- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #57.541
dertleşelim canımmm..ben çok doluyum bu konuda...sayande deşrj olurum bende....Gülizim birgün dertleşelim seninle.Bunlar hiç ölmeyeceklerini zannediyolar sanırım.Allah ıslah etsin(
dertleşelim canımmm..ben çok doluyum bu konuda...sayande deşrj olurum bende....
valla benimki ölmez canımm..anası 100 yaşında ölmüşş..kendisi 64 yaşında daha 30 yılı var..bu beni öldürür canımmmalsanaalsanasmile
ne yapalım ahretlik...bu dünyanın yukarısı varsa aşağısada var..orada hesaplaşırız bizdeeeBenimki 58 yaşında ama atom karınca gibi.Annesi 75 yaşında işini, yemeğini kendi yapar. Seninle ahretlik olacaz sanırımbilmiyorumkismile
Canlarım pazartesi görüşürüz.Öptüm canlar.İyi tatilleeeeropuyorumnanaktan
ıcırcım kolay gelsin sana cnmcım
ay benim görümceminde ağzından dirhemle laf çıkar benden 1 yaş küçük yaşıt sayılırız ama hiç konuşmayız
nasılsın dersem iyiyim der sen nasılsın bile demez
yolda görse eserse slm verir yabanimi utangaçmı anlamadım onu hala
beyazmelek sabah yazını okuyunca zaten cok guldum off cok ısım var yazmıssın ya bende onemlı bısı sanmıstım oje ve aseton onemlı olaymıss kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
eylullde ojeyı tutmus parmaklarının ustune kendınce oje suruyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
piroşcum bızım evde balıgı asla ben ayıklamam ve yapmam o esımın ısıdır
merhaba arkadaşlar...
kaç gündür gelemiyorum..yeni bakıcımız bize bizde ona alışmaya çalışıyoruz..şimdi gönderdim..hemen kk ya düştüm :)))
hasta bebişlerimize geçmiş olsun..
remodiosum ameliyatınız varmış..geçmiş olsun canımcımm..
kirikitosumm öncelikle canım..allahım bebeğini sağ salim kucağına versin canımm..keç zamandır tebrik etmek istiyorum denk gelmiyoruz..kusura bakma canımm..
amin canımmm..belki biliyorsun bende 2. hemen isteyenlerdenim canım...ama biz seneye bıraktık çalışmaları..eylül biraz büyüsün dedikkkbu arada gülizcim teşekkür ederim teprik için ben kaçırmışım o mesajı beyazmeleğin alıntısında gördüm teşekkür edrim tatlım allah zamanı gelince isteyen kasım annelrine 2.bebeği yaşatsın inşallah
meleğim 50 yaşında boşanmış hanım hanım bi kadın..çocuklarını evlendirmiş..bize pazartesi günü gelecek cuma akşamı gidecek, eylülü bakacak, ev işlerinde yardımcı olacak canımm..
amin canımmm..belki biliyorsun bende 2. hemen isteyenlerdenim canım...ama biz seneye bıraktık çalışmaları..eylül biraz büyüsün dedikkk
slm kızlar nabersiniz ayy iş olayım uzadı kadın aradı patron salı günü gelicek sizi görmesi gerekiyor benden olumlu çok ii ama oda görsün dedi öle oluncada diğer yere tekrar bi görüşmem var size salı günü haber vericem dedim halbuki adam gel başla demişti pazartesi bu iş yüzünden adama ertelemk zorunda kaldığımı söledim inşallah kesin olurda hem ordan hemde burdan ortada kalmam ya insanları ne zor duruma sokuyorlar ya bu iş olayı uzadı canı sıkıoyr artık biran önce başlayasım var sizlerden ne haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?