2008 Kasım Anneleri

babamıın geleceği yokk..
gidip te köfte yapayım..
tuna köfteyi veya benzerlerini elini verdiğimde ısırıp yiyemiyor..yani ısırdığını çiğneyemiyor..arka dişler yok ondanmı acaba..elini bi bisküvi veriyorum koparıyor atıyor dışarı..tatlı türünü hiç yemiyır..sadece akşam son öğünü muhallebisi var..bebelac armutlu muhallebi..onu severek yiyor tatlı olarak..

köfteyi yoğurduna koyuyorum parçalayıp öyle yiyor...

meleğim öğretmenlerin kampları bana da çalıştığım dönemde pahalı gelmişti..
biz eşimden gittik 1 kre kampa..bodrum yazmıştık zor çıkıyordu ama çıkmıştı..10 gün..ama fiyatına inanamazsınız....çok uygundu..

ayy nazlıcım da gelmiş..özledim seni.
geçenlerde seni rüyamda gördüm..
hamileydin ve ikiz bekliyordun..canım aman iyi korunun..
:)))))

hayatım bu o kamplardan değil bildiğin oteller o otellerden bazılarına bu kampanyaya katılmış onlarda %25-%30 indirim yapılmış

saphiracım iki tarafada aynı sıklıkta giriyorum canım.Ne eksik ne fazla.Mümkün oldukça elimden geldiğince girmeye çalışıyorum.Ben çünkü burayı ve sizleri çok seviyorum.Bir gün giremezsem aklıma düşüyorsunuz.

Dilekçim benim paşada tatlıyı sevmiyor.Eline verdiğimde birşeyler ağzına atıp yemektense mıncıklamayı tercih ediyor.Ben ufak parçalar halinde ağzına veriyorum ki dağıtmasın heryeri.Yoksa başa çıkamıyorum.Oturduğu yerde yemiyor çünkü sürekli dolaşıyor ve etraf batıyor.

Köftenin dış tarafından çok iç tarafından veriyorum dış tarafı daha sert oluyo çünkü.Gerçi benimki daha yen yeni yemeğe başladı.Önceden ağzına bile koymazdı.Maşallah diyeyim kuzuma

Dileçim naptın kız nazlıda zaten iki tane minyatür aslan var zaten bari bitane görseydin.:))

saphiracım iki tarafada aynı sıklıkta giriyorum canım.Ne eksik ne fazla.Mümkün oldukça elimden geldiğince girmeye çalışıyorum.Ben çünkü burayı ve sizleri çok seviyorum.Bir gün giremezsem aklıma düşüyorsunuz.

Dilekçim benim paşada tatlıyı sevmiyor.Eline verdiğimde birşeyler ağzına atıp yemektense mıncıklamayı tercih ediyor.Ben ufak parçalar halinde ağzına veriyorum ki dağıtmasın heryeri.Yoksa başa çıkamıyorum.Oturduğu yerde yemiyor çünkü sürekli dolaşıyor ve etraf batıyor.

Köftenin dış tarafından çok iç tarafından veriyorum dış tarafı daha sert oluyo çünkü.Gerçi benimki daha yen yeni yemeğe başladı.Önceden ağzına bile koymazdı.Maşallah diyeyim kuzuma

Dileçim naptın kız nazlıda zaten iki tane minyatür aslan var zaten bari bitane görseydin.:))

off benim marmaris işi yattı birkaç oteli araım kimi açık bile değil ama kampanyaya girmiş kimileri açık ama sadece oda ve kahvaltı havuz falan hiç bişey yok yatıp kalkıp kahvaltı yapmak için o kadar para vericem :çok üzgünüm:

buradaki termallere giderim daha iyi

kısacık tatlimiz bitti ve çok kötü hava şartlarına rağmen Allahında izniyle oğluşlarıma kavuştum
saat 18:30'da geldik evimize
her şey çok güzeldi o kadar çok özlemim vardıki içimdde azcık çok azcık dindi hasretim
ve tabiki lavişciğimide görme imkanım oldu çok mutlu oldum
şimdi bi kaç resim ekleyeceğim diğerleri facede
asocum kürklü botlarımı senin için ekleyeceğim

Lavişim ve dünya tatlısı cimcime yağmur

canım kızkardeşim

canım aşkım ve kürklü botlarım

leynn ne zman ekledin helal bacım sanaaa
kızlar çok ama çok tatlı zeynamız bebek gibi yüzü var
bende kkdan birileriyle tanışmış olmanın mutluluğunu yaşıyorummm
umarım başka arkadaşlarımla da görüşme fırsatı bulurum bir gün...

gunaydınnn

donmak uzereyken dustum ofısıme allahtan
arabamın kapısı donmus acılmadı sabahtan
motor donmasın dıye arabayı ısıtayım dedım ama daha kapıdan ıcerı gıremedım yaww

eylul canım basın sagolsun
gıdenler kım olursa olsun aslında bızı bıraz da olsa kendımıze getırıyor
en azından benım acımdan

zeynaaa
dun aksam senı arayacaktım canım
ama ajandamı ofıstekı cekmecede unuttum
kızdım kendıme neden cebe kaydetmemısım dıye aklım kalmıstı sende
haberlerı ızledım korktum
fotolarınız cok sık eglenemenıze ve ruhen dınlenmenıze cok sevındım canım
darısı basımaaaa

lavısım senın adına cok sevındım canım
ve cımcımenle cok sık gorunuyorsunuz

dılekcım sende uzun bır yolculuktan geldın sanırım
hosgeldın canım

mmf ben o dortlugu komple merak edıyorum
bana da ozelden yazarmısın lutfen

asortık hatun merak ıcınde anlatmanı beklıyorum

saphısım esının yenı ısı hayırlı olsun canım

beyazmelek bu gıdısle tatıle gıdemeyeceksınız gıbı dusundum nedense
karar veremedın ya hanı o bakımdan

cıtosum sana gunaydın canım
batus nasıl oldu

elmalı gelmıs ve bır daha gelmeyecegım demıs ama
ben gıden tum arkadaslar gıbı onunda bu kararı almasına uzuldum
bır fıncan kahvenın kırk yıl hatırı var mısalı bu sıtenın cok hatırı var hepımızde canım

dıloks canım hafta sonu nefes fılmını ızledık kocısle
ve nedense hep senı dusundum ne alaka bılmıyorum ama aklımda hep sen vardın canım

yasmınden haber alan var mı

bemmmmbeyaz bir istanbul sabahından herkese günaydın
valla mahsur kaldık falan ama genede güzel beee
ben şükretmeyi öğrenemedim bi türlü günden zevk almayı öğrenemedim sıcak neden sıcak soğuk neden soğuk kar ne den yağıyo heryer buz yollar kaygan evimizin iki tarafıda bayır tam mahrumiyet bölgesinde kaldık
eşime dedim sabah da sokağa çıkan o yağsın hayatım ne güzel yağıyo mevsimler birbirine karıştı asılyağmasaydı üzül dedi ve beni kendime getirdi
çoookkk şükür ki 4 mevsimin dibine kadar yaşandığı bir ülkede yaşıyoruz ve istanbulu çokk seviyorum helede beyaz o kadar yakışıyoki canım istanbuluma
çok güxzel hayaller kurduk akşam ama hayalden ötede olmaz keşke olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…