2008 Kasım Anneleri

hanımlar ben geldimm
herkes ne kadar da dertli ya ben eltilerimlede,görümcelerimlede hele kayınvallidemle çok iyiyim (maşallah deyin ha)4 sene olacak evleneli daha birbirimize bi kere gık demedik annm çok anlayışlıdır kayınpederimde öyle görümcem de dünya tatlısı eltilerimde öyle böyle:))
niyekötülük sokmaya çalışırlar anlamıyorum
ay benim teyzem var resmen geliniyle yarışıyor ya o ne alsa ne yapsaaynısından istiyor oğluna beni de gezdir karın böyle yaptı şöyle yaptı diyor hatta gelinini dövdürtmüş oturmuşbakmış nasıl vicdan yaaa 2 küçük yavruya da acımak yok gelini evde sağda solda muskalar falan buluyormuş allaha havale diyorum hepsini bennnn

eylül onlar iyi alışmış canım
ya benim evde bu ara çok karışıyor
kayınvalidem bizde bakıyor yağmura hadi ınu anladım
eltimde geldi izine çocuğunun okulu tatil olunca kayınvalidem pişircek diye kendi evinde yemek yapmıyorlar yaa bide çocuğu var çok yaramaz sabahtan akşama kadar bizdeler öteki eltşmde topluyo 2 çocuğu iniyo bize ne yemek dayanıyor ne bulaşık gerçi bulaşık falan kalmıyor ama ev ters dönüyor zaten yorgun argın geliyorum çoluk çocuk sesi delirtiyo beni az da değil toplam 4 taneee
allahtan annem pazar günü burda o bakacak herkes evinde yesin içsin beee yoruldummm

yemeyen çocuk çok zor oluyor ya allah kolaylık versin kızlar
yağmura yeterki yemek deyin ben seçtiği bi yemeği görmedim hiç balığından tutune tine havucuna balığına hatta sarımsaklı yoğurduna kadar yiyor:)))
sofraya her oturanın kucağındaa her gelenle yemek yiyor ama feci hareketli yakıyor sıpacımmm

slm kızlar bir şey sorcam benim oğlumda kasım 2008 doğumlu ve sadece bir iki şey yiyior gerisi hep püre halinde olacak ya=(
BIKTIM VALLA ne yapıyorsunuzda bebekleriniz köfte felan yiyor?
benim oğlum köfteyi hemen hemen püre halien gtircemde yiyecek obürtürlü imkansız ya...
birde konuşmaları nasıl?
yani hangi kelimeler konuşuyorlar
bilgi verirseniz çok memnun olurum ya :a015:

valla ben püre yapmıyorum artık zaten memoda öyle istiyo hatshecim alıştırman lazım artık çok zorlanırsın yoksa
sabah bizimle kahvaltı ediyo biz ne yiyosak onu yiyo ıhlamuruyla akşamda sofraya oturuyo bizle yeterli yemediğini düşünüyosam sütle yada muhallebiyle takviye yapıyorum sonradan ve yediklerini ezmiyorumküçük parçalar halinde veriyorum
köfteyide bol ekemkli yapyırum yumuşak olsun diye az baharatlkı az tuzlu küçük küçük lokmalar halinde veriyoruım ağzına

benimki kendi dünuyasında çok geveze ama biz anlamıyoruz tabii anne baba meme mama su kaka falan gibi basit kelimeleri söylüyo onun dışında bişey yok henüz abisi 16 aylıkken kafasını yanlara yatıra yatıra cümle kurardı kuzumm çokta güzel anklatırdı herşeyini bunda tık yok henüz cümle namına
ee çocuk herşeyi sindiriyo annesine bidaha doğurmasın diye :))

lavişcim allah bozmasın canım ne güzel ,bizimde bi sorunumuz yok 7 yıldır daha birbirimize hiç kırıcı bi kelime kullanmadık kayınvalidemle ,görümcemle zaten arkadaş gibiyim ,herşeyi konuşurum o yüzden onla aramızda ayıp filan da yok yani ama bana geldiklerinde sanki gavur evine gelmiş gibi davranıyorlar ,kendi evlerinde yastık yamulsun hemen düzeltirler ,benim evde onca dağınıklığın içinde oturuyolarda şunu kaldıralım demiyolar, ben buna bozuluyorum ..gelinim ya ben yapmalıyım sanki ,gelinimde eşşek değilimki her işi bana yüklüyosun dimi ama ..

hatshe cim hoşgeldin ,çok zorlanırsın canım eğer pütürlü yemiyosa ,bence eline vererek alıştır ,ekmek ver ,bisküvi ver ,köfteyi bile eline vereilirsin ,belki kendi isterde yer ..
konuşma mevzusuna gelince ise ,anlamadığım bi çok şey söylüyor ,sadece belli başlı kelimeleri var bi kaç tane onları unutmuyor ,adımı söylüyor ,anne, baba ,su ya buu diyo ,bu ne ,tv ye gidiyo açımmı diyo ,bişeyi atınca attım diyo ,top ,bebek ,atti ,ayyyy diyo güzel bişey görünce ,mama ,meme gibi basit şeyler işte ..

çok teşekkürler tatlım yardımcı oldun valla....
bende bol ekmekli yapayım baride benimlide nasiplensin :CüvCüv:
çok teşekkürler
sevgiler opuyorumnanaktan

naber gece kuşları bugün yine kimse kalmamış ben geldim..
hatshe bende artık püre yada muhallebi vermiyorum muhallebi yerine sütlaç yapıyorum bu aralar çok seviyorlar..
sabah güzel kahvaltı ederlerdi şimdi zor yiyorlar ama melemen peyirli omlet yiyorlar peyniri öyle yediriyorum pekmezide yemez oldular eşim çay kaşığının ucuna alıyor biraz birazda çaydan çay diye içiyorlar pekmezi..kahvaltıda domates ve salatalığı yiyorlar..bu ara kerem salama sardı salam yiyor kaanda anası gibi çikolata sürdürüyor ekmeğe ama az veriyorum iki lokma felan..
öğlen çorbamız var favorileri şehriye çeşitleri sebzelisi tavuklusu, mercimek çorbası yoğut çorbasınıda çok seviyorlar biraz un ve yumurtayla terbiye ediyorum.. geçende yeşil mercimekli erişte yaptım onuda çok sevdiler soğanda koymuştum içine..
akşamda biz ne yersek yiyorlar şimdidlik makarnayıda çok seviyorlar bende peynirli ve cevizli yapıyorum kapışıyorlar..köfteyide seviyorlar epeydir vermiyorum ya yarın köfte yapayım maytabım aklıma iyi getirdin kı.. yemeklerde et ve kıyma tavuk yiyorlar köfte yapmaz oldum bu aralar..
konuşmaları herkesinki gibi anne, baba, dede, mama, gel, ver, al, buuu, hadee bay bay, hav hav.. söyledikleri şeyler detlerini çok güzel anletıyorlar kendi dillerinde..

selam kızlar temizliğin ikinci raunduda bitti bugün nihayet artık yarına allah kerim
eşimin çalışma odasının koltuklarının kılıflarını dikti, ben önce kapıları sildim sonra salonun koltuklarını sildim ohh mis gibi oldular makinaya da koltukların yastıklarını attım bir posta yıkandı şimdi ikinci posta yıkanıyor
ama bende bittim yani koltuklar çok yordu beni belim ağrımaya başladı, çokta terledim duşa girecektim Eymen'i uyutayım da öyle gireyim dedim o yattı ben onun oyuncaklarını falan da topladıım şimdi gidiyorum müsadenizle bir duş alayım kendime geleyim şöyle bir kremlenirim falan mis gibi ohh rahatlarım daha ojede sürücem peehe sonra da ballı zencefilli sütümü alırım birazda ders çalışabilirsem ne mutlu bana uykum gelmezse tabi şimdiden çökmeye başladı yavsş yavaş

yemek konusunda eymende seçici değildir ne bulursa yer,yağmur gibi bulduğu sofraya oturur bir yere misafirliğe gitsen çocuğu aç bırakıyoruz sanırlar o kadar yani. her türlü sebze, et,pasta börek meyve yer severek son bir-iki aydır önceye göre daha iştahsız oda dişler başladığında oldu hala daha devam ediyor ama yemiyor değil yani yine de
ben eymene küçükkende fazla püre vermedim alışsın istedim bizimkilerden küçük küçük bölüp veriordum allaha şükür bir sorun yaşamadık halen daha da öyleyiz

ben kaçıyorum kızlar iyi geceler hepinize öpüyorum yarın işe sağ salim gidebilirsem görüşürüz opuyorumnanaktan

yiyen bebişlere maşallah diyeyim önce..

ben de yemek konusunda dertliyim..hep öyleydim de 1 yaşından sonra daha iyiyz..ama bir yere gidelim aç döneriz..börek kek poğaça,tatlı,..vs hiç yemez..yemek yanında yoğutr olacak..birşeylerle oyalacağım.

hiç yemeğe saldırdığını görmedim..ama eline kaşık cereyim yemeğe çalışır..
market ürünlerini hiç yemez..aslında bundan şikayetçi değilim..

bir yere giderken tarhana veya şehriye yaparım..orada onu yer:))yerse tabi..

krikitosum senin daha zor..kusması kötü..umarım düzelir canım..

allahtan yemek vakitleinde yiyor ama oynayarak oyalanarak..
1 yaşına kadar yemek yedirmeye çalışrken çok ağladığımı bilirim

iyi geceler güzel anneler.ben gelene kadar kimsecikler kalmamış.herkesler iyidir umarım.yemekten bahsetmişiniz.allaha şükür hiç öyle bi sıkıntımız olmadı bebekliğinden beri iştahı çok iyi çağanın.ayrıca elinde bisküvi yemeğe falanda bayılıyo.biz ne yesek onu yiyo artık.sadece geceleri muhallebi yapıyorum.

darçım cereni özledik yaa.foto bekliyoruz..

bakarsınız ben de 2010 kasım annesi olurum:))belli mi olur..
ekimden beklentim yok..

mmf çim nesıl geçti 2 yıl değil mi:)))

Dilokscum yükleyeyim en kısa zamanda canım

ınşallah olursun 2010 kasım annesi

beyaz showu izliyomusunuz DD

daha dün kardeşim izletti bana.ben de sürerler bu öğretmeni kesin dedim.Walla başı belaya girdi kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…