- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #57.041
ikimiz için değil canımm..eylülün bakıcısı değiştii..bakıcımızda kış bitene kadar bizde kalacak..eylülü bakıp ev işlerinde yardımcı olacak ..bakıcımızda olunca tam gelir herhalde menümüz..gülizcim iyimiş menün..afiyet olsun..kıznla kendine çok değil mi..eşim yokken yemek yapmıyorum kendime..nmalesef atıştırıyorum..aslında mercimek yapsammı..tuna da içer biraz..gaz yapar mı hiç akşam vermemiştim
mmmf çimm mısır uni ile pişur cnm..bayılırım..
bende bayılırım ama çok üşendim şimdi onagülizcim iyimiş menün..afiyet olsun..kıznla kendine çok değil mi..eşim yokken yemek yapmıyorum kendime..nmalesef atıştırıyorum..aslında mercimek yapsammı..tuna da içer biraz..gaz yapar mı hiç akşam vermemiştim
mmmf çimm mısır uni ile pişur cnm..bayılırım..
geçen gün temizlenmiş hamsileri soğan maydanoz pul biber karabiber tuz ve yağla şöyle bi harmanlayıp öylece borcama koyup fırına attım.msi gibi iki dakkada pişti.hem hafif hem kokusuz hemde kolay oldu.buğulama gibi oldu.ama kılçıklarda çıkıcak tabi
onlarda denedi muskat rendesiymiş babaannem söylüyodu hindisdan cevizi diye bişey ama işe yaramadıki çörekotu yağı bilmem ne ne duyduysa yaptı kızcaz.bişey fayda etmiyo.en 3 ay sürer demiş doktor.valla yandılar
evte dilekcim kk üyelik kartı alana kupada geliyor ya bende bugün istedim bakalım ne zaman elimde olur bilmiyorum..kızlar ben de sürekl,i giydiriyorum külotlu çorap..zaten çok gazlı bir çocuk..
sadece gece yatarken çıkarıyorum..evim klimayla ısındığı için soğuk oluyor..ama çok iyi koruyor gerçekten..
nazlı mmmf ne kupası anlamadım..kk dan mı..güle güle kullanın.
sapişim çok geçmiş olsun canımm..ne olduki kuzumuza..kızlar Okyanus çok kötü
ne yese anında çıkarıyo
doktorunu aradım getirin dedi
bilgisayar açıktı ama hiç bakamadım
hiç durmuyo sürekli ağlamaklı bir ses inliyo diyebilirm
çok kötüyüm çok,nooldu kuzuma anlamadım ki
evet yasminim..gaz geyince çok geriliyorum ben..hep ağlıyordu..bazen geçmişi düşünyorum da allahım hemen unutuyorum sonra geçmişi..eşim de yoktu 1,5 yıl biliyorsunuz..çok çaresiz kaldığım gecelerim oldu.
hiç bir şey yaramadı..hep acildeydik..şimdi koşuşturuyor oraya buraya hiç kızmıyorum..hep oynuyorum..çünkü gazımız azaldı çok mutluyum...offf
kızlar yemekler süper de yapmak istemiyorum..dolma biberim yokki derincim..iyi olurdu 2 dakikada..
ama ben kıymasız daha çok yapıyorum..bol nane yeşillik ve limonlu..
ikimiz için değil canımm..eylülün bakıcısı değiştii..bakıcımızda kış bitene kadar bizde kalacak..eylülü bakıp ev işlerinde yardımcı olacak ..bakıcımızda olunca tam gelir herhalde menümüz..
benimde kartım var ama kupam yokk ..:gitme:evte dilekcim kk üyelik kartı alana kupada geliyor ya bende bugün istedim bakalım ne zaman elimde olur bilmiyorum..
maytabım ben balık pek sevmem ama hmsi mısır unuyla kızarınca güzel oluyor yemeyen ben bayılıyorum ama tabi kılçıkları çıkar una bula kızart şimdilik beni aşıyor
bende yemek var yarın dolmabiberi doldurcam bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?