2008 Kasım Anneleri

teşekkürler kızlar naptınız bekıyo-ım ben yokken neler oldu kopanlarmı oldu yoksa haftasonu diye mi bukadar boş burası ne güzel ben eskiden hergün girerdim şimdide gircem inşallah

beyazmeleğim, safişim nerde buluşonuz kız..bende gelemmmm..olumunekankayizsmile

tüüü rezil çıktın mı geldin mi bi de bu saatten sonra :dilcikar: sen gelemzesin bizim buluşmamıza küstük biz sana :dilcikar: hele 1 şubattan sonra İzmire gitme planımın olduğunu, safişle buluşacağımı oradan krikitosun yanına gideceğimizi asla anlatmam sana :umursamaz:

yalnız bende kendi kendime planımı yapmışım haa hiç safişime,krikitosuma müsait misin diye soran yok kaydirigubbakcemile3 kendi kendine gelin güvey olanlardankaydirigubbakcemile3

gülizcim şaka maka hoşgeldin tekrardan çok sevindim seni gördüğüme yarından itibaren tam bir haftan var bu bir hafta süresince günde en az 10 kez yazı yazmayı başarabilirsen topiğimize seni de buluşmadan haberdar ederim kaydirigubbakcemile3

krikitosum sende hoşgeldin hayatım daha iyi olmana sevindim ne kadar annende olsa evlendikten sonra başkasının evinde olmuyor ünlü bir atamızın dediği gibi insanın evi gibisi yok :roflol:

yalnız ben bu dershaneye iyice gıcık olmaya başladım allahtan bir hafta tatil verecekler tatil önce ne kadar iş varsa yüklüyorlar arkadaş nefes bile alamayacağız artık gelin beni kurtarın buralardan yaa, okutup üfletsemmi, mevlid mi okusak, yasin günümü yapsak bilemedim ki ama el birliği ile bu sene devlete geçmemi sağlamamız lazım yoksa ben burada kafayı sıyırıcam kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-

güzel bir plan yapmışsın beyazmeleğim opuyorumnanaktan
gülizim kız ızmirde buluşçaz beyazın yazdığı gibi gelebilcenmi sen buraya kadar,ay çok güzel olur valla,çıkın çıkın gelin
yok mu arttıran kaydirigubbakcemile3

beyazcım inşallah en yakın zamanda ataman gelir cnm
kız bakarsın mecburi hizmet ıstanbul çıkar,biliyon orası da zorunlu görevlerde doğu gibi düşünülüyoiyaşam şartları zor diye.ama tüm kızlar orda
ay sende gidersen oraya tamam artık
ben de gelirim ıstanbullara

canlarım eşim yarın yeni bir işe başlıyor hayırlısıyla
inşallah hayırlı olur ve devamı gelir
iyice sıkıştık hem maddi hem ruhi anlamda
heleki ben baya bi darallardaym

slm kızlarrrr
bolu otobana gireden bi yemek yedik ve şunu anladım yol beni çoooooooook acıktırıyo kesin kilo almışımdır heee
hava burda çok kötü Allaha emanet şu boluyu bir atlatsaydık
silecek suyumuzda dondu arada durup su döküyoz cama falan
hayırlısı

kız maytap ben o 4'lüğün gerisini bilmiyom bana msn'den atsanaaaaaaa

SAphiracım çok sevindim canım.İnşallah tüm duaların kabul olur tatlım.

safişim hayırlı olsun...erkeğin evde oturması ikiniz için de zordur eminim...hadi bakalım yarın düzene girersiniz..hem maddi hem manevi

vallahi beyaz meleğim...çalışmaya daha fazla vakit ayırmalısın eğer istiyorsan...

zeyna allaha emanet olun cnm...

dilek hoşgeldin tatlım..nasıl geçti ...

babamız işte bizim de..
bu 8. hafta sonu aralıksız çalışıyor..biraz erken gelecek te alışverişe gideceğiz..6 gibi gelir inşallah..
yağmurda yağıyor..çıkamıyoruz bir yere..

Hobulduk dilekçim valla iyi grçti ama insanın evi gibisi yok.Biz döndüğümüzde yoolar iyiydi ama şimdi kapanmış zeynadan aldığımız haberlere göre

Canım siz gene iyisiniz burada kar kıyamet kopuyor mis mis gezersiniz işte aceleniz mi var

inşallah canım inşallah
istanbul değil yaa Mars'a atandın deseler giderim yani o boyuttayım artık

ay canıım çok sevindim valla içimde bir sıkıntıydı sizinki de çok iyi olmuş inşallah hayırlısı olur
eşime de anlattım o da çok üzülmüştü

kız beyazmelek senin msnnen bende neden yok hee nedennn

valla maytabım bilmem az önce ekledin öyle farkettim olmadığını bende bu zamana kadar nerelerdeydik biz

Kızlar nasılsınız bakayıımmm zeynacım maytabım beyaz meleğim keyfiniz yerinde mi ? Bi geçmişe bakayım geliyorum canlar

hoşgeldin canım keyifler yerinde şükür allah bundan kötü etmesin

ay siz de bir sağ salim varsaydınız evinize ayırlısıyla varsın kilo almış ol verirsin nolcak

evet canım bende onu yapmaya çalışıyorum uykumdan son ana kadar feragat ediyorum bi şekilde hep inşallah seneye yatıcam diyorum

artık çıldırdım bugünyaa tuvalete zor gittim valla şimdi de gidip kendime bir nescafe yapacaĞIM ay bayılcam yoksa

bu arada kızlar az önce bir arkadaşım geldi oda öğretmen milli eğitim bakanlığı ve kültür bakanlığı öğretmenlere hem devlettekilere hem özel sektördekilere hem de emeklilere özel tatil imkanı sunmuş bazı anlaşmalı otellerde indirim vermiş her şehirde değil tabi biraz baktım çok güzel oteller var termal baktım bulamadım bir tane var 5 yıldızlı richmond pamukkale de oda pahalı baya indirimli hali buysa düşünemiyorum yani akannehir
ama marmariste falan buldum birkaç otel 4 yıldız 5 yıldız hep, özellikle kapalı havuzu olanlara bakıyorum süper yerler var ve fiyatları çok iyi sahilde kafa dinleriz biraz valla kocişi ikna edersem süper olur

güzeldilekleriniz ve desteğiniz içn teşekkür ederim ŞenizŞenizŞeniz
dilekçim sen yine geliyorsun o yüzden üstüne alınma sen dahil değilsin orada yazdıklarıma,bir de başka yerlerde de yazıyordun sanırım,hepsine yetişmek kolay değil bebekle birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…