2008 Kasım Anneleri

polipe öldüm gülmekten yaaa...:roflol::roflol::roflol:
valla alemsin.
kalimeronun dediği gibi nasılda tam teşhis etmişin hepimizi..
bravo..
doğururkende senden bu kadar espirili olmanı bekliyoz..-tatlicadiarzu-
napacaz ozaman hadi bakalımkaydirigubbakcemile3

azo-bilimsel olarak sancılarımın bu sıklıkta olması birazdan doğuracağım manasına geliyor kızlarrrrCADIARZU
Sekreter-azo korkutma beni ciddimisin?ayyyy bende doğurcam o zaman:çok üzgünüm:
asortie-sekreterotobüs beklemiyoruz herhalde doğuracağız onu bekliyoruz
Apple-kızlar elifsevde ile gülbeşeker doğurmuş:dance:
-Darkinlife-tecrübeli kadınlar doğurdu evlerine gidip akşama çorba bile yapacaklar biz daha bi ıkınmayı beceremedik allam yasenağlama
gülbeşeker ve elifsevde kapıdan uzanırlar_ hadi kızlar Allah kurtarsın bi çıkıyoz sizin daha işiniz uzun galibakaydirigubbakcemile3

hep bir ağızdann aaaaaaaahhhhhh doğuruyozzzzzzzz yetişin hemşireler
kafamçokkarıştı

Rahatlayalım kızlar doğum artık korku masalları gibi doldurmasın beynimizi ne kadar huzurlu olursak o kadar rahat doğururuz bilinç altınızı biraz rahatlaatttıysam ne mutlu bana daha doğurunca tek tek sorucam size bakalım herkez ne kadar komik şeyler gözlemleyebilecek:lepi:

Süpersiniz kızlar ya... Çok güldürdünüz Allah da sizi güldürsün, ağrısız doğurtsun...
Bu arada doğum muhabbeti aöıldığından herade beni de bi doğum korkusu sardı. İşin kötüsü ben sezeryandan da epiduralden de korkuyorum... Bu gidişle normal mi doğuracam bilmiyorum... Ama ondan da çok korkuyorum... Keşke kocişler doğursa!

kızalar ya bırakın nasıl doğuracağınızıda hamileliğinizin tadını çıkarın.Yoksa geçmez günler.ben daha ilk zamanlarda tutturdum nasıl doğuracağım diye 5.ayda kanamam olunca aklım başıma geldi.bebeklerimiz sağlıklı olsunda öyle yada böyle doğacaklar sonunda.

pekı bılımsel olarak kocaya kızınca vazgectım dogurmuyorum demek mumkun mu acaba? CADIARZU

valla sızı bılmem ama benım doguma esım gırdıgı surece doktor, ebeler ve esım arasında evlere senlık dıyaloglar gececegıne emınım
adamın ozguvenı tavan yapmıs tutturdu ben dogurturum senı dıye kaydirigubbakcemile

oda iyiymiş walla o kadar iştahlı olsa bizimki gir doğuma gireceğimde yazık düşer bayılır oralarda bide herifi telef etmeyelim hastanelerde daha lazım o bize:teselli:

Poilpe süpersin ya, sabah sabah iyi güldüm. :))))
Kızlar, şu doğum çantası meselesine girişen var mı? Dün bir arkadaşım hazırladın di mi diye sorunca afalladım. Ben bişi hazırlamadım valla. Aklıma bile gelmedi. Şimdiden hazırlamak gerekiyor mu acaba, bilgisi olan var mı?

aman ha 26 ha 36 arada alt tarafı on hafta var hazırlryın gitsin kıslar nasıl olsa hazırlanmıcak mı bu canta :teytey::teytey:

oda iyiymiş walla o kadar iştahlı olsa bizimki gir doğuma gireceğimde yazık düşer bayılır oralarda bide herifi telef etmeyelim hastanelerde daha lazım o bize:teselli:
valla ben benım kocıse guvenemıyorum
ben cıglık falan atarsam eger doktora sen cekıl canını acıtıyorsun dıye cıkartmaya falan kalkabılır
ben yaptırırım senı becerıksız tavırlarına gırer benım kocam kaydirigubbakcemile
gırme dısarıda bekle dıyorum ama ben dısrıda beklemeye dayanamam dıyor yahu

Aman ne biliim ya, erken doğum riskine giriyomuşum artık bu aydan sonra. Her an doğum olabilir diye hazırlıklı olmam lazımmış. Öyle dedi arkadaş. Ama ben gene de o moda girmek istemiyorum. Hazırlamıycam o yüzden. Daha çok var ve de öyle kalmalı. :))))

ya canım bende şimdi hazırlamayı düşünmüyorum.şöle bi 8. ayda falan..
eallah bilir..erken doğuracak olursak hemen alır getirirler eşlerimiz.çocuk açıkta kalacak değil ya..bi hastane çıkışı bide sana gecelik tamam..
allah hayırlı doğumlar nasip etsin..
arkadaşım 8 aylıkken iş yerinde aniden sancılandı.herşeyide hastaneye hemen geliverdi..okadar işte..
kız 9. ayda sezeryan için gün bile almıştı.bel fıtığı olduğu için doğuramam diyodu..8 aylıkken 5 dk. içinde bağırmasına fırsat kalmadan pırt diye normal doğuruverdi..
4,5 milyar sezeryana vereceklerdi 400 ytl ile kurtuldu..
kısmet..:1hug:a.s.

boşver ebuka Alllahın izniyle erken doğum falan olmayacak bekle 36.haftanı Allah korusun oldu diyelim mahrumiyet bölgesinde yaşamıyoruz hastanelerin etrafında ne istersen oluyor hasta için bebek için sen hiç yorma kafanı

bende böyle pırt diye doğurmak istiyorum yaa:jeyyarsezeryan ya benimki)

Ben de bu işleri 36. haftadan önce hazırlamak istemiyorum. Erken erken hazırlayınca erken doğum psikolojisine girer, gereksiz yere stres oluruz. Hem Azo'nun dediği gibi nedir ki hastane çantası. Zaten eksikleri yavaş yavaş alıyoruz. Lazım olunca hepsi bi çantaya tıkılıverecek. Gözümüzde büyütmeye değmez bence...

Ya polipe nasıl moralim bozuktu güldürdün beni çok yaşa emi...
Neşenizi kaçırmıyım ben ama sanırım hamilelik depresyonu yaşıyorum kızlar. Sürekli mutsuzum, kuşa böceğe ağlar oldum, herkesin lafı batıyor. Böyle kendimi bir odaya kapatayım da üç ay o odadan çıkmayayım istiyorum. Nasıl kurtulacağım bu psikolojiden onu da bilmiyorum. Bebeği düşünmek bile teselli gibi olmuyor. Sürekli işte olmak sıkıntı veriyor. Eve gidip yemek yiyip yatıyorum üç gündür. Dokunsanız ağlayacak gibiyim sürekli mıymıymıy modunda, boğazımda bir düğümle geziyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…