2008 Kasım Anneleri

sağol pirayecim ıcırcım dilekçim çok sağolun kızlar iyiki varsınız

16+3 günlük olmuşuz öyle yada böle içimde bir can büyüyor büyüyor doktorum hala karar veremedi bebeğim hakkında artık yeter mertte hiç böle şeyler çekmedim allaha şükür herşeyim özelde oldu bunda yok işte napalım son yılda herşey tepetaklak oldu hayatımda yinede allaha şükür diyelim daha önlerden alışkın değilim ya ama alışıcam oraya gidenlerin canı yok mu bende alışçam mecbur

Krikitosum sen merak etme iyi çıkacak sonuçlar.İçini acıtma öyle, tontişi de üzmekaydirigubbakcemile3

şimdi sapişile konuştum oda bana doktorlar önerdi gelince eşimlede konuşçam

ayy bide bizim evde daha hiç balık pişmedi eşimde bende pek balık sevmeyiz annem pişirdiğinde sağolsun çağarız vitamin alın accık die bizde nasiplenir istemeyerek sevmeyerekte olsa

evlenmeden önce hayallerimde hep vardı..eşimin ailesi ile çok iyi anlaşmak..
aslında iyiler ama hayallerimimn insanları değiller..
hiç karışmazlar ama uzaktayız diye..doğumdan öncesine kadar bana her geldiklerinde gerilirdim günler öncesinden..kaynananm iyidir ..dar zamanda yanımda olur ama doğal olamıyorum..

örnek:anne bu bal sana vereyim(özel bir baldı) taşınırken götüremem diyorum..

yol almam sonra kaynanam aldı götürdü dersin...hemen konuştıum tabi neden böyle söylüyorsun..benim aklıma gelmeyeni sen getiriyorsun..istemiyoasan almayayım de bir daha sormam..hallettik

örnek..perde bakmaya gittik:..anne bu mu bumu..
ben birşey demem sonra kaynanam seçti fln dersin beğenmezsen!!!!!!!!!!!!!!!!!

örnek:bize gelmişti .yakında bir köyde akrabaları vardı..oraya gidecektih h.sonu..dedimki anne şüphelerim var hamililkle ilgili..ben gelmeyeyim yollar engebeli..

gelme sonra birşey olur kaynanam sebep oldu dersin..kızdım en sonunda

eltimle çok sorun yaşamışlar..herşeyde kendini garantiye alır..
şimdi güvenirim gerçekten severim de ama böyle lafları da vardır ama kırdığını farketmez..ben alıngan biri değilim. hemn söylerin.anlaşırız yani:)

merhaba arkadaşlar...
kaç gündür gelemiyorum..yeni bakıcımız bize bizde ona alışmaya çalışıyoruz..şimdi gönderdim..hemen kk ya düştüm :)))
hasta bebişlerimize geçmiş olsun..
remodiosum ameliyatınız varmış..geçmiş olsun canımcımm..
kirikitosumm öncelikle canım..allahım bebeğini sağ salim kucağına versin canımm..keç zamandır tebrik etmek istiyorum denk gelmiyoruz..kusura bakma canımm..

balığı tek geçerim..çook severiz ailece...bir hamsi piştimmi kuyruklarına kadar yeriz:))))

yanında roka salatası sarımsaklı..turp..limonn.

ay kritoşum canın çekmez sanırım sevmiyorsunya:)

ooo krikitosum büyümüş bile bebiş maşallah

benim fıstık uyandı bıdı bıdı geldi yine yanıma
oturma odasında yatırmıştım uyanıp çalışma odasına geliyo hemen
gecede biz film izlerken uyanıp yanımızda bitiyo birden ödümüzü koparıyo bıcırk::)

neyse ben çıkıyorm kızlar h.sonu giremem heralde p.tesi görüşmek üzere opuyorumnanaktan

ooohh dilek aynen bende kuyruğunu bile yirim yanında roka müthişşşşş

yazık kız kaynanan eltinden çekmiş sende öyle yapıcaksın sanıyo heralde
benimkide iyidir karışmax etmez ama biraz cimri ve sinsidir

gülizim hoşgeldin bakıcınız iyi biridir inş. cnm

valla gülizim böyle ama kızmıyorum ona..çünkü art niyeti olmayan,her işi başaran,bir kadın...saygı duyuyorum ..
seninkini bilmiyorum ama yasmininkine göre halikaken iyidir:))

hoşbulduk piroşum ...bakalım canımm şimdilik iyi..inş hep iyi olur..
bende balığı çok severim ama eşim evde kızartırmıyo..sadece fırında buğulamasını yiyebiliyoz...

valla gülizim böyle ama kızmıyorum ona..çünkü art niyeti olmayan,her işi başaran,bir kadın...saygı duyuyorum ..
seninkini bilmiyorum ama yasmininkine göre halikaken iyidir:))
benimki yasminiminkinde felaket canımm...:))))

diloksum boşver seninki yasminimle benim kaynanamın yanında ballı börekk..:))) demi yasminimm

Ah Gülizim ah.Hiç deşme yaramı.Yazın Adapazarına gidiyoruz orda ananesi ve teyzesi var eşimin.Hatırlarını sayıp giderim yemediğim laf, batırılmadık iğne kalmaz.Kaynanam aramızda olan herşeyi bacısına anlatır.Ne laflar yuttum amaaaan.Bi anlatsam Diloks kaynanasının boynuna sarılır:))))))))olumunekankayizsmile

içimde kalmasın yazayım...nihayet biberleri doldurdum..pişirdim yedim..

umarım tuna da yer..

allah kolaylık versin güliz ve yasmin..

Sağol Diloksum.Böyle geldi böyle gider bunlar.Mesafeyi korumaktan başka çare yok.Bu arada biber dolması demişsin.Anıl çok severek yer.Umarım Tunacık da sever.Yarasın tosunumacokacimcoook

amin dilokcumm..yasminim ben hiç yutmuyom canımm..cevabını veriyom canımm...kusura bakmasınn...

Ben deplasmanda olduğum zamanlar eşimin hatrına susuyorum ama bu sefer de yapılırsa aynı şeyler konuşurum.Kocam hiç kollamaz beni.Hatta o ortamdan kaçar.Yolarlar beni kııalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…