2008 Kasım Anneleri

günaydın herkese kızlar bu saat oldu ancak gelebildim valla
SBS gruplarına film izletiyoruz yukarıda geldiğimdewn beri onlarla uğraşıyorum kahvaltımı bile ancak yapabiliyorum
Pc nin kasasının yukarı taşıdık allahtan laptopumu getirmiştim bugün yoksa akşama kadar pc olmayacaktı

biz iyiyiz şükür yoğun bir gece geçirdim tatile fazla iş kalmasın diye dün akşamdan başladık temizliğe perdelerimi yıkadım astım,camlarımızı sildik,çalışma odasındaki koltuklarımın kılıflarını söküp yıkadım bir bölümünü bitirmiş olduk
bu akşam kılıfları tekrardan takacağız sanırım, kapıları sileceğim, normal temizliğimiz kalacak birtek onu da şöylee bir derinlemesine yapmak istiyorum ağustosta taşındığımızdan beri böyle büyük temizlik yapmamıştık,sıradan temizlikleri yapıyorduk iyi oldu valla pazartesi de evdeyiz salı günü otele gideceğiz sanırım gitmeden de halıları yıkamaya vereceğim döndüğümüzde tertemiz alacağım oohhh yaza kadar idare eder böyle büyük temizlikbayanssulusmile

Eymen'de iyi şükür afacanlıklara devam işte
ya kızlar dün eymeni banyo yaptırdım saçları çok uzamış kıvırcık olunca anlaşılmıyor yıkayınca düzleşince baya uzun neyse problem değil ben çok seviyorum kıyamıyorum o yüzden kesmeye ama çok zor kuruyor havlu ile epey bir uğraşmak zorunda kalıyoruz Eymen'de sıkılıyor tabi sürekli sildirmiyor hatta bazen biraz ıslak kalıyor babamızda bu çocuk böyle hasta olacak sinüzit olacak söylenip duruyor kestirsemmi acaba kısacık diyorum ne dersiniz, daha önce sadece önlerini kestirmiştim ona bile durmadı çocuk makası alıcam diye uğraşıyor bunda nasıl duracak durmazki direk makina ile falan mı alırlar acaba :uhm:

beyazmelekciğim sağol canım bu öbür göz birkaç hafta arayla yapıyorlar

hmm anladım canım hadi inşallah bu da biter kolayca

kimi bulayım beyazmeleğim zaten var parfümü de saat düşünmüştüm teşekkürler bebekim ilgilendiğin için:)))

canı netten bakıcan o zaman valla bizim birbirimize yolladığımız hediyeler 24 saat içinde benim elime geçti hep netten krem almıştım oda öyle seninde öyle olabilir hemen sipariş verebilirsen

Ya kızlar Anılın saçlarda kıvırcık acaba kestirince düzelirmi?Ben de banyo yaptırınca farkettim ense falan kapanmış bayağı.Kestirecem bende.Genelde bebeklerin saçları dalgalı acaba düzelecek mi?

beyazmelek kestir canım bence yaza uzatırsın kurutmak zor oluıyor gerçekten
bu arada nereye gitmeye karar verdiniz canımm

canım pamukkaleye gideceğiz termal otele, hangi otel olduğuna henüz karar vermedik biraz daha araştırıcam ben ama en mantıklısı orası geldi sonunda sıcak su istiyorduk,dinlenmek istiyoruz ve de uzak olmasın istiyoruz orası tam bize göre 90 km falan baktık eymen rahat etmiyor sorun oluyor geri dönmemiz kolay olur
bir-iki gün kalıp oradan da izmir'e geçmeyi planlıyoruz safişim duymasın kaydirigubbakcemile3

canım yağızın da saçları uzadı ben de kestireceğim haftasonu
hem terletiyor hem de dediğin gibi kurutması zor oluyor

evet aynen işte çokta terliyor saçının ensesine değdiği yerleri çok kaşınıyor kaşımaktan kızartmış oraları
canım nasıl kestireceksin peki makasla kısacık mı yoksa makinayla 3numaraya falan mı vurduracağız

Ya kızlar Anılın saçlarda kıvırcık acaba kestirince düzelirmi?Ben de banyo yaptırınca farkettim ense falan kapanmış bayağı.Kestirecem bende.Genelde bebeklerin saçları dalgalı acaba düzelecek mi?

canım o çocuktan çocuğa değişir mesela eymenin saçı hafif dalgalı olacak orası kesin dümdüz değil ama şimdiki kadar kıvırcıklığı kalmayabilir
ama mesela zeynanın yiğidi gibi bonuslarınki kalır bence kaydirigubbakcemile3

beyazmelekciğim ben makasla aldırıyorum
makineye erkenden vurdurmayalım enselerinde çok saç çıkar sonra

yasminciğim bizimkiler dalgalı saçlı eymen, anıl, yağız normalde uzayınca dalgaları çıkıyor kısa kestirince düz saçlı oluyorlar

beyazmeleğin de dediği gibi zeynanın yiğidi bonus kafa kısa da olsa kıvırcık saçlı

AY BEYAZCIM VALLA ŞıMDı BENDE ONU YAZACAKTIM BENıMKıNıN SAÇININ HıÇ DÜZELMEYE NıYETı YOK
GÖRSENıZ YIKANIRKEN SUYU TUTUYOM KAFAYA OMUZLARINDAN AŞAĞIYA KIZ GıBı SÜZÜLÜYO AMA KAFADAN SU AKTIĞI AN MAKARA MıSALı HEPSı YUKARIYA TOPLANIYO
ZATEN ANCA BANYODAN BANYO TARANABıLıYOR
Bı ARA KESTıRELıM DEDıK GÖTÜRDÜK ADAM NERESıNı KESECEZ BUNUN SAFııı BONUS ANCA 3 NUMARA FALAN OLUR DEDı BıZDE ONU ıSTEMEDıK
SANIRIM YAZA JAPONLAR GıBı TEPEDEN VEYA ARKADAN TOPLAYACAĞIM BıDE ıNCECıK ıP GıBı LASTıK ALACAM ÖNDEN TAKMAK ıÇıN TAM TARZZZ YANı kaydirigubbakcemile3

tmm canım bende makasla aldırayım o zaman kısaltalım bari hiç kıyaMIyorum ama sağlığını da olumsuz etkilemesini istemem

mesela çağan var ya cagancukun oğlu o düz saçlı her halinden belli bizimkiler dalgalı evet

zeynam senin yiğit bu yaz yakacak ortalığı desene kızları sıra sıra dizecek kapının önüne sengözlerimebaksanab

selam kızlar ben 3lü teste giitim ama hiç bişey demediler kan aldılar pazartesi çıkıcakmış sonuçlar çok morelim bozuldu hiç bişey demediler ağzını bile açmadı bakan ulturosoncu sordum yanıtlamadı bile

ben mertte herşeyimi özelde yaptırmıştım özel sigorta vardı şimdi yok tabi mecbur ssk larda it gibi davranılıyoo ağlamaktan şiştim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…