2008 Kasım Anneleri

bende 8 aylıkken hazırlamayı dusunuyorum ama tabı hepsı yıkanıp hazırlancak anı bırsey olursa dıye dolapta beklıycek ne yapalım tedbırlı olmamız lazım
pırt dıye bende dogurmak ıstıyorumm yaaa dun televızyonda haberlerdekı kadını gorunce tırsmaya basladım yaaa :bbo:

canım hormonlardan dolayı hepimiz duygu karmaşası yaşıyoruz.eğer kendinden çok korkuyorsan bu konuyu drunla konuş.Allah çekemeyeceğimiz yükü yüklemesin sırtımıza.bende oğlumu doğurduktan sonra böyle bir depresyona girmiştim.emzirmek bile istemiyordum.ağladıkça şu balkondan atsammı diye düşünüyorduım.bu yaz günü beni eve bağladın diyeçocuğa söylenip duruyodum.umarım çabuk atlatırsın canm. Allah yardımcın olsuna.s.

noldu juli anladığım pekde bişey olduğuda yok.arada geliyolar banada öyle herşeye sinirleniveriyorum benimki sigara krizidir diyordum ben ama hamileliktende oluyormuş.Rahatla arkadaşım ben mesela bu ayın sonunda işten çıkıcam nasılsa deyip kendimi oyalıyorum iş yeri bazen dahada geriyo gibi geliyor sende kendini oyalayacak şeyler düşün olmaz mı:teselli:

Kızlar merhaba.Aranızda şeker yükleme yaptıranlar var mı?Sonuçları aldınız mı? Benim yüksek çıkmış, deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

dogum cantası ıcın bende acele etmek ıstemıyorum
ramazan ayı ıcerısınde herseyı yıkayıp utulemeyı dusunuyorum
erken dogum olsa bıle cantaya koyup cıkmak zor degıl zıra
hastanede de zaten bebıse bır takım gıydırıyorlar

julıannecum o psıkolojı zaman zaman bende de oluyor
ozellıkle kendımı bırseylerle oyalamazsam canım sıkılmaya baslayınca oluyor
sureklı bır ugras bul kendıne kafanı dagıtman daha kolay olabılır

Maytap doğumdan sonra sürmesinden de korkuyorum bu durumun. Senin hamileliğin sırasında da böyle şeyler var mıydı

canım benim hamileliğimde problemim yoktu.aslına bakarsan bende polipe gibi sigara krizine yordum bundan 6 sene önce pekde bilmiyordum lohusa depresyonunu.ve ben 9 ay içip çocuğu doğurunca kıyamadım görünce hastanede bırsktığım için sigaraya karşı acizlik herhalde diye düşünmüştüm ama şimdi o günlere gidince herhalde ağır birdepresyon geçirmişim haberim yok.canım olur olmadık şeylere bu gözler muslu gibi başlıyo akmaya bende sinişr oluyorum yaasenağlama

Ya ben de inanılmaz sulu göz oldum ama şu an eşimle beraber hayatımızdaki en sıkıntılı dönemi geçirmemize rağmen depresyona girmemek için azmediyorum... Hayatta bir kere yaşadım panik atak denen illeti, tam 2 yılıma maloldu, bi daha böyle bi şey yaşamamak için Polyanna oldum gitti...
Yani ortada hiçbi dert tasa yokken lütfen kendinize anlamsız sıkıntılar bulmayın arkadaşlar. Bakın ne güzel bebişleriniz ve siz sağlıklısınız... İnşallah 3 ay sonra hepimiz meleklerimizi kucaklarımıza alacağız. Bundan daha güzel teselli mi olur?

Polipe aslında dediğin gibi ortada olan hiçbir şey yok. Fakat sanırım bu tüm olayların birikmesi. Sürekli annemle eşimin arasını idare etme çabası. Eşimin ailesine de yetişeyim, arkadaşlarımı yalnız bırakmamaya çalışayım, eşim şu an tatilde olduğu için sürekli evde, evde birtakım şeylerin onun istediği gibi olmasına ses çıkarmayayım, mutfakta onun düzeni olmasına göz yumayım, olumlu düşünmeye çalışayım, aldığım kilolarla başedeyim, iş yerinde verimli olayım derken sürekli kendimi zorlamaların sonucunda sanırım artık iflas ettim. Şimdi iş yapmam gerekirken, böyle gözyaşlarım akıp gidiyor. Bir türlü kendime gelemiyorum. Belki bunların üzerine sigara da eklenmiştir. Dün bir tane içtim zaten.

anlayamadım ya 9 ay içip sonramı bıraktın:sm_confused:yaw arada bi geliyorlar değil sigara bi büyük deviresi geliyo insanın ben normalde kafasına tokadan başka bişey takmayan tiplerdendim haber izlerken falan gözlerim dolunca kendimden soğuyasım geliyor(hiç sevmezdim duygusal tipleri)Neyse geçecek Allahın izniyle

Yaw kızlar hemen sağ göğsümün altına patır kütür vuruyor bu böcük oralara kadar uzanabilir mi orda bağırsak falan yok dimi Allahım ne cahilim ya
benneyaptımki

kızlar hamılelık psıkolojısı bu olsa gerek
benımde ruhum daralıor hıcbırsey yapmak ıstemıyorum sabah uyanmak gece yatmak ıse gelmek bunun gıbı seyler ama ısten ayrılırsam evde daha cok sıkılacagım ıcın kendımı rahatlatmaya calıscam ve ınternetım de yok malesef umarım baglanır yoksa kafayı yerım sızınle burda yazısırım bıraz zaman gecer ekım ayıda soguk olur dısarıda cıkamam :CüvCüv:

evet ne manyakça bişey dimi:mymeka:bundada 9 ay bitsin de bir an önce başliimdiyorum .bunların hepsi bana :mymeka::mymeka::mymeka:halbuki biliyorumki doğunca gözüm başka bişey görmeyecek.

estağfurullah arkadaşım anlıyorum seni zor zamanlar zor bi psikoloji.Bir tanıdığım 1yıla yakın tedavi görmüştü psikolog yardımı almıştı doğumdan sonra.Allah korusun hepimizi:Saruboceq:

polipe kız bu ne neşe sabah sabah valla öldük gülmekten okadar mı güzel teşhis edilir
eşimede okudum çok hoşuna gitti çıktı alıp elini beline koyarak taklitlerimizi yapıyor ayy walla sabah sabah sen bizigüldürdün yaa allah da seni güldürsün ağrısız doğumların olsun emii kızzz

ağlama krizleri benide vuruyor merak etme yalnız değilsin ama kendimi hemen toparlayıp bebişn odasına geçiyorum cicilerine bakıyorum kafayı dağıtmaya çalışıyorum başka şeylerle meşgul olmaya bak ben çözümü böyle buldum yoksa doğum sonrasından çok korkuyordum loğusalık falan diyorlar yaa aman allah hepimizi korusun meleklerimizi kucağımıza alacağımız anı düşünün kızlar kendimizi strese sokmayalımm

ohoooo kızlar ne oldu kararmışınız hepiniz..merak etmeyin bebişleri alalım kucağımıza hepsi geçer..üzülmeyin..
şu doğum çantası işini önce ben hazırlıycam galiba nitekim dr um bana 14.haftada erken doğum yapabilme olasılığın var demeseydi sanırım o günden bu yana çok daha rahat yaşayacaktım ama kararttı içimi bende hazır olsun diyorum ..ramazanda yıkayıp ütüleyip hazırlarım hepsini artık..

BU ARADA POLİPE YAPTIĞI MİZANSEN İÇİNDE BENİDE 3. BÖLÜME ALMIŞ AMA BİZ GÖREMEDİK MALESEF.:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Son düzenleme:

ay canım ya sendemi benim gibisin yani bende maalesef 2 yıl önce panik atak oldum ve 1 aydır maalesef yine onunla boğuşuyorum hiçbir aksilik yokken sürekli kötü birşeyler olacak gibi hissediyorum ve hamileliğimin biran önce tamamlanmasına takılmış vaziyetteyim sen anlarsın beni elim kolum bağlı hissetmek beni çok kötü etkiliyor ve şimdi kendimi öyle hissediyorum neyseki son günlerde biraz etkisinden çıkmaya başladım umarım tekrar üzerime gelmez hamile iken çok zor oluyor

Anlamaz mıyım Beklemekcim... İnsanın içini yiyip bitiren ama tamamen kendi kafamızda yarattığımız uydurmaca korkular... İnsan bi kaptırınca bi daha işin içinden çıkamıyor... Ben ......... diye bi antidepresanla kurtulmuştum o illetten. ve öyle dilim yandı ki tekrar başıma gelmemesi için elimden geleni yapıyorum... Canım sen de aklına öyle şeyler geldiğinde bütün o korkularının dertlerinin aslında var olmadığını, onu senin beyninin yarattığı bir oyun olduğunu düşün ve bu oyuna da gelme lütfen! Ben o dönemimde kendimi fena halde edebiyata vermiştim ve çok iyi geliyordu. Kafanı dağıtacak uğraşlar bulmaya çalış. Ve bu arada unutma, aslolan bebşlerimiz artık :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…