- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #56.621
beyazmeleğim, safişim nerde buluşonuz kız..bende gelemmmm..olumunekankayizsmile
canlarım eşim yarın yeni bir işe başlıyor hayırlısıyla
inşallah hayırlı olur ve devamı gelir
iyice sıkıştık hem maddi hem ruhi anlamda
heleki ben baya bi darallardaym
eylülcüm doktor ağır kaldırmamı yasaklamıştı dolasıile bende 3 haftadır annemde kalıyordum ama artık dayanamadım evime döndüm evet insanın evi gibisi yok annemde internet falanda yok çok sıkılmıştım artık zorlansamda evimde kalıcam zaten ya önümüzdeki cuma yada pazartesi 3lü testlerim var bakalım büyük gün benim ve kızım için kararlar ne olucak bilemiyorum ona göre evimde yada mecburen annemlerde kalabilirim yine ama avea jet alıcam sizden ayrı kalmıycam inşallah
Krikitosum umarım üçlü testin iyi çıkar.Kuzum dinlenmene bak ve fazla yorma kendini kızımızada iyi bak.Avea jet almadan önce düşün derim ben birçok kişi memnun değil. hyatım.Canım bende iyiyim dilek derken bende mi yoksa diloks'tanmı bahsediiyorsun.Gerçi bende ikinci bebeği çok istediğimden bahsetmiştim ama diloksta istiyordu.Eğer beni sorarsan ben hala çalışmalara devam ediyorum cnaım.Allah nasip ederse bende en kısa zamanda ikinciyi kucağıma almayı düşünüyorum.
beyazmeleğim darilgen zaten eskidende çok sıkı takipçisi değildi buranın
yani bizim gibi her gün düzenli girmiyor
ben gözümü kkyla açıyorum deli gibii kaydirigubbakcemile3
tamam herkes böyle olacak diye bir kaide yok ama en azından buluşmaya gelecek kadar önemsemiş bizi,eee şimdi bu neperhiz bu ne lahana turşusu oluyor birazcık
herkes çalışıyor,hepimizin bebeği var,herkesin bi hayatı ve meşguliyeti var
valla hiç kimse kusura bakmasın ama devamsızlık yapanlara ben bozuluyorum biraz
biz bu kadar önemserken burayı,buluşmaya,hediye çekilişlerine katılıp sonra da ortada olmayanlara kızıyorum.
geçmişte yaşadığımı tartışmalada sanki azalttı gelenleri bilemiyorum emin değilim
neyse herkes kendi bilir diyorum yine her zamanki gibi,ama sonra yok gruplaşma oluyor filan diye kimse bozulmasın,bozulmaya hakları olmuyor çünkü :enbuyukkk:
Saphşimm canım valla ben işteyken çok giriyordum ama maalesef oğuzla ve evle ilgienmekten evdeyken fırsat olmuyor ama hep aklımdasınız.Bazen gece uyuyamadığımda açıyorum belki sana rastlarım diye burda veya facede valla bak.
bu apartmana 1 buçuk yıl önce taşındım ,taşındığımın 1 hafta sonrası alt komşumun kocası öldü ,yazın karşı komşusu nadide teyze öldü ,çok iyi kadındı ,1 85 boy vardı kadında dağ gibiydi ..ardından onun kocası öldü ,şimdide çok sevdiğim alt komşum ayşe teyzem öldü bugün ,çoookk muhterem bir insandı ,şekermi şekerdi ,87 yaşındaydı ama çok dinçti ,kendi giderdi pazara manava ,çok severdi benide melisi de ,bugün ölüm haberi geldi malesef ,yarın da cenazesi var .çok üzgünüm ..
Eylülcüm canım benim başın sağolsun.Çok ölüm görmüşsün canım üzülmemek elde değil
safişim hayırlı olsun...erkeğin evde oturması ikiniz için de zordur eminim...hadi bakalım yarın düzene girersiniz..hem maddi hem manevi
vallahi beyaz meleğim...çalışmaya daha fazla vakit ayırmalısın eğer istiyorsan...
zeyna allaha emanet olun cnm...
dilek hoşgeldin tatlım..nasıl geçti ...
beyazcım inşallah en yakın zamanda ataman gelir cnm
kız bakarsın mecburi hizmet İstanbul çıkar,biliyon orası da zorunlu görevlerde doğu gibi düşünülüyoiyaşam şartları zor diye.ama tüm kızlar orda
ay sende gidersen oraya tamam artık
ben de gelirim İstanbullara
canlarım eşim yarın yeni bir işe başlıyor hayırlısıyla
inşallah hayırlı olur ve devamı gelir
iyice sıkıştık hem maddi hem ruhi anlamda
heleki ben baya bi darallardaym
kız beyazmelek senin msnnen bende neden yok hee nedennn
Kızlar nasılsınız bakayıımmm zeynacım maytabım beyaz meleğim keyfiniz yerinde mi ? Bi geçmişe bakayım geliyorum canlar
slm kızlarrrr
bolu otobana gireden bi yemek yedik ve şunu anladım yol beni çoooooooook acıktırıyo kesin kilo almışımdır heee
hava burda çok kötü Allaha emanet şu boluyu bir atlatsaydık
silecek suyumuzda dondu arada durup su döküyoz cama falan
hayırlısı
kız maytap ben o 4'lüğün gerisini bilmiyom bana msn'den atsanaaaaaaa
safişim hayırlı olsun...erkeğin evde oturması ikiniz için de zordur eminim...hadi bakalım yarın düzene girersiniz..hem maddi hem manevi
vallahi beyaz meleğim...çalışmaya daha fazla vakit ayırmalısın eğer istiyorsan...
zeyna allaha emanet olun cnm...
dilek hoşgeldin tatlım..nasıl geçti ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?