- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #56.841
evet minikcim atadım yorgunluğumu ne iyi geldi bu 2.5 saatlik uykuoooo ıyı kı bır uyuduk
bır geldım kı kıranlar, yeserenler, kıskanlar, catlayanlar, bakısanlar, kızanlar ne olmus burası hemencecık
zeyna yol yorgunlugunu atamadı zaar
saphısım cok yakısmıs canım
hayırlı olsun edıtorlugunuz
seda ınsa allah ıstedıgın ıs olur canım gonlune gore
sacının boyanmıs halını merakla beklıyoruz
ben bugun oglen eve gıtmedım
annemı aradım oglusu doyurup uyuttu
ben de yattım uyudum
yollar karlı bır daha gıt gel cok usuyecegım dıye gıtmedım
aksama kuaforde randevum var ve benım ıcım cızzz edıyor
ne kafa atıyon nan sen evde toto keyfi yaparkende biz çalışcazoo uyuyom diyen zeynaya bir kafa atmak istiyorum burada eşşek gibi çalışanların halini hiç düşünmüyor
safişim editörlüğün hayırlı olsun vallahi yakışmış sana
ay kızlar öğle arasına bile 40dk gidip gelebildim başımı kaşıyamıyorum yaa off şu hızlandırmalar bir bitseydi herkes bi yerlere koşturuyor sanki adı gibi herşey hızlandırmada hızlı çekimde
oğlum da uyuyordu zaten koklayamadım kuzumu :çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım merak etme iz kalmazzkızlar ya ardaya çorba koymAYA GİTTİM MUTFAĞA HOPÖRLERİN ÜSTÜNE ÇIKARKEN DÜŞMÜŞ DUDAĞI PATLADI NASIL KANADI YAVRUM YAAA ÇOK KÖTÜ OLDUM İNŞALLAH İZ KALMAZ ÇOK ÜZÜLDÜM
normal gidiyo bence her ay ziyaret şart gülüKalimerom kuaföre bayağı sık gidiyosun.Bakımını bu kadar sık mı yaptırıyosun yoksa fön falan için de mi gidiyosun?
nası yaaa :bbo:Neyse biraz daha bekleyebiliriz canım.Çitos Ankaraya gelmeyecek bu aralar:)))):roflol:Ben de bıyıklarımı almıyorum:roflol:
ben bıyıklarımı kuaförde aldıramıyom çok acıyo kafamçokkarıştıBen sir ağdayla aldırıyorum vaktim yoksa evde veetin yüz bantları var onla alıyorum.yerimseniben
ne güüzel ya ben her ay aldırıyorum yoksa kıl yumağı olurum ne şanslısınkavacıkta da 60 valla benim gittiğimyer ama ben sadece özel gidiyorum evde üşendiğim zaman diğerlerini kendim halledebiliyorum bacaklarım zaten 6 ayda bir çıkıyo bi kışın ortasında bi yazın başında alıyorum yetiyo
hayırlara çıksın canikom 2 güzel haber alacanyaa kızlar kaç gündür acaip rüyalar görüğyorum
hep hamileyim falan
dün gecede doğurmuştum :))
hemde ikizzzz
ve kğvezdeydiler
arıyolar bizi gelin bebekelrinizi görün diye
hastaneye gidiyorum ama başka bi hastane
soruyorum şurda burda tarif ediyolar çıkıyorum asansörle falan bir sürü insanla brlikte sonra bi hemşireye soruyorum dalga geçiyo benle geçiştiriyo falan orda ona diyorumki Allah sana bunların aynısını yaşatsın sonrada bir aminn diyorum ki kendim bile korktum öyle içten öyle içtenki kızda korkuyo
ben hayatta kimseye beddua etmemişimdir etmemde korkarım çok canım acısada etmem yaani neden böyle bi rüya gördüm bilmiyorum sonra kuzucuklarıma doğru gidiyorumki uyandım ikiside erkekti ettimi sana 4 erkek :)
sabah eşime anlatıyorum ayy ne güzel diyo delimi ne takım kurcak herhal
annem gitti,eşim geldi...
ilk iş günü gayet güzel geçmiş,şimdiye kadar herşeyden çok memnun,Allahım devamını getirsin inşallah
maytabım rüyada kendini hamile görmek sıkıntı derler,doğum yaparsan sıkıntıdan kurtulmak derler ama bilemiyorum tabi.hayır olsun canım
'''kız safiş bizden ne fazlan varda yeşerdin söle çabuk nerden torpillisin
hayırlı olsun bajımm şimdi artık daha dikkat edelim banlama biziiii'''
çagancuk canım beniimmm hay allah yaaa,tatlım negatif olunca kan çok zor bulmak,kızılaya filan sordurttunuzmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?