2008 Kasım Anneleri

oğlum pıasaya bayılıyor..ama çiğ..1 haftadır her gün bu saatlerde veriyorum..sanırım dişlerine iyi geliyor..çiğneyip çıkarıyor .ben de topluyorum::))

safişim yeni avatarına,nazlımeleğim imzana bayıldım.

ben dedeğiştirmek istiyorum..ne olsun karar veremedim..yardıım

kızlar sizinkiler kaç dolma yiyor bir öğünde:)))

diloksum ben habire değiştiriyom bu ara eheheh
google a güzel avatarlar yazıyorum karşıma çıkan sitelerden seçim yapıp kullanıorum ama kkda da buraya uygun boyutlarda avatarlar var oradan da seçebilrsin cnm.
valla dolma adedi olarak hiç hatırlamıyorum cnm ama orta boy biber dolmasını yoğurtla beraber yiyor

ya kızlar fenalardayım yemin ederim ;

banyo yapmaya geldiler ,bari peşinizi toplayın dimi ama nerdeeeee,iki gündür banyo

temizle ,pişir ,yedir ,yıka kaldır ,bir işin de ucundan tutmadılar yaa,hadi kaynannamdan iş beklemiyorum

da ,görümcem bari yapsın ,yok o da bütün gün bilgisayar başında ,bi bulaşık bari yıkıyım demiyo birde

habire canı bişeyler istiyo ,şunu yap eylül bunu pişir eylül ,hanımın canı künefe istedi yaptık beğenmedi

hanım ..akşam yemeği yapıyorum biride gelip salatayı da ben yapayım demedi ..ayy kıl oldum bir ana

kız bir evi bu kadar mı dağıtabilir ,resmen ev dandini ..tuvalete tuvalet kağıdı koyuyorum ,birdahaki

girişimde bakıyorum ki bitmiş ,napıyosun o kadar kağıdı yahu ..ayy sinirlerim tepemde ,allahtan

birazdan gidiyolar ..canım çıktı valla iki günde ..birde mecburen güler yüz gösteriyorum ..

OPPP BÜLÜBÜLÜ BEN GELDıM
KOCA BıR YOĞUN HAFTAYI BıTıRDıM VE SONUNDA HAYIRLISI ıLE 2 GÜN ENSEDEYıM

ÇOK KONUŞMUŞSUNUZ HEPSıNı OKUDUM MAŞALLAH KAYNANALAR KAYNAR KAZANA GENE alsanaalsanasmile
AMAN YAPANLAR DÜŞSÜN O KAZANA HAK ETMESıNLERDE SÖLEMEYELıM :hulya:

SEDOŞUM ıŞıN HAYIRLISI OLSUN ÜZÜLME YA VARDIR ONUNDA Bı HAYIRI ENıNDE SONUNDA BAŞLICAKSIN KASMA O KADAR SONRA EVDE YATTIĞIN GÜNLERı ÖZLEYECEKSıN DEMEDı DEME

BıZDE BALIĞI ÇOK SEVERıZ FAKAT TEMZıLENMıŞ OLACAK BEN HAYATTA TEMıZLEMEM ıŞıM OLMAS IYYY ELLERıM KOKAR

GÜLıZCıM VALLA EVDE YATILI GÜVENıLıR BıRıNıN OLMASI ÇOK SÜPER EN AZINDAN ÇOK YORGUN OLDUĞUN GECELERDE PASLAŞABıLECEĞıN KIZININ DıLıNDEN ANLAYAN BıRı VAR

NAZLIMELEK AKLIMA GELMıŞKEN SÖLEMEDEN EDEMıCEM DıKKAT EDıYORUMDA BıZ 1 TANELERDEN BAZEN DERT YANIYORUZ AMA SEN MAŞALLAH 2 CANAVARLA HAYATI PEK GÜZEL SÜRDÜRÜYORSUN BEN SENıN YERıNDE OLMAK ıSTEMEZDıM VE BU ÜSTÜN GAYRETıNDEN VE SABRINDAN DOLAYI alkisalkisalkis :hooray:

EYLÜL KARISI SENDE DıL PABUÇ MAŞALLAH O ÖRMCEĞE NASI PABUÇ BIRAKIYON ŞAŞTIM BEN OLSAM YA DıREK Ç.AĞIRIR SÖLERıM YADA ıĞNELERıM KUSURA BAKMASIN HıÇ :icecream:

zeynacım iğnelemedik yeri kalmadı ki hatunun ,ama yok işine gelmiyo ,kahve yapıcak kendine kahveyi soruyo söylüyorum bulamıyo ,sonra diyo ki aaa benim boyum kısa uzanamıyorum ,uzanırsın da işine gelmiyo diyorum, ee gelinsin sende yapcaksın tabi diyo bana ,diyorum eee gelinsek geliniz dötünüzü de yıkıyımmı diyorum gülüyo yaa :)) varmı böle bişey

eylülcüm maşallah anacım senin kaynanatörle örümceğine bu ne rahatlık sermişler kıçlarını keyifler gıcır.. tam ben diyecektim sen altta kalmazdın ama diye bunlar iyice yüzsüzlüğü ele almışlar
zeynam yorumuna hayran kaldım gııı teflon tava tam uymuş..
banada verdiğin üstün gayret ve sabır kupasınada teşekkürler tatlım.. ne yapım bıdıklardan öncede çok boştu hyatımız katlanıyoz işde herşeylerine.. hep diyorum ya gerçekten bir gülüp sarılmaları yetiyor unutturmaya..
nese tam yazarken kociş geldi görüşürüz.. gece fırsat olursa gelirim yine..

ha bu arada dilekcim sağol canım imzam eski imzam çok severim bu resmi pro üye olunca onlar tekrar eklemişler imzamı bende değiştirmedim.. şimdidlk böyle..
benim oğlanlar dolmayaı çok seviyorlar duruma göre ikişer biberde yiyebiliyorlar yaprak sarmasınıda 4-5 tane yiyorlar..

ayy eylülcük valla seninde işin hakket zor insanında siniri kaldırmaz laf söylesende anlayana gider laf sen daha çok kızdığınla kalırsın ne yapışkan görümcekmiş o öle beeee bizim kuzen var onun da görümcesi öle 5 aylık kızı var o yemek pişirmezmiş yemek kokarmış bulaşık yıkamazmış eli çatlarmış ütü yapmazmış hiç sevmezmiş evinde hergün temizlikçisi ayrı çocuk bakanı ayrı istanbuldan buraya kuzene geliyolar bütün gün geziyolar akşam yatmaya yemeğe geliyor önüne kuruluyor sofra önünden kaldırılıyor ne güzel lüküs hayat lüküs hayat kes keyfine yat misali

selam millet muharrem ince'nin rekor kıran konuşmasını izleyelim diye açtık neti size de yazmadan edemedim

süper konuşmuş valla helal olsun

şimdi temizliğe girişesim var ama hiç içimden gelmiyor kapıları silmem gerek,melekler korusunu da açtım puff bakalım yapabilecek miyim

eşimde koltuk kılıflarını dikiyor tekrardan o işi sardı başına
buralardayım görüşürüz tekrar mucuks

ayy ciddimisiniz yaaa biber dolması sarma falan mı yiyor sizin bebekler ammannn ben bu mertti camdan atıym o zman evde pişen hiç birşeyi yemiyo bu varsa yoksa şehriye çorbası evde pişen yemeklerin suyuna ekmek bandırıyım veriyim diyorum ya tükürüyor ya kusuyor biraz önce aptamillle muz ezdim onuda hiç ymedi şimdi biraz dolanıyor sakinlessin yine denicem hep ona şehriye çorbası yapmaktan kemik suyu et suyu tavuk suyu içim kalktı bee bari vitamin i öle alsın diyom ama yetmez ki sadece su ve şehriye çorbası

kriktoscum valla şehriyeyle tavukla geçmez zaman bende masada ne var ne yok yediriyorum özel ona yemek pek pişirmem bizimkilerden de yer
alıştır bence canım bak meleğimizde yolda yormasın seni daha fazla

ayy valla doğru diyon zeynacım valla bi yese yahu her bebk patatesi sever evde pişen yemeklere sebzelere patates doğruyorum hani suyundan alsın yemeği yemiyo kusuyo patesesi yesin diye ama nafile niye böle oldu çocuk ben mi biyerlerde yanlış yaptım zaten benim eşimde yemek seçer sayılıdır yediği şeyler ona benzemesi bari allahım bi yese bi yese 2.side gelince iyice zorlaşçak işim onu emzir ikisinde altını aç sonra ikisinide yemek yedirmeye çalış allahım inşallah mert gibi kusan bi bebek olmaz kızım

ahh ahh ,yemeyen çocuk çok zor be kriko ,meliste öyle valla ,özene bezene brokoli yapıyorum ,kabak havuç patates çorbaları yapıyorum bi tane açmıyo ağzını ,heleki tüm yemeklere burun kıvırıyo hanım ,yediği şeyler sayılı ,melemen ,peynirli omlet,sebze dışı tüm çorbalar ,köfte ,patates ,makarna bu kadar yani ,bende çok sinir oluyorum bu duruma ,ama napim bu çocukta böyle işte ..ver eline ekmeği ondan mutlusu yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…