2008 Kasım Anneleri

bu konu gerçekten bende çok derin yara kapanması mümkün değil
ben kinci bi insan olduğumu düşünüyorum ama abilerime yapamam bunu velevki çok büyük sorunlar yaşadığımız hatta bana ne ölüme ne ölüsüne diyen ortanca abimi bile affettim şuan görüşüyorum bursaya taşındılar burda değiller gerçi
diğeriylede her zmaan sorunlarımız oldu ama babamı ve annemi kaybedince iş çığırından çıktı dini imanı herşeyi para 3 kuruş için yapmıycaa yok
onların yüzünden eşimede defalarca rezil oldum 3 kuruşun hesabını yaptılar onun yanında
şimdide miras davamız var biliyorsunuz
hep dua ediyorum annemden kalan yer tek başıma benim olsun diye
şuan için bu mümkün değil tabii ama allahtan ümit kesilmez

Ya her kardeş hayırlı olmuyor.Ben de kardeşlerimden çok memnun değilim ama kardeş kardeştir.Her derdimde koşarlar bende öyle.Hayatta manevi olarak beni en çok üzenler kardeşlerimdir belkide.Maddi tarafına da hiç girmeyelim, bi ev alırdım onlara verdiğim paralarla.Ama olsun canları sağolsun.

Canlar hayat çok kısa, sıkmayalım canımızı.Hepinizi öpüyorum.ıyi akşamlar...

bazen böyle birbiriyle kavga eden,birbirini üzen zarar veren kardeşleri okuyunca aman kardeşin mi var derdin var ohh rahatım diyorum başım ağrımıyor böyle konular yüzünden en azından mal mülk davası hele hiç yok hepsi benim uhahaha delikafadulden:jeyyar:

annem gitti,eşim geldi...
ilk iş günü gayet güzel geçmiş,şimdiye kadar herşeyden çok memnun,Allahım devamını getirsin inşallah
maytabım rüyada kendini hamile görmek sıkıntı derler,doğum yaparsan sıkıntıdan kurtulmak derler ama bilemiyorum tabi.hayır olsun canım

anam ne güsel uyumuşum ben öleee
bu gece beni nöbetci yazarsınız artık kaydirigubbakcemile3
hiç bir yere kaybolmayın geceye sizi rezerve yapırdım

kız safiş bizden ne fazlan varda yeşerdin söle çabuk nerden torpillisin
hayırlı olsun bajımm şimdi artık daha dikkat edelim banlama biziiii

gülizcim hojgeldin döndüğüne sevindim

evet minikcim atadım yorgunluğumu ne iyi geldi bu 2.5 saatlik uyku

ne kafa atıyon nan sen evde toto keyfi yaparkende biz çalışcaz

kızlar ya ardaya çorba koymAYA GİTTİM MUTFAĞA HOPÖRLERİN ÜSTÜNE ÇIKARKEN DÜŞMÜŞ DUDAĞI PATLADI NASIL KANADI YAVRUM YAAA ÇOK KÖTÜ OLDUM İNŞALLAH İZ KALMAZ ÇOK ÜZÜLDÜM
geçmiş olsun canım merak etme iz kalmazz

Kalimerom kuaföre bayağı sık gidiyosun.Bakımını bu kadar sık mı yaptırıyosun yoksa fön falan için de mi gidiyosun?
normal gidiyo bence her ay ziyaret şart gülü
sen 6'ayda bir mi gidin looo

Neyse biraz daha bekleyebiliriz canım.Çitos Ankaraya gelmeyecek bu aralar:)))):roflol:Ben de bıyıklarımı almıyorum:roflol:
nası yaaa :bbo:

Ben sir ağdayla aldırıyorum vaktim yoksa evde veetin yüz bantları var onla alıyorum.yerimseniben
ben bıyıklarımı kuaförde aldıramıyom çok acıyo kafamçokkarıştı
bende evde yüz bantıyla alıyorum züperrr oluyoo

ne güüzel ya ben her ay aldırıyorum yoksa kıl yumağı olurum ne şanslısın
her adetimden sonra muhakak oradyım baştan ayağa
bizde komple sir ağda 25 tl. kaş 8 tl.baya ucuzmuş nan ağda burda her ay sen buraya gelseneeeee

hayırlara çıksın canikom 2 güzel haber alacan
yanlız kötü haber evde 5 erkek onların dağınıklığı ütüsü kılı tüyü allah kolaylık versin sana aklinialirimsmile

benim bir tane ablam var,çok didişiriz,çok zor şeylerde atlattık hem de defalarca ama bizimki hiç maddiattan olmadı.birbirimizden de kopamayız,hergün araşırız,sık sık görüşürüz.ablamın yeri başkadır ama bir tane abim olsun çok isterdim

ay çok sevindim inşallah her günü böyle geçer eşinin

'''kız safiş bizden ne fazlan varda yeşerdin söle çabuk nerden torpillisin
hayırlı olsun bajımm şimdi artık daha dikkat edelim banlama biziiii'''

zeynam hiç face teki resimlerime bakmadınmı yavrum sen benim,ne fazlalığım var bugüne kadar farketmediysen ne diyeyim ben sana :roflol:
sağol cicimolumunekankayizsmile

günaydın zeynacım :)))
bende bulgur pilavı koydum kocam gelebilirse yiicez gelemezse biz yeriz kuzucuklarımla artık napalım
nası geliceklerini düşünüp duruyolar kara kara

safişim çok sevindim..inşallah böyle devam eder.

ben kardeşlerimle maşallah diyeyim iyiyim..her gün annem de dahil görüşürüm..illaki sesimizi duyacağız birbirimizin..ben de şaşrım hala...hiç kıskançlık olmadı aramızda..halbuki çocukluğumuz da zor geçmiştir maddi olarakk..çok şeyler gördük belki de ondan bu kadar bağlıyız birbirimize..

benim babam da 2 kardeşler..1 amcam var..annelerini 4-5 yaşlarında kaybetmilşler..dedm çobanmış..yetiştirme yurdunda büyümüşler..babam gazi üni kamu yön. mezunu ..amcam eğitim ents.amcam şuan meb de teştiş kurulu başkan yardımcısı..

öyle zorlukla burslarla okumuşlar ki bize hayat böyunca okumamız gerektiği aşılandı..çok yokluk gördük ama hepimizi okuttu..abim vasattı onu da kıbrısta okuttular..şükür bugünlerimize...ben üniversite 3. sınıftayken 5 kardeşim de ünideydi..yaş aralıklarımız az tabi..allah razı olsun annem babam dedemden..

umarım bizim çocuklarda hayırlı evlat olurlarr

ilahi safişşş kaydirigubbakcemile3öle bişi hiç düşünmedim gııı

sanada iyi akşamlar maytapcım valla nası yorulduysam tık demeden uyudum
kendime gelmişim azcık

tabeee yatmaktan yemek yapamadım :hulya:
bi güzel kahvaltı hazırlayım barii sabah niyetine boshayallersmile

slm kızlar.çok kötüyüm.annanem sabah 8 den beri ameliyatta.kalp kapakçığı değişecekti değiştirmişler vücuduna uyum sağlamamış yırtılmış tekrar yenisini takmışlar bu seferde kalbide yırtılma olmuş.yaklaşık 10 saattir ameliyatta ve dua etmekten başka yapabileceğimiz hiç bişey yok.sürekli kana ihtiyaç oluyo burdan 2 kişiyi götürdüler şimdi izmire.ordanda bulmaya çalışıyolar.kan bulmakta çok zor.nolur dua edin kızlar

zaman geçirmek için geçmişe baktım şöyle.kardeşlerden bahsetmişiniz.bencede mutlaka karedeş olmalı.annemler 4 kardeş ve şu an hepsi annanemin yanında eşleriyle birlikte.kan arıyolar destek veriyolar birbirlerine.iyi gün içinde kötü gün içinde insanın kardeşi olmalı bence.tabii bu şartlarda 4 tanede çok ama en az 2 kardeş olmalı.

çagancuk canım beniimmm hay allah yaaa,tatlım negatif olunca kan çok zor bulmak,kızılaya filan sordurttunuzmu?

canım kızılaydaki kanlar olmuyo taze kan gerekiyomuş.askeriyeye falan gitmişler bulmuşlar ama sürekli gerektiği için yetmiyo be canım.beklemek çok zor tel elimde bekliyorum öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…