- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #57.501
Oooov Icırım bir de kocadan yakınıyosun.Daha ne olsun tontişim?Doğum gününde neler yaptı kociş hiç anlatmıyosun?????[/QUO
bır hafta oncesınden yenı telefon almıstı dogumgunumun oldugu gun kutlamayı unuttu ben hatırlatınca caktı ama ıs ısten gectıı alsanaalsanasmile
Hımmm vay alçak adam vaaaay.Bunların mayalarında var kazmalık:)))
sağol pirayecim ıcırcım dilekçim çok sağolun kızlar iyiki varsınız
16+3 günlük olmuşuz öyle yada böle içimde bir can büyüyor büyüyor doktorum hala karar veremedi bebeğim hakkında artık yeter mertte hiç böle şeyler çekmedim allaha şükür herşeyim özelde oldu bunda yok işte napalım son yılda herşey tepetaklak oldu hayatımda yinede allaha şükür diyelim daha önlerden alışkın değilim ya ama alışıcam oraya gidenlerin canı yok mu bende alışçam mecbur
hoşbulduk piroşum ...bakalım canımm şimdilik iyi..inş hep iyi olur..ooohh dilek aynen bende kuyruğunu bile yirim yanında roka müthişşşşş
yazık kız kaynanan eltinden çekmiş sende öyle yapıcaksın sanıyo heralde
benimkide iyidir karışmax etmez ama biraz cimri ve sinsidir
gülizim hoşgeldin bakıcınız iyi biridir inş. cnm
benimki yasminiminkinde felaket canımm...:))))valla gülizim böyle ama kızmıyorum ona..çünkü art niyeti olmayan,her işi başaran,bir kadın...saygı duyuyorum ..
seninkini bilmiyorum ama yasmininkine göre halikaken iyidir:))
diloksum boşver seninki yasminimle benim kaynanamın yanında ballı börekk..:))) demi yasminimm
içimde kalmasın yazayım...nihayet biberleri doldurdum..pişirdim yedim..
umarım tuna da yer..
allah kolaylık versin güliz ve yasmin..
amin dilokcumm..yasminim ben hiç yutmuyom canımm..cevabını veriyom canımm...kusura bakmasınn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?