2008 Kasım Anneleri

ıcırım kolay gelsin görümcenle canım..niye gelmiş bu soğukta istanbuldan daha soğuk ankaraya bende merak ettim..
beyazmeleğim yoğunsun bu aralar ama bak oğluşun unutturmuş sana..

merhaba kızlar
pazara gittim balık aldım onu ayıkladım temizlik yaptım anca düştüm buraya

remediosçum geçmiş olsun annene cnm
krikitosçum bozma moralini hiç allah düşürmesin devlet hast.ne kızımızında hiç birşeyi yoktur merak etme cnm

ıcırcım kolay gelsin sana cnmcım
ay benim görümceminde ağzından dirhemle laf çıkar benden 1 yaş küçük yaşıt sayılırız ama hiç konuşmayız
nasılsın dersem iyiyim der sen nasılsın bile demez
yolda görse eserse slm verir yabanimi utangaçmı anlamadım onu hala

beyazmelek sabah yazını okuyunca zaten cok guldum off cok ısım var yazmıssın ya bende onemlı bısı sanmıstım oje ve aseton onemlı olaymıss kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

eylullde ojeyı tutmus parmaklarının ustune kendınce oje suruyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben de anca düştüm...yenek yaptım..prtalığı topladım..tunişi uyuttum...hava kapalı...ne zaman açacaaaakk?????

krikitosum devlet hastaneleri malesef böyle..devlet işleri de öyle..sanırım devlet güvencesi onlarca farklı anlamda kulşlanılıyor..

ablam da 10 yıldır devlet hastanesi sağlık kurulu personeli...ben de doğumumu orada yaptım dr iyi diye..ama amlam olmasaydı o koca göbekle hiç bir işmi halledemezdim..

olsun herşey hallolur biraz zorlanırsın ama kaç ay kaldı şurada..test sonucunda gayet iyi çıkacak merak etme..

beni görümcem yookkk)))))))
ama şöyle anlaşabileceğim bir görümöcem olsun isterdim...

maşallah çok seviyorlar eylülü demek...
piroş hoşgeldin.. balığın zor kısmını halletmişin afiyet olsun akşama..
kız nasıl görümceymiş o insan bir selmıda esirgermi yahu..
benimkilerde iyler biri bizi birbirimizle buluşturan büyük görümcem destekçidir hep bize..,
diğeri küçük yeni bitti üniversite şimdi işe girmek için kpss
kursuna dersanaeye gider kendi halinde ama damarına basarsan vardır cadı huyu şimdilik bizim aramızda sözkonusu olmadı bu durum..

ıcırım büyük balık olunca eşim ayıklar pişirir
ama bugün hamsi aldım o benim görevim bi güzel ayıklayıp kılçıklarını çıkarırım akşamda eşim kızartır::)

ıcırcım bizim evdede balık ayıklama işi kocamındır ben fazla sevmediğim için elime bile almam ama hamsi ayıkladım birkaç kez kılçıklarınıda çıkartıp tek lokmalık halde mısır unuyla yapmışlığım vardır..
dilekcim sende hoşgeldin tatlım..

Diloksum ben de isterdim çünkü kızkardeşim yoktu.Ama kaynanamı tanıyımca iyi ki olmamış dedim.Kaynana+teyze+görümce+koca=4 asıl kaynana..Hiiiç çekilmez:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…