- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #57.521
ayyy balık roka felan dedınız canımı cektırdınız koca bugun alısverıse gıtmıstı ınsallah almıstır
benim kocamda hiç kollamaz hep annesi haklıdır , yaşlıdır, desin ne olacakmış duymazlıktan gelmeliymişimmm...falan filannn...Ben deplasmanda olduğum zamanlar eşimin hatrına susuyorum ama bu sefer de yapılırsa aynı şeyler konuşurum.Kocam hiç kollamaz beni.Hatta o ortamdan kaçar.Yolarlar beni kııalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile
kendısı daha eylule bır yelek orup getırmıs kul degıll makınamı alcak aboooooosempatiksalakcinniseninkini beğenmediyse daha güzelini alıversin ıcırcımm..
ben benimkinin üzerine tanımıyomm ya..yok onun gibisi..allahtan uzaktada çekiliyo yılda 15 gün yakın olsaydık kesin boşanırdık eşimle bugüne((((
gülizcim bakıcı mı tuttun canım?bilmiyordum,sanki daha önce yoktu değil mi?annen bakıyordu gibi kalmış aklımda ama..?hayırlısı olsun bakıcınız canım
diloksum test yaptınmı canım yksa daha erken mi
yasmın sende kendı aılenı cagır bırgun hamsı yapıp yıyın onada bı tabak sen gonderrr
Gülizim seninki ne yaptı kıı?
kendısı daha eylule bır yelek orup getırmıs kul degıll makınamı alcak aboooooosempatiksalakcinni
aynen canımm..bizde görmedik hiç bişiniii..akşama eli apışında oturur benimki...
gulızgı gercekten ben eltım gıbı olamam aynı evde kalıyorlar saat 12 ye kadar eltım hep ayakta yemeklı mısafır gelır hızmet eder yazıkk allah gercekten dayanabılecegın seyler verıyor ben olsam hıc dyanmam bu manyaklara tatılde bıle zor tahammul edıyommm alsanaalsanasmile
ıyı tatıller kızlar ben cıkıyorum
kımseler kalmadı sırkette kuzuma kavusayım
opuldunuz sekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?