2008 Kasım Anneleri

Gülizim birgün dertleşelim seninle.Bunlar hiç ölmeyeceklerini zannediyolar sanırım.Allah ıslah etsin(
dertleşelim canımmm..ben çok doluyum bu konuda...sayande deşrj olurum bende....
valla benimki ölmez canımm..anası 100 yaşında ölmüşş..kendisi 64 yaşında daha 30 yılı var..bu beni öldürür canımmmalsanaalsanasmile

Benimki 58 yaşında ama atom karınca gibi.Annesi 75 yaşında işini, yemeğini kendi yapar. Seninle ahretlik olacaz sanırımbilmiyorumkismile

Canlarım pazartesi görüşürüz.Öptüm canlar.İyi tatilleeeeropuyorumnanaktan

ne yapalım ahretlik...bu dünyanın yukarısı varsa aşağısada var..orada hesaplaşırız bizdeee
sanada iyi tatiller canımmm

hahhhh kaynanalardan açılmış konu tam benim konum ondanda çekiyoz çek çek bimiyo be ne biçim hayat :)
benim kocamde beni hiç korumaz newar ki onun lafları sana batıyor onun seni iğnelediği falan yk sen öle anlamak istiyorsun öle anlıyorsun diyor
bide daha kaç yıl yaşarmış ki zaten amammm o ölmezz onlarda uzun yaşam var ölmez o ölmez bu kadar gamsızlık içinde laf tutmamak aklına göre esip görlemek varken onda ölmez atıyo sinirini bana kendisi rahattt ohhhh ben takayım kafama

gülizcim güzel demişsin budünyanın bide tersi var allah versin cezasını onun bide siz fazla görüşmüyom diyonuz ya benim gibi olaydınız her çarşamba kayınvalidemde her cumartesi eşimin dedesindeyiz ve bunlar kanun gibidir mutlaka gidilcektir işin çıkamaz canın sıkılamaz cumartesileri sabahtan akşama dededeyiz çarşambaları akşam kayınvalidemlerde can ayanmıyor artık birde pazar gününleri kayın validem zırrtt telefon eşimi arar oğlum gel bana ev işlerinde yardım et onu yapamıyom bunu yapamıyom bir pazar kahavaltası bile yapamayız ailecek pazarımız da öle biter uzun süredir böle bu

sanki bizim evde iş yok ben bütün işleri nasıl yapayım amam anlayış yokki biz evlendiğimizden beri bir türlü aile olamamış ailelerdeniz ne zaman ölür belki o zman kocam ben çocuklarım bir aile olmayı başarırız

anlıycanız yaramı destiniz dostlar

valla bende hiç yok görümce falan
3 tane kapı gibi kaynım var kaydirigubbakcemile3

kız o ikinci işim birinci işlerim dershanedeydi farkettiğin üzere yine çok sık giremedim nete

piroşcum bızım evde balıgı asla ben ayıklamam ve yapmam o esımın ısıdır

bizim evde de asla ben ayıklamam, balıkçı ayıklar her zaman böyle olmuştur sizin oralarda balıkçılar yapmıyor mu bu işi yahu :uhm:

yeni bakıcınız hayırlı olsun canım nasıl biri genç bir kız mı yatılı mı kalacak nasıl olacak öyle kimi kimsesi yok mu aç yaşında güzel mi çirkin mi ay ne çok sordum kafamçokkarıştı

selamunaleyküm bacılar nescafemi aldım yanına da milka çikolatalı gofretimi yiyorum ohh
anca boş kaldım vallahi neyse buna da şükür 10 dk kaldı çıkacağım bende
temizlikte ikinci raund var bu akşam sempatiksalakcinni

bu arada gülizcim teşekkür ederim teprik için ben kaçırmışım o mesajı beyazmeleğin alıntısında gördüm teşekkür edrim tatlım allah zamanı gelince isteyen kasım annelrine 2.bebeği yaşatsın inşallah

meleğim 50 yaşında boşanmış hanım hanım bi kadın..çocuklarını evlendirmiş..bize pazartesi günü gelecek cuma akşamı gidecek, eylülü bakacak, ev işlerinde yardımcı olacak canımm..

amin canımmm..belki biliyorsun bende 2. hemen isteyenlerdenim canım...ama biz seneye bıraktık çalışmaları..eylül biraz büyüsün dedikkk

meleğim 50 yaşında boşanmış hanım hanım bi kadın..çocuklarını evlendirmiş..bize pazartesi günü gelecek cuma akşamı gidecek, eylülü bakacak, ev işlerinde yardımcı olacak canımm..

hımm iyi bakalım gülizim hayırlı olsun Eylül'cüğe iyi baksın önemli olan bu

bende çıkıyorum kızlar inşallah yarın efsane geri dönecek aranıza yarına planlı işlerime baktığımda çok az bir işim kalmış ama tabi beni planlıların yanında plansız aniden çıkıverenler mahvediyor neyse
gerçi yarın sizler de olmayabilirsiniz hafta sonu çünkü ama neyse beni yalnız bırakmayın buralarda beklerim

yaa bu müdür bey de bir türlü çıkmak bilmiyor o çıksın diye bekliyorum her sabah adamdan geç geliyorum bari erken gitmeyeyim ayıp olmasın diyorum mesai saatlerimiz aynı da o sebeplen

slm kızlar nabersiniz ayy iş olayım uzadı kadın aradı patron salı günü gelicek sizi görmesi gerekiyor benden olumlu çok ii ama oda görsün dedi öle oluncada diğer yere tekrar bi görüşmem var size salı günü haber vericem dedim halbuki adam gel başla demişti pazartesi bu iş yüzünden adama ertelemk zorunda kaldığımı söledim inşallah kesin olurda hem ordan hemde burdan ortada kalmam ya insanları ne zor duruma sokuyorlar ya bu iş olayı uzadı canı sıkıoyr artık biran önce başlayasım var sizlerden ne haber

ay kötü olmuş karışıklık canımcım yazmadan edemedim hadi hayırlısı bakalım birkaç günde bekleyelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…