..

neler alacaksın kız yine bebişe ayy ben daha hiç bi şey almadım valla dogurduktan sonra alcam sanırım :roflol::roflol:

ya var ya bende hiç bişey almadım daha herkes odasını tamamladı ayol
bu arada bende 3 yastıkla yatıyorum ama kociş olmadan yatamam o yüzden onu
biz atamıyoruz

kız acelecen ne eylül bu sıcakda dışarı çıkılırmı akşam saatlerinde çıksana
biraz serinlesin allah göstermesin tansiyonun falan çıkar aman dikkat et arkadaşımm

azo cum bu arada gebelikde ki kilo alımına göre ben 3 kilo fazlaylayımm
ilk 4 ayda çok aldım ama 2 aydır 2 ser kilo alıyorum keşke bun dan sonrada öle
alsam ama sanmıyorum son aylarda 5-6 kilo birden alınıyormuş

deryacım herkes aynı kiloyu alacak diye bişey yok..aynı yaştaki herkes aynı boyda,aynı kilodamıki hamişler aynı olsun..
üzülme sakın..keşke falanda deme..sadece bundan sonra dikkat edelimde haftada 500 gr.alsak en normali bu olur..
sağlıklı hamişlikler,sağlıklı bebekler hepimize...:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2

kızlar atatanem tatıle gıttı dıye hatırlıyorum ben ama umarım yanılmıyorumdur

su yastıkla yatma tam 3 aydır bende var ama haftalar ılerledıkce sıgmıyoruz kocısle yataga
daha dun gece dedı kı bu yatak kadar bır tane daha olsa ancak sıgarız dıye
hem kendım kadar yastıkla yatıyorum hemde capraz yatıyorum
sanırım bu gıdısle kocıste odayı terkedecek ama ben onun arkasından nereye gıderse hemen gıderım kı

kalimerocum kocişleri yataktan atmak bence hiç akıllıca değil.çünkü bi arkadaşım anlatmıştı:son aylarda sağa sola dönmek bayağı zor oluyomuş(hoş ben şimdiden sıkıntı çekiyom dönmekte)ve eşini gece ikidebir uyandırıp beni sağa çevir-beni sola çevir deyip duruyomuş..kaydirigubbakcemile3
lazım olucaklar yani bize.atmayalım ,atmayalım-tatlicadiarzu-

Ay eylül derya haklı, nereye kızım bu sıcakta, aklını yedi eylül biri tutsun onu :) Dur bir akşam olsun gezersin yine istanbul kazan siz bebişle kepçe :)

Biz de her gece kocişle aynı yatakta yatmaya niyetleniyoruz ama gecenin ortasında ya o kalkıp içeri gidiyor ya da ben ve yastıklarım :) Genelde ben camları açıp önüne yatıyorum sıcaktan bunalıp :) Kız Azo ben kocişi gece beni döndür diye uyandırsam beni şöööyle yataktan aşağı doğru döndürür. Ne insafsızlarmış yaaa döndür diye koca mı uyandırılır diyeceğim ama büyük konuşmayayım. Belki çok kötü oluruz :)

kaydirigubbakcemile3 :roflol::roflol::roflol:
azocum hakkaten super fıkır valla
yok zaten ben kocıssız yatamam da bu fıkrı tuttum :roflol:
gecenın 3'u hayatım benı saga cevır desem ne yapar acaba şakkıdı
garıbım sesını bıle cıkarmaz yapar kesın de
daha sımdıden gecede bırkac fasıl benı tuvalete kaldırıp kapıda beklıyor kolay ayılamıyorum da :roflol:

ay anacım bizde tam tersine adam sıgmıyo valla koskoca yataga:roflol: hamile olan benmiyim omu anlamadım gitti sırnaşık şeyya sıgmıyo koskoca yataga bi gün düşecegim ya bakalım ne zaman nasıl yattıysam sabah öyle uyanıyorum ama yatagın en ucunda buluyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…