- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.661
Ya polipe nasıl moralim bozuktu güldürdün beni çok yaşa emi...
Neşenizi kaçırmıyım ben ama sanırım hamilelik depresyonu yaşıyorum kızlar. Sürekli mutsuzum, kuşa böceğe ağlar oldum, herkesin lafı batıyor. Böyle kendimi bir odaya kapatayım da üç ay o odadan çıkmayayım istiyorum. Nasıl kurtulacağım bu psikolojiden onu da bilmiyorum. Bebeği düşünmek bile teselli gibi olmuyor. Sürekli işte olmak sıkıntı veriyor. Eve gidip yemek yiyip yatıyorum üç gündür. Dokunsanız ağlayacak gibiyim sürekli mıymıymıy modunda, boğazımda bir düğümle geziyorum.
Ya polipe nasıl moralim bozuktu güldürdün beni çok yaşa emi...
Neşenizi kaçırmıyım ben ama sanırım hamilelik depresyonu yaşıyorum kızlar. Sürekli mutsuzum, kuşa böceğe ağlar oldum, herkesin lafı batıyor. Böyle kendimi bir odaya kapatayım da üç ay o odadan çıkmayayım istiyorum. Nasıl kurtulacağım bu psikolojiden onu da bilmiyorum. Bebeği düşünmek bile teselli gibi olmuyor. Sürekli işte olmak sıkıntı veriyor. Eve gidip yemek yiyip yatıyorum üç gündür. Dokunsanız ağlayacak gibiyim sürekli mıymıymıy modunda, boğazımda bir düğümle geziyorum.
Maytap doğumdan sonra sürmesinden de korkuyorum bu durumun. Senin hamileliğin sırasında da böyle şeyler var mıydı
Kızlar merhaba.Aranızda şeker yükleme yaptıranlar var mı?Sonuçları aldınız mı? Benim yüksek çıkmış, deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
canım benim hamileliğimde problemim yoktu.aslına bakarsan bende polipe gibi sigara krizine yordum bundan 6 sene önce pekde bilmiyordum lohusa depresyonunu.ve ben 9 ay içip çocuğu doğurunca kıyamadım görünce hastanede bırsktığım için sigaraya karşı acizlik herhalde diye düşünmüştüm ama şimdi o günlere gidince herhalde ağır birdepresyon geçirmişim haberim yok.canım olur olmadık şeylere bu gözler muslu gibi başlıyo akmaya bende sinişr oluyorum yaasenağlama
anlayamadım ya 9 ay içip sonramı bıraktın:sm_confused:i
evet ne manyakça bişey dimi:mymeka:bundada 9 ay bitsin de bir an önce başliimdiyorum .bunların hepsi bana :mymeka::mymeka::mymeka:halbuki biliyorumki doğunca gözüm başka bişey görmeyecek.
Ya ben de inanılmaz sulu göz oldum ama şu an eşimle beraber hayatımızdaki en sıkıntılı dönemi geçirmemize rağmen depresyona girmemek için azmediyorum... Hayatta bir kere yaşadım panik atak denen illeti, tam 2 yılıma maloldu, bi daha böyle bi şey yaşamamak için Polyanna oldum gitti...
Yani ortada hiçbi dert tasa yokken lütfen kendinize anlamsız sıkıntılar bulmayın arkadaşlar. Bakın ne güzel bebişleriniz ve siz sağlıklısınız... İnşallah 3 ay sonra hepimiz meleklerimizi kucaklarımıza alacağız. Bundan daha güzel teselli mi olur?
BU ARADA POLİPE YAPTIĞI MİZANSEN İÇİNDE BENİDE 3. BÖLÜME ALMIŞ AMA BİZ GÖREMEDİK MALESEF.:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?