2008 Kasım Anneleri

yaaaaa kızlar benim kafama takılan küçücük miniminnacık bişey daha var.kaç gündür sorucam soramadım.temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz.ben ilk zamanlar ağdayla yapabiliyordum ama artık bu ay canıma tak dedi valla.bırak ağda yapmayı çıkmışmı diye göremiyorum bile.karnımı kaldırıp ööle görebiliyorum.sanırım kuaföre gitmem gerekecek ama utanıyorum yaaa öffffff:asigim:.ama nası az çıkıyo sizdede öölemi sanırım hormonlardan kaynaklanıyor vücudumdaki tüyler azaldı

mmmf27 cim aynen benim içinde tam bir işkence halini aldı ..bacak ve koltukaltımı makine ile alıyorum ..malum bölgeye ise en son 18 yaş cahilliği ile yaptığım jilete başvurmak zorunda kaldım..eee malum göremiyorum , eğilemiyorum , sıcakta ağda eziyet ..napim 3 ay daha idare edicez artık..

ben 2 senedir falan kuaföre aldırıyorum rahat oluyor zaten ağdayı hiç beceremem

biz gidiyoz canımız bişey istedi onu bulmaya.yok yok oğlum hamburger istedi de onu eyliicem biraz sonrada pazar var yakında orada dolaşırım acık bakalım rüzgar nerden esecekcokacimcoook

bu arada şu kıl tüy olayında bende istanbulda yaşarken 10 yıllık kuaförüme giderdim..evlenince ist.un biraz dışına geldim burası küçük bi yer ve birkaç kuaför var ve güvenmiyorum açıkçası yani hijyen anlamında..ayrıca hamamda aldırmakda çok keyifli tavsiye ederim..

Doğum Korkusu
Sağlıklı bilgi edinin: Doktorunuzla konuşun ve kafanızdaki soruları paylaşın.

Fiziksel ve duygusal endişelerinizi birbirinden ayırt edin: Fiziksel sonuçlardan duyduğunuz endişeler; doğru ve güvenilir bilgi kaynaklarıyla normal düzeye çekilebilir. Ancak derinde yatan duygusal nedenlerden kaynaklanan doğum korkusu, doğuma dair doğru bilgilenmeyle giderilemeyebilir; psikolog yardımı gerekebilir.

Doğum sonrasındaki hayatınızı planlamaya çalışın: Nerede doğum yapacağınız, doğuma girecek doktor, doğum esnasında sizinle birlikte olacak yakınlarınız, eve döndükten sonra size destek olacak kişiler ve çalışıyorsanız işyerinizle ilişkiler gibi konuları doğumdan önce planlayın.

Kendinize zaman ayırın: Doğum öncesindeki aylarda rahatlamak için kendinize ve sizi rahatlatan aktivitelere vakit ayırmaya çalışın. Bu aktiviteler stresinizi azaltmanıza yardımcı olur.

Yardım alın: Doğum korkusu günlük yaşamınızı olumsuz etkilemeye başlarsa ve bunlarla tek başınıza baş edemediğinizi hissederseniz profesyonel yardım alın.

kormayacagım artık dogumdan kaydirigubbakcemile3 dogum benden korksun iştekötükedihüso ohhhhh
cagol canım paylaşım içina.s.

ooooo kızlar pek cesur gordum sızı
kaynamıssınız yıne hemen ıkı arada bır derede

asortıe ava gıderken avlanmıssın gıbı bır durusun var hayırdır :jeyyar:
sekreterle ıkınız tam gaz devam maasallah

kuafor meselesıne gelınce
bırak kendımı gormeyı afedersınız alaturka tuvaletlerde bıle sıkıntı yasıyorum ben temızlıgı nasıl yapıcam
kuafore gıdıyorum yıllardır gıttıgım guvenılır bır salon
artık canım daha fazla acıyor ama ayarlıyoruz ıste bırseyler

Sizi korkutmak istemem ama ağdadan duyulan acının rahim kasılmasına neden olduğunu ve erken doğum yaratabileceğini duymuştum. Tabii bu kulaktan dolma bir bilgi, eğer doğruluk payı varsa Azo'cum bulur zaten :)

Sizi korkutmak istemem ama ağdadan duyulan acının rahim kasılmasına neden olduğunu ve erken doğum yaratabileceğini duymuştum. Tabii bu kulaktan dolma bir bilgi, eğer doğruluk payı varsa Azo'cum bulur zaten :)

ya hep bundan korkuyordum kendı kendıme ıtıraf etmeden
ya kuaforum son haftasına kadar kadınların geldıgınden falan bahsedıyor ama ben acı duydugum ıcın tam cekerken bıraz kasıyorum kendımı
hemen gıdıp dus alsam da bırsey olur mu dıye de pımpırıklenıyorum hep
ınsa allah oyle bır sey yoktur zıra ben baska yontemlerle temızlıgımı yapamam kııı

Kızlar merhaba uğrayamadım kaç gündür.
Bu hafta hep doktordaydım.Size yazmıştım bebeğim iyi şeker yüklemem yapılcak diye en son.neyse benim şeker yüklendi yüksek çıktı.ertesi gün bu sefer 100 gram yükleme yapıldı 4 kere kan alındı.kollarım delik deşik.Sonuç iyiydi.Çok iyi değil yine sınıra yakın bi değer ama iyi dedi doktor.dikkat et tatlı,hamur işi fazla yeme dedi.Daha bi dikkat ediyorum şimdi.

Azocum ben kegel egersizini önceden beri duyardım ve gerçekten çok faydalı.Her konuda,anlarsınız ya :))

Gelelim ağdaya ben geçen gittim.Size tavsiyem çok uzatmadan hepsini beklemeden daha kısa zaman aralıklarıyla yaptırın.ben önceden kendim eldivenle hallediyordum ve makinayla.ama şimdi yapamıyorum.
2 keredir ağdaya gidiyorum.dediğiniz gibi canım daha çok yanıyor.hamilelikten dolayı.
Ama ben çok biriktirmeden gittiğimden doğuma kadar böyle devam edeceğim.acı oluyor ama kasılma olmuyor çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…