- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.681
Ya polipe nasıl moralim bozuktu güldürdün beni çok yaşa emi...
Neşenizi kaçırmıyım ben ama sanırım hamilelik depresyonu yaşıyorum kızlar. Sürekli mutsuzum, kuşa böceğe ağlar oldum, herkesin lafı batıyor. Böyle kendimi bir odaya kapatayım da üç ay o odadan çıkmayayım istiyorum. Nasıl kurtulacağım bu psikolojiden onu da bilmiyorum. Bebeği düşünmek bile teselli gibi olmuyor. Sürekli işte olmak sıkıntı veriyor. Eve gidip yemek yiyip yatıyorum üç gündür. Dokunsanız ağlayacak gibiyim sürekli mıymıymıy modunda, boğazımda bir düğümle geziyorum.
Anlamaz mıyım Beklemekcim... İnsanın içini yiyip bitiren ama tamamen kendi kafamızda yarattığımız uydurmaca korkular... İnsan bi kaptırınca bi daha işin içinden çıkamıyor... Ben ......... diye bi antidepresanla kurtulmuştum o illetten. ve öyle dilim yandı ki tekrar başıma gelmemesi için elimden geleni yapıyorum... Canım sen de aklına öyle şeyler geldiğinde bütün o korkularının dertlerinin aslında var olmadığını, onu senin beyninin yarattığı bir oyun olduğunu düşün ve bu oyuna da gelme lütfen! Ben o dönemimde kendimi fena halde edebiyata vermiştim ve çok iyi geliyordu. Kafanı dağıtacak uğraşlar bulmaya çalış. Ve bu arada unutma, aslolan bebşlerimiz artık :)
ay kızlar ben bu gece rüyamda kocamın benden başka bir karısı daha varmış o da hamileymiş bizle yaşıyomuş gördüm yaaa...o kadar ağlıyorum ki rüyamda bir uyandım ağlıyorum gerçekten..kocişime sarıldım beni bırakma ne olur diye yalvardım..ay çok kötüydü ..ben onu çok seviyorun yaaa...
ay kızlar ben bu gece rüyamda kocamın benden başka bir karısı daha varmış o da hamileymiş bizle yaşıyomuş gördüm yaaa...o kadar ağlıyorum ki rüyamda bir uyandım ağlıyorum gerçekten..kocişime sarıldım beni bırakma ne olur diye yalvardım..ay çok kötüydü ..ben onu çok seviyorun yaaa...
Canım buralardayız kaçmadık bir yere. Alıngan Asortie'cim.
asortıecım hosgeldın
gozlerımız senı aradı sabahtan berı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?