S
sekreter18282
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.641
pekı bılımsel olarak kocaya kızınca vazgectım dogurmuyorum demek mumkun mu acaba? CADIARZU
valla sızı bılmem ama benım doguma esım gırdıgı surece doktor, ebeler ve esım arasında evlere senlık dıyaloglar gececegıne emınım
adamın ozguvenı tavan yapmıs tutturdu ben dogurturum senı dıye kaydirigubbakcemile
valla ben benım kocıse guvenemıyorumoda iyiymiş walla o kadar iştahlı olsa bizimki gir doğuma gireceğimde yazık düşer bayılır oralarda bide herifi telef etmeyelim hastanelerde daha lazım o bize:teselli:
Aman ne biliim ya, erken doğum riskine giriyomuşum artık bu aydan sonra. Her an doğum olabilir diye hazırlıklı olmam lazımmış. Öyle dedi arkadaş. Ama ben gene de o moda girmek istemiyorum. Hazırlamıycam o yüzden. Daha çok var ve de öyle kalmalı. :))))
ya canım bende şimdi hazırlamayı düşünmüyorum.şöle bi 8. ayda falan..
eallah bilir..erken doğuracak olursak hemen alır getirirler eşlerimiz.çocuk açıkta kalacak değil ya..bi hastane çıkışı bide sana gecelik tamam..
allah hayırlı doğumlar nasip etsin..
arkadaşım 8 aylıkken iş yerinde aniden sancılandı.herşeyide hastaneye hemen geliverdi..okadar işte..
kız 9. ayda sezeryan için gün bile almıştı.bel fıtığı olduğu için doğuramam diyodu..8 aylıkken 5 dk. içinde bağırmasına fırsat kalmadan pırt diye normal doğuruverdi..
4,5 milyar sezeryana vereceklerdi 400 ytl ile kurtuldu..
kısmet..:1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?