2008 Kasım Anneleri

ay niye ağlıyorsun canım yaa boşver bu kadar bekledik birkaç gün daha bekleriz oralar öyle işte ilgilenmiyorlar napalım boşver iyi olsun da bebişimiz varsın ilgilenmesinler
üzme kız kkızımızı hııı bak kızarız haa sen gülki kızımızın da keyfi yerine gelsin annesi

memo düz saçlı abisi de öyle değil mi
abisi bebekken kıvır kıvırdı saçları lülüş lülüştü uzatmıştımsaçlarını ilk kestirdiğimizde çok ağlamıştım ne lülüş kaldı ne bişi ondan sonra pırasa gibi şimdi

canım herşeyin hayırlısı merak etme herşey güzel olucak sen içini ferah tutki kızımızda içerde sıkılmasın annesi bu kladar bekledik pazartesiye ne kaldı
bak sevinçli haberlerle geleceksin pzt ben inanıyorum dualarımız seninle tatlım

neden devlet hastanesinde çalışanlar neden hep böyle acaba.paraları da az değil kendiilerini ne sanıyorlar ki.adam gibi işini yapsana kardeşim karşındaki müşteri sonuçta hemde hamile birisi ama nerdeeee öküzlük afadersiniz parayla değil iştealsanaalsanasmile

Son düzenleme:
evet canım aynen dedğin gibi öküzlük parayla değil
şu devletin hastanelerinde 1 tane güler yüzlü insana rastlamadım bu zamana kadar istisnalar kaideyi bozmaz diyeceğim bi insan bile çıkmadı karşıma maalesefki(

sağolun kızlar destekler için doğru dediniz valla insanı salak yapılar o oraya yolluyo öbürkü niye geldin ki seni oraya yolladım dio öbürüne gidiyom o bağırıyo buraya gelmicen oraya gitçen diyor azarlayıp duruyolar sanki biz insan evladı değiliz kendilerine ne zannediyolar tamam belki başları çok yoğun ama sistemli çalıssalar heryerin belli yeri olsa o ona o ona göndermese insanlarda o kadar sormucak tıkır tıkır işlerini halldip kalabalık yapmadan gitçekler kimse meraklı değil ki kokuda kalabalıkta azarlanmaya ayy çok canım sıkıldı özele gittiğin doktorun bile seni orda tanımıyor insan gibi davranmıyor parasızlık çok zor

varsa pulun alemdir kulun yoksa pulun tahtalıköydür yolun demiş ya atalarımız hakket gerçek yani o laf

pazartesi sonuçları alıcam eğer gene böle sorularıma yanıt sorunlarıma çözüm alamıycaksam mecbur dışarda yaptırcaz sıkılcaz sıkışçaz ama napalım sonradan kötü bşey çıkçağına öğrenelim şimdiden kanamam geliyo benim az dedim ordaki doktora anlat dedi ona gittim çok yoğunum dedi kanamam geliyor bazen az az akıntım var iç çamaşırıma bulaşan böle kötü kokulu kasıklarım devamlı hastancam gibi ağrıyor ama soramadık bile ben şimdi ne yapçam anlamadım

Son düzenleme:
of ya burada da ufaklıklar film izliyor nun bitmesini bekliyorum eve gideceğim gidemedim yaa daha çarşıya uğramam la<zım aseton alacağım,oje alacağım

Selam kızlar,
nabersiniz?Biz biraz daha iyi gibiyiz,Duru Okyanus bugün çok huysuz hayır olsun diyoruz artık.
krikitosçum biraz idare ediceksin canım,yapıcak bişey yok,pazartesiye kadar da fazla zaman yok zaten.gerçi sana şimdi saatler bile uzun geliyordur ama napçan be güzelim.iyi düşünücez beraberce,iyi olacak herşey.Senin üzülmemen lazım şimdi.Bak mutlu olabilceğin bir şey;internetin elinin altında artık,biz hep yanındayız

allahım kimseyi hastaneye oradaki suratsızların eline düşürmesin paran varsa yüzüne gülüyorlar ama paran yoksa yüzüne bakan bile olmuyor kendilerinin bi ....olduklarını zannediyorlar inşallah bişey çıkmaz krikitos allahım yardmcın olsun bebeginin yüzüne baksın hayırlı haberler verirsin inşallah....

Krikitosum devlet öyle canım.Herşeyde farkediyo.ınsana köpek gibi davranıyolar.Sırf bu yüzden devlet hastanelerinin çok yakınında oturuyorum ama hiç gitmedim.ınsanın olmayan moralini de bozarlar.ıyi düşünücez, dua edecez ve bekliyecez.Canını sıkma bebişim:)

selam kızlar eylül biraz daha iyi ama gece yine uyumadı iki gündür başım ağrıyo uykusuzluktan yaa
krikocum üzülme canım hayırlısıyla kızımız iyidir inşallah
off içim daralıyor valla gidimde biraz uyuyum ben ya uyanmadan lokum

sağol sapişim doğru diyosun beklemekten başka çaremiz yok şimdilik
ilgi polikinliği aradım 3 boyutlu yokmuş orda 3 boyutlu bakam biyer bulucam şimdi gidicem pazartesiden sonra

selamlar,
KKyı açalı çok oldu önce geçmişe bakayım dedim arkadaşlarla konuştuk telde bayya zaman çabuk geçmiş..
hasta olanlara geçmiş olsun..
remocum ikinci ameliyatınız varmış geçmiş olsun şimdiden..
huzursuz bıdıklara sakinlik versin..
benimkiler bugün daha kolay uyudular özellikle kaan çok zor uyuyor uykusu geliyor gözünü açamıyor ama gülüyor bişiyler söylüyor debeleniyor açıyor uykuyu kerem uykusu gelince çabuk uyuyor Allahtan..
benim oğlanlardan kaanın saçları kıvırcık bonus olmuştu babası kesti kısaltmıştı şimdi yine uzuamıştı uçlardan düzleşmeye başladı sanırım benim gibi hafif dalgalı olacak saçları kıvırcıklık kalmayacak..
keremde düz saçlı sonradan kıvırcıklaşmaya başladı nasıl olacak ilerde bende merak ediyorum açıkcası..
kriktoscum inşallah test sonuçların iyi çıkarcanım sıkma canını.. devlette öyle konuşmaya eriniyorlar..

ben gırıyom kımse kalmıyor benımde gorumcek gelecekmıs aksama offf bı rahat bırakmaz ınsanı gıt annenın yanına benım yanımda ne ısın var offff

off be hele şükür nihayet evime gidip gelebildim ama varya sabah gittim akşam döndüm gibi oldu tam evden çıkarken hava bir kapandı bir yağmur başladı parfümeriye gidecektim onu da ertelemek istemedim ama valla ucuz kurtuldum şemsiyem de dershanedeydi
ayy yoğunluktan sinireden ağlayacaktım neredeyse gittim oğluşumu gördüm sinir minir kalmadı bu çocuklar stres topu gibi yaa iyiki varlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…