2008 Kasım Anneleri

ben benimkinin üzerine tanımıyomm ya..yok onun gibisi..allahtan uzaktada çekiliyo yılda 15 gün yakın olsaydık kesin boşanırdık eşimle bugüne ((((

gülizcim bakıcı mı tuttun canım?bilmiyordum,sanki daha önce yoktu değil mi?annen bakıyordu gibi kalmış aklımda ama..?hayırlısı olsun bakıcınız canım
diloksum test yaptınmı canım yksa daha erken mi

Ben deplasmanda olduğum zamanlar eşimin hatrına susuyorum ama bu sefer de yapılırsa aynı şeyler konuşurum.Kocam hiç kollamaz beni.Hatta o ortamdan kaçar.Yolarlar beni kııalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile
benim kocamda hiç kollamaz hep annesi haklıdır , yaşlıdır, desin ne olacakmış duymazlıktan gelmeliymişimmm...falan filannn...

seninkini beğenmediyse daha güzelini alıversin ıcırcımm..
kendısı daha eylule bır yelek orup getırmıs kul degıll makınamı alcak aboooooosempatiksalakcinni

ben benimkinin üzerine tanımıyomm ya..yok onun gibisi..allahtan uzaktada çekiliyo yılda 15 gün yakın olsaydık kesin boşanırdık eşimle bugüne ((((

gulızgı gercekten ben eltım gıbı olamam aynı evde kalıyorlar saat 12 ye kadar eltım hep ayakta yemeklı mısafır gelır hızmet eder yazıkk allah gercekten dayanabılecegın seyler verıyor ben olsam hıc dyanmam bu manyaklara tatılde bıle zor tahammul edıyommm alsanaalsanasmile

yok sapişim annem bakmıyodu..bakıcının evine götürüyoduk eylülü...şimdi bakıcıyı eve aldık yatılı...inş hayırlı olur canımm..eylül sevdiii..bu arada okyanusumuz nasıl canımm..kaç gündür giremedimm

saphişcim okyanus kızımız nasıll
bu arada ben duru okyanusu ıkı kızın var onların ısmı sanıyordum gecen gunkı acıklamanda anladım canımcımm

Gülizim seninki ne yaptı kıı?

benimki anlatmakla bitmez yasminimm..hangi birini anlatayımmm...

bende tahammül edmiyom valla...yılda 15 gün zor dayanıyomm..daha doğrusu dayanamıyomm.hep dövüşüyoz küs ayrılıyoz..ama kocişin hatrını unutmaya çalışıyomm...
allah eltine sabır versin canımmm

balık kokusundan dolayı bende hep fırında ızgara olarak yapardım,küçük balıkları da buğulama yapardım.actifry aldım küçük balıkları orda kızartıyorum hem koku olmuyo gibi bişey hem de çok pratik oluyor tavsiye ederim

biliyorum diloıksçum da ben ondan yazmadım o mesajı kaydirigubbakcemile3 hani köye gidecekmişsiniz de kayınvaldene bebek şüphem var demişsin ya,işte ben onu güncel algıladım ama belki de tunayla ilgili söylemiştin o zamanlar bilmiyorum tabi ..kaydirigubbakcemile3karıştı ortalık heheh

çalışanlara iyi tatiller..
dilekcim aman o testte herkese 2 oğlan bir kız çıkıyor.. banada öyle çıktı ama 3 olarmı acaba şimdilik heççççç düşünmüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…