2008 Kasım Anneleri

geçen gün temizlenmiş hamsileri soğan maydanoz pul biber karabiber tuz ve yağla şöyle bi harmanlayıp öylece borcama koyup fırına attım.msi gibi iki dakkada pişti.hem hafif hem kokusuz hemde kolay oldu.buğulama gibi oldu.ama kılçıklarda çıkıcak tabi

gülizcim iyimiş menün..afiyet olsun..kıznla kendine çok değil mi..eşim yokken yemek yapmıyorum kendime..nmalesef atıştırıyorum..aslında mercimek yapsammı..tuna da içer biraz..gaz yapar mı hiç akşam vermemiştim

mmmf çimm mısır uni ile pişur cnm..bayılırım..

onlarda denedi muskat rendesiymiş babaannem söylüyodu hindisdan cevizi diye bişey ama işe yaramadıki çörekotu yağı bilmem ne ne duyduysa yaptı kızcaz.bişey fayda etmiyo.en 3 ay sürer demiş doktor.valla yandılar

ikimiz için değil canımm..eylülün bakıcısı değiştii..bakıcımızda kış bitene kadar bizde kalacak..eylülü bakıp ev işlerinde yardımcı olacak ..bakıcımızda olunca tam gelir herhalde menümüz..

kızlar Okyanus çok kötü
ne yese anında çıkarıyo
doktorunu aradım getirin dedi
bilgisayar açıktı ama hiç bakamadım
hiç durmuyo sürekli ağlamaklı bir ses inliyo diyebilirm
çok kötüyüm çok,nooldu kuzuma anlamadım ki

evet yasminim..gaz geyince çok geriliyorum ben..hep ağlıyordu..bazen geçmişi düşünyorum da allahım hemen unutuyorum sonra geçmişi..eşim de yoktu 1,5 yıl biliyorsunuz..çok çaresiz kaldığım gecelerim oldu.

hiç bir şey yaramadı..hep acildeydik..şimdi koşuşturuyor oraya buraya hiç kızmıyorum..hep oynuyorum..çünkü gazımız azaldı çok mutluyum...offf

kızlar yemekler süper de yapmak istemiyorum..dolma biberim yokki derincim..iyi olurdu 2 dakikada..
ama ben kıymasız daha çok yapıyorum..bol nane yeşillik ve limonlu..

bende bayılırım ama çok üşendim şimdi ona

kocam ayıkladı akşam o 2 dünya bi araya gelse kıçık ayıklamaz tembel noolcak:dilcikar:
aslında bunu yapabilirim ama cevriye pek beğenmiyo onu bilmiyorum napsam

Evet 3-3,5 ay sürüyo ama hafifletilebilir.Anne devamlı emziriyosa 2 saatten daha çok sıklıkta o da gazı artırır.Düzensiz emzirmede yapar.Kayısıyı aç karna yesin annecik, denediniz mi?

safiş valla buğra gibi oldu duru ben sana söyliyim( serum takacak doktor bence hemen düzelmeye başlıyo o zmaan.geçmiş olsun.ishal de başlayabilir yakında korkma.

evte dilekcim kk üyelik kartı alana kupada geliyor ya bende bugün istedim bakalım ne zaman elimde olur bilmiyorum..
maytabım ben balık pek sevmem ama hmsi mısır unuyla kızarınca güzel oluyor yemeyen ben bayılıyorum ama tabi kılçıkları çıkar una bula kızart şimdilik beni aşıyor
bende yemek var yarın dolmabiberi doldurcam bende..

Diloksum o 3,5 ay var ya tarifsiz bi zamandı benim içinde.Yavrum çığlık attıkça ağlardım. Rabbime şükür bugünlere geldik.Benim eşim vardı ama oğlumla ben ağlarken o horluyodu
Neyse geçti gitti:) Bebe çalışmaları nasıl gidiyo, çin takvimine baktın mı hiç?

hımm...tamam o zaman:))

hep istemişimdir evimde bir bakıcı olsun..beraber kalalım..bana yardımcı olsun..oğluma baksın..ben işe gideyim..

safişim gittiniz mi doktora..umarım geçer bir an önce.

mmmf ben de çok sıkılıyorum bugün..güneş yokkaç gündür evdeyim...komşu yok..çıkamadık soğuk hava..biri gelsin diye 4 gözle bekliyorum..

derincim zaten biraz başladı gibi ishal,biraz önce yaptı,biraz değişikti ve kokusunu anlatamam,normalde de kötü kokuyor tabiki ama bu bi farklıydı,bir de nefesi de çok ilginç kokuyor,sanki aseton veya tiner benzeri bir koku

benimde kartım var ama kupam yokk ..:gitme:

kardeşimin meme başı yok denecek gibi bişey.çocuk biraz hava yutuyo.hemde emmeyi daha yeni öğrendi gibi bişey.bize doktor bi hava bi süt bi hava bi süt yutuyo demişti ondan olur demişti.ama çocuk ıkınmayı da beceremiyo yaa.birde hep memede duruyodu bi ara doktor da düzene oturt demiş şimdi 2 saatte bi emziriyo ama hiç farketmedi.hem ishal hem yapamıyo bende anlamadım nasıl şey.kardeşim de durmadan kayısı kompostosu yada kuru kayısı yiyip duruyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…