2008 Kasım Anneleri

canım ya cok kafana takıldıysa yıne de ara ıstersen doktorunu
en azından kafan rahat etmıs olur
artık gobusler buyuyor cevresındekı tum organlara baskı uyguluyor bende de bazen bel, bazen kasık, bazen karın agrısı oluyor
hatta sogukta kaldım bırkez kalbım sıkıstı sankı
ama gecıcıydı cok dınlemedım kendımı gectı hemen

azocum bunlar olası şikayetler canım ya sanırım bir sorun olmaz ..benimde bazen bi trafıma ağrı saplanıyo ters bi hareket yapınca sonra geçiyor ..ben pek takılmıyorum bu tarz şeylere ..kendini dinleme diyorum kendi kendime..

azocum bende hapsurunca cok korkuyorum bısey olcak dıye ama nerde olursa olsun hıc kendımı tutmuyorum oldugu gıbı bagırıyorum kıbarlıgın yerı degıl. meraklanma sen benımde oyle oluyor bazen karnımın ıcı acıyor.
sekreter kız senın kocısle benım kocıs aynııı valla hep ben gıdıyom ole gece uyanıp valla kavunu bırak su bıle getırmezzkaydirigubbakcemile

yok kız öyle kaldırdıgım zaman bi şey istemek için falan kalkıyor hiç kırmaz beni kociş ama işte sadece yatagı fazla kaplıyo o kadar:roflol::roflol:

kıslar ben gidiyom artık hepinize iyi akşamlar a.s.kendinize ve bebişlere ii bakın bugün erken çıkam dedim malum evde işim gücüm var sırnaşık şeyyarına kadar özleyin beni olar mı öptüm siziii byyyy

Azo benimde daha 1-2 hafta önce doğum yapan bi arkadaşımın böle bi şikayeti olmuştu aylar ilerledikçede armıştı tam göğsünün altında kaburgalarına baskı yapıyormuş rahim büyüdüğü için sende sor ama galiba ondandır

Azocum telaş yapma, sağa ya da sola dönmenle alakalı değildir durum. Sağa dönmek zararlı bir şey değilmiş. Önemli olan çok fazla düz yatmamak ki bebek iç organlarımızı sıkıştırmasın. Ben desem de çoğunlukla düz yatıyorum :)

Doktora gittiğimde hani benim şu meşhur vajina ağrısı var ya onu sorduğumda, hiç telaşlanmamam gerektiğini söyledi 'Hamilelikte, ağrılar, kiminin kalçasından kiminin bacağından, kiminin göğsünden vurur, merak etme' dedi. Heralde seninki de kas ağrısı falan gibi bir şeydir. Doktorunu ara istersen bir sor ama telaş yapma canım.

ayy kalımerocum sımdı gırınce anladım ozur dılerım canım 3. kutucuga gecmıssın tabı bende gecmıs bulunuyorum sonucta haftalarımız aynıııı

canım ne zaman gectım farkında bıle degılım
dun sıtede sorun oldugundan cok gırememıstım ama bır gun once 7.aya gecememıstım
ay bı tuhaf oldum sankı hemen doguma gıdecekmıs gıbı :CüvCüv:

sekretercım ıyı aksamlar canım gazan mubarek olsun :roflol:

ya ıcımde durduramadıgım bır alısverıs ıstegı varr
acaba bende sımdı cıkıp bıraz alısverıs mı yapsam
gercı annem artık kızıyor yeter zamanla alınır dıyor ama bende boyle ıste ortasını bulamıyorum kaydirigubbakcemile

Kalimero sen göğüs pompasını ne kadara almıştın, hatırlıyor musun? Aynısından bir yerde çok uygun fiyata gördüm de seninkini sorayım dedim. Bu arada bi dur artık., Maşallah miniğin neredeyse her şeyi tastamam oldu :)

ahahaah çok komiksin ben her zaman arsızım zaten kocişte dio seni arsız diye
ve farkındaysan ruh halim hep aynıı:dilcikar:

sağolun kızlar biraz içim rahatladı..
diyorum ya ben çok pimpiriğim galiba..
kalimerocum doğru sölüyo kızlar..daha düne kadar bişey almıyodun.bi açıldın, pir açıldın.
bu ne hız???:dance:
yavaş yavaş canımcım..daha 3 koca ayımız var..ohooo neler görücez bebişlerimize alacakhihoyyytgamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…