2008 Kasım Anneleri

julıanne koptum gulmekten
denemk ıstıyorum kocamı bu konuda
7.aya gırmısım daha bır tane bıseycık ıstemedım canım ıstedı dıye (gercı bır kez ıntıkam almıstım ama onu saymayalım)
hep onun canı bıseyler ısteyıp benden ıstedı
hatta koca yastıgıma bıle sulanıyor bazen onun bacaklarının arasında buluyorum yastıgı da zor kurtarıyorum valla

ama ben kocamsız yatamam onun nefesını hıssetmem lazım lülülülülülü

valla kızlar bende kocişi bi yere gönderemem..ve biz ikimizde sakin yatıyoz..yatağımızda çook geniş..kaydirigubbakcemile2
ama gece uyandırma meselesine gelince..sağolsun benimki gece canım su getirirmisin derim sesini çıkartmadan kalkar getirir.evelki gece 3 de içim yanıyo dedim.dolapta soğuk su kalmamış hayatım dedi.yok yok canım şööle buz gibi kavun istiyo dedim.kalktı kesip getirdi bi tabak gözüm kapalı yiyip yattım.:1rolleyes:
ee yapacaklar tabi..uykusuz geceleri yaşayan biz,bi sürü rahatsızlık çeken biz...eeee..bu çocuk sadece benimmi?hem zaten taşıyan ben olduğum için yeterince fedakarlık yapmıyomuyum-tatlicadiarzu-

hamileler ve emziren kadınların çoğunlukla beslenme yoluyla kapatılamayan bir magnezyum ihtiyacı vardır. Hamileliğin sorunsuz geçmesi ve çocuğun sağlıklı gelişmesi için annenin yeterli miktarda magnezyum alması çok önemlidir.

Magnezyum hangi gıdalarda bulunur:

Maden suları
elma
kayısı
avokado
muz
pekmez-tahin
bezelye
esmer pirinç
süt ürünleri
balık
incir
sarımsak
greyfurt
yeşil yapraklı sebzeler
limon
et
ceviz
karabiber
maydanoz
şeftali
nane
somon balığı
deniz tuzu
susam tohumu
soya fasulyesi

bilginize arkadaşlar..:asigim:

Geceleri herkezin yatak odası harikalar kumpanyası anlaşılanhihoyyytkıyamam gelip gelip sarılıyor eskiden olsa bende sarılırdım ama şimdi ateş basıyor fena oluyorum aşkım bırak beni diyorum bi yawaştan bakıyorum tık yok hafiften yükseltiyom sesimi yaw çekil üstümden yandım diyorum gene tık yosa yapıştırıyom gitsin.Uyku arası ne olduğunuda anlamıyor garibim bugün sabah dövüyon sen beni geceleri diyordu:teselli:kıyamam ben ona ya

ya beraber yatmak iyi hosta ben agzinin icine giriyorum adamin yatarken..

oda dönerken filan e uyku hali ister istemez carpisiyoruz bazen..bikaz kezde

beni yavassa ittirmis kendi tarafima dogru..ama biz cok ayri kaldikyaa acisinimi

cikartiyorum ne:)

anam siz iki satır yazana kadar ben gittim cicileri aldım geldim bile..

bu arada ben ve yastıklarım ( 4 adet ) şu an için mutluyuz ..eşimden de şikayetçi değiliz..nitekim tek tarafta yatar oradan kalkar benim mazlum kocam..şu uykudan kaldırıp döndürme meselesini ben uyandırmadan yapıyorum..kolundan tutup dönüyorum hiç uyanmıyo , rahatsızda olmuyo ..bende onu gönderemem sanırım nereye tutuncam yoksa..:CüvCüv:yaşasın hamişlik :içelim:

Kızlar o zaman bana bravo demek lazım çünkü ben eşim kızım bacak arası yastığım ve ben hepimiz bir yatakta yatıyoruz bazı geceler sabaha karşı eşim kalkıyor ama çok sık olan bir durum değil doğrusu ama ne varki zaten ben uyumuyorum sabaha kadar sürekli kalktığım için belkide henüz sorun olmamıştır ya ben ne kızımdan nede kocamdan ayrı yatmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm oğlumda gelince ne yapacağız acaba onuda gözümden ayıramam ben hadi hayırlısı bakalım

ya 6.kutudasın diye kıskanma :mymeka:ben de senden
önce geçeceğim 6.kutuya hemde senden önce doğuracağım oh:dilcikar:

kızlar ya benim bikaç gündür sol göğüsümün alt tarafında sola doğru bi acı var..
hemen göğüs kafesinin altında..dün gece yatarkende ağrıdı..bugün sabahtan beri sanki orayı biyere vurmuşum gibi acıyo..nedendir acaba?
hani rahim göğüs altına kadarya..elimizle dokununca sertliğin başladığı yer..işte orası..ayın 14 ünde kontrolüm var ama napsam?
bide ben bebek için daha faydalı diye başından beri soluma yatıyom.arada 5 dk. sağa dönüp yine sola yatıyom.hoş bu şekilde daha rahat ediyom ama bununla alakası olabilirmi?:1shok:

azo benimde sağ göğsümün altı ağrıyor canım ya bişey ısırmış gibi derisi uyuşuk hafif
tam hissedemiyorum deriye dokununca sinek ısırmış gibi bir de kırmızı neden ki ben de aslında
teleşlendım ama doktora mı gitsem ki

sanmam azocum
bende hep sol tarafıma yatıyorum
sana kocam usulu bır cevap verıyorum
merak etme onemlı bır sey yoktur ınsa allah soguktan olabılır
hanı terlıyken ceryanda falan kalıyoruz ya bazen

sayın ASORTİ ruh halinizden belli olduğu gibi bugün pek arsız gördüm sizi ..bu arada sinek ısırmıştır seni sinek .kaydirigubbakcemile3
azocum oluyomuş bu bazı anne adaylarında normalmiş ama dr a sor tabi..rahim büyüdükçe sıkıştırıyo galiba..

yoktur dimi bişey..
bişey dicem ama gülmeyin..
aynı yer acımaya başlamadan geçen hafta kalktım bi sabah..benim sabahları çoğunlukla allerjim azar kalkar kalkmaz hapşurmaya başlarım.tam elimi yüzümü yıkadım bi hapşurdum.o ağrıyan yerde içerden bişey yırtıldı gibi geldi bana..eşime söledim.saçmalamaaa,sana öle gelmiştir.hiç öle şey olurmu dedi..fisfisfis
hemşire görümceme söledim.oda endişelenme bişey yoktur dedi.geçen haftasonu doktora gittiğimizde unuttum doktora sölemeyi.hem ozaman acımıyodu..
ne bilim yaaa..çok pimpirklimi oldum acaba?
ben zaten çok kendimi dinleyen biriyim.hele bide bu durumda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…