- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.581
eylül sende pek hızlısın canım yaww bu ne hız böyle
lülülülülülülülülülülülühava attım işte fenamıaman ne uğraştın o kadar havalarananiknanik girdin madem gidiyim de alayım falan
bizde bişey yaptın sandık:dilcikar:
Ay eylül derya haklı, nereye kızım bu sıcakta, aklını yedi eylül biri tutsun onu :) Dur bir akşam olsun gezersin yine istanbul kazan siz bebişle kepçe :)
Biz de her gece kocişle aynı yatakta yatmaya niyetleniyoruz ama gecenin ortasında ya o kalkıp içeri gidiyor ya da ben ve yastıklarım :) Genelde ben camları açıp önüne yatıyorum sıcaktan bunalıp :) Kız Azo ben kocişi gece beni döndür diye uyandırsam beni şöööyle yataktan aşağı doğru döndürür. Ne insafsızlarmış yaaa döndür diye koca mı uyandırılır diyeceğim ama büyük konuşmayayım. Belki çok kötü oluruz :)
hihoyyytAyy kalimero kis 7. Kutuya geçmişsin tebrik ediyorum senihihoyyyt
kızlar ya benim bikaç gündür sol göğüsümün alt tarafında sola doğru bi acı var..
hemen göğüs kafesinin altında..dün gece yatarkende ağrıdı..bugün sabahtan beri sanki orayı biyere vurmuşum gibi acıyo..nedendir acaba?
hani rahim göğüs altına kadarya..elimizle dokununca sertliğin başladığı yer..işte orası..ayın 14 ünde kontrolüm var ama napsam?
bide ben bebek için daha faydalı diye başından beri soluma yatıyom.arada 5 dk. sağa dönüp yine sola yatıyom.hoş bu şekilde daha rahat ediyom ama bununla alakası olabilirmi?:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?